Go to Top

NAC gaat verlies draaien

NAC gaat verlies draaien

Bij NAC wordt er al stevig op los gecalculeerd. Wat gaan we financieel gezien doen in het komende seizoen, nu we toch maar niet gepromoveerd zijn? Dat hebben de rekenwonders binnen de burelen in Breda inmiddels al berekend.

Het antwoord: we gaan verlies draaien. En ook niet een beetje. Staat tegenover dat de verwachting is dat we in de categorie 2 blijven en ook nog eens niet bij derden hoeven aan te kloppen.
‘We hoeven handje niet op te houden’, bevestigt Justin Goetzee aan Omroep Brabant. “Door het positieve resultaat van de laatste drie jaar zijn we redelijk in staat om het zelf te managen.”

Bron: B-side Rats, Omroep Brabant

43 Reacties op "NAC gaat verlies draaien"

 • Rattata
  20 juni, 2016 - 22:33

  Dit valt ook niet te voorkomen vanwege een combinatie van een heel hoog stadionhuur en een spelersbudget wat niet lager kan. Dit zijn al +/- 3 miljoen aan kosten.

  0

  0
 • naxioma
  20 juni, 2016 - 22:33

  Een (buitenlandse) overname van NAC door een kapitaalkrachtige partij is de enige mogelijkheid om te ontsnappen aan de middelmaat van de Jupiler League en de neerwaartse spiraal waarin NAC nu terecht is gekomen. Wellicht zijn de Arabische en/of Chinese eigenaren van Manchester City hiertoe wel bereid.

  0

  0
 • Rubenac
  20 juni, 2016 - 22:37

  In potentie niks kleiner dan een ff Groningen en ff Utrecht etc.
  Harde realiteit
  Is dat we dat totaal
  Niet zijn.

  Als
  Als
  Als

  Ik
  Blijf dromen

  0

  0
 • Freek
  20 juni, 2016 - 22:37

  Al drie jaar hetzelfde praatje…..alsof we bijna een compliment moeten maken voor hoe het gaat. Blijft mij opvallen dat Justin praat alsof hij er boven staat en niet eindverantwoordelijk is. Drie jaar gewoon gefaald en verder in de ellende gekomen zowel financieel als sportief. Maar we zitten wel in de goede categorie, hebben de beste supporters en de meeste bieromzet! HUP NAC!

  0

  0
 • RaraNAC
  20 juni, 2016 - 22:40

  Ik blijf het raar vinden, er gaat ‘maar’ 1,5 miljoen naar spelers. Waar gaat al dat geld toch heen? Er gaat dan 25% naar de huur, dat is toch echt ongezond. Erg jammer dat wanbeleid uit het verleden ons altijd zal achtervolgen.
  Als ik dit zo hoor is het verlies richting de 1 miljoen.
  Ik hoop dat ze nu al bezig zijn met een beleidsplan voor een aantal jaren Jupiler league. Dat is namelijk heel reëel. Als je dan de begroting sluitend kan krijgen lukt het in de ere helemaal.

  0

  0
 • Semsi
  20 juni, 2016 - 22:55

  Attractief, leuk voetbal spelen en om de bovenste plekken meedoen. Periodetitel pakken en dus veel losse kaarten verkopen en extra halve scc’s in de winterstop.
  Goede selectie neerzetten en sponsorverkoop en scc verkoop een boost geven tijdens voorbereiding.
  Dit kan het verlies beperken!

  Dit alles zal niet meevallen!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  20 juni, 2016 - 22:56

  Niet leuk en kort maar krachtig, maar naxomia heeft gewoon gelijk. We staan aan de rand van de afgrond en de ere divisie is verder uit zicht dan ooit tevoren.

  0

  0
 • La pelota
  20 juni, 2016 - 22:56

  Is seizoen gelijk aan boekjaar? Anders is het natuurlijk niet zo vreemd gezien de dure spelers die we hadden.

