Go to Top

NAC Pubquiz

NAC pubquiz in Dok 19

Nadenken tijdens het bier drinken.. Niet altijd de beste combinatie maar op zondag 15 januari een combo die garant staat voor gruwelijk GeelZwart vermaak. Dan organiseren we in samenwerking met café Dok19 onze allereerste B-Side Rats NAC-pubquiz! De perfecte manier om de winterstop af te sluiten, de tweede competitehelft in te luiden ende maandag erna een dagje vrij te plannen.

In verschillende rondes worden uiteenlopende NAC-vragen gesteld vanaf 1912 tot en met nu, met de nodige bonusronden tussendoor. Er staat jullie een mooi programma te wachten, er zijn leuke prijzen om te winnen en bijzondere gasten om aan te gapen. Plus een hoop mede-NACCERS om gezellig gek mee te doen. Geen enkele reden dus om zondag 15 januari thus te blijven hangen en niet naar Het Dok te komen!

Om te quizzen hebben we ook deelnemers in nodig die in teamverband tegen elkaar gaan strijden. Er is plaats voor 18 teams van 4 personen, Op deze pagina kan je jouw team opgeven voor deze eerste van een lange traditie pubquizzen. Per team vragen we een bijdrage van €20,- (dus €5,- per persoon).

Na aanmelding ontvang je een mail met daarin verdere (betaal)informatie over de deelname. Wij hebben er nu al zin in en hopen samen met jullie in een afgelaaie Dok19 een fantastische NAC-dag te hebben. Tot 15 januari in Dok19!

Deze teams gaan het tegen elkaar opnemen op 15 januari:

1. Kielegat Kesjoewals
2. Jean Claude Makunya Fanclub
3. NAC Kantoorpeupel
4. De Breda Loco’s & De Rat
5. Team BAVEL
6. BerkNAC 1
7. BerkNAC 2
8. De Sanseveria’s
9. F7WhoHooo
10. Team Wanny?!
11. Johnny Dusbaba
12. De harde sok
13. HIJ NIET!!!!
14. Richard het bier staat klaar
15. DaWitteTony Sixpack
16. Fr0nt76
17. NAC Breda Fanatics
18.

Vanaf 13u zijn jullie welkom in Dok 19 en om 14u gaan we beginnen!

Je (echte) naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Je mobiele nummer (verplicht)

Je teamnaam(verplicht)

Andere deelnemers: