Go to Top

NAC lanceert nieuw ticketingsysteem

NAC lanceert nieuw ticketingsysteem

NAC maakt weer een stapje voorwaarts en implementeert een nieuw ticketingsysteem. Dit nieuwe systeem wordt al gebruikt door verschillende andere Betaald Voetbal Organisaties en bied onder andere het voordeel dat je kan kiezen op welke plek je wilt zitten. Voorheen werd je gewoon ergens weggezet. NAC heft hierover een mailing de deur uit gedaan naar alle (S)CC-houders. De tekst en uitlg vind je ook hieronder.

“Net als veel andere betaald voetbal organisaties, stapt NAC Breda binnenkort over op een nieuwe ticketingsysteem: SRO4. Per ingang van de tweede seizoenshelft kunnen supporters met dit nieuwe systeem zowel losse kaarten als seizoenkaarten kopen op één site. De wedstrijd NAC – FC Eindhoven (maandag 18 januari, 20:00 uur) is al in de verkoop, maar ook voor het uitduel tegen FC Volendam (vrijdag 15 januari, 20:00 uur) kun je binnenkort kaarten kopen via deze nieuwe webshop. De verkoop van halve seizoenkaarten loopt ook via dit kanaal.

Uiteraard willen we ervoor zorgen dat de overgang naar het nieuwe systeem voor onze supporters zo soepel mogelijk verloopt. Daarom hebben we hieronder een korte FAQ opgesteld met antwoorden op de belangrijkste vragen.

Wat verandert er voor mij als supporter?
Het nieuwe ticketingsysteem brengt alleen voordelen met zich mee. Zo kun je met het nieuwe systeem zelf de plek kiezen in het Rat Verlegh Stadion aan de hand van een plattegrond. Je kunt exact aangeven waar je een kaart wil kopen en je kunt daarbij dus rekening houden met eventuele vrienden en/of familie waarbij je in de buurt wil zitten. Daarbij is het nieuwe ticketingsysteem gebruiksvriendelijker en wordt het eenvoudiger om kaarten te kopen en duidelijker waar je precies kaarten voor koopt.

Verloopt de kaartverkoop nog steeds via NACtickets.nl?
Ja. Tot de winterstop gebruikt NAC nog het oude ticketingsysteem, dus tot die tijd blijft de oude webshop nog actief en bereikbaar via NACtickets.nl. In de winterstop wordt de link echter omgezet en kom je via NACtickets.nl op de nieuwe webshop terecht. Deze webshop is nu al te bereiken via deze link. Daar kun je tevens nu al kaarten kopen voor NAC-FC Eindhoven en is het bovendien al mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen voor de 9 Avondjes NAC na de winterstop. Uiteraard blijft het mogelijk om ook bij de Service- & Informatiedesk kaarten te kopen (geopend op werkdagen van 13:00 tot 17:00 uur en op wedstrijddagen vanaf 09:00 uur).

Hoe maak ik een account aan bij de nieuwe online ticketshop?
Je ontvangt deze mail omdat je een seizoen- of clubkaarthouder bent bij NAC. Met dit mailadres kun je heel gemakkelijk een account aanmaken bij de nieuwe webshop. Hieronder vind je de stappen die je hiervoor moet ondernemen:

– Ga naar http://voetbal.iticketsro.com/nac_breda/.
– Klik boven in op ‘Inloggen’, vul je mailadres in dat bij NAC bekend is en kies voor ‘Wachtwoord opvragen’.
– Je ontvangt dan in de mail een nieuw wachtwoord. Log hiermee in op de nieuwe online ticketshop.
– Zodra je bent ingelogd, wordt gevraagd om een eigen wachtwoord te kiezen.
– Let op: alleen bij het invoeren van je juiste mailadres wordt er een mail met een wachtwoord verstuurd.

Vanaf nu is je account op de online ticketshop automatisch gekoppeld aan je seizoen- of clubkaart. Zorg ervoor dat je het mailadres gebruikt dat is gekoppeld aan deze en dat daarmee bekend is bij NAC. In je account staat tevens een overzicht van de kaarten die zijn gekoppeld aan jouw account en welke tickets je hebt gekocht.

Een nieuwe account aanmaken in de ticketshop is tevens heel eenvoudig. Klik hiervoor op ‘Inloggen’ en daarna op ‘Maak een account aan’.

Hoe bestel ik kaarten in de online ticketshop?
Kaarten bestellen is in de nieuwe online ticketshop is heel eenvoudig. Je kiest de wedstrijd waarvoor je kaarten wil bestellen, selecteert waar je kaarten wil kopen en daarna hoeveel. Geef tevens aan of je gebruik wil maken van de eventuele kortingen (jeugd en/of ouderen). Daarna kun je de hele bestelling online afrekenen met iDeal.

Wil je kaarten kopen met een seizoen- of clubkaart van iemand anders, dan kan dat ook. Volg bovenstaande stappen, maar geef in het winkelmandje via ‘Ken eigenaars toe’ aan dat je de kaarten voor iemand anders wil bestellen. Je krijgt de keuze om de kaarten aan een andere klant of een vriend te geven. Vul in het volgende scherm het relatienummer, de postcode en de achternaam van de kaarthouder in.

Kan ik na de winterstop ook nog kaarten kopen via TicketBox?
Op dit moment is het nog niet mogelijk om na de winterstop kaarten te kopen via TicketBox. De koppeling tussen het nieuwe ticketingsysteem en TicketBox is namelijk nog niet gelegd. Daar wordt op dit moment wel aan gewerkt, maar het is nog niet zeker of dit op tijd klaar is. Tot die tijd kun je dus geen kaarten kopen voor wedstrijden van NAC bij TicketBox. Mocht hier in de toekomst meer duidelijkheid over zijn, dan hoor je dit van ons.

Meer vragen?
Heb je meer vragen over het nieuwe ticketingsysteem? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 0765214500 (kies in het menu voor de optie ‘Ticketing’).”

Bron: B-Side Rats, NAC

 

3 Reacties op "NAC lanceert nieuw ticketingsysteem"

 • HupNac!
  8 december, 2015 - 11:26

  Eindelijk!!!

  0

  0
 • BredaParel
  9 december, 2015 - 07:44

  Weet iemand hoe het zit met buscombi Almere NAC?

  0

  0
 • Waddinxveen
  11 december, 2015 - 07:36

  Hoezee, NAC stapt de 21e eeuw binnen! Hoewel er ook nu vast weer mensen zullen zijn die terug verlangen naar de tijd dat je fysiek naar Jac Schenk toe moest om een kaartje te bemachtigen ;-)

  0

  0