  0

  0
 • Dr. Z
  20 juni, 2016 - 23:01

  Wie dit niet zag aankomen is steke blind. Ik ben er biet can onder de indruk. Zolang wij jupiler leauge spelen is er (mede door de stadion huur) een flink te kort. Dus promoveren is een must! Anders moeten we weer op burelen bij het gemeentehuis of het wederom een onsje minder mag wat vetreft de huur.

  Promoveren huh godver!

  0

  0
 • Bp
  20 juni, 2016 - 23:18

  @freek

  Juist met de slechte sportieve resultaten van de afgelopen drie jaar, is het ‘goed’ om te lezen dat NAC:

  “Door het positieve resultaat van de laatste drie jaar zijn we redelijk in staat om het zelf te managen.”

  In een toppositie zitten we zeker niet, maar Justin heeft het financieel gezien beter op de rit gehouden/gekregen dan veel supporters de afgelopen jaren (terecht) verwacht hadden terwijl onze mooie club sportief aan het afglijden was.

  0

  0
 • Bp
  20 juni, 2016 - 23:23

  Daarbij wil ik Justin overigens ook weer niet van alle schuld vrij pleiten wat betreft de situatie waar NAC nu in zit, aangezien hij als AD wel voor meer verantwoordelijk is dan financieel beleid alleen

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  20 juni, 2016 - 23:24

  Hele trieste situatie. Met een minimale spelers begroting van 1.5 miljoen en bijna de hele club uitgekleed nog verlies draaien. Ik zie de toekomst niet geel zwart maar heel zwart in. Tenzij er inderdaad een rijke investeerder komt die de club opkoopt. Anders zijn we voor jaren veroordeeld tot de Juup met spelers die bij Jong PSV en Lokeren op een zijspoor zijn beland.
  De misère is al zo groot dat we geen tegenstander kunnen betalen voor de Open Dag. Waarschijnlijk wordt dat dus tegen een amateurploegje of wordt die wedstrijd geschrapt. Wat een drama.

  0

  0
 • Karel
  20 juni, 2016 - 23:26

  Goetzee en consorten maken er een bende van!

  0

  0
 • Waddinxveen
  20 juni, 2016 - 23:35

  In het oosten des lands waren ze naar eigen zeggen allang failliet geweest. NAC houdt het inmiddels al voor het tweede jaar vol. Maar ieder nuchter denkend mens weet dat dit geen lang leven beschoren is zonder extra inkomsten uit transfers. En dat is nou net wat we dit jaar missen vanwege de (in mijn ogen terechte) alles-of-niets strategie van duurdere spelers met verlaat-de-gevangenis-zonder-te-betalen clausules. In die zin een goede zaak dat we nu gedwongen een selectie op moeten bouwen met, hopelijk, groeiende spelers waarvan er straks weer een paar een transferwaarde zullen vertegenwoordigen.

  Stadionhuur drukt zeker zwaar op de begroting. Zodra die 19.000 plaatsen allemaal gevuld zijn is dat geen probleem, maar met gemiddeld 13.000 man wel. Die 4.500 man meer die er structureel in de eredivisie zit levert je zo een miljoen extra op.

  Moraal van het verhaal voor als je nog geen seizoenskaart had aangeschaft voor het bijzondere seizoen wat ons te wachten staat: Dat stemmetje in je hoofd heeft je eigenlijk allang verteld wat je te doen staat: https://voetbal.iticketsro.com/nac_breda/subscriptions

  Want wij gaan verd…. niet opzij!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • mf3
  20 juni, 2016 - 23:42

  Pfff houd het nou echt nooit op… Wat is de spreekwoordelijke beker diep.

