Go to Top

NAC geeft aanbiedingen aan Van Diermen en Damen

NAC geeft aanbiedingen aan Van Diermen en Damen

Niet alleen Mats Seuntjens kreeg een aanbieding van NAC onder zijn neus geschoven, ook bij Grad Damen en Kevin van Diermen kan er thuis op worstenbrood getracteerd worden.

Want deze 2 spelers kregen -net als Seuntjens- een aanbieding vanuit de Bredase club. Beiden mogen voor 2 jaar bijtekenen. Waar Van Diermen op dit moment van Exceslscior gehuurd wordt tot einde seizoen, komt Damen uit de eigen opleiding.
Van Diermen lijkt in te gaan op de interesse van NAC. “Ik wist bij mijn verhuur al dat ik een aanbieding zou krijgen. Het bevalt nu ook van beide kanten, er zit dus geen druk achter. Ik sta er dan ook heel relaxt in en het hoeft niet langt te duren. Dat komt wel goed, of het nu ere- of eerste divisie is. Natuurlijk promoveer ik graag, maar anders ligt er een grote uitdaging”, aldus de verdediger tegen Omroep Brabant.

Bij het kamp Damen doet de zaakwaarnemer van de middenvelder wat gewichtiger. “We beraden ons over het voorstel van NAC. De intentie is dat Grad in Breda blijft spelen. We komen er volgende week op terug, maar ik zie het positief in.”

Bron: B-side Rats, Omroep Brabant

12 Reacties op "NAC geeft aanbiedingen aan Van Diermen en Damen"

 • JM
  17 maart, 2016 - 15:36

  Die tekenen dus allebei bij: mooi! Van Diermen is inmiddels een vaste kracht in de verdediging én heeft ook nog eens scorend vermogen. Grad moet je ook behouden; bredase jongen met potentie.

  0

  0
 • zuurkool met worst
  17 maart, 2016 - 16:24

  Van Diermen, prima reactie. Zaakwaarnemer van Gradje doe niet zo poeha, Grad krijgt een aanbieding van een mooie club waarbij hij volgend jaar gewoon in de basis zal staan.

  0

  0
 • Overal
  17 maart, 2016 - 16:40

  Goed nieuws, 2 jongens waar je zeker op kan bouwen. Volgend seizoen kan Grad hopelijk steeds meer minuten gaan maken en langzaam de basis in groeien.

  0

  0
 • brecht
  17 maart, 2016 - 16:43

  Grad op de positie van Dingsdag voor de verdediging; daar moet je hem nu al vaak laten spelen. Zijn passes zijn beter, hij ziet het spel beter dan Dingsdag en heeft veel meer inzet.

  0

  0
 • RV
  17 maart, 2016 - 17:13

  Damen kan echt nog nergens anders aan de slag hoor.
  Kan een basisspeler bij NAC worden maar zelfs dan zal hij nog behoorlijk moeten groeien (zowel fysiek als aan de bal). Kan me ook niet voorstellen dat zo’n Damen nu gaat vertrekken terwijl hij als echte Bredase jongen nog zelden in de basis heeft gestaan.

  0

  0
 • Rubenac
  17 maart, 2016 - 17:33

  Allouchi erbij volgend jaar

  0

  0
 • Cor Taxi
  17 maart, 2016 - 19:17

  Dat is mooi man.Zijn in mijn ogen 2 spelers die goed genoeg zijn, om Nac verder te helpen.Ja ook in de eredivisie.

  0

  0
 • ome cor
  17 maart, 2016 - 19:49

  Zie je nou wel…..soms doen ze bij NAC ook hele zinnige dingen :-)
  Van Diermen en Damen zie ik graag bij NAC blijven.

  0

  0
 • scheppioni
  17 maart, 2016 - 20:18

  Prima niks op zijn beloop laten zoals zo vaak in het verleden of zoals nu zo vaak in uitduels, hoop dat Mats op zijn eigen Bredase gevoel afgaat en niet op de soms beledigende reacties hier tegen hem van die supporters die zich dan ook nog NAC supporter noemen !!
  Kijk ieder zijn gewone mening of je Mats wel goed vindt spelen of niet, daar is niks verkeerd aan, maar om dan een NAC speler zoals Mats voor het ene of ander gaan uitschelden, dat slaat helemaal nergens op, te walgelijk voor woorden !! NAC we follow !

  0

  0
 • TpT
  17 maart, 2016 - 21:45

  Mooi! Verwacht dat ze allebei tekenen, mooi op tijd zekerheid van deze 2 voor het nieuwe jaar. Daarbij zeker in de eerste divisie toegevoegde waarde en wie weet ook in de ere.

  Hoop dat er zsm duidelijkheid is omtrent Seuntjens. De tijden van aan het lijntje houden en deadlines blijven opschuiven is wat mij betreft voorbij, zeker als alle signalen erop wijzen dat hij niet bijtekent. Zou heel mooi zijn mocht hij blijven maar zou het van zijn kant begrijpen als hij gaat. Daarom kan NAC ook best de knoop doorhakken zodat we zelf doorkunnen en op tijd een vervanger kunnen halen.

  0

  0
 • D van Geene @donvangeene
  18 maart, 2016 - 11:30

  Hopelijk tekenen ze beiden bij. Ik denk, dat wat hen betreft ze beiden bij nac willen blijven. Het is voor nac inderdaad te hopen dat hun “makelaars” daar ook mee instemmen (eventueel breekpunt:€ € ?)

  0

  0
 • nacdictive
  18 maart, 2016 - 23:24

  Ik juich het alleen maar toe dat van diermen en damen langer blijven mochten ze (bij)tekenen.
  Voor het middenveld hebben we komend seizoen ook Allouchi waar ik wat van verwacht.

  0

  0