Go to Top

Update: NAC heeft nog geen duidelijkheid over huurspelers uit Manchester – of toch wel?

Update: NAC heeft nog geen duidelijkheid over huurspelers uit Manchester – of toch wel?

Het lijkt een beetje shoppen met een boodschappenlijstje op een etch-a-sketch die op afstand uitgeveegd kan worden. Een aantal spelers op dat lijstje van NAC worden er direct en indirect vanaf gehaald.

Bij een bezoek aan Manchester City vorige week heeft Hans Smulders te horen gekregen dat keepers Angus Gunn en/of Ian Lawlor niet naar NAC zullen komen. „Voor die spelers is er veel interesse in Engeland en er is te veel onzekerheid over wat de nieuwe trainer Pep Guardiola wil. Bij de eerste training (zondag 26 juni) wil ik alle keepers hebben”, aldus Smulders tegen BN DeStem. Onze TD gaat nog steeds uit van drie doelmannen. Sven van der Maaten zal spoedig zijn handtekening zetten onder een drie-jarige verbintenis. Met Wouter van der Steen van Helmond Sport is al wel meerdere keren gesproken maar een aanbieding heeft de doelman nog niet ontvangen. Door het afvallen van de keepers van City gaat NAC nu verder kijken naar een andere doelman, waarbij Van der Steen nog wel een optie is.

Definitief is volgens Smulders verder dat Divine Naah voglend seizoen niet meer in Breda zal voetballen. De Ghanese middenvelder werd begin 2015 naar NAC gehaald door Robert Maaskant, die Naah een grote toekomst voorspelde en als iemand die op termijn uit zou groeien tot een basisspeler de Engelse topclub. Die verwachtingen heeft Naah helaas nooit helemaal waar kunnen maken. Smulders was ook niet overtuigd van zijn kunnen en zag te weinig ontwikkeling voor een herhaaloefening.

Voorzitter Khaldoon Khalifa Al-Mubarak van Manchester City vertelde eerder deze week in een interview op City TV dat hij wil dat meer talenten doorbreken in het eerste. Daarbij refereerde hij onder andere aan verdediger Tosin Adarabioyo, de middenvelders Aleix Garcia, Manu Garcia en Brahim Diaz en aanvaller Bersant Celina. Met Celina heeft NAC in de winterstop gesproken en was er ook interesse in Adarabioyo. De kans dat zij daadwerkelijk haalbaar zijn voor NAC, lijkt nu klein gezien de uitspraken van Al-Mubarak. NAC wil graag een centrale verdediger (Adarabioyo of Kean Bryan), twee middenvelders (onder andere Sinan Bytyqi), een spits (Enes Ünal) en een vleugelaanvaller (Celina) van MAnchester City huren. Smulders heeft zijn wensen vorige week kenbaar gemaakt, maar verkeert nog in onzekerheid of het wie, wat, waar en wanneer. Binnen twee weken hoopt NAC meer duidelijkheid te hebben. De spelers zullen eerst met hun zaakwaarnemers om tafel gaan en daarna zal er een beslissing vallen. We willen niet al te snel oordelen, maar vooralsnog klinkt dit allemaal niet heel erg hoopvol..

UPDATE:
Vanuit NAC bereikt ons dat de berichtgeving niet helemaal correct is. Het bovenstaande nieuws is een momentopname geweest van enkele weken geleden en ondertussen is er al genoeg veranderd.
Zo heeft NAC een tweetal echte NOAD-keepers uit de regio op het oog. Deze hebben ook de voorkeur bij NAC, zodat het accent bij Manchester City voor wat betreft NAC op veldspelers kan liggen. Rondom de beloften en het doorstromen naar het eerste elftal is ook wat genuanceerder. Pep Guardiola zal de beste beloften meenemen op een trip naar China. Deze trip staat gepland na 20 juli maar niet alle beloften zullen meegaan hier naartoe. Een enkeling daarvan zal daarna worden overgeheveld naar het eerste, waardoor er een hoop potentials overblijven. Uit deze groep kunnen de blank spots bij NAC dan worden opgevuld. Alle beloften die NAC aan het werk heeft gezien zouden gemakkelijk mee kunnen op Jupiler-niveau. Dat geeft de burger dan toch weer wat moed. We zien graag hoe dit een vervolg gaat krijgen.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem, HelsKabaal

52 Reacties op "Update: NAC heeft nog geen duidelijkheid over huurspelers uit Manchester – of toch wel?"

 • Oosterhout3
  10 juni, 2016 - 09:34

  Zucht….

  nac zoekt op die posities spelers…..
  de afspraak was toch…. nac geeft de positie door… en city de spelers die op die positie spelen….