  0

  0
 • Zagge
  20 juni, 2016 - 23:47

  Zorg nou maar voor een goede overname van de club. Ik zeg dat al 3 jaar. Het wordt minder en minder op alle vlakken. Wat Goetzee goed heeft gedaan is de club redden van de directe ondergang maar zoals hij zelf ook aangeeft komt dat mede door wat gelukkig verkopen van spelers.. maar dit mazzeltjes gaan er volgens mij niet snel meer komen. Als we al de spelers hebben die nog geld in het laatje kunnen brengen dan zijn de contracten meestal zo dat we er niet dik meer aan verdienen.

  Een echte goede overname van de club is totaal niet erg (en dan bedoel ik niet door een partij die net genoeg geld heeft) want de supporters blijven en zijn NAC. Of er nou 11 russen in het veld staan wij komen toch wel, we roepen toch wel dat het K*t is en we drinken toch wel bier. NAC is de supporters en de supporters zijn NAC laat die partij met geld en wat betere spelers maar komen! En voor de mensen die graag spelers uit de regio zien.. dat kan bij Baronie etc. Laat NAC maar eens de weg omhoog bewandelen en als spelers uit de regio echt goed zijn dan komen ze vanzelf in het eerste!

  HUP NAC en nou eens de weg omhoog!

  0

  0
 • Lars
  20 juni, 2016 - 23:49

  Als eindvernatwoordelijke heeft Justin behoorlijk veel fouten gemaakt. Jammer dat Hij zelden de verantwoordelijkheid neemt en het vaak afschuift. Wel ben ik van mening dat hij er alles aan doet voor onze club. Maar hij mist het charisma als boegbeeld van de club en uiteraard de nodige kennis. Prima om hem erbij te houden voor de commercie maar als allemaal directeur niet. We zijn echt diep gezonken.

  0

  0
 • Vaque Geej
  20 juni, 2016 - 23:56

  Eens met Zagge. Alleen onder één voorwaarde, we geven NAC tot die tijd nog 2 seizoenen de kans te promoveren. Een overname ben ik voorstander van. Alles om de club en supporters te redden!

  0

  0
 • Dat wel
  20 juni, 2016 - 23:56

  I rest my case!

  Geef het al twee jaar aan dat dit stond te gebeuren. En we zijn er nog niet.
  En niet Mommers meer de schuld geven. Dit bestuur zit 3 jaar. 4 TD’s en 4 trainers versleten. Zij zouden NAC vernieuwen. Technisch beleid zou er komen. Duidelijke visie. Degradatie tot gevolg. Niet zeuren over te weinig geld. Bij aanvang hebben de financiers 3 mln extra meegegeven. Weg! Op! Aan verkeerde TD’s trainers en spelers…..
  Zijn gewoon de feiten!!

  Er moet iets gebeuren. Een goed plan.

  NAC mag nooit verloren gaan!!!

  0

  0
 • Henri
  21 juni, 2016 - 00:00

  Transferwaarde opbouwen is de laatste tijd een veel gehoord woord bij NAC. Tot nog toe is het ze het op Gudelj na niet gelukt. Byram, Schalk, Seuntjens en van de Weg gingen gratis de deur uit of kregen zelfs nog geld mee. Denkt men nu de salarissen zijn gekelderd naar semiprof niveau wel een slag te kunnen slaan? Welke clubs verdienen er nu eigenlijk aan transfers? Ajax, PSV, AZ, Utrecht en Groningen. Zelfs de slechtst betalende in dit rijtje betaalt nog minimaal 5 a 6 keer een NAC salaris aan zijn spelers. Het is bijna juli ik hoop dat de wende dan komt, anders is het op termijn gewoon einde verhaal. Zonder geld, investeerders, is het nu ten enenmale onmogelijk een (voetbal)bedrijf op te bouwen.

