Go to Top

NAC huurt Brandon Barker

NAC huurt Brandon Barker

NAC leent Brandon Barker voor de rest van het seizoen van Manchester City. Hij is de derde City-huurling, nadat Thomas Agyepong en Ashley Smith-Brown al voor één jaar naar Breda waren gekomen.

De 19-jarige buitenspeler sloot vandaag aan bij de groep in Zundert, en kan dus gelijk blijven. Hij kan op beide flanken voorin uit de voeten. Ook hij maakt deel uit van de Elite Development Squad, de talentenvijver van City waaruit NAC (samen met wat andere clubs en d’n Pep zelf) de komende vijf jaar mag vissen. Barker had van Guardiola nog de kans gekregen om zichzelf in het eerste van City ‘te spelen’ en speelde 45 oefenminuten tegen Bayern München. Vanwege de grote concurrentie is besloten om Brandon voor één jaar gratis aan NAC uit te lenen.

Aanstaande vrijdag zal te vroeg komen voor Barker, dus tegen jong Utrecht zien we hem nog niet in actie. Er moet nog het een en ander aan papierwerk in orde worden gemaakt. De week erop, vrijdag de twaalfde in Groesbeek tegen Achilles’29, zal Barker (hoogstwaarschijnlijk) wel beschikbaar zijn.

Welcome to Breda Brandon!

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

42 Reacties op "NAC huurt Brandon Barker"

 • XaviBreda
  3 augustus, 2016 - 11:50

  Top! Welkom bij NAC! Hopelijk gaan we hier veel plezier aan beleven :D

  0

  0
 • Jf
  3 augustus, 2016 - 11:50

  Top lijkt me een aanwinst

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  3 augustus, 2016 - 11:52

  Ik ben benieuwd, dit lijkt me een echte talent! Maar volgens mij waren we voorin op de vleugels al voorzien? Ben benieuwd wat die jongen van de entourage in Groesbeek zal vinden ;-)

  0

  0
 • beest
  3 augustus, 2016 - 11:55

  Schitterend nieuws! Kan mooi verbeek eruit!

  0

  0
 • Henk Grolles
  3 augustus, 2016 - 11:55

  @Ouwe Spionkop?

  Pardon? Al voorzien?

  We hebben Verbeek die tot nu toe een zeer matige voorbereiding speelt en aan de andere kant Korte die geblesseerd is. Een zeer welkome speler dus!

  0

  0
 • F4
  3 augustus, 2016 - 11:58

  Voorhoede mist alleen de tweede spits, verder compleet. Middenveld lijkt compleet. Keepers genoeg. Alleen de achterhoede nog, en de signalen zijn goed. Dit talent stond bovenaan de lijst van Hans. Waar blijven de zuurpruimen nou?

  0

  0
 • RV
  3 augustus, 2016 - 12:02

  Zeer welkom gezien de blessuregevoelige Korte en Verbeek en gezien het feit dat ook deze jongens het nog maar moeten laten zien.

  Verbeek zal echt beter moeten dan vorig jaar en Korte heeft eigenlijk alleen in het seizoen 2013 / 2014 bewezen ook goals te kunnen maken. Zal hard nodig zijn want Dessers biedt ook nog geen garantie voor 25 doelpunten.

  Productiviteit zal dus ook bij de vleugelaanvallers omhoog moeten om bovenin mee te doen.
  Twee doelpunten van Verbeek vorig jaar is echt niet voldoende.

  0

  0
 • NACBredaHB
  3 augustus, 2016 - 12:02

  Zeker een aanwinst! Loopt internationaal bijna 1-op-1!

  0

  0
 • Barry
  3 augustus, 2016 - 12:03

  @Henk Grolles,

  Ik weet niet welke voorbereiding jij gezien hebt? Die van Bochum misschien? Onze Verbeek speelt juist een opvallend goede voorbereiding bij NAC. Hij had tegen Sparta ook weer een aantal prima voorzetten.

