Go to Top

MVV’ers opgewacht door NAC-aanhangers

MVV’ers opgewacht door NAC-aanhangers

De hele wedstrijd mochten de spelers van MVV, keeper Jo Coppens voorop, zuigen. Tijd rekken, mekkeren, aanstellen wat diens meer zij. Het werd gisteren geen leuke wedstrijd om te zien en de intentie om het wel leuk te naken hebben de Maastrichtenaren ook geen seconde gehad.

Tot overmaat van ramp besloot een paar MVV-spelers na al hun zuigwerk ook nog maar even de puntjes op de i te zetten na de wedstrijd. Ze maakten na het laatste fluitsignaal uitdagende gebaren naar Vak G. Die supporters waren daar niet allemaal even gecharmeerd van. 5 Gasten besloten om na afloop bij de spelersbus van MVV even verhaal te gaan halen. Elke MVV’er die buiten kwam werd uitgescholden en te verstaan gegeven dat ze ‘vuile viezeriken’ zijn. Maar toen Thomas Verheydt buiten kwam ging het hek even van de dam. De aanvaller werd bij zijn jasje gepakt en verzocht om even ‘één op één’ te gaan. “Kom dan als je een grote jongen bent. Gaan we één op één even uitmaken wie er wint. Jou vind ik wel via Facebook.”

Stewards lieten de politie komen, die de 5 heren heeft aangesproken nadat de MVV bus veilig vertrokken was. NAC laat op haar beurt weten geen enkele vorm van bedreiging te tolereren, maar nog niet direct tot veroordelingen over te gaan.  “Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Er zijn videobeelden gemaakt en er waren genoeg getuigen. Daarom lasten we een onderzoek in. Wij zullen als NAC actie ondernemen en waar nodig zullen maatregelen worden getroffen. Afhankelijk van de ernst moet je hierbij denken aan geldboetes of misschien wel stadionverboden, maar dat moet onderzoek bepalen.”

Bron: B-side Rats, BredaVandaag, BN DeStem

52 Reacties op "MVV’ers opgewacht door NAC-aanhangers"

 • Pierre
  13 februari, 2016 - 15:50

  Keeper van MVV was Jo Coppens, niet Pastoor. Verheydt heeft overigens aangegeven op zijn facebook dat hij niet is aangeraakt, sensatiebericht dus van een journalist.

  Jullie verdiende te winnen gisteren, maar met 6 geblesseerde basisspelers en een geschorste aanvoerder na een dramatisch begin van 2016 kwamen we puur voor een punt. Zeker niet leuk voor NAC, maar het zij zo. Miraculeus dat we een punt hebben gestolen, hier zijn we ondanks de manier waarop zeer tevreden mee. Succes rest van het seizoen.

  0

  0
 • Wally
  13 februari, 2016 - 16:02

  Ik weet niet wie die robocop met nummer 9 was in de spits maar zoiets hoort niet op een voetbalveld te staan .
  Die heeft alleen maar geschopt en geslagen , had ook rood moeten hebben toen hij van Diermen een kaakslag toediende , heel geniepig .
  Snap ook niet dat die marchandeur Makkelie ( die garant staat voor wedstrijden die uit de hand lopen ) het niet heeft gezien .
  Dat zo’n man bij de politie zit snap je dan helemaal niet , daar zou je toch gezien zijn functie iets meer rechtgeaardheid van mogen verwachten .
  4 X gaf die pseudo politieagent voordeel na een gruwelijke overtreding en 3 X vergeet hij geel te geven m de vierde keer moest de vierde man hem er op wijzen .
  Allemaal aan ons zelf te wijten dat we niet met 7-1 winnen , maar zo’n drol van een scheids geeft je net dat zetje wat er net niet bij kan .
  NAC en scheidsrechters het blijft een drama , ze hebben in Breda altijd een aparte geldingsdrang .