  0

  0
 • Johan
  10 juni, 2016 - 09:44

  Goed zo! Zie het met MC ook helemaal niet zitten. Nederlandse spelers waar het publiek zich mee kan identificeren. Dan maar JL, boeit me niet. Vitesse Breda? No way!

  0

  0
 • Arie
  10 juni, 2016 - 09:46

  Ja Smulders, daar zit je dan met je wij spelen volgend jaar Eredivisie dus dit is een uitermate goede deal voor jou meneer de sjeik.

  0

  0
 • nachoreca
  10 juni, 2016 - 09:50

  gisteren, zelfs vanochtend werd ik nog aangevallen, dat ik volkomen uit mijn nek lulde…er is complete rust en een beleidsplan waar je u tegen zegt werd mij gegarandeerd……..nog geen dag later, sijpelen de treurige berichten al door…onze super td hans dacht in manchester 5 spelers aan te wijzen en meteen mee te nemen naar nederland….hahahaha het begint nu echt heel zielig te worden allemaal. kap nog vandaag met dat gezeik over manchester city etc. gaat ons niets opleveren alleen ellende. we zijn zo’n mooie club, gewoon zelf vanaf 0 weer op gaan bouwen en over 3 tot 4 jaar kerngezond en een eredivisie club zijn, zo hoort het. niet gaan staan schooien in engeland.

  0

  0
 • joost
  10 juni, 2016 - 09:52

  @Arie
  wat een domme reactie zeg. Smulders heeft vanaf begin gezegd dat promotie halen een extraatje is. Smulders zal eerder een jp selectie dan eredivisie selectie bij elkaar rapen

  0

  0
 • Wanny
  10 juni, 2016 - 10:04

  @ nachoreca

  Smulders zal echt wel slim genoeg zijn om te bedenken dat het zo niet werkt. City zal eerst zelf moeten kijken wie ze kunnen gebruiken en als de afvallers bekend zijn, hebben de spelers zelf ook nog iets te willen. Dat gaat dus ff duren.

  Overigens geldt dat ook voor andere spelers. Zo’n Kip neemt ook nog geen beslissing. En Ajax zit achter Huntelaar aan, maar die kijkt t ook nog ff aan.

  Ben het trouwens met je eens dat ik ook liever 23 eigen jongens bij het eerste zie. Zonder dat City gedoe. Maar met dat beleid zijn we inmiddels ook ver afgezakt, dus wat is wijsheid.

  0

  0
 • Freek
  10 juni, 2016 - 10:05

  DAGJESBELEID 3.0!!

  0

  0
 • Berto
  10 juni, 2016 - 10:20

  Waarom 3 keepers, hebben we geld teveel ofzo, of is dat om de druk op de 1e man (wie dat ook mag zijn) op te voeren. Haal gewoon1 keeper, Sven 2e man. In geval van nood kun je altijd eventueel nog JTR opschakelen.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  10 juni, 2016 - 10:33

  Ik zie welgeteld ÉÉN quote van Smulders zelf. De rest zijn feitjes & aannames aan elkaar geluld door de BN de Stem meneer. Hoewel ik ook het MC verhaal met kritisch oog volg, geloof ik nog steeds in Smulders zijn kunnen. Ik weet dat het komkommertijd is, maar Smulders veroordelen lijkt me pas mogelijk na 10 wedstrijden (op zijn vroegst).

  Mits er geen 7 spelers op de eerste training staan natuurlijk ;-)

  0

  0
 • signase
  10 juni, 2016 - 10:35

  Goede zaak dat er geen passant onder de lat komt te staan, die positie is te belangrijk.

  0

  0
 • Jf
  10 juni, 2016 - 10:37

  Ik zie het wel als een voordeel dat Guardiola trainer wordt. Hij is niet van eigen jeugd en investeert liever in andere spelers van buitenaf.

  0

  0
 • Nakkie
  10 juni, 2016 - 10:39

  Pep Guardiola komt misschien naar NAC als assistent om ervaring op te doen. City wil Smulders als TD.

