Go to Top

NAC gaat het gesprek aan

NAC gaat het gesprek aan

Waar we eerder al een bericht plaatsten over het opstootje tussen MVV spelers en NAC supporters, kunnen we nu melden dat NAC de vijf supporters heeft herkend. Omdat NAC wil weten waarom deze personen zo deden, willen ze graag het gesprek aangaan met de raddraaiers.

NAC geeft, in de persoon van Perry Hendriks, aan waarom het eerst wil praten voordat er actie ondernomen gaat worden: “Aan de hand van videobeelden hebben we de actiegroep geïdentificeerd. Zij hebben een uitnodiging gehad voor een gesprek”, vertelt hij. Daarin kunnen de fans hun gedrag verklaren. “Wij willen weten waarom zij gedaan hebben wat ze deden en ze even in de ogen kunnen kijken. Als ze niet komen opdagen, volgt automatisch een stadionverbod.”

Dat zijn heldere woorden van NAC, dat op deze manier duidelijk wil maken dat dit gedrag niet getolereerd wordt.

Bron: B-Side Rats, BredaVandaag

 

24 Reacties op "NAC gaat het gesprek aan"

 • Breda*076
  18 februari, 2016 - 11:14

  Heeft NAC ook bij de KNVB het gedrag van de spelers van MVV aangekaart?

  0

  0
 • nacman
  18 februari, 2016 - 11:16

  zowel supporters en spelers mvv straffen gelijke monniken gelijke kappen

  0

  0
 • Hopsaus
  18 februari, 2016 - 11:18

  Helemaal met Breda*076 en nacman al verwacht ik niet niet, indien NAC dit inderdaad heeft aangekaart bij de KNVB, dat er een reactie op zal komen. Het zal de KNVB sieren dit wel te doen.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  18 februari, 2016 - 11:26

  Wat er ook geroepen wordt, hoe er ook geprovoceerd wordt, het is nooit reden om vervolgens,als supporters zijnde, verhaal te gaan halen bij de spelersbus van MVV en daar spelers even “aan hun jasje te trekken” om te laten zien dat dergelijk gedrag niet wordt geduld door de supporters van NAC. Waanzin is het. Echt belachelijk dat mensen dit Batavieren-gedrag nog proberen goed te praten ook. “Want zij deden zo en zo buhhh” Doe even normaal zeg. En wel raar staan kijken, als we vervolgens weer met de combi naar IJmuiden mogen. Begrijpt u het nog?

  0

  0
 • Arie
  18 februari, 2016 - 11:34

  Los Pollos, haal dat zand es uit je vagina

  Die kale, grote gek in de spits van MVV heeft zelf aangegeven dat er niemand aan zn jasje heeft gezeten, er geen fysiek geweld is geweest, verbaal in het verwaarloosbare en het dus allemaal een storm in een glas water is. Als die spelers zich zo laten gaan voor Vak G na een gelijkspel, dan is het niet raar dat hier reactie op komt.
  Buitengewoon netjes dat die supporters zich dus bij de spelersbus hebben gedragen als mensen en niet als apen.

  0

  0
 • Henri
  18 februari, 2016 - 11:34

  Er is op het veld één man die bepaalt of de gedragingen (overtredingen, tijdrekken) van spelers buiten de perken gaan en dat is de scheidsrechter. Als hij daar wellicht te weinig actie op onderneemt kunnen supporters dat natuurlijk nooit zelf gaan doen. Vergeet niet hoe vaak JtR tijdens uitwedstrijden van NAC het bloed onder de nagels bij de tegenstanders heeft gehaald met tomeloos tijdrekken. Dat mag dan zeker wel. Altijd reëel blijven mensen.

  0

  0
 • Hopsaus
  18 februari, 2016 - 11:38

  @ Los Pollos Hermanos

  Uiteraard! De actie van deze 5 supporters (in hoeverre zei zich supporters mogen noemen) kan zeker niet door de beugel. Ik probeer dit gedrag niet goed te praten, maar ben wel van mening dat spelers van MVV ook op hun provocerende gedrag mogen worden aangesproken.

  Als speler vier je met je mede spelers een overwinning (of gelijkspel tegen een grotere concurrent) op het veld en vervolgens in de kleedkamer maar ga je hierbij niet het thuispubliek uitdagen.

  0

  0
 • Ata
  18 februari, 2016 - 11:38

  Mooi dat Arie het zelfs ‘buitengewoon netjes’ vindt…

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  18 februari, 2016 - 11:38

  Beste Arie, ik heb geen vagina. Ik adviseer u om zelf eens rechtop te gaan staan, want u ziet de wereld op z’n kop, zoveel is duidelijk. Zit uw bericht echt met totale verbijstering te lezen. Sta er versteld van dat er mensen daadwerkelijk zo denken. Geen goede ontwikkeling.

  Henri, zo is het. Niets meer aan toe te voegen.

  HUP NAC!

  0

  0
 • VAKKIE G
  18 februari, 2016 - 11:47

  @Breda*076

  helemaal eens met je

  0

  0
 • Arie
  18 februari, 2016 - 11:48

  @ Los Pollos en Henri

  De betreffende supporters zijn een klein beetje verhaal gaan halen naar aanleiding van het gedrag van de MVV spelers NA de wedstrijd, dus niet wat betreft het tijdrekken en ander gejank tijdens de wedstrijd. Dat MVV een gelijkspel voor het uitvak viert als een overwinning is tot daar aan toe, maar om daarna met een aantal spelers (o.a. die Guvenc) nog provocerend stoer te gaan staan doen voor Vak G is laag en is gewoon vragen om reactie.

