Go to Top

NAC ‘vanavond’ met dezelfde Elf als maandag

NAC ‘vanavond’ met dezelfde Elf als maandag

Het is zo ver! Judgment Day is upon us. De eerste van twee wedstrijden van het jaar gaat over ruim 9,5 uur beginnen. We sliepen er al dagen niet meer door in Breda en Tilburg, al is daar sinds gisteren waarschijnlijk verandering in gekomen. 

Want ze kunnen in Tilburg wel roepen dat het besluit van de knvb en de daarmee gepaarde omstandigheden ‘onmenselijk’ is voor hullie om onder te werken; zij worden in principe redelijk hard gematst en hebben zo goed als niks meer op het spel staan vanavond en komende zondag. Twente is zoals ondertussen wel bekend (nemen we voor het gemak even aan) door de licentie commissie van de knvb gestript van un licentie maar hebben gelijk een nieuw exemplaar gekregen, glanzend en wel. voorwaarde is echter een divisietje dalen en komend seizoen in de Jupiler League spelen.

Twente kan in beroep gaan, maar zal echt niet het achterste van de tong laten zien. De andere consequentie is namelijk wel degelijk de licentie verliezen en dat zullen ze niet op het spel zetten. Een beetje tegengas geven maar dan toch bukken en de vriendschappelijke degradatie van achteren nemen zoals Bert van Oostveen & Co graag straffen uitdeelt. Zodoende verdwijnt de druk op de Tilburgse schouders. Zij kunnen vrijuit voetballen. Ze kunnen dus NAC matsen en bij wijze van de koffiejuffrouw op het wedstrijdformulier zetten. zondagmiddag-elftal en volgend jaar lekker de derby terug in de Ere. Ze kunnen ook zoiets hebben van: ons overkomt toch niks meer, laten we die Bredanaars die enkel naar zijn over en tegen ons eens flink de les lezen..

Welk scenario het ook wordt en hoe erg men ook geprobeerd heeft de glans van en spanning uit de derby te halen (en ze tot op bepaalde hoogte ook is geluk)… we spelen tegen Willem 2 vandaag de final in de play-offs voor promotie godverdomme!! Gas erop!! NOAD in het veld en naast het veld en winnen!! Dat ze lekker omver vallen met hun zogenaamde weldoordachte maatregelen! Wij gaan vanavond veel te vroeg voetbal kijken en NAC naar een overwinning helpen, no matter what.

En om dit te bewerkstelligen past Dijkhuizen zijn Elftal en formatie noodgedwongen aan. Ronnie Stam had een rode kaart maar deze is geseponeerd en kan spelen vanavond. Dat geldt helaas niet voor Unal. Die kreeg ook een rode kaart, NAC gaat in beroep, maar dit houdt in dat we spits vanavond niet in actie zullen zien komen. zondag is hij echter wel -zwart op wit bevestigd volgens TD Hans Smulders- inzetbaar in de return in Tilburg. Verbeek was een twijfelgeval maar de twijfel lijkt weg. Dinsdag (nog steeds geen goed woord over voor zijn gedrag na #fceNAC, maar…) speelde een behoorlijke wedstrijd afgelopen maandag en zien we vandaag ook terug. Dijkhuizen zakt van 4-4-2 terug op iets dat erg op 4-3-3 lijkt als we BN DeStem meoten geloven. De waarheid zal (volgens voetbaldeskundigen) meer zijn  dat het toch 4-4-2 wordt met een ruit op het middenveld en Verbeekd als halve rechtsbuiten. dat wordt dan dit dus:

Ten Rouwelaar
Stam-Pedro-Van der Weg-Gorter
Verbeek-Naah-Dingsdag-Matic
Ars-Seuntjens

Probeersel of niet.. Vreet ze op!! HUP NAC!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaat HEBBEN WE EEN VOETBALCLUB HIER TUSSEN MARK EN AA..!!!!!

Bron: B-side Rats, BN DeStem

16 Reacties op "NAC ‘vanavond’ met dezelfde Elf als maandag"

 • ennoajseejer
  19 mei, 2016 - 09:10

  waarom van 442 naar 433? Het middenveld was al half leeg afgelopen maandag…..

  0

  0
 • Oosterhout3
  19 mei, 2016 - 09:12

  Naah in de spits?

  Hahaha gewoon 442 dus, met naah achter de 2 spitsen ars en seuntjes…. lukt het in de 70e minuut niet, iemand wisselen voor brands(verbeek ofzo).

  0

  0
 • F2
  19 mei, 2016 - 09:14

  Haha nu ineens weer 433 lijkt me heel erg sterk. Zal wel gewoon 442 zijn met dezelfde namen mag ik aannemen.

