Go to Top

NAC heeft interesse in Van der Steen

NAC heeft interesse in Van der Steen

NAC zou een nieuwe doelman op het oog hebben ter vervanging van Andries Noppert. die laatste liet in de wedstrijd tegen Almere zien wel degelijk zijn mannetje te kunnen staan tijdens een wedstrijd, maar wordt toch geacht te vertrekken.

Het nieuwe doelwit luistert naar de naam Wouter van der Steen en is nu eerste keeper bij Helmond Sport.Hij  is komende zomer transfervrij.  “Maar er zijn nog geen gesprekken geweest”, vertelt hans Smulders.

De keeper zelf weet van de interesse. “Ik weet dat ze me volgen en dat ze op de tribune voor me hebben gezeten. Dat is altijd mooi. Na vier jaar Helmond Sport ben ik voor het eerst transfervrij en heb ik de mogelijkheid de markt te verkennen. Ik sta zeker open voor NAC”, vertelt hij.

De bedoeling is dat Van der Steen, mocht ie komen, de concurrentie met de vooralsnog onaantastbare Jelle ten Rouwelaar aan gaat.

Bron: B-side Rats, BD, Voetbalprimeur

 

61 Reacties op "NAC heeft interesse in Van der Steen"

 • Henri
  27 april, 2016 - 11:51

  Inderdaad Mafkees, Noppert liet al bij de eerste de beste corner van Almere zijn specialiteit zien. Met een lichaam van twee meter onder een corner doorlopen. Deze jonge is totaal ongeschikt om in het betaald voetbal te slagen. Het is een lachertje dat een specialist keeperstrainer deze jongen mee neemt na jaren met hem te hebben gewerkt en een TD na 4 maanden al door heeft dat deze jongen ongeschikt is. Ik vind je opmerking dat deze Noppert wel degelijk zijn mannetje kan staan insinuerend waarmee je meteen aangeeft de beoordeling van Smulders in twijfel te trekken. Niet doen jongen, jullie prediken toch altijd eendracht. In deze weet ik 100% zeker dat Smulders het gelijk aan zijn zijde heeft.

  0

  0
 • scheppioni
  27 april, 2016 - 12:10

  @ Henri
  Ik neem aan dat je die waardeloze keeperstrainer bedoeld die ik ook altijd bedoel en ik hoop ook dat er in dit geval betere tijden aanbreken op dit punt voor ons NAC, want met alle respect voor Jelle, maar gezien vorig seizoen was het wel eens een lachertje en mede oorzaak dat er geen goeie concurrentie op keepersgebied was bij ons NAC BREDA en willen we een stabiele subtopper gaan worden in de ere zal ook dit amateursime bij ons NAC moeten verdwijnen, op naar een gezonde toekomst met ons NAC en op allerlei vlakken echte gezonde concurrentie !!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  27 april, 2016 - 12:11

  Ik zou eens naar die keeper van Almere zelf kijken. Heerlijk ouderwetsche stijlvolle lijnkeeper.

  0

  0
 • RV
  27 april, 2016 - 12:13

  Voor mij is Jelle ook onaantastbaar en met nog een jaar Jupiler League moet het ook kunnen om nog een jaar met Ten Rouwelaar onder de lat te spelen.

  Mocht je onverhoopt promoveren dan twijfel ik er wel aan.
  Of zou hij vorig jaar zo’n drama jaar gehad hebben en twee keer zo sterk terugkomen?
  Ik hoop het want gun het hem van harte.

  Het salaris van Ten Rouwelaar zal overigens ook behoorlijk drukken op het spelersbudget als we volgend jaar JL spelen, zal Smulders niet content mee zijn verwacht ik.

  0

  0
 • Breda
  27 april, 2016 - 12:21

  goede keeper met goede reddingen geschikt voor nac

  0

  0
 • Overal
  27 april, 2016 - 12:32

  @scheppioni

  Wederom met alle respect voor Jelle want hij heeft het zelf ook niet zo gewild, maar met een andere keeper in het doel waren we niet gedegradeerd.

  0

  0
 • Overal
  27 april, 2016 - 12:34

  Overigens presteert hij dit seizoen gewoon weer prima en mag hij van mij blijven staan, ook bij promotie.

  0

  0
 • GAOPERD
  27 april, 2016 - 12:35

  ik noem 1 naam

  Piet Schrijvers ….

  van de Beer van de Meer , naar de Bolle van Zwolle
  nu dan maar de Homo van Breda ????

