Go to Top

NAC Jeugd doet goede zaken

NAC Jeugd doet goede zaken

Waar het vlaggenschip van NAC dure punten liet liggen dit weekend, kwam bij de jeugd alleen NAC O17 uit in de competitie. NAC O 12, O13 en O15 speelde bij Baronie en Voorschoten een paastoernooi waarbij bij Baronie toch knappe resultaten werden behaald.

We beginnen met de reguliere competitie, NAC O17 speelde thuis tegen Roda JC. De ploeg van Stephan Keller deed wat NAC 1 niet deed. Ze wonnen met 3-0 van de jongens uit Kerkrade.

NAC O13 mocht aantreden op sportpark de blauwe kei in het paastoernooi van VV Baronie. Tegen de leeftijdsgenoten van onder andere SC Cambuur, Waasland-Beveren, Millwall FC, Almere City en KV Kortrijk eindigde de geel zwarte equipe op een tweede plek.

NAC O15 kwam op hetzelfde toernooi in actie. De tegenstanders waren hier onder andere SC Cambuur, Waasland-Beveren, Millwall FC, Willem II en Brabant United. NAC O15 deed het nog beter dan NAC O13. O15 ging er namelijk met de eerste plek vandoor.

Tot slot NAC O12. Ondanks dat er bij VV Baronie ook een toernooi in deze leeftijdscategorie was, deed NAC O12 mee op een toernooi bij Voorschoten’97. Helaas kon de jonge ploeg geen potten breken. De jongste spelers die dit weekend voor NAC in actie kwamen, kwamen niet verder dan de 11e plek.

Bron: B-Side Rats, NAC

3 Reacties op "NAC Jeugd doet goede zaken"

 • Breda-Loyal
  18 april, 2017 - 10:40

  Weet iemand toevallig wat Rogier Molhoek zijn functie is als hij volgend seizoen bij onze jeugdopleiding gaat doen ?

  Neemt hij het stokje van Keller over ?

  0

  0
 • Rubenac
  18 april, 2017 - 10:44

  Idd volgend jaar ipv keller

  2

  0
 • scheppioni
  18 april, 2017 - 13:00

  Goed voorbeeld doet volgen ?? We gaan het zien vrijdag ! NAC we follow !

  1

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *