Go to Top

Jagen op Osse Kaczynski

Jagen op Osse Kaczynski

Nee, de man (of vrouw, maar toch lijkt dat ergens sterk) die wordt gezocht heet waarschijnlijk niet zo. Maar ook in Oss loopt een soort van mislukte Unabomber rond.

En die flapdrol presteerde het om tijdens de wedstrijd na ongeveer een uur spelen (toen NAC met 4-0 voor stond) een zelfgemaakt projectiel het NAC stadion in te slingeren. Dit kwam vanuit het uitvak terecht in Vak I. Hier zat gelukkig geen vak vol supporters, maar lag er een groot tribute-to-Beatrix doek.

Er zaten echter wel een paar fotografen om kiekskes te maken van de klinkende overwinning op de prutsende nummer 18. De vuurwerkbom ging vlak achter de fotografen af, die zich hierdoor kapot schrokken. Een stoeltje was gelukkig het enige slachtoffer. Deze was echter wel flink beschadigd en deels slingerde deze na de klap zo over de gracht en boarding het veld op.

Kijk voor enkele beelden op F7Breda.nl

Kennelijk waren de zwakzinnigen uit Oss al de hele dag trammelant aan het maken (het rapaille) en wilden ze na de wedstrijd ook nog eens niet vertrekken. Vak G werd link tijdens de wedstrijd, en nu overwegen enkele fotografen om aangifte te gaan doen. Ook in Breda laten ze het er niet bij zitten en NAC en FC Oss zijn inmiddels een coalitie begonnen om de dader(s) op te sporen en zelf tot ontploffing te brengen flink te straffen. BN DeStem meldt dat beide clubs de handen ineen hebben geslagen en de videobeelden aan het analyseren zijn. Aan de hand hiervan zullen verdere stappen ondernomen worden.

Rivaliteit over een weer is prima, niks mis mee. Maar hier hadden serieus gewonden bij kunnen vallen. Net als jaren geleden bij die kutkruiken met hun vlinders het uitvak ingooien. Daar kan ik nog steeds goed kwaad om worden, net als dit. Een nadenkend persoon doet zoiets niet, hoeveel drank of dope je ook achter je kiezen of neusgaten hebt zitten. Dat de WVS-er (als je meeleest, jij fukking debiel!) maar snel opgespoord mag worden en goed met z’n neus op de feiten gedrukt mag worden.

Bron: B-Side Rats, F7Breda, BN DeStem

23 Reacties op "Jagen op Osse Kaczynski"

 • Fred
  13 maart, 2016 - 16:42

  Hier moet de zwaarst mogelijke straf op staan , bij zoiets kunnen zelfs doden vallen dus vul maar in wat de straf hiervoor moet zijn.
  Stelletje idioten .
  Om maar te zwijgen over de sociale controle onder die psychopaten .

  0

  0
 • willem 4,5
  13 maart, 2016 - 16:59

  Snap best als je supporter bent van zo.n schamel kloteclubje en je in hetzelfde seizoen thuis en uit er 9 om je oren krijgt dat je dan gefrustreerd raakt. Maar ga dan thuis met bommen gooien in dat armzalige stadionnetje en laat ons met rust. Had verkeerd kunnen aflopen. Voor het leven een stadionverbod deze randdebiel, maar ja dat zal weer wel niet gaan in dit land, waar ze ogenschijnlijk niets kunnen regelen en Noorse gevangenen zelfs blij zijn als ze naar Nederland worden overgeplaatst. Het is hier in Nederland een aards paradijs voor gajes!!!

  0

  0
 • Bertus-89
  13 maart, 2016 - 17:04

  Poging tot doodslag, paar jaar laten brommen zo’n imbeciel!

  0

  0
 • Wouter
  13 maart, 2016 - 17:20

  En dan zitten er ook nog twee van die KNVB regelneukers die het dan straks weer in de schoenen van NAC schuiven , je zou haast denken dat het beter is om geen uitpubliek meer toe te laten .
  Je moet er niet aan denken als daar weer gezinnen hadden gezeten , dat kan na vrijdag dus niet meer .
  Ik hoorde dat er een paar fotografen ernstig letsel aan hun oren hebben , ik zou zeggen aangifte doen en trek ze maar een stevige poot uit !
  Wel een compliment aan de NAC supporters want ik had verwacht dat ze dat zootje op zouden wachten om er zelf mee af te rekenen , gelukkig is dat achterwege gebleven .
  Zulke idioten moeten ze achter slot en grendel zetten en ze nooit meer los laten zeker in een tijd waar bijna iedereen in angst leeft , met Parijs nog vers in het geheugen , flik je zulke dingen niet .
  Ik snap niet wat zulke lui bezielt .