  0

  0
 • Dhr.
  13 februari, 2016 - 16:03

  Laat ik voorop stellen dat ik geweld afkeur. Maar nu is de wereld te klein, want hoe durven die bloedhonden van NAC supporters die lieverdjes van MVV spelers nou op te wachten? Terwijl een paar uur later in de avond, in de stad tijdens een avondje stappen iemand op z’n neus wordt geslagen voor jennen en dan is het ‘eigen schuld, want hij daagde zelf uit’. Als je uitdaagd moet je ook tegen de consequentie kunnen en dan niet als een miet doorlopen alsof je brave Hendrik was. Maar zoals gezegd, geweld keur ik altijd af. Of iemand er nu om vraagt of niet. Maar zo is de maatschappij allang niet meer. Gelukkig hebben we tegenwoordig ook nog eens media die van een dusdanig niveau zijn dat verhalen verzonnen, aangedikt en verdraaid worden.

  0

  0
 • Chrisje
  13 februari, 2016 - 16:18

  We zijn toch bourgondisch

  0

  0
 • knurft
  13 februari, 2016 - 16:40

  Een rotterdamse kutscheids…..wederom geweldig geregeld door die gore kut knvb!
  het is nu wel duidelijk waar hun voorkeur van de aanstaande kampioen ligt……
  helaas overduidelijk niet in Breda

  0

  0
 • knurft
  13 februari, 2016 - 16:41

  Een rotterdamse kutscheids…..wederom geweldig geregeld door die gore kut knvb!
  het is nu wel duidelijk waar hun voorkeur van de aanstaande kampioen ligt……
  helaas overduidelijk niet in Breda

  Ban die Makkelul volgende keer lekker uit het Rat Verleghstadion
  dat stuk stront fluit NAC consequent de teil in!

  0

  0
 • Vakkie G
  13 februari, 2016 - 16:50

  Noem mij maar een nep NAC supporter maar Hulde aan deze mannen. Beetje tof lopen doen richting de G wanneer je werkelijk helemaal niets hebben laten zien. Wij kunnen ook gelijk spelen tegen Barcelona als we 90 min lang met 11 man in de 16 staan. Die Turkse midget had er trouwens ook een groot aandeel in. Zeer onprofessioneel gedrag zeker als je weet dat we (nog) streden voor plek 1. De volgende keer die Bus niet laten vertrekken maar stenen er op.

  0

  0
 • Toontje
  13 februari, 2016 - 17:04

  Sommigen verliezen de realiteit weer uit het oog. Heb de wedstrijd nog een keertje op TV nagekeken. Het lag absoluut niet aan de scheidsrechter. Al maakt iedereen wel foutjes uiteraard, vooral de spelers. De helft mist namelijk al het niveau van de JL. Het ligt dus ook niet aan de trainer, we hebben geen niveau. Hebben dus ook niets te zoeken in de nacompetitie, laat staan eredivisie. Dat is heel jammer maar ook een gevolg van geen cent te besteden hebben, anders hadden we Marcellis, Ligeon kunnen behouden. Zelfs Fernandez (was net op stoom gekomen) had het beter gedaan dan Ars, want die enkele doelpuntjes (intikkers soms) kan iedereen.
  Jammer van Brands want die missen we echt

  0

  0
 • Toontje
  13 februari, 2016 - 17:06

  Hoop dat Duarte hele wedstrijden aankan en dan Stam snel naar rechtsachter…..dat zet hopelijk meer zoden aan de dijk

  0

  0
 • poolshark
  13 februari, 2016 - 17:09

  En dus zal de KNVB zich met alle liefde en plezier hier op werpen. Die lopen al hijgend en met een strakke plasser rond om een straf uit te delen.

  Maar iets anders wat ik gisteren al had na ongeveer 5 minuten….

  Stel : je bent trainer van Helmond of MVV, je hebt de verantwoordelijkheid om je spelers beter te maken en ze te laten groeien en je ploeg sterker te maken. Je kan niet degraderen, dus eigenlijk kan je alleen maar leren en genieten van een wedstrijd. Maar deze trainers laten hun ploegen op deze manier spelen om een punt te halen waar ze niks mee opschieten, om een wedstrijd te spelen waar ze niks van leren en ze kiezen voor een taktiek waarmee beide trainers eigenlijk tegen hun spelers zeggen dat ze niet kunnen voetballen dus maar moeten handballen op de 16. Nogmaals, deze ploegen hebben NIKS te verliezen aangezien ze niet kunnen degraderen, en dan op deze manier je sport beoefenen ? Niet gek dat deze 2 clubjes zo in de marge hangen en ook nooit meer uit die ellende gaan komen.

