Go to Top

NAC waarschuwt fans voor verkoop SCC tegen Twente

NAC waarschuwt fans voor verkoop SCC tegen Twente

Bij puntverlies van Twente in de komende wedstrijden, kan de laatste wedstrijd in Breda cruciaal zijn voor de kampioenskandidaat. In dat geval zal heel tukkerland er natuurlijk bij willen zijn en dat gaat natuurlijk niet allemaal in dat uitvakje van ons passen.
Op internet zijn er al mensen die kaarten vragen en NAC “supporters” die kaarten aanbieden. Die eerste moeten we negeren en die 2e groep zouden we een stadionverbod voor het leven moeten geven. NAC meld op haar website dan ook dat het ten strengste verboden is om je SCC door te verkopen aan fans van de tegenpartij.

NAC wijst er met kracht op dat deze verkoop niet is toegestaan. NAC wil absoluut niet dat groepen Twente-supporters in de NAC-vakken terecht komen. NAC wil niet dat de veiligheid bij deze bijzondere wedstrijd op welke manier dan ook in gevaar wordt gebracht.
Daarom zal bij deze wedstrijd extra worden gecontroleerd op seizoenkaarten en daarbij zal ook worden gevraagd naar een identiteitsbewijs. Als blijkt dat de kaart is ‘verkocht’ of is ‘uitgeleend’ aan supporters van de tegenpartij, zal NAC de betrokken persoon de toegang weigeren en de houder van de seizoenkaart een stadionverbod van anderhalf jaar opleggen. Verder zal NAC aanbieders van NAC-kaarten opsporen en hen manen hun aanbod weg te halen.

NAC heeft blijkbaar geleerd van haar eerdere grote fout dit seizoen toen er in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead tal van herkenbare GAE-fans op de thuisvakken zaten. Dit zorgde voor grote onrust tijdens de wedstrijd, deze onrust werd vervolgens na de wedstrijd door een hoop relschoppers aangegrepen om buiten het stadion door te gaan met rellen. NAC gaat nu ook controleren op identiteitsbewijzen om dit te voorkomen. Daardoor raad ze ook aan om op tijd naar het stadion te komen omdat het allemaal wat langer zal duren om binnen te geraken. Buiten dit alles speelt NAC waarschijnlijk ook in de laatste wedstrijd nog om een plek in de play-offs te bemachtigen, dus een beetje NAC supporter is er gewoon bij!

71 Reacties op "NAC waarschuwt fans voor verkoop SCC tegen Twente"

 • nac
  8 april, 2010 - 10:18

  ze moeten gewoon vak i ook aan twente geven

  0

  0
 • MLbredaa
  8 april, 2010 - 10:20

  wie wilt nou de kans ontlopen om kesler met een mooi spreekkoor te onthalen…

  wel vriendelijk spreekkoor anders zeuren ze weer!

  0

  0
 • Brigadas
  8 april, 2010 - 10:29

  Ik zag de advertenties ook voorbij komen op marktplaats. Treurig…

  0

  0
 • eenaaceebreda
  8 april, 2010 - 10:39

  Zeer treurig, kan me niet voorstellen dat je je kaart gaat verkopen aan een Tukker…

  Maargoed, blijkt wel dat NAC geleerd heeft van de wedstrijd tegen Go Ahead, maarwaarom hebben ze dan nooit de eigen fouten toegegeven?

  Daaraan toegevoegd, ik kan deze wedstrijd niet, geef mijn SSC dan normaal gesproken aan een vriend die dan met mijn maten mee kan, mag dit ook niet, of is dit geen probleem aangezien hij gewoon uit Breda komt?

  0

  0
 • RJM
  8 april, 2010 - 10:39

  “supporters" die hun SCCte koop aanbieden, kunnen volgend jaar ook maar beter weg blijven!

  0

  0
 • Roberto
  8 april, 2010 - 10:54

  Mooi toch. Feestje bouwen met die tukkers. Hun kampioenschap, wij de play offs zijn en zuipen maar. Niks mis mee.