  0

  0
 • S.HB.NAC
  13 maart, 2016 - 17:31

  Ja, vak G werd wel even gek ja, logisch. Wat een randdebielen zitten er daar tussen. Voor degene die dit op zijn geweten heeft, krijg de tyfus knul!!!!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  13 maart, 2016 - 17:32

  Randdebielen tussen de Oss supporters. Dat is wat ik bedoel natuurlijk.

  0

  0
 • geel zwart rules
  13 maart, 2016 - 17:35

  Ja , dit verhaal is te triest voor woorden ….ik hoop dat ze die gast een enkeltje naar de maan geven ..

  Het is toch schandalig dat je als normale voetbalsupporter voor je leven moet vrezen als je een pot voetbal bezoekt .
  ik hoop dat de knvb nu eens streng op treedt tegenndit soort gasten …

  Echter wat er vrijdag is gebeurt is de overtreffende trap ….in Venray werd een gevuld met overwegend kinderen tussen de 8 en 12 jaar aangevallen door een groep van 30 laffe honden die zich zelf mvv supporters noemen …..dit verhaal is walgelijk.

  Eerder die avond hebben de zelfde gasten in Deventer kinderen met stenen bekogeld …er is zelfs een kind opgenomen in het ziekenhuis.

  Mvv is de meest laffe club die ik ken .,,, als je kinderen molesteert dan ben je de grootste en lafste klootzak op aarde ..

  Vanaf nu is mvv ook onze grootste vijand …kinder mishandelaren verdienen niet beter ..

  forza NAC ..,.

  0

  0
 • JM
  13 maart, 2016 - 17:38

  Er waren toch 2 veiligheidsmensen van de KNVB aanwezig? Ik neem aan dat die het incident gerapporteerd hebben. Of waren ze er alleen om naar vliegend bier te kijken? Nu we het daar toch over hebben, waren er ook van zulke figuren bij Willem II – AZ dit weekend? Na de 2-0 konden de spelers bijna zwemmen in het bier dat op het veld gegooid werd! Lezen we mee KNVB?

  0

  0
 • THE Don
  13 maart, 2016 - 17:40

  Gelukkig hadden de veiligheidsmeneren na de wedstrijd alles snel op orde door de uitgang van vak G af te sluiten. Hierdoor mocht groot en klein in het gedrang.

  Minkukels!

  0

  0
 • Wouter
  13 maart, 2016 - 17:50

  Ik dacht dat er alleen tussen de kruiken idioten zaten die kinderen en vrouwen molesteren maar er blijken er meer met het kruiken virus besmet te zijn .
  Te walgelijk voor woorden , meer kan ik er niet van zeggen .
  Wat mij ook verbaast is dat er hier zelfs ook nog mafketels zijn die duimpjes omlaag zetten en het dus met die idioten eens zijn , schaam je !
  Wat een klote wereld is het af en toe .

  0

  0
 • Anti Flop Oss
  13 maart, 2016 - 17:55

  Wouter jaren geleden werden ze in oss gesteund door onze zusjes uit Stilburg toen we tegen top moesten in de nacompetitie.
  Ik kan me het spandoek nog herinneren tilburg steunt top oss schup die Naccers ( hun schreven het met een k) in het bos dus schijnbaar zijn ze in oss ookal besmet met het kruiken virus

  0

  0
 • Fan uit zevenbergen
  13 maart, 2016 - 17:58

  Nac speel ze eerste oefenwedstrijd op 6 juli in zevenberegen op de velden van vv Virtus
  tegen Moerdijk Selectie

  0

  0
 • Wouter
  13 maart, 2016 - 18:00

  @ Anti flop Oss, tja hoe kunnen we daar eigenlijk nog verbaast over zijn , ik had het kunnen weten zoiets lafhartigs kan alleen maar uit de hoge hoed van een kruik of een kruiken lover komen .
  We geven weleens af op PSV of Den Bosch maar die zijn toch redelijk gelijk gestemd aan ons hoor , dat is andere koek dan Tilburg, Oss, Helmond of Waalwijk .

  0

  0
 • Anti Flop Oss
  13 maart, 2016 - 18:07

  Den Bosch lijkt qua volk veel op ons uit Breda alleen ze praten oost Brabants en hebben wat weg van New-kid.
  Maar qua volk lijkt dat lelijke volk uit Wolluk veel op Stilburg.
  En Oss is nog apparter wel eens gehoord van de bende van Oss brrr wat een volk daar.
  gajes.

