Go to Top

NAC morgen weer in 4-4-2 formatie

NAC morgen weer in 4-4-2 formatie

Morgen is het 1 april; kikker in je bil (wie denkt er ook aan Lemmywinks bij South Park nu?). Dat is een lollige dag en een mooie gelegenheid om je collega’s, vrouw, vriend of wie dan ook hard in de zeik te nemen. Maar.. morgen is ook een bloedserieuze aangelegenheid!

Om 20:00 speelt NAC na een weekje verlof weer een competitiewedstrijd in ‘de voorbereiding voor de play-offs.’ Want zo kunnen we de wedstrijden die nog resteren onderhand wel noemen. Sparta is op papier nog in te halen. Maar die kans is zo groot, dat je hier via Unibet waarschijnlijk multimiljonair kan worden. Daar gaan we dus voor het gemak maar niet van uit en NAC pakt de moeilijk weg, #DeOmwegNaarDeGroteMarkt. De loterij genaamd play-offs.

1 April moet de dag worden dat Sparta in ieder geval nog geen kampioen wordt. Thuis werd het 4-0 en het zou leuk zijn als na de wedstrijd voor de Andro Knel-bokaal die uitslag aan het einde van de wedstrijd in omgekeerde volgorde op het scorebord zou staan. Aan Dijkhuizen en zijn mannen om dit te bewerkstelligen. Dit is overigens wederom hetzelfde Elftal als de afgelopen wedstrijden, dat in de laatste vier potten goed was voor gemiddeld 4,25 doelpunt per wedstrijd. Een stand zoals hierboven gewenst behoort dus tot de mogelijkheden.

“Seuntjens en Naah hebben het goed gedaan tegen Den Bosch, terwijl ik vind dat Matic het steeds beter doet. Ik denk dat dit de beste balans is op het middenveld. Sparta is voor ons een goede graadmeter om te zien waar wij nu staan,” Vertelt Dijkhuizen aan BN DeStem over zijn aanvallend ingesteld middenveld. Ook staat Enes Ünal (Paloma Blanca)  gewoon in de basis ondanks dat hij een wedstrijd voor Jong Turkije in de benen heeft. We zien dus de volgende good ‘ole 4-4-2- opstelling:

Ten Rouwelaar
Stam-Van Diermen-Van der Weg-Gorter
Naah-Dingsdag-Seuntjens-Matic
Ars-Ünal

Er is wel een praktisch probleem. Hoewel dat Jelle gewoon in het doel staat, zijn zowel Andries Noppert als Sven van der Maaten er beide niet bij. Andries kampt met enkelklachten en Van der Maaten heeft last van zijn knie. Niemand minder dan de 17-jarige Kevin Truyts zit tegen Sparta daarom als tweede doelman op de bank. Truyts is een eerstejaars A-junior die sinds 2010 deel uitmaakt van de jeugdopleiding van NAC. De verwachting is dat de Belg de komende wedstrijden op de bank zal zitten.

Het kampioenschap hangt af van winst voor Sparta en tegelijkertijd verlies voor VVV. Leuk.. Als NAC een uitwedstrijd spelen waar de gedoodverfde concurrent ook daadwerkelijk kampioen wordt.. “Dat wil je niet”, vertelt Dijkhuizen. “Het zou voor ons extra pijnlijk als Sparta juist tegen ons de titel pakt. Dat gaan wij niet laten gebeuren.” Laten we het hopen. Zeker niet in de laatste plaats om een goed gevoel te krijgen richting ‘het toetje’ .Voor NAC, de spelers en staf, de ruim 650 (wel of geen record met die 20 extra kaarten..?) meereizende NACCERS en iedereen in en om Breda. COME ON N A C !!!

En ben je er zelf niet bij? Dan maakt ons Live Twitterverslag (hier op de site) jou ontzettend blij!

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

7 Reacties op "NAC morgen weer in 4-4-2 formatie"

 • D.kocx
  31 maart, 2016 - 20:55

  Uhh bsiderats ik hoop dat ze niet met 10 man het veld op gaan maar met 11 ;) want in jullie opstelling staan er maar 10

  0

  0
 • BreDaN
  31 maart, 2016 - 21:11

  O ja… :-)

  THX!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  31 maart, 2016 - 21:44

  NAC mag die wedstrijd niet verliezen en met veel inzet kunnen we daar gewoon winnen.
  Sparta is een goede ploeg, maar draaide de laatste wedstrijden toch wat stroever.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  31 maart, 2016 - 22:16

  Come on NAC, ik ben erbij!

  0

  0
 • Oldskool
  31 maart, 2016 - 23:18

  NAC is beter dan Sparta. Sparta is stabieler dan NAC. Speelt NAC top, winnen ze.

  0

  0
 • scheppioni
  1 april, 2016 - 12:34

  Helemaal waar Oldskool !
  Enne BreDaN, voor jou geldt in deze en zeg ik dit dan meen ik het ook ‘ het kan de beste overkomen kul ‘ !
  Verder zijn de woorden en insteek van Marinus op ob prima, zo hoort het net wat Dijkhuizen zegt hoop ik dat onze NAC spelers hier gehoor aangeven en niet dat we weer met angst binnen 20 minuten met 2-0 achter staan !
  Dus betreft Olskool zeg ik ook 2-4, maar de tweede helft in venlo mag niet meer gebeuren, daar ging het aardig weer voor de zoveelste keer totdat we met 0-1 voor kwamen, laat dit onderhand een goede les zijn wat er dan te doen staat heren NAC spelers !!!

  0

  0