  0

  0
 • Badeend
  27 april, 2016 - 12:37

  Noppert heeft helemaal niet laten zien “zijn mannetje te staan” in een wedstrijd, maar daar heeft hij ook niet echt de kans voor gehad. 2 jaar reserve en nooit iets echt positiefs over gehoord – de technische staf(fen!) zullen het wel weten, niet?

  Goede zaak dit.

  Overigens lijkt Van der Sleen inderdaad een paar niveaus minder dan Van der Zwam, maar of dat nou ook maar enige prioriteit moet hebben….? Werk eerst maar eens aan het voetbal en de technische structuur van de club, zoals dat nu gebeurt. Dan kun je, mocht je ooit tijd over hebben, eens na gaan denken over een andere keeperstrainer. Ooit.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  27 april, 2016 - 12:49

  Prima 2de keeper.
  Haal maar!

  0

  0
 • scheppioni
  27 april, 2016 - 13:10

  @ Overal
  Dat zeg ik, al is in mijn ogen nog altijd de belangrijkste oorzaak van degradatie van het behoudend spel van ons NAC al tijden, daarmee legde we bedoeld/onbedoeld te veel van onze zwakheden bloot(vb foutjes Jelle/Kenny daarbij geen fitte spits halend die geen bal vast kon houden fernandezje, terwijl je wel een goei spits Perica simpel laat gaan) ik bedoel maar en was het voor de meeste tegenstanders een pretje om ons NAC te treffen, langzaam gaat dit weer de goeie kant op, al moet dit echt naar de volle 90 minuten echte winstdrang toe van ons NAC, daarbij moet nu het zeker kloppen in de linies vaak zie je hier bij ons NAC een enorme onzekerheid in terug met name bij niet voetballende tegenstanders, hopelijk is dit besef er bij onze NAC spelers allen er op tijd, dan geloof ik er zeker in !!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  27 april, 2016 - 13:12

  Hoe beoordelen jullie deze keeper dan?

  0

  0
 • @F7 Gekkelijke
  27 april, 2016 - 13:22

  @F7 Gekkelijke

  Hij kan inderdaad een aardig potje keepen!
  Via betrouwbare bronnen al wel gehoord dat hij in gesprek is met SC Heereveen en dat er contacten lopen met Setubal en Belenenses in Portugal.

  0

  0
 • Leur Noord
  27 april, 2016 - 13:53

  kunnen we geen 1e keeper van city lenen? stel we promoveren, sorry maar jelle vind ik te zwak voor de ere en hij is ook al op leeftijd aan het komen.

  0

  0
 • wolfmanjack
  27 april, 2016 - 14:20

  Ik vind Jelle nog steeds een goede keeper voor NAC, vooral op de lijn. Ik verlang wel naar een keeper die heerst in het strafschopgebied en bij wijze van spreken eerst de kop van de aanvaller er afstompt en dan de bal pakt ofwel iemand die zijn goal uitkomt en nergens bang voor is.

  0

  0
 • Oldskool
  27 april, 2016 - 14:30

  Jelle is niet meer zo goed als paar jaar terug, maar hinderlijk buitenspel doet hij niet aan. Dat soort ballen pakt ie wel. Die weer gewoon waar zo’n bal komt. (Zolang ze niet hoog van de zijkant komen dan he)

  0

  0
 • Oldskool
  27 april, 2016 - 14:31

  Overigens wilde bij NAC niemand van Zwam af maar die was veel te duur.