  0

  0
 • FrontAntiFalkenburg
  13 februari, 2016 - 17:32

  Alleen een nicht komt uit Maastricht! Wat was toch een tijdrekkend kutteam met name die keeper overigens keepte hij wel goed vinde t gek hij was bijna 2,50

  0

  0
 • Oldskool
  13 februari, 2016 - 17:33

  Dat NAC niet wint ligt aan NAC. Maar zon scheidsrechter moet wel optreden tegen puur anti-voetbal. Dat in deze wedstrijd alleen een NAC speler 2x geel kreeg is echt absurd.

  0

  0
 • Peer11
  13 februari, 2016 - 17:36

  mvv heeft waar het voor kwam, een punt. Zo spelen wij ook in de arena en dan krijgen we meestal nog een pak slaag. mvv heeft het dus goed gedaan en NAC is gewoon te matig om door die muur heen te voetballen. Tempo was weer veel te laag. Scheids was zeker niet goed, maar ook niet schuldig aan het puntverlies. Die domme Seuntjens moet maar eens goed in de spiegel kijken en zich afvragen of hij wil voetballen of plantsoenen schoffelen.

  Hoe gefrustreerd je ook bent, je blijft met je klauwen van elke speler af.

  0

  0
 • Bel
  13 februari, 2016 - 18:14

  Volgende keer stenen op de bus? Dan ligt je IQ niet hoger dan dat van die steen zelf, man man man, wat een ongelofelijk trieste, kansloze reactie zeg.
  Dat gelijkspel is volledig te wijten aan de heren op het veld zelf. Als NAC eens begint met het afmaken van hun eigen kansen, is er niets aan de hand. Dan hoef je niet te zeiken op de scheidsrechter en het tijdrekken van de tegenstander. Kijk eens in de spiegel. Pure externe locus of control, het ligt natuurlijk nooit aan onszelf.
  En NAC kan gelijkspelen tegen Barcelona als ze met 11 man in de 16 hangen? Als NAC dat kon, speelden we echt niet op dat niveau.

  0

  0
 • Henri
  13 februari, 2016 - 18:30

  @Poolshark
  Feit is dat die trainers door hun respectievelijke bestuurders en supporters ook worden beoordeeld op de behaalde puntjes. En als je net als MVV van de laatste 5 wedstrijden er 4 hebt verloren snap ik heel goed dat je daar geen 5e nederlaag bij wilt hebben als trainer zijnde. Waar ik me als NAC supporter meer zorgen over maak als je het hebt over spelers beter maken is dat een speler als Verbeek die van de laatste 4 seizoenen er 3 bij NAC speelt er geen enkele trainer in slaagt om hem eens meer dan 1 passeerbeweging bij te brengen. Er legio spelers rondlopen die niet in staat zijn een fatsoenlijke voorzet te geven. Daar kan een goed genomen vrije trap ook nog bij mee worden genomen. Heb je gisteren gezien hoeveel balaannames Lazic nodig heeft voor hij de bal onder controle te krijgen. Deze speler kan totaal niet de bal in één keer spelen. Gewone basis aspecten beheerst het merendeel niet eens.

  0

  0
 • Wijgaannietopzij
  13 februari, 2016 - 18:48

  @Henri lazic is een van de weinige met een degelijke techniek. Hou op met hem alles de schuld te geven. Waar was je vorige week toen hij door zijn loopactie en assist de wedstrijd besliste in Dordrecht.

  Gisteren was niet best, maar als je kijkt naar de kansen en balbezit dan ben ik tevreden, als je er daar 3 van maakt tenminste dan hoor je niemand klagen over het vertoonde spel en de fouten.

  0

  0
 • Mafkees
  13 februari, 2016 - 18:58

  Heb ik weer. Nooit anderen op je PC laten. Is een tip.

  Lazic stelt dus geen ruk voor de afgelopen wedstrijden. Ook niet tegen Dordt op 1 (!) actie na. Tegen MVV was hij de man die indirect schuld is aan de goal van mestreech.

  Erger was Seuntjens gisteren. Die werd niet eens gemist na zijn rode kaart. En ja, dat zegt Mafkees.

  0

  0
 • Henri
  13 februari, 2016 - 19:06

  @Wijgaannietopzij
  Ik ken je niet, maar die actie van Lazic tegen Dordrecht, vrijlopen en een vrije bal voorgeven, had jij zonder meer ook kunnen maken. Zonder twijfel. Waarom denk je wilde De Graafschap hem niet meer hebben?