  Beter dan de landstitel naar Amsterdam.

  0

  0
 • nm
  8 april, 2010 - 10:57

  Wat een onzin. Hoeveeel NAC supporters waren niet blij dat we kaarten konden bemachtigen in het stadion van Den Bosch en RBC toen het er voor NAC om ging.

  Het treurige aan dit verhaal is dat NAC de wedstrijd van GAE gebruikt om de kaartverkoop te voorkomen.

  Juist tijdens deze wedstrijd is NAC zelf de schuldige van alle problemen.

  De GAE supports waren simpel herkenbaar aan sjaals, t-shits en petten. Waarom zijn deze ooit binnen gelaten. NAC had ze kunnen weigeren of in het uitvak kunnen plaatsen.

  0

  0
 • patrick
  8 april, 2010 - 11:00

  Belangrijker nieuws Amoah gaat vertrekken ze komen er niet uit met het salaris

  0

  0
 • Bredaholic
  8 april, 2010 - 11:01

  Ik zie hier ook een advertentie op marktplaats van man die zijn scc van nac te koop aanbiedt. Naam en telefoonnummer staan erbij dus dit kan NAC zo aanpakken. Er is trouwens al wel 80 euro op geboden…

  0

  0
 • RHCP
  8 april, 2010 - 11:04

  Dat het GAE scenario wordt aangehaald is eigenlijk om te kotsen. Het eigen falen niet erkennen, maar gewoon gaan dreigen richting je eigen supporters.

  Maar maak je geen zorgen om mij NAC. Ik ga mijn plek nooit of te nimmer afstaan voor een supporter van die walgelijke club…

  0

  0
 • Frits
  8 april, 2010 - 11:13

  Het lullige is wel dat als ik die wedstrijd zelf niet zou kunnen en ik zou mijn vader, die ook NAC-supporter is, op mijn kaart willen laten gaan er dan ook gezeik kan komen voor ons…

  0

  0
 • NBFC
  8 april, 2010 - 11:15

  Sorry maar dat gaat er toch niet echt in. Ik ken zelfs NAC supporters uit de omgeving Hengelo, Borne en natuurlijk Enschede. Dus NAC mag deze mensen weigeren? Zout toch een end op man!

  0

  0
 • Fransje
  8 april, 2010 - 11:16

  @ Frits -> normaliter is dat geen enkel probleem. Mits je vader zich goed gedraagt en voor NAC is. Dat staat ook in de tekst boven.

  0

  0
 • specialtjuh
  8 april, 2010 - 11:18

  Hoezo gaat Amoah vertrekken
  waar heb je dat gelezen
  heb er nog niks van gelezen…..

  0

  0
 • Popeye
  8 april, 2010 - 11:18

  NBFC:

  Als jij een NAC supporter uit de omgeving Enschede bent, dan heb je waarschijnlijk een SCC of CC en dan kan je dus op je eigen naam naar die wedstrijd, niks aan het handje.

  Hoef je ook niet een end op te zouten!

  0

  0
 • Smikkelhut
  8 april, 2010 - 11:19

  Tja rbc uit ook es een keer een SCC voor 50 euro van iemand gekocht, logisch dat die tukkers het proberen.

  0

  0
 • Bredaah
  8 april, 2010 - 11:21

  @Frits
  Verwacht niet dat dat een probleem zal zijn zolang je vader uit Breda of de omgeving ervan komt. Zolang het niet uit richting tukkerland is zal het geen probleem zijn denk ik

  0

  0
 • d'n opletter
  8 april, 2010 - 11:24

  Die schaal hoeft niet naar Breda te komen. Er staan nog een 2 tal rekeningen open, die nog te veel pijn doen. Één van die rekeningen zal dan vereffend worden!

  0

  0
 • RJM
  8 april, 2010 - 11:31

  @ d'n opletter

  En zo is het!!!

