Go to Top

NAC – Jong PSV richting uitverkocht

NAC – Jong PSV richting uitverkocht

crz6c_fweae4oms-jpg-largeNAC meldt via het eigen twittermedium dat we voorzichtigjes aan richting een uitverkocht stadion gaan voor de wedstrijd van NAC tegen Jong PSV. En dat is best een prettig gegeven.

Ondanks dat we het niet hebben op Jong Elftallen (en de regels rond deze teams in de competitie) heeft Jong PSV de huidige eerste positie toch te danken door voornamelijk jonge spelers op te stellen. Dat maakt het blijkbaar al een pittige tegenstander. Dat daar ineens enkele gerenommeerde spelers aan toegevoegd worden zal het niet makkelijker maken.

Het blijft een vorm van competitievervalsing met die jonge teams, maar dat neemt niet weg dat NAC morgen vol aan de bak zal moeten. Alle reden dus om er voor te zorgen dat je erbij bent en achter de club te gaan staan.NAC meldt zojuist de volgende aantallen beschikbare kaarten:

B-Side: 260
Vak G: 250
F1 – F3: 510
F4 – F6: 0
F7 – F9: 540

Heb je een Seizoenskaart? Dan kan je een gratis extra kaart bestellen voor vader, moeder, oom, tante, broer, zus, neef, nicht, opa, oma, zoon of dochter. Of gewoon voor een vriend of vriendin natuurlijk. Je doet dat via NACTickets.nl

Bron: B-side Rats, NAC

27 Reacties op "NAC – Jong PSV richting uitverkocht"

 • F4
  8 september, 2016 - 10:39

  Ondanks dat de kaartverkoop, mede door de gratis introducés, naar grote hoogte stijgt, vergeten we wel de hoofdtribune even te melden. En vak I, en het uitvak. Zo’n 15000 man zal richting de stadionstraat trekken, wat verder een prachtig aantal is tegen zo’n foeilelijke tegenstander.

  0

  0
 • Bash
  8 september, 2016 - 10:41

  Goed signaal. Verwacht en hoop echter wel dat iedereen z’n knappe buurmeisje meeneemt in plaats van tante Tiny of Ome Jan.

  Tot morgen allemaal!

  0

  0
 • Donadoni
  8 september, 2016 - 10:58

  Stop ajb eens met dat gedoe over competitie vervalsing. Jong PSV is ook gewoon een clubje waar je tegen moet winnen.

  0

  0
 • Bart
  8 september, 2016 - 11:05

  Spelers en publiek morgen 1 laat dit zo’n wedstrijd zijn waar ik nog lange tijd met plezier aan terug denk! Heerlijke sfeer en veel NOAD van de spelers + 3 punten en mijn weekend begint heerlijk!🙏🏼

  0

  0
 • Kinderkaartje
  8 september, 2016 - 11:23

  Netjes.

  Alleen geeft natuurlijk wel een volstrekt verkeerd signaal af aan de KNVB.
  Die kunen nu scorebord journalistiek bedrijven en roepen dat op basis van de cijfers aan getoond kan worden dat het aantal toeschouwers bij wedstrijden tegen de jong-elftallen beduidend hoger ligt dan tegen de reguliere clubs.

  En daarmee tonen ze hun gelijk zogenaamd aan. Dus dat de toevoeging van de jong elftallen de aantrekkelijkheid van de Juup vergroot.

  Je hebt leugens, grove leugens en statistiek…..

  Maar goed, mooi dat we nog steeds met zoveel zijn! Zal straks nog even proberen de 3 kaarten waar ik blijkbaar recht op heb te bemachtigen, maar als het niet meer lukt, dan hoop ik dat een ander er gelukkig mee is en dat we een mooie wedstrijd gaan zien.

  0

  0
 • Schipper
  8 september, 2016 - 11:35

  Zeer goed om te horen,

  Voor elke persoon boven de 15.000 drink ik een pilsje meer!!

  Tot morgen!

  0

  0
 • Jurist
  8 september, 2016 - 11:48

  zijn nog zeker wel kaarten te krijgen voor bijvoorbeeld F6, niet heel veel, maar nog zeker wel meer dan dat hier wordt gemeld.

