Wij gaan niet opzij

NAC 019 wint eerste competitiewedstrijd

NAC onder 19 heeft afgelopen zaterdag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. De ploeg van kersverse coach Willem Weijs speelde thuis op Sportpark Heksenwiel tegen VVV Venlo. In deze wedstrijd viel pas in de 78ste minuut de eerste treffer door Mohamed Amissi. Hiermee bepaalde hij direct de eindstand op 1-0. Opvallend is echter dat hij volgens het wedstrijdformulier in de 76ste minuut gewisseld werd voor Sydney van Hooijdonk.
NAC doet hiermee goede zaken en komt op doelsaldo op een vijfde plaats achter Almere, Zwolle, AFC en Excelsior. Ook dit seizoen dient NAC O19 in de winterstop weer bij de eerste zes te eindigen om het tweede deel van de competitie te mogen gaan spelen voor promotie naar de Eredivisie O19. NAC O15 speelde afgelopen zaterdag uit in Rotterdam tegen Feyenoord O15. Doelpunten kwamen hier van spelers waarvan de namen niet zouden misstaan achterop het Geel-Zwarte shirt. Ocean Polonius opende de score in de 33ste minuut waarna al in de 37ste minuut de 0-2 in het netje viel door Awale Ismali Mahamed. Vlak voor rust was Mihailo Mijajlovic trefzeker en stuurde Feyenoord met een 0-3 achterstand de kleedkamer in. In de 69ste minuut wisten zowel Feyenoord als NAC nog te scoren, voor NAC kwam de treffer wederom van Ocean Polonius. Deze week staan de volgende wedstrijden op het programma: Dinsdag:  Excelsior O16 - NAC O16 NAC O13 - Turnhout O13 Zaterdag: Roda JC O19 - NAC O19 NAC O17 - Hollandia O17 NAC O15 - Spijkenisse O15 PSV O14 - NAC O14 PSV O13 - NAC O13 FC Utrecht O12 - NAC O12 NAC O11 (minitoernooi Heerenveen)

Bron: B-Side Rats, NAC