  0

  0
 • Gilze
  8 april, 2010 - 11:31

  Nou heb ik nog een vraagje, de laatste wedstrijd gaat waarschijnlijk de schaal aan twente uitgereikt worden. Maar hoe zit het dan wanneer Ajax/psv 2 wedstrijden hiervoor Twente niet meer kunnen achterhalen? de Graafschap kreeg namelijk ook afgelopen week al de schaal.

  0

  0
 • NBFC
  8 april, 2010 - 11:34

  Ik snap die aversie naar FC Twente niet. Het is een tegenstander ja. Ik juich alles wat niet de 'traditionele top 3 is' toe (excl. AZ) die een kampioenschap binnen kunnen halen. De mensen die bij de laatste halve finale van de beker waren snappen wat ik bedoel: NAC supporters applaudisseerde zelfs naar FC Twente spelers NA de wedstrijd. Dat een handje vol mensen het zo nodig vonden om de Twente fans uit te dagen tegen het plexiglas aan te beuken moeten zichzelf een beetje nakijken. Gelukkig wist bij die wedstrijd de meerder het wel het respect op te brengen na de FCT spelers toe.

  0

  0
 • HEDU
  8 april, 2010 - 11:36

  Van mij moegen ze hem kopen, ik neem toch geen seizoenskaart meer volgend jaar.
  Eerst moet NAC zijn zaakjes maar eens goed op een rijtje hebben.

  Stewart weg, uitbreiding stadion gaat in minimale vorm door.
  Schandalig voor een club als NAC

  0

  0
 • cocktail
  8 april, 2010 - 11:40

  !F7GEKKERDANGEK!

  0

  0
 • WallieNAC
  8 april, 2010 - 11:50

  Ach, het zal waarschijnlijk toch niet uitverkocht zijn. Er zijn mensen (waaronder ik) die op zondag moeten voetballen om half 3. Maar ik geef mijn seizoenkaar toch al nooit aan iemand.

  0

  0
 • flappy
  8 april, 2010 - 11:51

  NAC wil volgens voetbalzone.nl langer door met de Graaf. Prima zaak lijkt me!

  Hoe komen jullie erbij dat Stewart weg gaat? AZ?

  0

  0
 • Mo
  8 april, 2010 - 11:53

  Prima regel, anders wordt het zeker weer een zooitje.
  Twente mag best kampioen worden (van de armoe) maar het is toch ook wel heel leuk dat ze het in de laatste wedstrijd verprutsen, en juist hier in Breda.
  En misschien moeten wij nog wel aan de bak om plek 8 of 9 veilig te stellen.
  kan zomaar wel eens een spannend potje worden, dat maken we niet vaak mee als laatste wedstrijd….hopelijk verprusten ze nog ergens een puntje de tukkers, heerenveen az feijenoord tjaaa als je die wint verdien je het misschien ook wel.

  0

  0
 • RHCP
  8 april, 2010 - 11:55

  Nou goed, dan zat ik er naast qua dat GAE gedoe.
  Maar goed, ik vind zelf dat we nog een rekening te vereffenen hebben met het team van Twente dat ons tweemaal de halve finale uitschopte en in de play-offs te pakken heeft gehad.

  Ik hoop dat de spelers het ook zo bekijken, dan kunnen we van een legendarische wedstrijd getuige worden. Middagje NAC zeg ik dan :D

  0

  0
 • Dirk
  8 april, 2010 - 12:06

  Heel goed van NAC want samen een feestje vieren zit er tegenwoordig niet meer in vrees ik. Overigens begrijp ik echt niet dat je je scc gaat verkopen. Al gaat het helemaal nergens meer over toch wil ik die wedstrijd erbij zijn om mijn clubje aan te moedigen.

  0

  0
 • Dirk
  8 april, 2010 - 12:07

  Ps Ik gun Twente trouwens ook helemaal geen feestje. Laat de kampioen maar uit onze provincie komen.

  0

  0
 • flappy
  8 april, 2010 - 12:10

  Al doe stoere praatjes, waarom die de hand op elkaar als Twente kampioen wordt in Breda?

