Go to Top

NAC praat morgen met De Graaf

NAC praat morgen met De Graaf

NAC gaat morgen om de tafel met Edwin de Graaf, om te praten over contractverlenging van de middenvelder. Beide partijen hebben de intentie om langer met elkaar door te gaan, de verwachting is dan ook dat ze er wel uit gaan komen.

De Graaf speelt inmiddels al 4 seizoenen bij NAC. Deze jaargang speelde Edwin al 24 competitiewedstrijden waarin hij 5 keer het doel troef.

19 Reacties op "NAC praat morgen met De Graaf"

 • Willie NAC Breda
  8 april, 2010 - 12:07

  Super, Edje moet blijven!!!

  0

  0
 • Dirk
  8 april, 2010 - 12:08

  Goed bezig. Hij is trouwens wel bijna 30. Niet te oud voor het beleid :-)

  Ps Patrick moet ook blijven!

  0

  0
 • De broer van Robbie P.
  8 april, 2010 - 12:11

  De Graaf speelt dus ongeveer 6 wedstrijden per jaar.
  Dat is geen best gemiddelde, ondanks zijn vele blessures. Desalniettemin zie ik hem graag blijven, aangezien hij de laatste tijd over het algemeen redelijk fit is en indien hij speelt altijd een top-mentaliteit heeft.

  0

  0
 • KB
  8 april, 2010 - 12:14

  Laatste vier jaar niet zo vaak geweest, broer?

  0

  0
 • flappy@Rob Penders
  8 april, 2010 - 12:16

  Dat broertje van jouw is ook niet de slimste..

  0

  0
 • barba
  8 april, 2010 - 12:24

  Door deze opmerking zal ik iedereen wel over me heen krijgen maar dit is mijn mening over de Graaf.

  Ik vind dit het minste seizoen van de Graaf. Hij kan mij dit seizoen niet bekoren, staat verkeerd opgesteld, laat ballen makkelijk van zijn voet stuiteren en heeft een mindere passing. Hierdoor moet hij wel een loopwonder zijn om alles te corrigeren.

  Maar hij heeft de voorgaande jaren genoeg krediet opgebouwd om deze verlenging te krijgen. Persoonlijk had ik hem eerder laten gaan i.p.v. zwaanswijk.

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2010 - 12:28

  Hele goeie zet net als LEO, ze kunnen minder spelen, maar door Edjes loopvermogen onstaan er genoeg openingen/kansen voor andere spelers, evenals de dreiging van LEO ! Niet dat ik ze qua voetbal met elkaar vergelijk natuurlijk, maar aan elf Edjes heb je niks en aan elf Leo's heb je ook niks, maar zo'n spelers voegen toe aan het teambelang, hoe je draait of keert !

  0

  0
 • pc
  8 april, 2010 - 12:35

  amoah moet maar weg
  verdient te veel geld
  vieze zakkevuiler

  0

  0
 • SokAr
  8 april, 2010 - 13:06

  Helaas, dit is het moment voor NAC om zich te verlossen van de graaf. Van de basisselectie is hij duidelijk de minste. "ed oogklep" zoals hij door zijn ploeggenoten wordt genoemd is een tactisch onbenul die bij balbezit vaak de verkeerde keuze maakt, geen overzicht heeft over de situatie en zijn 1 tegen 1 tegenover een keeper zijn rampzalig. Bijna elke keer weet hij de bal op het lichaam van de keeper te schieten. Totaal geen toegevoegde waarde en zeker nu we Luijcks erbij krijgen totaal overbodig.

  0

  0
 • De broer van Robbie P.
  8 april, 2010 - 13:10

  @CDG, KB en Flappy, mijn excuses :) Rob was altijd al de slimmere van ons tweeen.

  Had trouwens al het idee dat ik hem de afgelopen jaren een stuk vaker heb zien spelen dan 24 keer. Ben al sinds lange tijd elke wedstrijd present om Robbie aan het werk te zien, dus het ligt niet aan mijn de frequentie van mijn stadionbezoek.

  0

  0
 • Dos
  8 april, 2010 - 13:16

  NAC stopt met Elshot en Zwaanswijk, maar gaat verder met Feher(door clausule in contract, dat wel) en heeft de intentie om met de Graaf verder te gaan.
  Feher en De Graaf zijn met kop en schouders de minsten in de NAC selectie, vooral laatsgenoemde voegt al een heel seizoen totaal niets toe.
  Als je naar de prestaties kijkt van NAC de afgelopen jaren met en zonder de Graaf dan is de conclusie heel simpel : De Graaf maakt NAC zwakker.

  0

  0
 • Johan
  8 april, 2010 - 13:24

  Dat is goed nieuws. Edje is de laatste tijd een constante harde werker in het elftal die af en toe ook nog kan scoren.
  Hoort voor mij gewoon in de basis.

  0

  0
 • naxioma
  8 april, 2010 - 13:42

  Kapitale fout indien het contract met De Graaf wordt verlengd. Voetbaltechnisch is hij de minste van het stel (alleen Gorter is nog slechter), en met zijn speelwijze (gebrek aan inzicht en techniek compenseren door hard te werken) houdt hij het niet meer lang uit, en dat is dit seizoen al te zien. Het is beter het contract met Zwaanswijk met een jaar te verlengen en Kees Luijckx in te zetten op het middenveld of op de plaats van Penders. Ze snappen er ook werkelijk helemaal niets van bij NAC…..

  0

  0
 • smullie
  8 april, 2010 - 14:05

  In mijn ogen verdient De Graaf een nieuw contract, zoals sommige hier roepen is De Graaf een koekenbakker, ik denk echter dat wanneer hij zijn eerste aanname verbetert en afwerken op goal dat het een prima speler is voor NAC. Ik bedoel NAC moet het hebben van spelers als De Graaf we zijn geen topclub en financieel kunnen wij ook niet bieden wat de subtob biedt en denk dat ze bij sommige middenmoters (vitesse, roda, dit jaar groningen en heerenveen) ook meer betalen dan NAC.

  0

  0
 • Jasper
  8 april, 2010 - 14:09

  @Naxioma

  Nee, jij bent slim!!
  Je zegt dat Gorter voetbaltechnisch de slechtste van NAC is!
  Ik denk dat jij de afgelopen 2 jaar onder een steen hebt geleefd ofzo.. Pff…

  De Graaf kunnen we trouwens wel bij het rijtje Fehér, Kolkka zetten. Je bent voor of tegen, ik ben voor, indien ze niet allen aan de rechter flank gezet worden, maar eentje van hun 3 erin is altijd goed. Ze breken geen wedstrijden open, maar zijn altijd van toegevoegde waarde.

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2010 - 14:25

  Laat ze maar lullen Ed, gelukkig zien ze dit bij ons NAC goed, Europese topscorer aller tijden van ons NAC !

  0

  0
 • Johan
  8 april, 2010 - 14:26

  Hahaha Naxioma toch. Foei, wat zeg je toch allemaal. Je hebt zeker meer verstand van verzekeren:>)

  0

  0
 • Mark
  8 april, 2010 - 15:10

  Mensen hoe kunnen we De Graaf nou afzeiken???
  Oke hij doet niet alles perfect, maar wel één met een onzettende NOAD mentaliteit.
  Ik hoop echt dat hij blijft.

  0

  0
 • alexnac
  8 april, 2010 - 16:42

  Jens Janse ook voor drie jaar…. dan kunnen ze net zo goed Kurt Elshot verlengen.. en die Janse in stilburg laten..

  0

  0