  0

  0
 • Fred
  27 april, 2016 - 15:05

  Verhaal van Zwam had meer met vriendjespolitiek te maken dan met geld , Arno was ook veel te mondig voor de meelopertjes en die had een duidelijke visie en dat pruimde meneer Gudelj niet .
  Je moet overigens een keeper hebben die er meteen staat , ik vrees dat Jelle voor de eredivisie nu ook een maatje te klein is geworden .
  En eerlijk is eerlijk zijn blunders waren wel de hoofdoorzaak van degradatie , hij erkent dat zelf gelukkig ook en ik denk dat als we promoveren hij eieren voor zijn geld kiest en de keepers gaat trainen dit wil hij zelf ook nooit meer meemaken .
  Hahn van Feijenoord zou een hele goede zijn en die jongen van Ajax 2 .
  Van der Sleen daar zijn we volgend seizoen van af die krijgt geen verlenging .
  Smulders heeft overigens maandag zijn plannen voorgedragen aan de BC en daar komt toch een hele scherpe visie , inzicht en toekomstperspectief uit naar voren, er begint langzamerhand wel iets te ontstaan waar je op kunt bouwen .
  Daar wordt je als NAC liefhebber toch heel vrolijk van moet ik zeggen .
  Bovendien constateert Smulders ook al datgene wat wij hier vaak ook aanhalen , hij steekt zijn kop niet in het zand en ziet ook wel wie wel en niet functioneert.
  Laat die man zijn gang maar gaan dan komt het op zeker goed als hij ongestoord zijn werk kan doen .

  0

  0
 • chrisje
  27 april, 2016 - 15:22

  Praat je tegen jezelf f7 ??

  0

  0
 • scheppioni
  27 april, 2016 - 15:27

  @ Oldskool
  Met name die hoge ballen idd, maar dan kan je er als team er ook voor zorgen om niet zomaar makkelijk een corner weg te geven wanneer je dit weet, kortom je moet je zwaktepunten nooit teveel blootleggen, laat dit in de toekomst van NAC een goeie les zijn, begin jaren ’90 waren met name de backs ook de mindere bij ons NAC, maar de aanval was zo hongerig naar de goal dat je er meestal wel twee tegen kon krijgen, want we maakte er vaak genoeg toch een stuk of drie/vier, vooral Gudelj was hier als coach meesterlijk slecht in in mijn ogen !!
  @ Fredje
  Goed om te lezen je stukske hierboven dat geeft de burger(ook buiten BREDA) moed, met toch een mede BREDA hart evenals ons moi durpke hier !!

  0

  0
 • Fred
  27 april, 2016 - 16:16

  Corners weggeven dat is een van de grote minpunten van het huidige NAC , niet de hoeveelheid corners maar het gevaar wat er altijd door ontstaat .
  We geven ze te gemakkelijk weg , vaak ook met nog maar een paar minuten te gaan ram dan die bal in de tribune ver van de goal .
  We hebben geen keeper die zijn 16 meter beheerst en we hebben ook geen lengte en niet genoeg kracht achterin .
  Een lange Engelse centrale verdediger zie ik wel als een van de prioriteiten .
  Beste Scheppie maar ik zou nu toch maar wat blij zijn met backs als Jack Koumans, John Smit , Fabian Wilnis of Hans van de Dungen die waren toch stukken beter dan wat er nu rondloopt , dat waren volwassen eredivisie backs die je 3 X tegen kwam .
  Dat soort jongens mis je nu , karakter gasten en ook nog eens echte ( NOAD ) NAC spelers met hart voor de club.

  0

  0
 • scheppioni
  27 april, 2016 - 16:28

  @ Fred
  Misschien wel die backs die je noemt, maar toch was dat bij NAC ook de achilleshiel toen, alleen was de ploeg daar niet zo verontrustend over want we maakte er toch per wedstrijd minimaal drie, behalve toen steeds tegen ajax, maar goed wanneer je de rest wel de baas bent en met knikkende knieeen naar BREDA laat komen dan heb je al genoeg gewonnen en volgens mij zeiden de tegenstanders vorig seizoen, yes aankomend weekend tegen NAC, tsja dan heb je een zeer pijnpunt wat je overigens zelf in een tijd hebt afgedwongen net als sparta nu het kampioenschap heeft afgedwongen ondanks dat ze regelmatig in de laatste seconde van een wedstrijd toch de winst naar zich toe trokken !!
  Ik hoop echt ene ding in de toekomst voor ons NAC, geen “met een puntje ben ik al tevreden” voetbal meer voor ons NAC, maar elke keer knokkend vol voor de winst, dat is net zo als een pilske en worstenbroodje bij het clubcultuur horend van onze mooie club !

  0

  0
 • TheBeek
  27 april, 2016 - 16:47

  Hoe groot jelle ook is in Breda door zijn verdiensten; het is tijd voor een nieuwe keeper.

  Dat was het vorig jaar al!