  Tijdens de wedstrijd moedig je NAC fanatiek aan en zij er best wat spreekkoren geoorloofd. Na 90 minuten mag je als supporters best wat respect en fatsoen tonen.

  Geweldig wat men in Twente voor elkaar gebokst heeft. NAC is uniek en blijft altijd mijn clubje, maar ik geef toe soms met afgunst naar FCT te kijken. Ipv zelf gefrusteerd over te komen kunnen we beter een diepe buiging maken voor hun prestaties. Zo’n stadion uitbreiden, juiste spelers aantrekken en daar zoveel mogelijk gewin uithalen is nog niet zo eenvoudig. Temeer erg jammer dat NAC nu niet het afzet gebied kan uitbreiden nu het met de buren (Willem2, RKC en RBC) minder gaat.

  0

  0
 • flappy
  8 april, 2010 - 12:11

  Waarom niet de handen op elkaar bedoelde ik..

  0

  0
 • Hugo
  8 april, 2010 - 12:13

  Er wordt niemand kampioen in Breda dit jaar! HUP NAC

  0

  0
 • Breda
  8 april, 2010 - 12:16

  ik ben zelf op vakantie, wat als ik hem uitleen aan een vriend?
  krijg je dan ook gezeik?

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2010 - 12:24

  Wanneer begint de voorverkoop ?! Ik wil namelijk zelf twee kaarten erbij kopen voor mijn kids !

  0

  0
 • Roberto
  8 april, 2010 - 12:24

  @ Flappy zo is het maar net.

  Als Ajax kampioen wordt in Breda zou ik er wat meer moeite mee hebben. Maar voor Twenten wil ik zowel op voetbal als supportersgebied wel respect tonen. Ik weet zeker dat 90% van de NAC aanhang positief tegen Twente aan kijkt en 90% van het Twente publiek positief tegen NAC. Zonder nu al te veel te pochen… maar toch twee clubs met een mooie achterban die je weinig terug vind in de rest van het land.

  Helaas is het haast zeker dat indien er Twente supporters aanwezig zijn het uit de hand gaan lopen. Helaas lopen er ook bij ons steeds meer hersenlozen rond.

  0

  0
 • Ocki
  8 april, 2010 - 12:38

  Oprotten met die tukker. Helemaal niks vak I. Gewoon het uitvak en daarmee basta.

  0

  0
 • VAKKIE-G
  8 april, 2010 - 12:56

  niemand word kampioen op ons veld

  NAC BREDA

  0

  0
 • Fred K
  8 april, 2010 - 13:21

  Voor de mensen die denken dat Nac en Twente wel samen een feestje kunnen vieren;
  Januari 2009: zware rellen tussen Nac en Twente tijdens een zaalvoetbal toernooi in Breda,beide groepen kunnen elkaar niet luchten of zien en Nac zint dankzij het wapen gebruik van Twente nog altijd op wraak…

  Mocht Twente hier kampioen kunnen worden voorspel ik zware rellen die ochtends al in de binnenstad gaande zullen zijn en door zullen gaan tot ver na de wedstrijd.

  Mensen die hun scc verkopen moeten gewoon levenslang geschorst worden,hun zijn nml de schuldigen als het in Breda uit de hand gaat lopen.

  0

  0
 • willemf5
  8 april, 2010 - 13:32

  Ik neem gewoon mijn schoonfamilie uit twente mee. Niemand enig kwaads in de zin. Belachheijk van NAC om nu gelijk weer te gaan dreigen…

  0

  0
 • Lee
  8 april, 2010 - 13:38

  Geef vak i dan gewoon aan die Twente supporters. Leef je in in de trommelfans en dan denk je als NAC in Twente ooit kampioen kan worden, zullen we ook blij zijn met een extra groot uitvak.

