Go to Top

Mulder laat NAC niet wachten

Mulder laat NAC niet wachten

Nou ja.. In het geval van Dustley is hij in vergelijking met Seuntjens ook niet bepaald in de positie om NAC te laten wachten. Maar waar Seuntjens  niet gelijk happig is om gelijk bij NAC bij te tekenen is Mulder daar een stuk minder terughoudend in. Die ziet namelijk een langer verblijf bij NAC wel zitten en spreekt dat ook hardop uit.

En dat zelfs terwijl hij zijn basisplaats is kwijtgeraakt. “Ik vind NAC een geweldige club. Ook als wij niet promoveren wil ik heel graag blijven”, vertelt Mulder tegenover BNDeStem. Maar hoewel hij aangeeft happy te zijn in Breda zou hij toch het liefst (90 minuten) per week willen spelen. “Dat ik momenteel niet speel, is vervelend. Daar ga ik niet moeilijk over doen. Het zou pas gek zijn als ik tevreden zou zijn terwijl ik op de bank zit.”

Mulder heeft een contractuele afspraak waarin staat dat bij promotie van NAC zijn contract automatisch wordt verlengd. Mocht dit niet het geval zijn, dan is Mulder transfervrij om te vertrekken. De verdediger zelf wil het niet zo ver laten komen: “Ik hoop na de competitie met de club om tafel te gaan zitten om mijn toekomst te bespreken. Maar eerst knallen in de nacompetitie!”

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

9 Reacties op "Mulder laat NAC niet wachten"

 • Rbull
  31 maart, 2016 - 13:42

  Ik weet niet of Dustley, met alle respect, iets toevoegde op eredivisie niveau. Voor juup vind ik hem oké, maar er zijn jongere spelers met meer potentie te vinden.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  31 maart, 2016 - 14:13

  Snap hem wel! Heb je in ieder geval een club. Staan zeker niet in de rij voor deze jongen

  0

  0
 • JM
  31 maart, 2016 - 15:25

  Precies wat The Cosmic Gate zegt. Maargoed, hebben we er in ieder geval weer eentje bij die 100% gemotiveerd is om de nacompetitie te winnen. Daar begint het wel bij.

  0

  0
 • wolfmanjack
  31 maart, 2016 - 15:31

  Matige speler, slechte zaak dat hij blijft als we promoveren, zeker voor de eredivisie is hij te zwak.

  0

  0
 • maarten
  31 maart, 2016 - 17:05

  Vreemde constructie bij promotie wordt zijn contract verlengd. Hij is geen meerwaarde.

  0

  0
 • De Rechter
  31 maart, 2016 - 17:34

  @rbull

  Eerst maar even promoveren, dan kunnen we praten over eredivisie waardigheid. En zelfs in de ere is dit een goeie voor op de bank.

  0

  0
 • Breda
  31 maart, 2016 - 19:21

  Bankzitters die hun rol accepteren zijn zelfdzaam en belangrijk

  0

  0
 • scheppioni
  31 maart, 2016 - 19:36

  Voor de breedte prima, betreft gezonde concurrentie schortte het vorig seizoen ook wel aan samen met het bekende probleem, dus liever een misschien wat mindere voetballer die echt laat zien dat hij wil dan van die zakkenvullers die geen binding met ons NAC hebben !!

  0

  0
 • Baske
  31 maart, 2016 - 20:50

  Prima back als stand-in van Ronnie op rechts. Een goeie(lees: redelijke) nummer 12 t/m 17 zijn ook belangrijk las ik pas geleden in een interview met Duikhuizen

  0

  0