  0

  0
 • Wijgaannietopzij
  13 februari, 2016 - 19:18

  Hij heeft nee gezegd tegen een verlenging in maart , en toen ze promoveerden wou die niet voor 1 jaar bijtekenen met bijna hedzelfde salaris. Dat is wat ik ervan weet. Ik volgde hem al een beetje vorig seizoen in de jupiler leauge. Was belangrijke speler voor dat team. Het zegt ook veel dat de supporters een actie hielden via facebook enzo om hem te behouden. Ik weet dat die beter kan. En geef toe dat er nog te weinig van hem komt. Maar de trainer is niet dom. Hij weet wat die aan hem heeft !

  0

  0
 • scheppioni
  13 februari, 2016 - 19:51

  Zoals mvv nu acteerde, acteerde we zelf als NAC zijnde vorig seizoen zo vaak, al hadden we er minder geluk mee en terecht, verder blijft dit nieuws slecht voor ons NAC of het verhaal nu aangedikt is of niet !!
  Een vaste samenstelling en de gretigheid betreft het gecontroleerde voetbal brengt ons zo terug naar de eredivisie, maar die lijn moet wel steeds meer gaan stijgen voor de nacompetitie, ik ben ervan overtuigt dat we tegen excelsior of cambuur er niet voor onder hoeven te doen, dus nu alles inzetten om in ieder geval tweede of derde te eindigen !! HUP NAC en stoppen met zeiken op mvv, wij NAC deden dus niet veel anders een hele tijd lang !!

  0

  0
 • wanny
  13 februari, 2016 - 20:07

  Wie gaat er nou de bus van de tegenstander op staan wachten? Ga lekker een biertje drinken of naar huis, maar laat die gasten met rust. Het is maar een voetbalwedstrijdje hoor. En ook nog eentje waar weinig vanaf hing.

  0

  0
 • Henri
  13 februari, 2016 - 20:22

  @Wijgaannietopzij

  Zie artikel Omroep Gelderland
  Geloof me, geen een trainer/club laat zijn beste spelers vertrekken, zeker niet als ze met een salarisverlaging tevreden zijn!
  DOETINCHEM – Vlatko Lazic speelde dit seizoen bijna alle wedstrijden voor De Graafschap. Toch moet hij vertrekken.

  Een mokerslag voor de in Bodegraven geboren voetballer. ‘Ik ben geschrokken en vind dit echt vreemd. Het doet pijn om zo onverwacht op een zijspoor te worden gezet.’

  Lazic kreeg kort na de promotie te horen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Zelf had de speler eerder dit seizoen aangegeven te willen vertrekken als De Graafschap in de Jupiler League zou blijven. ‘Want ik wilde naar de eredivisie. Maar het liefst bij De Graafschap. Toen we promoveerden dacht ik dat het wel goed zou komen. De supporters vroegen zich ook steeds af wanneer ik zou bijtekenen. Ik was zelfs bereid om wat salaris in te leveren om met deze club in de eredivisie te mogen spelen.’

  De Graafschap maakt dus andere keuzes. Volgens de multifunctionele Lazic zijn dat niet de juiste. ‘Je wil toch juist verder bouwen? Vooral met de jongens die belangrijk zijn voor de club. Ik heb hier drie jaar lang alles gegeven en het afgelopen seizoen volgens mij de meeste minuten gemaakt van iedereen. Daarom komt dit zo onverwacht. Ik vraag me serieus af of De Graafschap op deze manier wel klaar is om een niveau hoger te gaan spelen.’

  0

  0
 • poolshark
  13 februari, 2016 - 20:29

  @ Henri

  onbedoeld bevestig je daarmee mijn conclusie dat het met die 2 clubs niks meer gaat worden. Als je in een divisie waaruit je niet kan degraderen met afbraakvoetbal gaat voor een puntje om het korte termijn gevoel bij een bestuur of bij supporters te bevredigen zal je als club nooit groeien. Misschien ben ik maar een naïeve romanticus, maar ik denk dat als je als club niet kan promoveren of degraderen dat je je gaat onderscheiden met het opleiden van jeugd, en het ontwikkelen van talent. Of zou een speler beter worden van handbal verdedigen en tijdrekken ? En zou een talent naar Helmond of MVV willen als hij ziet dat ze daar talent afbreken om maar een puntje te halen in een wedstrijd.