  0

  0
 • kees4
  21 juni, 2016 - 00:00

  Dan had goetzee zijn eigen zakken niet zo moeten vullen

  0

  0
 • Zagge
  21 juni, 2016 - 00:07

  @DatWel

  Een goed plan?
  Komt ie:

  Overname met de volgende voorwaarden:

  – nieuwe eigenaar is verplicht binnen 5 jaar een eigen stadion te realiseren
  – nieuwe eigenaar is verplicht minimaal 3 miljoen per jaar aan spelersbudget te investeren buiten de sponsorinkomsten
  – nieuwe eigenaar is verplicht 500k per jaar in eigen opleiding te investeren
  – nieuwe eigenaar moet erin geloven dat NAC door NOAD voetbal ook 25.000 supporters in een stadion kan krijgen

  zomaar een plan waarop jullie vast aanvullingen hebben

  0

  0
 • Jf
  21 juni, 2016 - 00:23

  Wat weten we het allemaal weer goed. NAC zou met de grootste begroting van vorig seizoen wel even kampioen worden zeker met de sterke selectie. Nou nou wat sterk. We zagen ego spelers en we waren afhankelijk van deze personen als ze het eens op de heupen hadden.

  Nu moeten we het met minder doen en moet er een team gesmeed worden en wordt iedere naam al afgedaan als lachertje of fout van Smulders. Het is namelijk zo makkelijk lullen vanaf de zijlijn.

  Ja we gaan verlies draaien maar laten we nou eerst een aantal wedstrijden aanwezig zijn en kijken wat er op het veld staat voordat we gaan zeuren.

  0

  0
 • Breda
  21 juni, 2016 - 00:23

  Die begroting? Trek Suk en Jelle er af en tel de jongens uit Manchester er bij op en je zit al boven de begroting van vorig jaar. Het seizoen moet nog beginnen en wordt echt niet in het begin beslist. NAC moest eerst ruimen (en dat hebben ze gewoon goed gedaan tot nu toe) en kan dan gaan bouwen. We hebben het wel over de Jupiler League he, met een echt team en een paar iets betere spelers doe je al mee. Paniek om niks.

  0

  0
 • Oldskool
  21 juni, 2016 - 00:32

  @ Zagge

  NAC is gewoon contractueel huurder van het stadion hoor, met aanvangsduur van 30 jaar. Wilde jij 2 stadions huren?
  3 miljoen in spelers bovenop de inkomsten? 3 miljoen verlies dus? Per jaar.

  En dan nog de rest van jouw punten en het uitkopen van de huidige aandeelhouders (12 mln)

  Laat hem mij even bellen die nieuwe eigenaar. Ik die graag zaken met hersenlozen met veel geld.

  0

  0
 • nm
  21 juni, 2016 - 00:50

  Goetzee bakt er al jaren niks van en komt er gewoon mee weg. Slapstick

  0

  0
 • Dutchbird
  21 juni, 2016 - 01:13

  25% van de begroting gaat naar het stadion, dus naar de gemeente. De hoogste tijd om afspraken nieuwe afspraken te maken met de gemeente over een Jupiler League huurbedrag en een Eredivise huurbedrag.

  Maar ook de hoogste tijd voor meer creativiteit in het bedenken van sponsorpakketten meneer Goetzee want voor veel kleine ondernemers (waaronder ZZP’ers) is de laagste drempel nog steeds veel te hoog. Bijvoorbeeld pakketten met twee stoelen voor € 500 en € 750 op de F-tribune en de buitenkant van de B tribune, inclusief toegang tot de Cordial. Aftrekbaar van de belasting dus per saldo echt betaalbaar. Dan kun je als winkelier of ZZP’er elke thuiswedstrijd bezoeken samen met een klant of met je buurman of zoon. Toegang tot de bitterballen in de BC en andere voorzieningen zijn niet nodig.

  Van die plekken die bijna elke wedstrijd leeg blijven wordt niemand vrolijk en met een beetje creativiteit hark je structureel op jaarbasis (500 * € 500 =) € 250.000 extra binnen want het aantal ZZP ‘ers is ook in de regio Breda enorm toegenomen. Zo lang je niet in de eredivisie speelt is dat een stevig bedrag op de begroting

  0

  0
 • Spionkop
  21 juni, 2016 - 06:57

  Ik vind het juist positief dat gezien waar we zitten en vandaan komen, de situatie nog onder controle hebben.