  0

  0
 • ome cor
  27 april, 2016 - 17:30

  Veel hypocriet geleuter hier.
  Als Jelle een slechte periode doormaakt heeft iedereen online de grootste waffel over dat het tijd is dat ie stopt en nu hij weer in een betere flow zit is alles en iedereen leuk als 2e keeper en Jelle onaantastbaar.
  Zoals de wind waait zijn de meningen maar owee als je dat zegt. Dan zijn het allemaal bijdehantere duimpje-om-laag-clickers.

  Jelle had een slechte fase en nu een goeie en je moet het in goede, maar ook in slechte tijden doen met wat je in je selectie hebt zitten. Geen van de trainers heeft Noppert een kans durven geven toen Jelle het ff wat minder deed, dus waarom volgend seizoen een andere eerste keeper ? Ongeacht de afdeling waarin we spelen.
  Een keeper is zo goed als de spelers die voor hem staan.

  Als (want het is slechts interesse) Van der Steen komt verdient ie wel een eerlijke kans lijkt me, al zal er een flinke Jelle-is-nummer-1-sfeer hangen binnen de technische staf. Dus met die wetenschap moet hij instappen of verder kijken.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  27 april, 2016 - 18:03

  Uit de jeugd hoeven we idd geval de komende 5 jaar niemand te verwachten. Vorige week tegen Willem 2 gaan kijken man man man wat was dat slecht echt geen 1 speler van niveau loopt daar rond dat is echt zorgwekkend

  0

  0
 • Cor Taxi
  27 april, 2016 - 18:40

  Halen die gozer.Is pas 25 jaar.Zeer degelijke keeper.Heeft bij Helmond al meer dan 100 wedstrijden in de basis weg.

  0

  0
 • HenkTank ©
  27 april, 2016 - 19:04

  Met alle respect, maar ik vermoed dat Jelle gezien zijn privéomstandigheden er mentaal voorlopig niet bovenop komt. Wat overigens zeer begrijpelijk is. Dit icm het feit dat Jelle sowieso (ik durf het bijna niet te zeggen, veel ontzag voor Jelle) zijn beste tijd heeft gehad. Dit baard mij wel zorgen in aanloop van de nacompetitie.

  Want wie gaat er staan. Is het verantwoord Jellen nu druk op te leggen?

  0

  0
 • Cor Taxi
  27 april, 2016 - 19:07

  Jelle komt hier niet meer uit….Dat is mijn mening.Erg triest.Hij was op de weg terug naar zijn oude niveau.

  0

  0
 • Oosterhout3
  27 april, 2016 - 19:35

  Dit is om jelle te prikkelen voor de aankomende play-offs.

  Hij keepte in breda redelijk tot goed!

  Laat jelle de held maar worden om in de finale 3 pingels te stoppen.(liever niet maar toch, penalty`s is jelle 1 van de beste van het land).

  0

  0
 • zwampie
  27 april, 2016 - 20:54

  Fred
  Zijn aardige stukjes die je schrijft,waarbij het lijkt dat je ook binnen NAC genoeg connecties hebt om gericht je reacties te geven.
  Doet me toch zwaar vermoeden dat je dezelfde persoon bent als NACCER,die ook zijn reactie gegrond en doordacht schreef of zit ik er soms naast?

  Al mee al een toegevoegde persoon met inzicht en realiteit,hou ik wel van( niet van jou he haha)

  0

  0
 • henk
  27 april, 2016 - 21:17

  @HenkTank
  Nogal voorbarig om te zeggen dat JtR er niet bovenop komt. Ook jij hebt geen glazen bol. Ieder verwerkt dit soort zaken op zijn eigen manier. Sport kan dan ook juist een uitlaatklep of afleiding zijn.

  0

  0
 • HenkTank ©
  27 april, 2016 - 21:49

  Hoi Henk, goedenavond.

  Er staat: Ik VERMOED dat Jelle gezien zijn privéomstandigheden er mentaal VOORLOPIG er niet bovenop komt. Voorlopig en vermoed dus….
  Maar iedereen heeft inderdaad zijn eigen manier van verwerken.

  0

  0
 • nacdictive
  27 april, 2016 - 21:51

  Heb vd Steen zien doorbreken bij Helmond en heeft het daar prima gedaan. Rustige, sobere, betrouwbare keeper. Wat ik wel lastig vind in te schatten: De Braak is geen Rat Verlegh. Met Babos gebeurde dat ook toen hij naar de Kuip ging.