  En Verbeek en Lazic…. Verbeek deed amper mee, die begon pas te bewegen als er een bal zijn kant op kwam. Maar aanbieden, gaten trekken en scherp staan voor een bal achter de verdediging als de bal aan de andere kant was zat er niet in. En Lazic die 5x balverlies leidt en dan nog het idee dat hij via een hakballetje een bal kan verlengen ? Maar zo liep Naah de ruimtes voor Stam op het middenveld dicht waardoor Stam niet de ruimte kreeg om het spel te verleggen.

  En voor de rest : we zijn NAC, maar NAC. Veel beter dan dit zal het niet worden, en als supporter heb je dan de keuze om dat te accepteren of elke wedstrijd alles en iedereen af te breken en met duimpjes omlaag te strooien voor mensen die wel het besef hebben dat dit het is waar we het mee moeten doen. Maar goed, het is tegelijk wel weer amusant om dat te lezen.

  0

  0
 • Ouwe glorie
  13 februari, 2016 - 20:56

  Ik zeg, een vette prent voor deze politieagent. Dit zijn o.a. de lieden die het voetbal om zeep helpen. In zo’n wedstrijd moet je het nodige geluk hebben en anders ga je het nooit winnen. Wel typisch dat ze het allemaal doen tegen ons NAC. Gunfactor is kennelijk bijzonder klein.

  0

  0
 • D'n Bas
  13 februari, 2016 - 21:16

  Vanmiddag (weer) een tweetal fantastische rugby wedstrijden gezien op de BBC. Harde wedstrijden maar fair, zonder stalbes, zonder tijdrekken enzovoort. Maar met supporters van beide landen door elkaar feestvierend ongeacht wie er wint of verliest, met twee teams die respect voor elkaar, maar zeker voor de reff (scheids) hebben.

  Ik weet het rugby en voetbal zijn twee zeer verschillende sporten maar ik verbaas me werkelijk elke keer weer dat een hoop “supporters” zich buitengewoon druk maken over een verkeerd gegeven uitbal rond de middellijn en daar compleet van over de rooie gaan.

  Mocht een van deze supporters tijd over hebben raad ik ze aan om een keer een rugby wedstrijd op tv te kijken of naar een wedstrijd van BRC te gaan kijken en eens live te zien hoe het ook kan gaan in een wedstrijd (maar vooral erna :))

  0

  0
 • Hugo
  13 februari, 2016 - 22:09

  Schollen bedankt, Schollen bedankt. Hup NAC.

  0

  0
 • nacdictive
  13 februari, 2016 - 22:12

  Ik sluit me aan bij D’n Bas: Er is geen respect in het voetbal itt in het rugby. Gevolg is veel frustratie, veel kritiek etc.
  Het begint bij de mini’s met die blerende ouders langs de lijn.
  Gewoon je bek houden tegen de scheids en gedraag je, anders opzouten.
  Reactie is niet goed te praten maar denk dat de mvv spelers wel hun verdiende loon hebben gekregen.

  0

  0
 • VAKKIE G
  13 februari, 2016 - 22:17

  @wanny

  welke speler van de tegenstander gaat uit staan te dagen voor Vak- g

  0

  0
 • Willemf5
  13 februari, 2016 - 22:26

  Vooral voetbal met rugby gaan vergelijken. Bij jazzballet gebeurt ook vrij weinig, kan het voetbal daar geen voorbeeld aan nemen?

  0

  0
 • Dutchbird
  14 februari, 2016 - 00:55

  Bij Ajax lopen enkele gekken rond, bij Feyenoord ook en blijkbaar zitten er bij ons op de tribune ook een aantal. Stadionverbod voor het leven want anders blijven ze de zaak verzieken.Dit zijn geen supporters.

  0

  0
 • JK
  14 februari, 2016 - 00:56

  Wat mij het meest stoorde, was de tweede gele kaart van Mats. Waarom is het in Nederland zo dat als het géén penalty is, dan maar meteen een gele kaart voor de aanvaller!? Er is ook zo iets als geen overtreding waarbij de aanvaller over de bal struikelt, over zijn eigen benen, of omdat de verdediger de bal speelt. In Nederland zijn we echt doorgeslagen in de oorlog tegen de schwalbe.