  Dit betekend dat het moment het weer goed gaat, we alleen maar groeien. En dit eindelijk eens vanuit een gezonde basis ipv een luchtkasteelfundament zoals vroeger altijd is gebleken.

  Alles lijkt op orde, nu gaan we weer werken aan een NAC waardig elftal. Zal niet eenvoudig zijn. Maar de vraag is niet meer als het lukt, maar wanneer.

  En dan….. Gaan we een hele mooie tijd tegemoet.

  Hup NAC

  0

  0
 • Bredafun
  21 juni, 2016 - 07:48

  Wat zouden we ons druk maken?? Ze kunnen ons niks maken, Twente heeft ’t voorbeeld gegeven. Dus in hoeverre moet je dit alles nog serieus nemen?

  0

  0
 • RV
  21 juni, 2016 - 07:54

  Volgens mij zit men achter de schermen al heel lang te wachten en te werken aan een overname. Dat kan niet anders.

  Persoonlijk heb ik niet het idee dat de investeerders bereid zijn om door te pakken. Aan de ene kant logisch, want het lukt niet eens een sluitende begroting te draaien.

  0

  0
 • Oldskool
  21 juni, 2016 - 08:24

  @ Dutchbird

  Dat geld gaat niet naar de gemeente maar naar de hypotheek op het stadion (via de gemeente). Alleen als de politieke wil er al zou zijn om NAC te steunen met een lagere huur, is dat nog staatssteun volgens mij. De enige oplossing zou zijn, wat Eskes toen wilde, dat NAC normale ipv exclusieve huurder zou zijn zoals bv ajaks in de arena is. Dus een stadionuitbater die het stadion koopt/huurt van de gemeente en doorverhuurt aan NAC maar ook popconcerten en andere evenementen.

  Verder wel eens over die zzp stoelen. Volgens mij kan zoiets al wel (met behoud eigen stoel) maar dat zou veel beter/groter kunnen aangezien er een win/win in zit doordat je het fiscaal kunt aftrekken.

  0

  0
 • MLBredaaa
  21 juni, 2016 - 08:53

  Veel negatieve reacties over Goetzee… Ik vind deze man juist top werk leveren! Dat hij negatief nieuws levert zorgt alleen maar voor een klein beetje transparantie. Dat lijkt mij beter dan over 5 jaar weer een lijk uit de kast zoals we afgelopen twee jaren vaak zat hebben gezien. (en die lijken van afgelopen twee jaar zijn ook door Goetzee afgewerkt)

  Goetzee top werk! Helaassss een minnetje dus laat die spelers maar eens zorgen voor het plusje volgend seizoen.

  0

  0
 • Brat
  21 juni, 2016 - 09:10

  Bende? Wanbeleid?

  In welke droomwereld leven er een paar?

  We waren op sterven na dood. Financieel een grote bende. Door strikt financieel beleid zijn we langzaam omhoog aan het krabbelen. Dat gaat niet van 0 naar 100 in een paar seizoenen dat vergt langdurig zorgvuldig het huishoudboekje bijhouden. Dat een tweede jaar juup maar een klein minnetje oplevert is een topprestatie. Voor diegene die dit als wanbeleid zien; ga eens kijken in Den Haag of Enschede. Die hebben het anders aangepakt dat zou dan volgens jullie wel het juiste beleid zijn (rücksichtslos droomkastelen bouwen).

  Het valt wel op dat het dezelfde azijnzeikers zijn die zeiken op dit minnetje als op elke vorm van bezuinigen ( minder scouts, minder staf). Maak eens een keuze op allebei zeiken is je kop in het zand steken.