  0

  0
 • maarten
  10 juni, 2016 - 10:58

  Wat ik al eerder aangaf. Suk, Dingsdag die blijven met hun groot salaris aangevuld met onrijpe jeugd en de vage huurlingen van de 4e cattegorie blijkt zelfs een te lastig verhaal. Maar t komt allemaal goed al heb ik t idee dat de paniek bij Smullie ook een beetje van toepassing begint te worden.

  0

  0
 • Wanny
  10 juni, 2016 - 11:04

  @ maarten

  Heb je Smullie gesproken dan?

  0

  0
 • JK
  10 juni, 2016 - 11:08

  Volgens mij is het niet Al-Mubarak maar Pep Guardiola die bepaalt wie er bij de eerste selectie van Man City komen. Tuurlijk: wie betaalt, bepaalt, maar Guardiola is een personality en een trainer die zijn sporen heeft verdiend dus zal Al-Mubarak hem de vrije hand laten in het samenstellen van de eerste selectie. En vergeet niet dat New York City en Melbourne City ook gelieerd zijn aan de Group.

  We gaan het zien. Het wemelt bij City van de talenten (ik zag vorig jaar spelers met rugnummers in de 70 debuteren en dat waren echt niet hun geboortejaren) die directe versterkingen voor NAC zijn.

  Kan me ook voorstellen dat Smulders eerst gaat kijken wie hij naar NAC kan halen en daarna pas gaat shoppen bij City om de selectie compleet te maken.

  0

  0
 • NACBredaHB
  10 juni, 2016 - 11:15

  Hieronder komen de reacties na de update.. Hoelang gaat die trip naar China duren?

  0

  0
 • hansiehansie
  10 juni, 2016 - 11:19

  Smulders moet ook gewoon wachten tot 15 juni wanneer er duidelijkheid is van de blijvende of vertrekkende dure spelers. Hier is hij afhankelijk van en pas daarna kan er definitief invulling worden gegeven.

  Mensen die nu al schreeuwen dat er niks wordt ondernomen zijn wellicht iets te vroeg. Je kan wel een rechtsback halen maar als Stam blijft is dat niet prio 1. Zelfde geld voor Ars in de spits. Ik gok dus dat we tot woensdag moeten wachten voordat er echt veel actie wordt ondernomen.

  0

  0
 • NACBredaHB
  10 juni, 2016 - 11:22

  28 Juli spelen ze de laatste wedstrijd in China dus dat vind ik wel heel laat om dan pas te kijken naar leenspelers van Man City, maar het is dan wel duidelijk dat ze alleen de gaten willen vullen in de selectie.

  0

  0
 • ric
  10 juni, 2016 - 11:24

  BN DE STEMMINGMAKERIJ

  0

  0
 • Oldskool
  10 juni, 2016 - 11:41

  @ nachoreca

  Zie de update. Smulders gaat spelers halen uit de afvallers van Ome Pep. Dat zijn geen 3e rangs spelers, want die neemt ie echt niet mee. Dat zijn de afvallers van City 1. Wanbeleid inderdaad en zware paniek. De pleuris is uitgebroken bij NAC want dit betekent dat NAC geen bagger nu krijgt, maar echt goede spelers later…..
  O ja, en Smulders blijft in paniek heen en weer vliegen. Op zijn knietjes bij de sjeik en Ome Pep want er is echt een kut deal gemaakt…. of toch niet??

  0

  0
 • Oldskool
  10 juni, 2016 - 11:45

  @ JK

  Zo gaat het inderdaad. (en dat is altijd het plan geweest). NAC wil geen spelers die nu al beschikbaar zijn omdat ze mijlenver van een doorbraak staan. NAC wil wachten op de eigen inspanningen op de transfermarkt en dan de blind spots opvullen met spelers van City die dicht tegen de selectie aanzitten, maar het nog niet halen.

  0

  0
 • Wanny
  10 juni, 2016 - 11:46

  Er is gewoon nog veel onduidelijk en supporters zien uiteraard graag wat namen van spelers die we kunnen verwachten. Alleen gaat dat nog ff duren.

  Uiteindelijk liever kwaliteit in je selectie en dan pas in augustus compleet, dan op 1 juli 23 man onder contract die het toch niet gaan redden.