  Deslaniettemin heel goed dat we weer met zn allen iedereen meesleuren. Ook lekker tegen VVV straks een vol huis op dat klote tijdstip! En daarna gewoon iedereen die mee is gegaan een seizoenskaart aansmeren!

  0

  0
 • G00ser
  8 september, 2016 - 12:19

  Vooropgesteld, prachtige aantallen voor een niet zo’n geweldig affiche; NAC- Jong-PSV / Jupiler League.

  Waarschijnlijk draagt de actie (1 kaart gratis) bij aan deze aantallen, reden genoeg om deze actie, wat mij betreft, vaker in te zetten bij dergelijke wedstrijden.

  0

  0
 • F4
  8 september, 2016 - 12:26

  Leuk interview met Lerin Duarte. Paste perfect in de groep van vorig jaar. Een zelfingenomen, arrogant en over het paard getild ventje.

  0

  0
 • scheppioni
  8 september, 2016 - 12:50

  Met Donadoni eens, niet wanken, maar voetballen waar NAC voor staat en geen tien minuten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Pimmeke
  8 september, 2016 - 12:53

  Had liever gezien dat ze deze actie tegen VVV hadden gehouden. Dan had je tenminste allebei de wedstrijden fatsoenlijk bier kunnen halen…

  0

  0
 • Sander P
  8 september, 2016 - 13:09

  Had verwacht dat met deze actie vak I ook weer eens geopend zou zijn.

  Ik kan het nog steeds niet begrijpen dat men destijds ervoor gekozen heeft om het uitvak in zijn huidige vorm weg te zetten. Kosten hiervan 1 miljoen euro.

  Ik hoop dat in de toekomst, het uitvak in de lengte gaat (zoals bij fc utrecht). Vak G kan hierdoor verder worden doorgetrokken. Dit zal ook de sfeer/vijandigheid met de uitsupporters ten goede komen.

  0

  0
 • Ojee
  8 september, 2016 - 13:37

  Niet eens met scheppioni en Donadoni. Dat er gevoetbald moet worden is wel duidelijk. Jong PSV doet het ook zonder Siem de Jong leuk.
  Probleem is dat de teams regelmatig in wisselende samenstellingen spelen, niet om een prijs (maar wel voor het geld) mogen spelen, niet mogen promoveren of degraderen, etc. Er gelden dus andere regels voor deze teams. Utrecht neem ik nog niet zo serieus, maar zeker in het geval van PSV en Ajax is de kans groot dat spelers van een volslagen ander kaliber (bijvoorbeeld Siem de Jong) worden opgesteld. Ofwel om wedstrijdritme op te doen, ofwel omdat ze in het weekend niet gespeeld hebben, ofwel omdat de club het tweede even wil steunen op weg naar een geldprijs.
  Als er een topwedstrijd in de Juup komt, zijn PSV en Ajax in staat om (semi-)topspelers uit het eerste op te stellen. Daar gaat het om.

  0

  0
 • MR.BAN.
  8 september, 2016 - 14:22

  Man man man.Uitverkocht…Klasse.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  8 september, 2016 - 14:48

  Even de feestvreugde een beetje temperen. Vorige thuiswedstrijden hadden ze het er ook over dat het storm liep. Ze gaven 12 duizend man op tegen den Bosch. Nou die zaten er niet. Maar het blijven grote aantallen voor de Juup. Maar toch minder dan vorig seizoen. Promoveer je niet dit jaar (wat ik niet verwacht) dan elke seizoen weer wat volk minder helaas.
  Die match morgen hebben we nog niet gewonnen. Volgens mij heeft NAC morgen gemiddeld een jonger team dan Jong PSV.

  0

  0
 • Waddinxveen
  8 september, 2016 - 14:59

  @ Sander P
  Vak I werkt prima als er maar een net tot aan het dak komt te hangen. ‘Als’ we ooit weer Eredivisie spelen heb je die plaatsen hard genoeg nodig voor eigen supporters. Het uitvak zit toch alleen maar tegen Ajax en Feyenoord vol.

  Ik denk dat de investering in de aanpassing van het uitvak de afgelopen seizoenen alweer terug verdiend is doordat er betalende NAC supporters in vak I konden zitten.