  0

  0
 • G00ser
  21 juni, 2016 - 09:23

  @ Kees4,
  Hoezo zakken vullen? Wat verdient hij dan per jaar? En wat doet hij dan verkeerd?

  @Nm,
  Hoezo bakt hij er niets van?

  Hebben jullie weleens de jaarverslagen van NAC gelezen en vergeleken met voorgaande jaren? Kunnen jullie je nog herinneren dat NAC erg lang in categorie 1 heeft gezeten en van een schuldenlast van 12milj komt? Besef dan ook dat we inmiddels op een gezonde categorie 2 zitten met een gereduceerde schuldenlast.

  Je mag van hem vinden wat je wilt, maar NAC voert financieel een goed beleid dat we al jaren niet meer hebben gezien. Dat NAC verlies draait in de Jupiler is niet meer dan logisch gezien de omvang van de club, dat is ook de reden dat Twente failliet zou gaan wanneer ze naar de Jupiler zouden moeten.

  Tip: Verdiep je een beetje meer en beargumenteer je kritiek, in plaats van blind roepen dat het allemaal kut is.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 juni, 2016 - 09:24

  Heel benieuwd naar iedereen die al een jaar roept dat “we anders gewoon maar nog een jaartje Jupiler League moeten spelen”. Het zal jullie nu toch niet verbazen he? Nee beste mensen, dat worden meerdere pittige jaren. Maakt niet uit, dat is t gevolg van 25 jaar wanbeleid, zolang we maar niet kapot gaan. Nu je geld tot op t bit uitgeven zou dodelijk zijn. Vechters en jonge talentjes aantrekken, daardoor publiek blijven aantrekken, commercieel blijven denken en wie weet kunnen we dan zonder overname perikelen terugkeren op het hoogste niveau. Rennen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Er zit weinig anders op! Knallen tot we terug zijn waar we horen!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 juni, 2016 - 09:26

  + wat G00ser zegt idd. Het lijkt kut, maar dit is het enige te voeren juiste beleid. Anders ben je over een paar jaar écht je cluppie kwijt.

  0

  0
 • buurman
  21 juni, 2016 - 09:32

  Het is wat we kunnen verwachten. Een degradatie voor een serieuze ereclub is een ramp. Zowel financieel als sportief. Het is een wisselwerking. Minder financiën ,dus mindere spelers, sportief minder, bezuinigen, nog mindere spelers, uiteindelijk minder publiek, minder financiën…… etc.
  Het beste kun je bij een degradatie investeren in spelers zodat je in 1 keer promoveert. Kost een berg geld maar nu gaat het meer kosten. Maar wie wil investeren?
  NAC heeft geluk dat de supporters trouw blijven komen anders konden we beter stoppen. Het enige dat NAC heeft zijn supporters.

  Voor komend seizoen levert Smulders een prestatie als hij een selectie verzamelt voor middenmoot Juup.
  Mensen de schuld van deze huidige situatie geven heeft geen enkele zin. Je vindt voor NAC geen betere als Goetzee en Smulders.
  Ik heb wel twijfels over de technische staf. Hoe is het mogelijk dat we in de nacompetitie nog geen vaste ploeg hadden bijvoorbeeld ?
  Maar de trainer ontslaan kunnen we financieel niet meer trekken. Zou ook te vroeg zijn. Misschien levert Marinus volgend seizoen met assistenten wel een goede prestatie. En goed is subtop Juup.
  Het is wat het is.

  Een redding zou kunnen zijn als supporters de handen ineen slaan, zich verenigen en een grote financiële partner worden van NAC. Ik denk dat het bij NAC zou kunnen, zie de club van 1912. Maar of we ons tot 1 grote eenheid kunnen verzamelen is de hamvraag, er zijn te veel kleine splintergroepen met eigenbelangen.
  Het is wat het is.

