Go to Top

NAC verliest keiharde wedstrijd

NAC verliest keiharde wedstrijd

Hoeioeioei, we waren er al voor gewaaschuwd. Sivasspor is een club die in oefenduels tekeer gaat alsof ze de wereldbeker moeten binnenhalen of zo. Dat was nu niet anders.  Het werd 1-2, maar dit keer geen gemopper van onze kant. NAC voetbalde aardig, in tegenstelling tot de schoppers van Sivasspor.

Volgens Rob Penders had ook NAC al rekening gehouden met een heftige wedstrijd. “Je weet van tevoren dat het tegen deze gasten uit de hand kan lopen en dat gebeurde dan ook. We zijn rustig gebleven en hebben getracht te blijven voetballen, hetgeen op zich best goed lukte. Aan de andere kant was het wel een tegenstander die de boel op scherp zet. Je moet meegaan in hun strijd, anders delf je het onderspit. Op zich is het goed dat zo’n wedstrijd ertussen zit in de voorbereiding. Weet je meteen wat je aan elkaar hebt.”

Al in de eerste helft liep de zaak uit de hand, toen Leonardo nogal hard werd gepakt. Hij ging verhaal halen bij de dader en dat gaf een opstootje op het veld. Ook bemiddeling van scheidsrechter Vink mocht niet baten. In de tweede helft was het weer raak. Penders ging na diverse overtredingen verhaal halen bij de dader van de laatste overtreding (op Gorter), maar kreeg prompt het hele elftal van Sivasspor tegenover zich. Daarop reageerde het elftal van NAC en dus was het weer bal.

Overigens was dit laatste wel tot genoegen van Maaskant. “Op zich vond ik dat goed. De jongens kwamen voor elkaar op en dat is als trainer prettig om te zien. Met de teamgeest zit het dus wel goed, leert dat soort momenten. Sivasspor ging regelmatig over de grens en de scheidsrechter deed zijn best om het in de hand te houden. Dan kun je discussiëren over geel en rood, maar uiteindelijk zijn we met elf tegen elf geëindigd en dat is altijd maar het beste.”

Doelpunten waren er dus ook. Yildiz (who the fuck is… en dat rijmt) scoorde voor Sivasspor en Gorter voor NAC.

Bron: B-side Rats

19 Reacties op "NAC verliest keiharde wedstrijd"

 • theo
  24 juli, 2010 - 23:59

  Doelpunt van NAC niet gezien, werden afgeleid door helene hendriks die voor ons langs liep met haar lange benen, strakke billen, blonde haren en lekkere borsten.

  0

  0
 • NACMAN
  25 juli, 2010 - 07:51

  Laat AZ en de Graafschap wel van turkse clubs winnen.

  0

  0
 • Eljé
  25 juli, 2010 - 08:51

  Die gasten komen toch elk jaar op trainingskamp in Nederland om daar de sparringspartners proberen uit het veld te trappen? Weiger als Nederlandse clubs gewoon voortaan tegen dat tuig te spelen. Als het een beetje tegenzit ben je enkele spelers langdurig kwijt door die ellende.

  0

  0
 • NACMAN
  25 juli, 2010 - 09:02

  Denk dat dit de naweeen zijn van de WK finale.
  Oranje met hun schopteam heeft het nederlandse voetbal in een verkeerd daglicht gezet.
  Buitenlandse teams zullen anders een wedstrijd ingaan.

  0

  0
 • supo
  25 juli, 2010 - 09:06

  nooit meer tege voetballe.

  0

  0
 • Ruben
  25 juli, 2010 - 09:42

  Vorig jaar was het ook drama met Sivasspor, ik dacht dat Vitesse destijds er problemen mee had. Dit had heel anders kunnen aflopen. NAC heeft al een smalle selectie! Gelukkig is iedereen van NAC goed uit deze belachelijke strijd gekomen.

  0

  0
 • Rene van der Gijp
  25 juli, 2010 - 10:13

  Ook mooi dat alle supporters op de nodige momenten weer volle bak achter nac stond, terwijl het een klein oefenpotje betrof op een heerlijke zonnige zaterdamiddag!

  0

  0
 • Willem
  25 juli, 2010 - 11:29

  TOCH ZORGELIJK…….. WEER EEN NEDERLAAG TEGEN EEN BEETJE TEGENSTANDER!

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  25 juli, 2010 - 12:05

  @Willem
  Zeikerd

  0

  0
 • jan uit G
  25 juli, 2010 - 12:23

  ik snap het helemaal al niet!!!! als je weet wat dat voor hakkers het zijn en een stel klootzakke dat niet kan votballe en dus zo moete winne. laat ze lekker links ligge,nee wat gaat da slimme nac doen ja hoor er lekker tegen voetballe met alle mogelijke risico s die dat met zich mee kunne brenge voor de competitie.heeeeel slim kut maaskant

  0

  0
 • nac6
  25 juli, 2010 - 12:29

  ja naccers de degratie en daarop falisement van nac is aanstaande onbekwaam zooitje

  0

  0
 • Max
  25 juli, 2010 - 12:34

  @nac6 ben je nou supporter ofwat? En je bent ook geen realist want zo onbekwaam is het allemaal niet en dat kun je zeker niet zeggen na zo'n wedstrijd. Laten we gewoon afwachten!

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2010 - 12:40

  Goeie les voor over twee weken tegen de kazen, dan moet het gebeuren, wel liefst zonder blinde vink, pff !

  0

  0
 • Eljé
  25 juli, 2010 - 12:51

  In één zinnetje met tenminste 7 fouten een ander onbekwaam noemen, dan ben je op zijn minst beperkt toerekeningsvatbaar.

  0

  0
 • nac6
  25 juli, 2010 - 12:51

  ik ben zeker een supporter en heb ook een geel zwart hart maar je moet wel kijken naar de prestatie en de finacien bij nac .
  maar ik denk trouwens dat er meer aan de hand is dan dat de spelers gaan niet meer voor elkaar door het vuur de onderlinge vriendschap en strijd voor elkaar om een hecht team te vormen heb ik dit jaar nog niet gezien laten we hopen dat het er tegen az er wel is maar ben er bang voor.
  net zo als iedereen hoop idat nac de beker wint en europees speelt maar zal dit jaar bij grootte hoop blijven,

  0

  0
 • Jordivich
  25 juli, 2010 - 13:44

  Ik ben Supporter van PSV, maar wilde wel even reageren op dit artikel. vorig jaar moest psv ook een oefenwedstrijd spelen tegen Sivassport de wedstrijd werd toen in 20min beslist(stand was toen 3-0 in voordeel psv) maar de wedstrijd liep volledig uit de hand. Supporters van bijde kanten liepen het veld op omdat de spelers met elkaar gingen knokken.wat een onsportieve competitie is het daar.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  25 juli, 2010 - 17:44

  @nac6
  Tuurlijk joh… NAC heeft in de oefenwedstrijden niet alles probleemloos gewonnen met 15-0 en in diezelfde periode zijn er ook al geen tientallen miljoenen binnen gehaald…..
  Dus NAC degradeert aan het einde van dit seizoen. Logisch !

  Jouw logica is nog beperkter dan je kennis van de Nederlandse (schrijf)taal en daar is het al zo droevig mee gesteld.

  0

  0
 • since1912
  25 juli, 2010 - 19:22

  @ Dun Nakkenist over nac6

  Right in ya face mate!!

  0

  0
 • kees4
  27 juli, 2010 - 00:22

  ik sluit me helemaal aan bij willem

  0

  0