  0

  0
 • Dutchbird
  10 juni, 2016 - 11:53

  Iedereen die is gaan denken dat Smulders naar hartelust mag “shoppen” in de snoepwinkel van City is daar zelf verantwoordelijk voor. OK Blanco van de Stem ook wel, maar Smulders en Goetzee hebben nooit gezorgd voor de torenhoge verwachtingen die ik hier regelmatig lees. Toch blijft het een aantrekkelijke samenwerking voor NAC. Zowel sportief als salaris technisch.

  0

  0
 • Arie
  10 juni, 2016 - 12:01

  @ joost

  Denk je nou echt dat hij dat in Manchester ook heeft verteld?
  Die sjeik zal zich heus ingelezen hebben in NAC, en weten dat we in principe een meer dan stabiele subtopper zouden moeten zijn in de Eredivisie. Zouden moeten zijn ja.
  De namen van talenten die genoemd worden kunnen we sowieso afschrijven, met uitzondering van Unal misschien omdat ie het hier zo leuk vindt.
  Deze mogen mee naar China en zullen daarna waarschijnlijk uitgeleend worden aan pak em beet Championship clubs of laagvliegers in de Primera Division.

  4e rangs talenten zijn wat ons ten deel valt.

  0

  0
 • MB
  10 juni, 2016 - 12:03

  Volgens mij worden hier de rollen steeds verder omgedraaid. Lees de 1e berichten over de samenwerking met City football groups. Niet Nac maar City stalt de 4 tot 6 spelers. En als ik goed begreep is City de samenwerking aangegaan om hun talenten te laten ontwikkelen, en zo zijn er nog een club of 4 waar hun samen mee werken. Nac stelt gewoon een team samen en de cityspelers zijn aanvulling.

  0

  0
 • nachoreca
  10 juni, 2016 - 12:16

  @oldskool mij niet meer noemen aub…geen behoefte aan. Jij en je netwerk kijk ik enorm tegenop en kan ik niet in mee…het is en blijft een teringbende wat jij ook vindt en typt.

  0

  0
 • karel1
  10 juni, 2016 - 12:43

  Rustig afwachten en als alles tegenvalt kunnen we altijd nog tegen boeimeer spelen daar kunnen we misschien met dit spul nog van winnen.??

  0

  0
 • henk
  10 juni, 2016 - 13:04

  Dat terugkerende defaitisme van steeds dezelfde figuren begint wel sneu te worden. Het is altijd een puinhoop, weg met ons, etc. Je kent het wel. Het lijkt wel of ze hopen dat het slecht gaat met NAC, maar dat hebben ze zelf niet door.
  Onzekerheid, daar kunnen ze niet tegen. Rustig afwachten tot augustus. Er is totaal geen aanleiding om te denken dat Smulders geen fatsoenlijke selectie kan samenstellers. Wij zijn NAC. Janken dat de wereld zo oneerlijk is doe je maar bij de zusjes.

  0

  0
 • scheppioni
  10 juni, 2016 - 13:06

  Als het maar geen echte soap gaat worden en wil het allemaal eerst zien, want Naah was goed voor de breedte maar ook niet meer dan dat en Unal stond er in DE wedstrijden ook niet !
  Maar laat me weer eens heel graag verrassen, hopelijk gebeurd dat weer eens echt een keer !
  HUP NAC WE FOLLOW !

  0

  0
 • Karel
  10 juni, 2016 - 13:09

  Dit gaat weer lekker zo! We starten weer de competitie ZONDER ingespeeld team! Wat een A M A T E U R S! !

  Gvd Leert de clubleiding nou nooit van al die domme fouten!!!! Hoe dom kan je zijn. VERSCHRIKKELIJK!!!!!

  0

  0
 • De Kroonprins
  10 juni, 2016 - 13:13

  Vraag me wel een beetje af hoe je hier als Smulders nu technisch beleid op moet gaan maken.Moet je nu 80K spelersbudget gaan aanwenden voor die centrale verdediger die je hard nodig hebt of juist wachten tot misschien wel begin augustus in afwachting of die talentvolle Adarabioyo misschien beschikbaar is voor NAC?

  0

  0
 • SjorsNAC
  10 juni, 2016 - 13:47

  Het is simpel, ik wil dat we er de eerste westrijd waar het er echt om gaat een volledig team hebben staan wat volgens een uitgekiend plan ten strijde trekt. Hoe we daar komen maakt mij geen zak uit ik heb vertrouwen in smulders en dijkhuizen. Zeker ook in goetzee met zijn financieel beleid.