  0

  0
 • IZHNW
  21 juni, 2016 - 09:47

  @ jf

  Zo is het maar net. We zitten nu eenmaal in deze situatie en daar zullen we naar moeten handelen. Dit is nou het bekende stapje terug doen om er later 3 vooruit te zetten. Ik kan geen club in de juup opnoemen die in potentie groter is dan ons NAC we voelen ons toch geen calimero in de juup zeker schei toch uit.En onze ziel verkopen aan een arabier dat nooit!

  0

  0
 • die ne gast
  21 juni, 2016 - 10:52

  Ik schrik hier toch wel een beetje van. Ik heb mij erbij neergelegd dat we dit jaar gaan opbouwen en pas vanaf volgend jaar weer serieus aan promotie kunnen gaan denken. Ik dacht dat we het financieel zo op orde hadden, dat we die tijd ons gegund was, maar als ik Goetzee zo hoor, is het onmogelijk voor NAC om in de Eerste Divisie break-even te draaien. We hebben dus helemaal de tijd niet om de boel sportief weer op te bouwen! Dit jaar hoeven we ons handje niet op te houden, maar vanaf volgend jaar dus wel…
  En dat is voor mij wel even slikken.

  Goetzee heeft het financieel, mede geholpen door de aandeelhouders, gewoon goed gedaan. Conservatief begroten en dan boven verwachting presteren, is hoe het moet. Alleen op technisch, sportief vlak is er gefaald. Er is (nog steeds!) te weinig voetbal-know how binnen de club aanwezig.
  Nu is is alle hoop weer gevestigd op Smulders, die wel ‘even’ met een lege portemonnee gaat zorgen voor transferwaarde op het veld. We maken ons op technisch vlak telkens te afhankelijk van één man en dat we die fout maar niet hersteld krijgen, is even zorgelijk als het operationeel niet break-even kunnen draaien.

  0

  0
 • Bp
  21 juni, 2016 - 10:59

  ——————————————————–
  “NAC heeft hoogste spelersbudget – 16 juli, 2015- door Mafkees

  NAC heeft, met het vertrek van Adnane Tighadouini, het spelersbudget kunnen opschroeven naar 2,5 miljoen euro. Daarmee zijn we koploper in de Jupiler League. Go Ahead Eagles moet het met ongeveer de helft doen, namelijk 1,3 miljoen euro.”
  ——————————————————–

  Om verdrietig van te worden wanneer we terugkijken naar het eindresultaat van afgelopen seizoen, maar tegelijkertijd hoopgevend voor het volgende. Met 1,5 miljoen + city spelers en de prestaties van Smulders met Eindhoven in gedachte zou een prima selectie samen te stellen moeten zijn voor top juupleague. Geduldig zijn is alleen altijd k*t in de zomerstop, maar na Augustus weten we waar we aan toe zijn. Ondertussen achter de club en uitkijken naar de start van een nieuwe seizoen bierdrinken en hopelijk iets minder k*t roepen dan vorig jaar. HUP NAC

  0

  0
 • scheppioni
  21 juni, 2016 - 12:44

  Is allemaal maar een schijntje tegenover bedrog plusk^t !!

  0

  0
 • jvt
  21 juni, 2016 - 14:34

  Spelers zelfs uit de Juup verkiezen andere Juup clubs dan Nac, hoever zijn we gezakt?
  We hebben een niets uitstralende trainer, een naamloos bestuur, een ambitieloos management en met geluk van de Gudelj transfer, zoontje van de trainer, hebben we wat centjes geïncasseerd (2x).
  Totaal geen beleid. Geen voetbalverstand, niks en gek he dat je nu geen selectie op de been krijgt
  Wanneer levert het management flink salaris in?

  0

  0
 • De muzikant
  21 juni, 2016 - 21:53

  Spelers op basis van speculatie (boven budget) halen. Beetje rommelen met de boekhouding en. ..voila! Het mag en kan in Nederland, of zijn wij weer de voorbeeld club die dag hard gestraft wordt? Jammer dat t allemaal zo fout loopt bij Nac.

  0

  0