  0

  0
 • Rijen
  18 februari, 2016 - 11:48

  Waren gewoon een stel kut ventjes bij MVV, op het veld allemaal lekker uitlokken voor vak-G. Maar als er dan na de wedstrijd verhaal wordt gehaald zijn het ineens de zielige ventjes, walgelijk. 1jaar SV voorwaardelijk voor de supporters, klaar!

  0

  0
 • erik
  18 februari, 2016 - 11:54

  @Arie,

  “Als die spelers zich zo laten gaan voor Vak G na een gelijkspel, dan is het niet raar dat hier reactie op komt.”

  Er was ook reactie, die was er in het stadion al. Middelvingers, bier en scheldpartijen toen ze bij hun eigen uitvak stonden te vieren. Laat ze toch lekker. Daar reageerde de mvv spelers op (hadden ze niet moeten doen), die lachten de lullen uit hun broek man.

  Mensen die daar niet tegen kunnen zijn dezelfde mensen die beginnen te vechten wanneer je ze verkeerd aankijkt. Of een raam inschoppen in Volendam. 5 stadionverboden met meldplicht graag!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  18 februari, 2016 - 11:59

  @ Arie

  Ze zijn een klein beetje verhaal gaan halen? Juist ja.Slaat weer als een lul op een drumstel. Ik heb ook bijna iedere dag sex met 2 verschillende vrouwen, weet u. Maandag bijna, Dinsdag bijna, Woensdag bijna…

  Ik kan er sympathie voor opbrengen dat u uw eigen supporters verdedigd, zeer zeker. Dat siert u. Maar als u oprecht van mening bent, dat dergelijk gedrag normaal is en niet meer dan een logische reactie op provocerend gedrag van MVV Spelers, neem ik daar als NAC Supporter absoluut afstand van. En ik hoop het (zeer grote) merendeel van de NAC supporters, met mij. Ik vind het waanzin. Hier laat ik het verder bij.

  HUP NAC!

  0

  0
 • Arie
  18 februari, 2016 - 12:12

  @ Pollos

  Ik zeg niet dat ik dit een meer dan logische reactie vind, ik zeg dat het logisch is dat er een reactie op het gedrag van de MVV spelers kwam. Hoe een ieder dat invult is aan henzelf, maar laten we nou niet gaan doen of wat deze 5 gedaan hebben buitenproportioneel en barbaars was.

  0

  0
 • The cosmic Gate
  18 februari, 2016 - 12:23

  Nodig dan ook die hondenkop van MVV (die schijnbaar voetballer is) ook meteen uit !

  0

  0
 • scheppioni
  18 februari, 2016 - 12:52

  Met Henri eens, wij NAC deden vorig seizoen bijna niks anders dan mvv, daarnaast moet je je als NAC supporter kunnen gedragen anders volgen er alleen nog maar van die nutteloze combi’s voor de echte NAC supporters !

  0

  0
 • Dutchbird
  18 februari, 2016 - 13:14

  NAC geeft deze raddraaiers nog een kans. Als het aan mij ligt krijgen ze een stadionverbod voor een jaar want met dergelijk gekloot breng je de club in diskrediet en vaak ook in onnodige problemen. Daar zijn we allemaal de dupe van, dus keihard aanpakken die halve zolen.

  0

  0
 • oosterhout3
  18 februari, 2016 - 13:20

  zoals ik al zei…..
  in de beatrixstraat gebeurde NOOIT wat! *KUCH*

  laat nac dit uitzoeken en laat het verder rusten!

  iedereen reageert anders, zo is vakg veul directer dan de bside…..

  0

  0
 • Bredaaaa
  18 februari, 2016 - 13:26

  Als NAC gewonnen had was dit niet gebeurd. Dit krijg je in een stadion waar gezopen en gesnoven wordt. Dus meneer goetzee? Waarom verliezen we steeds? Waarom is het beleid van NAC zo kut? Daar ben JIJ meneer goetzee verantwoordelijk voor. Maar je vind de voetballerij heerlijk en wil lekker regeren. Bedankt justinius de grote!

  0

  0
 • heksenketel
  18 februari, 2016 - 15:27

  Goede actie van NAC om ze uit te nodigen, ze de kans te geven om het uit te leggen en daarna pas te oordelen.

  0

  0
 • Dave
  18 februari, 2016 - 19:53

  Wat denk je nou dat ze gaan zeggen? We hadden een paar pilsjes op en we waren pissig, veel meer zal het niet worden. Ik zie het nut niet zo van dit gesprek. De uitkomst zal ook wel hetzelfde zijn, om de KNVB te behagen zullen ze allemaal wel een SV krijgen…

  0

  0
 • Toontje
  18 februari, 2016 - 21:54

  Ik snap niet dat je met dat tuig nog in gesprek gaat. Gewoon stadionverbod voor vele jaren en verantwoordelijk stellen voor alle eventuele claims of schade
  We hebben al genoeg taakstraffen in Nederland, w ant het is veel te soft.
  Straks horen ze in het gesprek dat ze zo’n zielige jeugd hebben gehad en er dus eigenlijk niks aan konden doen
  Te triest voor woorden om daarmee een gesprek aan te knopen

  0

  0
 • Tango
  18 februari, 2016 - 22:20

  @ Los Pollos Hermanos

  Wat ben jij een verschrikkelijke moraalridder zeg. Ben je toevallig een collega van die blinde vink van afgelopen vrijdag? Gelukkig zijn er nog mensen zo als jij, wat zou er anders van Nederland nog terecht moeten komen. pffffhhhhhhh

  0

  0