  0

  0
 • nachoreca
  27 april, 2016 - 22:37

  weet bijna wel zeker dat fred de naccer is die vorig jaar na de degradatie stopte met bsr…zie ik aan de schrijfstijl en zijn voorkeuren..welkom terug, heb je ook tot op zekere hoogte gemist…haha

  0

  0
 • Dutchbird
  28 april, 2016 - 01:53

  In de vorm van de laatste maanden kan Jelle ook in de eredivisie nog minstens een jaar mee. Maar zijn toekomst ligt bij NAC als keeperstrainer en dus is er geen toekomst voor van der Sleen, die er niet in is geslaagd om Noppert beter te maken. 1+1=2 Van der Sleen opzoutuh, Jelle al direct keeperstrainer maken en tevens tweede keeper achter van der Steen (met invalbeurten). Zodra van der Steen de constante factor is als sluitpost kan Sven worden klaargemaakt voor tweede keeper met Jelle als derde keeper. Wellicht Gabor ook nog een paar jaar parttime inhuren als assistent van Jelle.

  0

  0
 • GAOPERD
  28 april, 2016 - 08:51

  @henktank

  misschien geeft de huidige prive-omstandigheden rondom Jelle, hem juist wel de nodige boost.
  wil hij kost wat kost voor zijn moeder , als laatste eer naar haar toe , alles uit de kast halen en er persoonlijk voor zorgdragen -middels puike reddingen -dat ons NAC promoveert

  dat zou toch wel de ultieme revanche voor Jelle zijn ?
  vorig jaar de schlemiel die voor een groot deel verantwoordelijk was voor de degradatie…
  nu de held door NAC door de nacompetitie te slepen ??

  daar weleens over nagedacht ?

  ik zeg KOMOP Jelle , je kan het !!

  0

  0
 • buurman
  28 april, 2016 - 09:33

  Ik denk als vorig seizoen Jan Oblak bij NAC (wat een keeper zeg, echt fantastisch) ) in doel had gestaan we ook veel tegen goals hadden gekregen. Een keeper is mede afhankelijk van zijn verdediging. Neemt niet weg dat Jelle vorig seizoen opvallend zwak acteerde. Nu speelt hij weer prima.
  Noppert komt m.i. tekort, Van der Sleen is een stuk beter. Goeie keuze.

  Morgen een formaliteit, zorgen voor geen kaarten (die tellen toch ook voor de nacompetitie?) en blessure’s; Tegen eindhoven uit begint ons seizoen !!

  PS
  Beste goeie Scheppi,
  Gisteren gezien dat verdedigen ook hartstikke mooi kan zijn als je het combineert met NOAD, op de juiste momenten er goed uitkomt en druk zet als dat mogelijk is? Maar ook terug plooit als dat moet !

  0

  0
 • scheppioni
  28 april, 2016 - 10:02

  @ zwampie
  Had ik ook al aangehaald van Fredje evenals toen JP, zou me ook niks verbazen, blij dat hij er ook weer is, toch altijd interessante teksten en mocht Fredje het dan toch niet zijn of een neef, dan een aanwinst hier in mijn ogen maar nogmaals, het was me ook al zeker opgevallen !
  @ buurman
  Ene grote verschil is met wat we gisteren zagen is dat vanaf minuut 1 wel de intentie was om vol voor de winst te gaan en ze hadden dan wel veel minder balbezit maar de linies zaten bij elke omschakeling zo kort op elkaar dat het zelfs voor bayern moeilijk was !
  Nogmaals op dat niveau en dat hoor je net zo goed te weten als ik als jij al zolang meeloopt, vooral op dat niveau geeft de omschakeling vaak de doorslag in combinatie met een flink portie strijd en wel willen winnen !
  Je kunt dat niet vergelijken met ons NAC, want ook jij opperde vooral vorig seizoen de verkeerde instelling in mijn ogen want als je zo acht spelers in je elftal hebt lopen wordt het een lastig verhaal !!
  Die instelling, ‘blij met punt voetbal’ moet nooit meer terugkomen in mijn ogen want dat is vragen om problemen en de nekslag uitdelen zo gauw de mogelijkheid er toe dient, niet tevreden zijn met een resultaat en hopen op het karwei eventueel thuis af te maken !!
  Nogmaals een prima voorbeeld en dat is nog eens geweldig, dat is Leicester City, dat breekt gelukkig nog alle wetten, heerlijk en nu ons NAC, erover walsen gvd !!!!!