  Dat NAC niet wint gisteren, ligt overigens alleen aan onszelf. Komende maandag goedmaken tegen Emmen.

  0

  0
 • Tvb
  14 februari, 2016 - 00:57

  MVV was zwaar irritant met tijdrekken. Frustratie Jelle tegen de scheids bij rust was te begrijpen. 1 min extra na al dat gerek?
  Maar om die mannen nou op te wachten…
  Is wel zielig hoor..

  0

  0
 • ome cor
  14 februari, 2016 - 01:23

  Gewoon 5x een stadionverbod.
  Je hebt je maar te gedragen, punt uit.

  0

  0
 • oosterhout3
  14 februari, 2016 - 08:46

  ach, dit gebeurde nooit in de beatrixstraat ofzo……….

  dronken mensen…. politie is er bij geweest, laat die dit maar uitzoeken!

  0

  0
 • Henri
  14 februari, 2016 - 08:52

  Snel de Engelse voetbalwet invoeren, Kan zo worden overgenomen.

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 09:30

  Ik ben niet zo van die duimpkes, ooit is het zo’n raar beeld en ik geef ze ook niet veel de duimpkes, maar bij deze omhoog voor Tvb, ome cor en Henri !! Fijne zondag en geen drie punten voor ons NAC en moet wat minder worstenbrooikes eten kl^te zooi ! HUP NAC, opvreten dat emmen !

  0

  0
 • Bonje
  14 februari, 2016 - 09:35

  Gewoon terechte frustratie aan onze (NAC) kant omdat het maar niet wil lukken met dit te zwakke team. Ik had het graag anders gezien maar het is geen juiste mix van persoonlijkheden, waterdragers en leiders. Binnen nu en 3 jaar gaat het absoluut wel een keer lukken, daar ben ik van overtuigd. HUP NAC!

  0

  0
 • SP1
  14 februari, 2016 - 09:58

  Dan moet ronnie testosteronnie ook een SV krijgen, die man moet zich lekker bij de lokale kickboxer vereniging aanmelden voordat hij echt iemand voor de rest van zijn leven ongelukkig schopt.

  En vind het echt kut om te zeggen maar dit NAC moet je echt niet in de eredivisie willen, het is gewoon zwaar onder de maat… Keer op keer.

  0

  0
 • gaoperd
  14 februari, 2016 - 11:19

  Al jarenlang probeert de knvb-maffia een kampioensfeest op de Coolsingel te arrangeren
  Helaas voor hen , krijgen die havenslaven van feijesnert het zelf niet voor elkaar….ook al wordt het hele jaar hen de helpende hand vanuit Zeist toegereikt….

  Kost wat kost moet er dus een feest in rotterdam komen….
  Goeie 2e dus……S.P.E.R.M.A……
  Alles MOET nu hun kant oprollen , om dat schorremorrie uit rotterdam rustig te houden!
  Werklijk iedere wedstrijd worden ze in het zadel geholpen!!
  En wat doet Zeist? Die sturen de meest belabberste scheidsrechters op een wedstrijd van NAC af…….

  Tel daarbij het falen van NAC bij op

  En het resultaat ?

  NAC gaat in de huidige vorm af als een gieter in de aanstaande nacompetitie….

  En sluit volgende jaar de deuren, omdat een langer verblijf in dit gedrocht wat ze jupiler league noemen nac namelijk financieel niet gaat trekken…ook al bevolken er 2 wekelijks 15.000 idioten op de Bredasche tribunes

  WAT EEN PLEURISBENDE IS ER TOCH VAN GEMAAKT!!!!!!

  0

  0
 • Cor Taxi.
  14 februari, 2016 - 11:31

  Nee,Het mag niet.Maar ik kan het wel begrijpen.Als je bijdehand gaat lopen doen als speler(lekker veilig met een gracht er tussen )en gaat lopen uitdagen,kan je buiten het veld..het boontje komt om zijn loontje effect verwachten.Eigenlijk geheel logisch.Oww Maar het mag niet:-))

  0

  0
 • Cor Taxi.
  14 februari, 2016 - 11:43

  Slecht verhaal Gaperd.Man man man

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 11:49

  @ Cor taxi
  Je moet je eigen niet verlagen, dus deze keer niet met je eens, gewoon er boven staan, wij spelen in ieder geval nacompetitie en mvv speelt lekker verder in de middenmoot, nu weer een aantal wedstrijden winnen en je kunt sportief een langere neus trekken naar ieder die ons NAC niet lief heeft !!

