Go to Top

Ik ‘app er genoeg van!

Ik ‘app er genoeg van!

In die trant moet de producent van de NAC-app zijn gedachtengang hebben laten gaan. Fonetisch hetzelfde maar heeft het een ietwat andere schrijfwijze. 

Mensen die de NAC-app op de telefoon geinstalleerd hebben zullen gemerkt hebben dat deze niet meer wordt ge-update. Dat komt omdat de producent hiervan gaandeweg vorig seizoen heeft besloten niet meer door te gaan met dit initiatief. De informatie van de NAC site is hierdoor niet meer automatisch gelinkt aan de app en is de informatie ondertussen sterk verouderd (Hij heeft een snor… hij heeft geen haar…!).

NACstelt verder, quote: “Omdat tegenwoordig nagenoeg iedereen het laatste nieuws van NAC op de telefoon wil ontvangen, is NAC bezig met het ontwikkelen van een nieuwe app. Tot die tijd kun je al jouw NAC-nieuws en informatie halen van de website van NAC: www.NAC.nl. Deze site is door RB-Media optimaal gemaakt voor smartphone-gebruik, waardoor je makkelijk door alle pagina’s kunt browsen.”

Je kunt natuurlijk ook gewoon B-Side Rats blijven volgen via de (mobiele) site, Twitter en Instagram, Da’s misschien nog wel een mooier permanent alternatief ;-)

Bron: B-Side Rats, NAC

11 Reacties op "Ik ‘app er genoeg van!"

 • Geeltje
  7 juni, 2016 - 13:09

  Idd, gewoon de mobiele site van b-siderats op je homescherm op je tel! Dan ben je altijd op de hoogte.

  0

  0
 • Oldskool
  7 juni, 2016 - 13:09

  BSR App en klaar. Save the money!

  0

  0
 • Actiepak
  7 juni, 2016 - 13:54

  Aangezien dit nu toch bijna on-topic is: misschien een idee om eens een icoon aan de website toe te voegen, tenslotte staat de html er toch al: .

  En als jullie je vervelen – Druk hebben jullie het toch niet-, dan kunnen jullie de website ook als app laten fungeren door toe te voegen. Je zult dan wel de hele boel asynchroon aan moeten gaan roepen, dat is wel wat werk. Mogelijk voordeel is dat je hierdoor je bandbreedte verkleint.

  Ik moet ook maar wat, zo zonder voetbal…

  0

  0
 • Actiepak
  7 juni, 2016 - 13:56

  Voor de mensen die denken dat ze plots analfabeet zijn geworden, na het lezen van mijn reactie: er zat wat html in, maar die is eruit gegooid, waardoor er geen touw meer aan vast te knopen is.

  0

  0
 • Judge M.
  7 juni, 2016 - 14:17

  Oldschool BSR RSS feed hier op de zaak. Helemaal prima! :-)

  0

  0
 • De Dislekt
  7 juni, 2016 - 16:50

  BSR App klinkt leuk, graag zonder knipperlichtfunctie voor ‘sfeeracties’ ;)

  0

  0
 • Bredafun
  7 juni, 2016 - 19:20

  BSR eenvoudiger en meer volgers! KOM D’R BIJ!!!!

  0

  0
 • ome cor
  7 juni, 2016 - 21:31

  Ik heb er ook genoeg van als ik in een interview lees dat Seuntjens vindt dat hij het afgelopen seizoen goed gedaan heeft bij NAC.
  Wat een gebrek aan zelfkennis. MET Mats Seuntjens heeft ons niet gebracht waar hij én vooral wij heen wilde met NAC. Hoe hooghartig klinkt het dan (met dat kut accent) als Mats zegt dat HIJ het goed gedaan heeft.

  Wat een weggooier

  0

  0
 • SvenBreda
  7 juni, 2016 - 22:08

  NAC A1 6-0 gewonnen, en dus gepromoveerd! Gefeliciteerd mannen.

  0

  0
 • pierre
  7 juni, 2016 - 22:38

  was een leuke wedstrijd, mooie en verdiende overwinning en zeer zeker sfeervol met vuurwerk, fakkels veel bier etc. dat is ook nac.. Compliment voor allen

  0

  0
 • Oldskool
  7 juni, 2016 - 23:47

  @ ome cor

  Seuntjens heeft een transfer naar az gepresteerd. Dan heb je het goed gedaan. Punt. Als de andere 16 dat ook gedaan hadden dan waren op 1 been kampioen geworden. Ik ben geen Seuntjens fan, maar dingen zijn zoals ze zijn.

  0

  0