  Hup nac

  En nu lekker de aankomende weekjes wat ek wedstrijden kijken.

  0

  0
 • Oldskool
  10 juni, 2016 - 14:02

  @ Kroonprins

  Het lijkt mij juist ideaal als TD. NAC moet op bijna ieder positie een speler halen. Smulders zal een A en B lijstje per positie hebben. Alle A spelers zal niet mogelijk zijn, dus hij haalt er daar een aantal van. De rest vult ie in met B en MCFC. In die volgorde. City heeft echt wel op iedere positie een speler die NAC waardig is, dus ideaal werken voor hem. Je doet gewoon je ding en wat niet lukt is afgedekt…. Heel veel beter kan een TD het niet hebben lijkt me.

  Ik ben echt een AMF supporter en heb een godsgruwelijke hekel aan dat plastic vitesse, maar als je zo’n deal met City maakt, dan zijn dit wel de hele grote voordelen. NAC kan hier sportief gezien echt enorm van profiteren, juist omdat ze gedekt zijn en geen 3e of 4e rangs spelers hoeven te halen op posities die je niet ingevuld krijgt met spelers waar je echt in gelooft.

  0

  0
 • Nakkie
  10 juni, 2016 - 14:02

  Twente verliest het kort geding en Fortuna zo goed als failliet.
  Wordt nog leuk in de Juup.

  0

  0
 • nachoreca
  10 juni, 2016 - 14:04

  Mooi is dat hier…als je geen ja knikker bent en alle efteling verhalen van de leiding niet voor lief neemt…ben je uit op ellende en geen echte supporter….ik hoop net als jullie dat het allemaal goed komt en mijn mooie club ooit weer mee doet in een serieuze competitie….geef smulders ook al mijn vertrouwen maar benijd hem niet.come on nac!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  10 juni, 2016 - 14:20

  @ Nachoreca. je hebt helemaal gelijk! Blij dat ik niet de enige ben die gewoon geen enkel vertrouwen meer heeft in dit NAC en de terugkomst naar de Ere-divisie al helemaal uitsluit.

  Ja lieve mensen, het is mij toch wat hé, zo’n samenwerking met het grote ManCity. Per saldo, heeft NAC er geen kudt aan, maar dat even terzijde. Geld om spelers aan te kopen is er ookniet en een scoutingsapparaat is al helemaal een utopie. Dus je moet toch wat.

  Laat één ding i.i.g. heel erg duidelijk zijn. City heeft een dergelijke samenwerking met +-30 andere clubs in Europa en zelfs daarbuiten. Wanneer de zogenaamde talenten echt, maar dan ook echt, nergens anders terecht kunnen, dan mogen ze in Breda de wei in. Mogen ze daar wat aanklooien en besluiten ze in Manchester (of ergens in de zandbak van Noord-Afrika) aan het einde van het seizoen of

  A:
  het contract met de beste jongen wordt verbroken of…

  B:
  dat hij misschien toch een beetje tegen die leren knikker kan trappen en hij nog een jaar mag meedoen, bij een andere satellietclub in Europa die weer net wat hoger in de pikorde staat dan NAC. En zo, kunnen ze nog een stap of 4 maken.

  Zojuist is bekend geworden dat ook Fc Twente, geheel conform verwachting, haar rechtszaak heeft verloren. Dus ook die hebben we, voor de positievelingen onder ons, als concurrent. Nee lieve mensen, dit wordt gewoon weer een seizoen afzien. Elke wedstrijd weer. En dan ook nog naar een compleet vreemdelingenlegioen waar geen enkele binding mee is.

  NAC raakt haar identiteit kwijt. De enige die daar nog iets van kunnen behouden, zijn wij. De supporters.
  Zoals dhr H. Teeuwen ooit zei: “Dat kan je leuk vinden, dat kan je niet leuk vinden, ’t is zo”

  Hup NAC!

  0

  0
 • nachoreca
  10 juni, 2016 - 14:43

  @los pollos; niets aan toe te voegen! we willen allemaal maar 1 ding en dat is weer meedoen om iets en serieus gevonden worden. of ik nu 100 duimpjes omlaag krijg of niet; ik vind het verhaal over de samenwerking man. city lachwekkend en treurig. moeten we als mooie volksclub niet willen zoiets. forza nac!