  Ik vind dit vooral jammer voor el Allouchi. Een huurling van City moet wel heel veel beter zijn dan je eigen jeugdspeler wil je die afserveren. En dat betwijfel ik een beetje…

  0

  0
 • JK
  3 augustus, 2016 - 12:03

  Breda is zo gezellig: die gaat nooit meer terug. Welkom!

  0

  0
 • David
  3 augustus, 2016 - 12:05

  @henk grolles
  Verbeek een matige voorbereiding?
  Was jij bij Nac – kv mechelen?

  0

  0
 • Henkie
  3 augustus, 2016 - 12:06

  GEWELDIGE aanwinst! Zonder twijfel de beste speler in de selectie

  0

  0
 • Mie$
  3 augustus, 2016 - 12:07

  @Barry

  El Allouchi is alleen geen buitenspeler…

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  3 augustus, 2016 - 12:09

  Kean Bryan sluit na het weekend aan en is nog herstellende van een polsblessure. Zal nog eeen tijd duren voor hij speelklaar is. Dus van de 4 City huurlingen kan er 1 spelen.

  0

  0
 • Chris
  3 augustus, 2016 - 12:16

  Nog nooit zien spelen dus kan niet oordelen. Als we afgaan op de enorme hoeveelheid films en info dier er over deze speler beschikbaar is dan lijkt het het grootste talent tot nu toe. Zelfs boven Unal.
  Een goede buitenspeler is in 4-3-3 een heel belangrijke schakel! Zeker tegen ploegen die zich ingraven.
  Ik ben heel benieuwd wat deze jongen gaat brengen!

  0

  0
 • Semsi
  3 augustus, 2016 - 12:21

  Volgens mij zijn Verbeek, Agyepong en Korte behoorlijk blessuregevoelig. Een extra buitenspeler is dus geen overbodige luxe.

  Op Youtube ziet het er goed uit, ik laat me graag verrassen!!

  0

  0
 • Uit je Naaht
  3 augustus, 2016 - 12:26

  Als die Bryan inderdaad binnen is, dan heeft NAC de selectie gewoon vrijwel rond voor de start van de competitie. Uiteraard moet iedereen nog fit worden en kwamen sommigen laat, maar je ploeg compleet hebben rond deze tijd is in het huidige voetbal eerder aan de vroege kant dan laat.

  Als Smulders inderdaad nog een potje heeft kan hij in relatieve rust de deals sluiten voor een tweede spits (vraag me af of Fisayo Adarabioyo tekent, denk het uiteindelijk niet) en een extra CV (naast v. Diermen, Bryan, v. Bezooijen, Meijers en evt. Rommens) of wellicht een back. Prima onderhandelingspositie, alle rust, ruimte voor talent.

  Willen de zeikerds zich realiseren dat NAC eerder voor dan achter loopt op andere BVO’s? Ajax moet nog op zoek naar een fatsoenlijke spits, nadat ze de twee belangrijkste wedstrijden van het seizoen al hebben gespeeld…

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  3 augustus, 2016 - 12:38

  Daarom reageer ik hier dus niet, of nauwelijks, meer. Iedereen praat elkaar maar een beetje na. “Kunnen we gebruiken, want Verbeek heeft een slechte voorbereiding” pardon!?

  Verbeek oogt scherper dan ooit. Speelt een meer dan prima voorbereiding. Was tegen Mechelen MOTM. Die verdedigers staan nu nog te tollen. Verbeek gaat voor zijn laatste kans. Laten we dat aub omarmen ipv op voorhand een huurling ophemelen waar niemand van ons nog nooit van had gehoord. “Maar er zijn veel beelden beschikbaar, dus hij zal wel goed zijn”

  Astemblieft zeg!

  Als hij echt zo goed was, had hij wel naar een andere club gegaan. Wie nu nog niet doorheeft dat NAC alleen de afdankertjes krijgt, heeft echt een gewapende betonnen plaat voor zn knar.

  Hup NAC, hup Beekie!

  0

  0
 • Arie
  3 augustus, 2016 - 12:39

  Mies

  El Allouchi speelde tegen Sparta de pannen van het dak op rechtsbuiten.