  0

  0
 • Cor Taxi.
  14 februari, 2016 - 12:39

  Je bent toch niet van de Praalwagen gewaaid tijdens de Alaaf Scheppi?:-)).Ik keur het ook niet goed.Maar kan het me wel lichtelijk voorstellen dat je buiten die gozer even wat in zijn oor gaat fluisteren.

  0

  0
 • henk
  14 februari, 2016 - 13:30

  Mensen die dit soort gedrag goedpraten of begrijpen zijn niet helemaal goed. Daarnaast moet je wel een erg leeg leven hebben om na de wedstrijd een speler te gaan opzoeken.

  0

  0
 • Basss
  14 februari, 2016 - 13:42

  Man man man…. Met Mats Seuntjens……
  Of zonder Mats Seuntjes met 10 man. Het maakt geen flikkeren uit bleek afgelopen vrijdag. Want Mats maakt het ook geen flikkeren uit want meneer ontwikkelt hier zichzelf niet meer door, aldus hemzelf. Volgens mij kan Mats misschien proberen eerst in de 5e klasse bij een Rimboe of iets dergelijks zich te ontwikkelen, namelijk het element strijdlust en werken voor elkaar. Tot die tijd kan hij zich uitermate nuttig maken door niet op het veld in Breda te verschijnen.

  @on topic: vuil viezerikken vind ik vrij beschaafd,het was toch ook tamelijk vies wat MVV deed. Echter handjes thuis lijkt me niet meer dan normaal.

  0

  0
 • Sup GG
  14 februari, 2016 - 14:00

  Poeh Poeh wat zijn we toch allemaal weer de braafste van de klas. Iedereen die negatief reageert zat blijkbaar niet op de G afgelopen vrijdag. Als je met drie spelers paar minuten loopt te zieken richting de thuissupporters kun je een reactie verwachten. En ja dan gaan van de 5000 man er 5 verhaal halen. Ja we zijn allemaal kansloze hersenloze hooligans op de G???
  Al die negatieve reacties lopen wel allemaal even hard te schreeuwen tijdens de wedstrijd maar actie ho maar. Wie vraagt die krijgt…

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 14:17

  @ Cor Taxi
  Nee hoor kul, wij hadden zondags d’n optocht en was prima weer en op de praalwagen is alweer vijf jaar geleden als ex Prins wordt er in de eerste jaren wat arbeid verwacht voor de nieuwe prins en ook hier kent scheppioni net als toen ik nog mocht voetballen af en toe mij grens niet op dat moment en dan kom je je eigen nog wel eens tegen ! Verder kan ik het ook wel ergens begrijpen, maar dan hadden we vroeger begin jaren ’90 wat spelers binnen de selectie die dat wel eventjes ‘netjes’ in de wedstrijd deden, vb v Burik, Lokhoff en Lammers waren van zo’n heerlijke gasten !! Dan valt het minder op en toch …… ! HUP NAC, emmen sucks !

  0

  0
 • De Rechter
  14 februari, 2016 - 16:29

  @Wally

  Dat is anders typisch gedrag dat je van een agent mag verwachten, naar mijn ervaring.

  0

  0
 • De Dyslekt
  14 februari, 2016 - 18:15

  Kunnen we niet een aanklacht dienen tegen de Maffia des KNVB ;)

  0

  0
 • NAC Breda FC
  15 februari, 2016 - 10:05

  Voor Matchfixing aanklacht indienen bij het Europese hof.

  0

  0
 • Nacdictive
  15 februari, 2016 - 19:20

  @Willemf5: Iets met balsport, volkssport, mannen, gras, strijd/passie etc… Som jij je vergelijkingen even op, ben ik wel benieuwd naar?

  0

  0
 • Geen Heerenveen
  15 februari, 2016 - 21:05

  Dus spelers mogen supporters uitdagen, jennen, sarren etc maar als je an verbaal verhaal gaat halen is de wereld te klein. Pfff

  0

  0