  0

  0
 • Naccie
  19 mei, 2016 - 09:16

  Hoop dat Verbeek het vanavond weer eens laat zien en niet het tempo uit een aanval haalt. Die jongen kan echt wel voetballen, maar komt er de laatste tijd echt niet uit.
  Het gras moet opgevreten worden vanavond! COME ON NAC!

  0

  0
 • Rijen
  19 mei, 2016 - 09:17

  @Oosterhout3

  Ik neem ook aan aanvallende middenvelder ja, achter Sjoerd en Matsoe

  0

  0
 • Zand in je ogen
  19 mei, 2016 - 09:27

  442, 443, so what, naah zal echt wel wat verder uit de spits zakken, met de punt naar voren dus. Al spelen ze 622, godver gewoon opvreten die stillems

  0

  0
 • H.K.
  19 mei, 2016 - 09:35

  Ga niks negatiefs zeggen over de verdediging. Niks over Dingsdag. Zeker niet over Verbeek. Maar als Ars zo vol vuur speelt als laatst. De Seun zijn voeten laat spreken. Donny de rechtsbuiten uitschakeld. Kenny de weg niet kwijt is. En jelle een engeltje op de lat heeft zie ik t zonnig in.

  0

  0
 • De Rechter
  19 mei, 2016 - 09:46

  Hoewel het hier als 4-3-3 staat aangegeven is het eigenlijk 4-4-2 ruit, dat lijkt me duidelijk. Ze gaan Naah echt niet in de spits zetten en Ars rechtsbuiten ;)

  0

  0
 • 7Hills
  19 mei, 2016 - 09:47

  Verbeek en Seuntjens op de vleugels, en middenveld Matic/ Duarte/Suk met de punt naar voren zie ik meer zitten. Hebben lopers en slopers nodig voor de wedstrijd vanavond. Dingsdag moet eerst eens 15 kilo afvallen, parodie op een voetballer zoals ie er nu rondloopt…Matic en Suk kunnen het belopen en de beuk erin gooien, Duarte is technisch gezien goed genoeg om op 10 te spelen. Zal nu ook meer ruimte krijgen dan de wedstrijden hiervoor toen de tegenstanders met 11 man voor de goal gingen hangen.

  Naah en Verbeek zijn letterlijk lichtgewichten, ben bang dat de rechterflank met die combinatie overlopen gaat worden….

  0

  0
 • Fred
  19 mei, 2016 - 10:10

  Met Naah ga je het niet redden fysiek te zwak en veel te nerveus en onnauwkeurig , heb niks tegen die jongen maar Dijkhuizen begaat hiermee een grove inschattingsfout die ons duur kan komen te staan .
  We hebben te veel benen terug trekkertjes en jongens die persoonlijke duels verliezen .
  Als je Willem 2 wilt overrompelen gooi er dan Brands bij .
  Wellicht een domme vraag waarom mag Unal vanavond niet en zondag wel spelen, weet iemand daar een logisch antwoord op.
  Je speelt ze toch beiden wel of beiden niet lijkt me ?

  0

  0
 • 7Hills
  19 mei, 2016 - 10:16

  Fred,

  Als je een rode kaart krijgt ben je standaard de wedstrijd erop geschorst. Aangezien Unal een schikkingsvoorstel heeft gekregen voor ik meen 3 wedstrijden, dus 2 extra, kun je in beroep gaan tegen die extra wedstrijden. De KNVB heeft het beroep van NAC tegen de rode kaart afgewezen, dus de schorsing van 1 wedstrijd staat, de extra wedstrijden worden pas na het weekend behandelt dus mag hij zondag spelen. De schorsing zal dan doorgeschoven worden naar het volgende seizoen.

  0

  0
 • kopspion
  19 mei, 2016 - 10:26

  ik vind Verbeek nog steeds een twijfelgeval….
  zou liever Duarte of Brands zien !!!!

  0

  0
 • nachoreca
  19 mei, 2016 - 10:31

  Brands heeft gestolen, verkracht enz? Grote schande dat zo’n naah wordt opgesteld… wat een parodie op voetbal is dat zeg….pffff

  0

  0
 • mmm
  19 mei, 2016 - 10:41

  Waar is Brands? Kunnen we goed gebruiken voor de doelpunten. Naah eruit, Brands erin moet toch kunnen. Lompe Dijkhuizen Winnen winnen en strijd en passie leveren!!!!

  0

  0
 • nacenzo
  19 mei, 2016 - 12:53

  Geen Stam in de basis vanavond. Vriend Dijkhuizen vind dat hij geen 3 wedstrijden in korte periode kan spelen. Laat hem dat lekker zelf beslissen lamstraal!!

  0

  0
 • Fred
  19 mei, 2016 - 14:35

  Dank je 7 hills , duidelijk .

  0

  0