  Het middenveld is voorzien met Haemhouts, Rommens, Stans, Nijholt, El Allouchi en Damen als ik het goed heb.
  Voorin moet er nog een spits bij, maar vooral achterin nog een back of 2 aub. Die Smith-Brown ben ik absoluut niet kapot van.

  0

  0
 • scheppioni
  3 augustus, 2016 - 12:42

  Prima, maar ik heb me de laatste jaren al teveel verheugd, dus ergens blijft bij mij toch nog wel wat argwaan, eerst zien wat er vrijdag voor een getergt NAC op het veld zal staan !! NAC, we follow, jong grut utreg wegblazen gvd !!!

  0

  0
 • Brouwerrs
  3 augustus, 2016 - 12:54

  Lijkt een beetje op Mats. Hoop alleen dat deze jongen harder werkt en NOAD toont dit seizoen. Welkom bij de club!

  0

  0
 • Jamie
  3 augustus, 2016 - 12:57

  Hopen dat deze jongen fit blijft! Is een echte brutale buitenspeler met lef zo te zien, getuige zijn acties uit het Youtube filmpje tegen oa Chelsea.. Gaat zijn tegenstander langs beide kanten voorbij, waar zien we dat nog?!

  Nu is het zaak om deze nieuwe, buitenlandse jongens niet bij de eerste de beste matige wedstrijd af te kraken, maar te blijven steunen. Voetballen kunnen ze allemaal namelijk! Welkom!

  0

  0
 • Fred
  3 augustus, 2016 - 13:02

  Volgens mij hebben beest en Henk Grolles een tijdje onder een steen gezeten , een Verbeek zoals in de voorbereiding speel je niet uit het team beste mensen .
  Verbeek is super gemotiveerd en werkt als een paard én zijn voorzetten komen aan , dus wat is daar verkeerd aan ?
  Niet goed opgelet of de media niet goed gevolgd ??
  Verbeek is gewoon bezig zich te revancheren voor de slechte prestaties van vorig seizoen , de enige met ballen en met een ruggengraat die is overgebleven van het zootje ongeregeld .
  Wat ben ik blij als ik me vrijdag niet meer hoef te ergeren aan die losers van vorig jaar , het kan nu al niet meer kapot voor mij .

  0

  0
 • Henk Grolles
  3 augustus, 2016 - 13:13

  Grappig om te zien dat wij als supporters tegenwoordig totaal geen hoge eisen meer hebben.
  Omdat Verbeek een paar goede voorzetten gaf speelde hij een goede voorbereiding.
  Tijdens diverse wedstrijden duidelijke gezien dat hij te kort komt en niet fel genoeg is.
  Aanvallende te voorspelbaar en verdedigend te zwak. Daar komen jullie dan wel weer achter gedurende het verloop van het seizoen…

  0

  0
 • azij
  3 augustus, 2016 - 13:13

  Ik dacht dat de centrale verdediging prioriteit had! De selectie is dus nog niet compleet.

  0

  0
 • Nacman
  3 augustus, 2016 - 13:16

  Wat zei ik gisteren

  0

  0
 • Naccer 2.0
  3 augustus, 2016 - 13:17

  Achterhoede gaat ons (weer) nekken dit jaar!!

  0

  0
 • buurman
  3 augustus, 2016 - 13:22

  Leuke speuler waarvan ik denk dat hij in de basis komt en blijft. Stap(je) vooruit in ieder geval.

  0

  0
 • Oldskool
  3 augustus, 2016 - 13:24

  Verbeek is altijd heel goed in de voorbereiding en start seizoen. Hopelijk nu ook de rest.