  0

  0
 • Nacir
  13 maart, 2016 - 18:13

  @Wouter

  Ja het lijkt in die stadions wel dat je een IQtest krijgt om binnen te mogen. Met een IQ van 90 of hoger mag je er niet in. Wat een uitschot zeg!

  0

  0
 • scheppioni
  13 maart, 2016 - 18:17

  Een bom en oss is altijd al parallel aan mekaar, ik was er 28,5 jaar geleden ook bij bij ned – cyp, leek wel of de kuip in mekaar mieterde, wa een mafkezen !!
  ik woon niet ver van oss vandaan, maar zal niet gauw naar oss gaan, straffen zo’n gast, net wat Fred aanhaalt, maar hij zal hier in nederland wel een lintje krijgen !?!
  Die gast toen in ’87 werd toen ook nog op wenken bediend, kreeg zelfs een uitnodiging voor een leuke rondleiding op Cyprus, dit moet toch echt niet gekker worden hier in nederland !
  Ben benieuwd naar de verdere stappen !?

  0

  0
 • Nacdictive
  13 maart, 2016 - 19:56

  Aanpakken die gast en flink ook, wat een idioot..!
  Ik doe echter niet mee aan het veroordelen van het hele Osse publiek, wij willen ook graag combiloos reizen en niet gestraft worden voor een klein groepje wat problemen veroorzaakt.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  13 maart, 2016 - 20:39

  Het zal wel aan mij liggen en ik ben maar een simpele ziel.
  Maar die Osse Worstendraaier stond toch in het uitvak. Daar waren max, 200 personen aanwezig. Daar stan 20 camera’s op gericht.

  Hoe moeilijk is het dan om na de wedstrijd dat vak gesloten te houden, de beelden te bekijken met politie, justitie en al die veiligheids pipo’s en dan te bepalen wie het gedaan heeft?

  Nee, in Nederland laten we dan eerst iedereeen naar huid gaan, zijn kleding wisselen, zijn haar knippen en weet ik wat. In plaats van uit een kooi met 200 mongolen de juiste(n) te trekken en die te berechten.

  Beetje hetzelfde als dat je bij opsoring verzocht altijd beelden ziet van minimaal 8 maanden oud. “Weet u nog waar u was op 16 juni 2015, om 20:13, en u heeft een witte Ford Fiesta gezien met kenteken 19-NAC-12” bel dan de polite. Wat denk je zelf?

  Hoe moeilijk kan het zijn?

  0

  0
 • Ojee
  13 maart, 2016 - 20:53

  MVV is altijd al zielig kutvolk geweest. Van konderen blijf je af. ALTIJD!
  De minkukels van Oss weten gewoon niet beter.

  0

  0
 • NAC HART
  13 maart, 2016 - 21:11

  Heeft iemanf een linkje of een filmpje van de vuurwerkbom van fc is ?

  0

  0
 • Wouter
  13 maart, 2016 - 21:49

  Daar heb je een punt Kinderkaartje , hoe moeilijk is het om zo’n lafhartige hond er uit te pikken , dat is hooguit 5 minuten werk .
  Maar heel de focus is er dan op gericht om VAK G te isoleren , het is de omgekeerde wereld .
  Het is misschien ook spijkers op laag water zoeken van mij , maar ik erger me ook kapot als er dan om wordt geroepen om geen vuurwerk te gooien , dat is godverdomme een algemene oproep die aan iedereen is gericht , je moet omroepen willen onze gasten uit het uitvak ……..
  Dat doen ze elders ook , maar niet bij ons .

  0

  0
 • Dutchbird
  14 maart, 2016 - 00:47

  Bende van Oss, stavengooier, jarenlang de meeste moorden en nu dit weer. Hoogste tijd voor een dertig jarig geboorte verbod in deze hersenloze gewelddadige plaats want het zit in de genen van de Ossenaar

  0

  0
 • Viking
  14 maart, 2016 - 08:26

  Nac mag zich ook achter de oren krabben. Hoe het mogelijk is dat een vuurwerkbom of ander voorwerp in een ander vak kan belanden. De gevolgen hadden vele malen erger kunnen zijn. Moet er niet aan denken als daar kinderen of andere toeschouwers zaten! Ook NAC kan zeker aansprakelijk gesteld worden ondanks dat zo’n hersenloze een projectiel gooit ! Veiligheid is niet gewaarborgd.
  Het is al een ondoordacht idee om het uitvak op deze manier in te richten.

  0

  0