  0

  0
 • scheppioni
  28 april, 2016 - 10:05

  Oh ja, ik neem aan dat je van de Steen bedoeld ipv slome sleen !!

  0

  0
 • Badeend
  28 april, 2016 - 10:13

  @ scheppioni

  “terwijl je wel een goei spits Perica simpel laat gaan”

  Denk jij nou nog steeds dat NAC daar iets over te zeggen had? Dan heb je het flink mis. Dat was gewoon een keuze van Chelsea, waar NAC niets bij in de pap te brokkelen had. En dan moet je, in de situatie waar NAC in zat (financieel en sportief) een andere spits zien te vinden. Ik was zeker geen fan van Fernandez, en achteraf is het een enorme flop gebleken, maar wie was er op dat moment wél beschilkbaar, haalbaar en stond er meteen?

  Over Ten Rouwelaar – laat het hem maar met een keeper als Van der Steen uitvechten volgend seizoen. Maar dan wel eerlijk, en niet van tevoren al ‘beloven’ dat hij eerste keeper blijft.

  En over Smulders – ik heb er alle vertrouwen in, ik vraag me alleen af of er al iemand is die weet waarom we 4-3-3 spelen in de ‘hele’ club. Iemand?

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 april, 2016 - 10:23

  GAOPERD

  Laten we het hopen. Dijkhuizen zal het weten.

  0

  0
 • Arie
  28 april, 2016 - 10:26

  De club is duidelijk al bezig met de selectie voor een volgend jupiler avontuur. Volgend jaar weer op vrijdag spelen.

  0

  0
 • scheppioni
  28 april, 2016 - 10:30

  @ badeend
  Daar heb je wel een punt, maar ik denk dat het grootste gedeelte van Chelsea uit dat het met speeltijd te maken had, want Perica was onder Maaskant absoluut niet meer zeker van veel speeltijd en in fernandez werd dus een kapitale fout gemaakt net zo groot als roda uit op 28 mei !!
  Over Jelle, volkomen met je eens, ik ben altijd al een voorstander van gezonde concurrentie, dat houdt iedereen veel meer scherp !
  En over de systemen, dat is altijd in mijn ogen maar oefenen, oefenen en nog eens oefenen, je kunt altijd maar elke systeem voorleggen, maar als het gros van de spelers met geen greintje vertrouwen in het veld staat of het team weet niet als een harmonica betreft de linies te fungeren, dan is het dweilen met de kraan open !
  Nogmaals kapitale grootmachten leggen het loodje tegen een club als Leicester City, daar staat een team !!
  Dat is gelukkig nog altijd de boventoon ! HUP NAC als ploeg de nacompetitie in met ene streven allemaal !

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 april, 2016 - 10:34

  @Arie.
  Want?….

  Beetje nuance,ben benieuwd

  0

  0
 • Feyenoord4life
  28 april, 2016 - 11:14

  1, 2, 3, 4 ZOETEBIER

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 april, 2016 - 12:04

  Goed gezongen hingen. Cortaxi zal er genoten van hebben.

  0

  0
 • buurman
  28 april, 2016 - 12:20

  v.d. Steen. Inderdaad is de omschakeling bepalend in het moderne voetbal, dat is een open deur. Overigens,
  Leicester pakt met zijn Italiaanse trainer (!) ook veel 1 goal verschil overwinningen, dus die weten eveneens wel wat verdedigen is. Prachtig dat je met een uitgekiende tactiek een (veel) betere ploeg toch kunt verslaan. NAC zal het tegen een ere ploeg (ik ga er nu vanuit dat we eindhoven pakken) moeilijk hebben, maar we kunnen winnen. Zaak dat Marinus de spelers goed op scherp weg zet.

  Ik geloof niet dat feyenoord het zondag tegen w2 zal laten zitten. Dat kunnen ze niet maken naar hun achterban. Het lijkt me eerder een voordeel voor fye dat ze onbevangen kunnen ballen. Kramer zal nog goals willen maken om zijn totaal op te vijzelen.En JP van Gastel blijft in zijn hart een NACer, die zal er voor waken dat feye niks laat zien. Excelsior moet natuurlijk nog wel zelf punten of een punt pakken.
  Ik tref in de finale, als we die halen, liever w2 dan excelsior.