  @ Pollos

  Er is er hier maar 1 met een betonnen plaat voor zijn kop. City kan alles kopen wat ze willen. En dan zouden de talenten uit hun elite team die zelfs met City 1 meegingen op trainingskamp opeens niks kunnen??? Weltrusten

  0

  0
 • Naccer 2.0
  3 augustus, 2016 - 13:25

  @Henk Grolles

  Helemaal met je eens. 3 Seizoenen geleden nog middenmoter ere. Daarna in vogelvlucht omlaag. Iedereen blijft blij en in polonaise achter de directie en bestuur staan. Technische staf lijkt nu eindelijk op orde. (Op RVC na) Hebben ze vooraf wel 3 TDs en 4 trainers versleten in die 3 jaar.

  Maar goed, laten we gaan en blij zijn met een plaats 5 in de Juup. Oh ja, want er is geen geld. Dat is er al 15 jaar niet.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  3 augustus, 2016 - 13:27

  Naccer 2.0

  Vrij naar J. Crujiff.

  Voetbal is een heel simpel spelletje; je moet gewonn zorgen dat je altijd een doelpunt meer maakt dan je tegenstander.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  3 augustus, 2016 - 13:30

  @Ouwe Spionkop

  Aan de Youtube filmpjes te zien zal de entourage in Groesbeek hem volledig koud laten. Sterker nog; hij zal het als een warm bad ervaren.

  Hij speelt tot nu toe voor stadions zonder noemenswaardig publiek.

  Zinloze opmerking, dus weer.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  3 augustus, 2016 - 13:36

  Lijkt mij een goede speler.
  Welcome to NAC Breda Brandon!

  En waar blijven nou de mensen die al aan het zeuren waren over Smulders?
  Heb gewoon geduld jongens.

  Hoop ook nog op Kean Bryan en als het het even kan ook op Jan Wuytens.

  0

  0
 • De Rechter
  3 augustus, 2016 - 17:37

  @De Naaier

  In een ander filmpje word hij “de nieuwe Gareth Bale” genoemd. Wil niet te vroeg oordelen, maar dit lijkt me echt een top aanwinst.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  3 augustus, 2016 - 19:00

  @ De Rechter

  Ja, en in nog een ander filmpje wordt hij de nieuwe Rik Platvoet genoemd. a.u.b. zeg……..

  laats werden ik en een maat van mij, in een filmpje op Facebook, de nieuwe Ted van de Parre genoemd.
  Mijn vrouw zei, je verstond het verkeerd, ze zeiden: kijk, een stel ouwe knarre

  maar ik weet wel beter.

  0

  0
 • Zo is dat!!
  3 augustus, 2016 - 19:44

  Zucht! Kunnen we alstublieft stoppen met zeiken op ieder z’n bericht!!

  Ik heb gewoon zin in Vrijdag met een biertje in mijn hand en goed sfeertje op welke tribune dan ook.

  Of de kruising nu open ligt of niet, wij komen toch wel naar ons NAC.

  In mijn ogen, hebben we een goede loting qua begin competitie en zullen daar zeker van de 5 potten 11 punten kunnen pakken.
  Hopend op de eerste periode tite, zodat daar de druk al van af in de andere piriodes.

  Daarnaast zal ik alle spelers die ons NAC shirt aan heeft toe juichen!

  Hup NAC en zo is dat!

  0

  0
 • Oosterhout3
  3 augustus, 2016 - 20:48

  Dit is een aanwinst!

  El alouchi 2e aanvallende middenvelder achter stans(kan makkelijk toch 12wisselspelers)..

  1e periode moet te doen zijn met achilles, jong utrecht, mvv,rkc,dordt,fcdb,lurlingwedstrijd(oohnee, telt nie meej),jong psv en de graafschap…..

  3kwart rechterrijtje teams…. jong teams weet je niet wat/wie je tegen krijgt….. en als afsluiter de graafschap thuis(kan op zaterdagavond komen door bekervoetbal de midweek ervoor!)…

  Ik stel voor om tegen de graafschap met 19.000 supporters een vet record weg te zetten!!

  0

  0
 • johan o
  4 augustus, 2016 - 06:34

  #metbrandonbarker ..😉

  0

  0
 • MR.BAN.
  4 augustus, 2016 - 14:45

  Man man man.

  0

  0