  0

  0
 • Baske
  10 juni, 2016 - 14:49

  Dit nieuwsitem gaan we nog vele malen meemaken de komende maanden ben ik bang

  0

  0
 • HenkTank ©
  10 juni, 2016 - 15:08

  Beste NAChoreca en alle andere medesuporrters met de zelfde gedachtegang als eerder genoemde.

  Hoe kunnen jullie een vijver waar gratis uit gevist mag worden, en in het meest gunstigste geval zelfs nog geld 💵 op kan gaan leveren afkeuren?

  Deze spelers zullen indien ze onder doen voor de overige geselecteerde gewoon op de bank belanden. Geheel vrijblijvende spelers dus zonder speel garantie.

  NAC heeft geen cent, maar dat blijkt bij sommige maar niet door te dringen.

  Het opheffen van de samenwerkingsverband met MC levert echt geen extra financiële ruimte op, slechts een toekomst met minder potentieel perspectief.

  Dus wat is het PROBLEEM nou?

  Leg het eens even uit. Wellicht dat ik jullie beter begrijp, want ongenuanceerde argumenten als lachwekkend….

  0

  0
 • HenkTank ©
  10 juni, 2016 - 15:37

  @ losspolmishermanos.

  Plus 30?

  Melbourne City, New York City FC and Yokohama F Marinos en NAC.

  Ik tel er 5, dus waar haal jij plus 30 vandaan?

  0

  0
 • HenkTank ©
  10 juni, 2016 - 15:47

  En dat gekwast over identiteit…..

  Bullshit.

  De identiteit van NAC zijn wij supporters, dat is al jaren zo!

  En dit is geen aanval op jou hoor Hermanos.

  Ik kom zo wat nors over maar dit zat me eff dwars.

  0

  0
 • Nakkie
  10 juni, 2016 - 15:50

  Huurlingen voegen niets toe aan NAC. Op korte termijn scheppen ze wat hoge verwachtingen. Op iets langere termijn vallen ze door de mand en houden ze de ontwikkeling van eigen spelers tegen. Het is pleisters plakken. Helaas heeft NAC weinig alternatieven op dit moment, maar we moeten uiteindelijk weer naar eigen echte NAC spelers die het gras opvreten voor het team. Daarvoor komen we naar het stadion.

  0

  0
 • nacnoord
  10 juni, 2016 - 16:07

  @ Henktank

  Aarhus, Espanyol , Gil Vicente , Sporting Portugal, Djurgårdens IF , BK Häcken, KV Mechelen , Netherlands NEC Nijmegen , Strømsgodset IF

  0

  0
 • nachoreca
  10 juni, 2016 - 16:14

  @henk tank….wellicht ben ik te nuchter/zakelijk mbt dit soort verhalen…en moet er ook een beetje om lachen, vandaar de term lachwekkend. niets in mij gelooft namelijk dat man. city bezig is met de samenwerking nac breda…spelers als unal en naah willen ze best een tijdje afstaan en hans smulders zullen ze ook wel te woord staan, maar geloof je nou echt serieus dat wij de afvallers van de eerste selectie of spelers die daar tegenaan schuren mogen verwelkomen..?! die gaan echt wel naar andere clubs hoor, ze zijn dan namelijk al veel te goed voor ons niveau. iets vanuit eigen kracht opbouwen de komende jaren voel ik persoonlijk meer voor….als pec zwolle het lukt en anderen… zullen wij het met deze prachtige volksclub toch ook wel voor elkaar boksen?!

  0

  0
 • ome cor
  10 juni, 2016 - 16:30

  @Nakkie
  Elke speler die bijdraagt aan de promotie van NAC komend seizoen is van waarde, best Nakkie.
  Wanneer NAC een eredivisie club is komen er spelers naar Breda die tegen de jupilerleague nee zeggen.
  Promotie is het heilige doel, met welke spelers zal me aan de bips oxideren.

  0

  0
 • HenkTank ©
  10 juni, 2016 - 18:23

  NACHORECA

  Maar natuurlijk verwacht ik geen spelers die net buiten de boot vallen bij MC 1. Die zijn van een te hoog niveau voor de juup. Zelf spelers van een schijf lager dan die net buiten de boot vallende zullen van meerwaarde kunnen zijn. Vergeet niet het niveaus verschil.