  0

  0
 • Toontje
  28 april, 2016 - 12:42

  Sommigen schijnen vergeten te zien…of willen het nog steeds niet zien…..dat de meeste “blunders” van Jelle ontstonden doordat de verdediging fout op fout (blunders) stapelde en dan is er voor de keeper meestal geen houden meer aan. Wil niet zeggen dat hij altijd vrijuit ging, maar dat weet hijzelf ook.
  Blijft het feit dat hij wat ouder wordt, maar toch als een van de weinigen eredivisiewaardig (met fatsoenlijke verdedigers voor hem)

  0

  0
 • buurman
  28 april, 2016 - 12:55

  Eens met Toontje.

  0

  0
 • scheppioni
  28 april, 2016 - 13:22

  @ Toontje
  Juist wat je zegt moet je dus je zwakheden niet teveel blootleggen, maar dit schijn je niet te begrijpen, want vorig seizoen vooral had je met een 3-5-2 het niet zoveel over je eigen afgeroepen, nu was het vaak proberen met hangen en wurgen proberen resultaat te halen en daar was met name de verdediging van ons NAC nogal te zenuwachtig, onervaren en niet altijd de concentratietop voor en vroegen we er dus vaak om !!
  Zoals met Jelle en Kenny, wat je bedoeld, kortom al vaker gezegd, een tegenstander kan je makkelijker bespelen wanneer je zelf je zwakheden teveel bloot legt !!
  Zelfs een armtierig roda jc wist er uiteindelijk maximaal van te profiteren helaas !!!

  0

  0
 • Ultimate!
  28 april, 2016 - 16:35

  Houdoe Jelle, als je eerlijk in de spiegel kijkt weet je toch ook wel dat jou tijd om te gaan aangebroken is!!!!

  Hou de eer aan jezelf……

  0

  0
 • Otjes
  28 april, 2016 - 16:46

  Beetje respect voor Jelle graag. Erg domme reactie hierboven. En dat in deze periode. Schaam je.

  Jelle heeft nog een doorlopend contract volgens mij. Waarom sommige “Nac supporters” dan erg ongenuanceerd uit de kast kunnen komen is me een raadsel. Iets met hersencellen te maken?

  0

  0
 • De Lange
  28 april, 2016 - 17:03

  @ ultimate, wat voor hersenloze ben je, als de moeder van Jelle amper begraven is om zo’n reactie te plaatsen . In deze tijd is het niet eens belangrijk hoe en of hij keept, laat hem eerst z’n verdriet verwerken.

  0

  0
 • Molenschot loco
  28 april, 2016 - 17:10

  Ultimate…..nog nooit zo’n respectloze opmerking gelezen na aanleiding van de dood, van in dit geval, jelle zijn moeder…. hoe haal jij het in je botte harsens…….

  0

  0
 • chasse patat
  28 april, 2016 - 18:20

  Respectloos ultimate. Denk na voor je zulke onzin gaat verspreiden emotieloze hond!!!!

  0

  0
 • Ultimate menne reet
  28 april, 2016 - 18:37

  Ultimate zn verstand heef ook al houdoe gezegd denk.

  0

  0
 • Cor Taxi
  28 april, 2016 - 19:30

  @Henk Tank.Was een sterk nummer man:-)).Hij komt zo met versie 5 tot en met 8.

  0

  0
 • Cor Taxi
  28 april, 2016 - 19:32

  @Ultimate!!!!Man man man:-((

  0

  0
 • JohnFe
  28 april, 2016 - 20:32

  5678 ik wacht op bier met smacht?

  Ik zou zeggen welkom van der Steen en “vecht” het sportief uit me Jelle.
  Ik denk dat Jelle er wel weer komt, een uitdaging is nooit weg.

  0

  0
 • HenkTank ©
  28 april, 2016 - 20:41

  9 10 11 12, die bier komt niet van zelf je moet het echt gaan hale

  0

  0
 • henk
  28 april, 2016 - 21:14

  @HenkTank
  Nogal voorbarig om te VERMOEDEN dat JtR er VOORLOPIG niet bovenop komt. Ook jij hebt geen glazen bol en weet dus niet hoe JtR hier mee om zal gaan. Ieder verwerkt dit soort zaken op zijn eigen manier. Sport kan dan ook juist een uitlaatklep of afleiding zijn.

  Verder wat GOAPERD zegt. Die vertrouwd erop dat JtR met deze situatie om kan gaan.

  0

  0