  Vwb vrijdag: wordt gewoon een lastige wedstrijd waarin je zomaar keihard onderuit kunt gaan. Maar ik laat me graag verrassen door een NAC wat 95 minuten lang met het mes tussen de tanden strijdt voor een vol stadion…

  0

  0
 • Judge M.
  8 september, 2016 - 15:09

  100 punten voor het logo! En hopelijk 3 voor NAC morgenavond.

  COME ON NAC!!

  0

  0
 • Sander P
  8 september, 2016 - 15:35

  @waddinxveen

  Ik denk dat je me verkeerd begrijpt. De capaciteit blijft zoals het is, alleen het uitvak wordt smaller en loopt van onder naar boven (zoals bij fc utrecht). De capaciteit van vak i, wordt dan bij vak G getrokken.

  Vak i blijft wegens veiligheidsredenen (sinds de wedstrijd tegen oss) gesloten. Netten hingen al voor het uitvak, echter is gebleken dat dit niet veilig is, daarbij is er geen net dat vloeistoffen tegen houdt. De vraagstelling is ‘zou jij met een rustig gevoel onder het uitvak zitten in de huidige vorm’?

  Het uitvak zoals ze gemaakt hebben zal zich echt nog niet terug verdient hebben, omdat ze de kaarten voor I vaker gratis hebben weggegeven dan verkocht.

  Ik weet niet of dit een onderwerp is wat door de clubraad al eens besproken is en of het daar wel thuis hoort. Maar ik denk dat veel supporters (en in mindere mate van belang de uitsupporters) het graag zouden zien zoals ik in een eerder comment hierbove opperde.

  0

  0
 • ome cor
  8 september, 2016 - 15:47

  Tja, als Siem de Jong komt, dan loopt ons stadion wel vol *lol*

  NAC-PSV of NAC-jong PSV……de NAC supporter mekkert zich online de toetsen uit het toetsbord en de krassen op de telefoon, maar in het stadion is er bier en staan we massaal achter de club. Hup NAC

  0

  0
 • Oldskool
  8 september, 2016 - 16:30

  Gratis kaarten of niet. NAC supporters zijn gek. 15000 man tegen een 2e elftal is zelfs internationaal krankzinnig. Proud to be nuts! zullen we maar zeggen dan.

  0

  0
 • heksenketel
  8 september, 2016 - 16:35

  Voordat jullie het zeggen….hier azijnpisser heksenketel….Ik zou het zwaar teleurstellend gevonden hebben als het stadion met deze gratis kaartenactie niet nagenoeg uitverkocht geweest zou zijn. Ik vind het overigens een mooie actie!

  0

  0
 • ednet
  8 september, 2016 - 16:48

  Moet je een clubcard hebben om kaartjes te bestellen?

  0

  0
 • 076 bredaa
  8 september, 2016 - 17:05

  Vrijdag voor de wedstrijd massaal verzamelen in het centrum bij de NACwacht vanaf een uur of 4!

  0

  0
 • Reflektor
  8 september, 2016 - 21:17

  Bsiderats schop die spionkop een van de site af

  0

  0
 • Waddinxveen
  8 september, 2016 - 21:56

  @ Sander P
  Dan snap ik hem wel. Mee eens met je idee. Wie weet iets als we weer financiële speelruimte hebben en het stadion elke wedstrijd vol zit.

  @ ednet
  Er geldt geen Clubcard verplichting, dus via nactickets.nl kan je gewoon bestellen! Wel opschieten als je in een specifiek vak wilt zitten:

  Resterend op dit moment:
  B-Side: 27
  Vak G: 150
  F1 – F3: 499
  F4 – F6: 0
  F7 – F9: 550
  B1 – B9: 349

  0

  0
 • Waddinxveen
  9 september, 2016 - 07:35

  Nog 6 plekjes vrij op de B-side. Op = op! ;-)

  0

  0
 • Die ne gast
  9 september, 2016 - 08:39

  @Kinderkaartje
  Aan de andere kant: NAC kan nu bij de KNVB melden dat ze kaarten gratis moeten weggeven om nog wat publiek naar zo’n Jong wedstrijd te krijgen.
  Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er anders veel losse kaartverkoop geweest zou zijn.

  0

  0