  En of MC nou wel of niet met NAC bezig is, who cares. eigenbelang geld in deze. Dat is zakelijk!

  Wellicht dat je er nu anders over denkt, maar mij heb jennig steeds niet bekeerd. ;)

  0

  0
 • nachoreca
  10 juni, 2016 - 20:04

  @henktank…..de tijd zal het leren…ben er niet op uit de wijsneus uit te hangen…..ik wil maar 1 ding; revanche en eerherstel voor alles en iedereen die nac breda een warm hart toe draagt!

  0

  0
 • Frankie
  10 juni, 2016 - 20:53

  Laat Hans Smulders zijn werk doen! Al dat negatieve gelul moet een keer afgelopen zijn. Het is tijd dat er een keer de bezem door heen gaat. Alleen dan zal NAC sterker en gezonder terugkomen op eredivisie niveau.

  0

  0
 • [pierre
  10 juni, 2016 - 21:49

  Helemaal met je eens frankie

  0

  0
 • L.
  10 juni, 2016 - 23:06

  ALLE spelers die afgelopen 2 jaar NAC hebben gespeeld hebben hopeloos gefaald:
  – gedegradeerd, dus niet goed genoeg voor eredevesie (ja dus ook Adje, Seuntjens, deZeeuw, etc)
  – niet gepromoveerd, dus niet eens beter dan de rest van de eerste divisie.

  Wordt dus tijd dat er opnieuw gebouwd word, en nu een keer niet met uitgerangeerde namen, maar met jongens die samen WILLEN strijden voor ons NAC Breda!

  Alle vertrouwen in HansS (sinds lange tijd een tech manager met ervaring…!)

  0

  0
 • ome cor
  11 juni, 2016 - 09:27

  @L
  Ben ik helemaal met je eens. Maar het bouwen aan een team met jongens die willen kan niet zo lang er stropdassen zijn die spelers contracten met clausules aanbieden.
  Begin jaren 90 stonden Lokhoff en Lammers onder contract bij NAC. De club schurkte toen tegen de eredivisie aan, maar wist steeds niet te promoveren. Ook niet in het eerste jaar met Pierre van Hooijdonk in de ploeg. Toen was de 4e plaats en een verloren nacompetitie, maar de spelers bleven wel !

  De hashtag was nog niet populair, het aanmeten van een accent van straatvoetbalmaatjes met Noord-Afrikaanse roots ook niet. En NAC wilde toen net zo graag promoveren als afgelopen seizoen.
  Op karakter werd er gespeeld, contracten werden trouw uitgediend en het Wij-gevoel was duizendmaal groter.

  Voor de toeschouwers hetzelfde verhaal. Er zaten in die tijd nog geen 5000 man gemiddeld in de Beatrixstraat en niemand daarvan uitte dagelijks zijn ongenoegen op internet. Hooguit op de tribunes waar het “Ronald Spelbos Yellow Armee” de overhand had.

  Supporters die er achter stonden en spelers die met een wij-gevoel streden, dat was de chemie waarmee we toen promoveerde. Dat is de enige formule nu promotie in 1 jaar niet gelukt is.

  0

  0
 • George
  14 juni, 2016 - 21:45

  Hallo ik ben een Engels fan van MC,
  MC hoopt dat NAC zou hebben gepromoot als de beste jonge spelers moeten spelen op een hoger niveau.
  Echter MC heeft haar jeugd systeem veranderd zodat nu slechts 19 spelers niet ouder zijn dan zal spelen in de jeugd competitie.
  Dus er zijn veel spelers die gaan huurlingen te zijn, verwacht ik dat de spelers met een lager vermogen gaat naar NAC. Dit klinkt misschien slecht, maar ze zullen nog steeds goede spelers voor NAC.

  MC heeft ook een soortgelijke overeenkomst met Girona CF (Liga Adelante). Afgelopen zomer MC kocht sommige spelers voor Girona CF en leende ze met MC betalen van de lonen. MC gaf ook Girona CF een aantal jeugdspelers.
  Girona CF zijn momenteel in de promotie play-off finale.
  Ik zou verwachten dat ze hetzelfde voor NAC doen als het ze echt willen een club om hun beste jonge spelers te sturen om ervaring op in de eredivisie te krijgen.

  Sorry voor mijn slechte nederlands, moest ik gebruik google translate.

  0

  0