  Jammer dat het zo moet..

  en vakg, die supporters die hun kaarten verkopen zijn ook schuldig jah. Maar die relsupporters net zo zeer! Maar voorkomen is beter dan genezen

  0

  0
 • KC
  8 april, 2010 - 14:09

  Het mooiste scenario zou toch echt zijn Twente afhouden van de titel. Het doemscenario is toch echt dat Twente bij ons kampioen wordt. Echt 10X liever PSV kampioen en bijna nog liever die neuzen, nou ja bijna dan. Maar Twente komt toch echt in de buurt van Feynoord en de Stillems als clubs die ik echt niet kan luchten.
  Zeker die supporters, dit alles komt door enkele kut ervaringen met die lui.
  Echt nooit samen een feestje vieren dus!!!!!!

  0

  0
 • Wanny
  8 april, 2010 - 14:09

  Ik kan 2 mei niet en dit zou een uitgelezen kans zijn om mijn kaart door te verkopen en nog wat terug te verdienen van mijn seizoenkaart. Waarbij ook nog iemand anders blij gemaakt kan worden. Helaas is dat tegenwoordig ook al niet meer mogelijk.

  0

  0
 • JoostjuhB
  8 april, 2010 - 14:13

  @Wanny.

  Ik kan ook niet. Zit in New York. Mag zo'n Twente-supporter dat ene heuglijke moment uit hun geschiedenis dan nie tmeemaken? Moet er dan een lege stoel zijn? Ik gun zo'n supporter die naast de kaarten in het uitvak grijpt wel om er bij te zijn. Begrijp me niet verkeerd, maar ik zou andersom ook alles doen om aan een kaart te komen. STel wij kunnen in Enschede kampioen worden dan zou ik daar ook graag zijn. Helaas is het onmogelijk om dit te kunnen tegenwoordig.

  0

  0
 • Sssstt
  8 april, 2010 - 14:14

  @Fred K Je vergeet de incidenten op het veld met FCT bij de wedstrijd waar het licht uitviel.

  0

  0
 • St
  8 april, 2010 - 14:30

  Joostjuh. Ik zit zelf op uitnodiging op de hoofdtribune en mijn scc is dus ook vrij maar ik hoef daar geen half uur voor rond te bellen om daar een NACCER blij mee te maken als je snapt wat ik bedoel. Dus waarom een tukker? De tukkers hebben in het verleden meerdre keren laten zien dat ze niet te vertrouwen zijn.

  0

  0
 • Wanny
  8 april, 2010 - 14:44

  Ik weet zeker dat als kaarten niet doorgegeven mogen worden, er honderden lege plekken zullen zijn. NAC is zo'n beetje uitgevoetbald en het is ook nog meivakantie.

  Dan is het toch jammer dat het tegenwoordig niet meer mogelijk is dat supporters van de tegenstander die stoelen gebruiken.

  0

  0
 • Johan
  8 april, 2010 - 14:45

  Ik ben dan op vakantie. Maar geen haar op hoofd die er aan denkt mijn kaart te verkopen aan een fan van de tegenstander.
  Ik moet er niet aan denken dat zo iemand op mijn plek gaat zitten brrrrr…..

  0

  0
 • steebo
  8 april, 2010 - 15:05

  Twente verliest in Breda, Nac Play-offs, PSV Kampioen, dat is toch het droomscenario..

  0

  0
 • Jaap
  8 april, 2010 - 15:22

  Nooit verkopen was er ook bij, bij excelsior-az, onbetaalbaar! Heerlijk die huilende voetballers en supporters! Toen werd er 150 euor voor de kaarten geboden, maar terecht niet gedaan. Ook als ben ik geen supporter van beide!

  0

  0
 • Jaap
  8 april, 2010 - 15:22

  Mag je hem trouwens wel weg geven?????

  0

  0
 • chiel
  8 april, 2010 - 15:28

  Ik denk dat Twente al kampioen is vóór de laatste wedstrijd en dus beschonken in Breda aankomt en ons vrije doorgang geeft naar de play offs. Ook leuk.

  0

  0
 • kwek
  8 april, 2010 - 16:41

  Vind het wel goed dat NAC dit kenbaar maakt!

  0

  0
 • JoostjuhB
  8 april, 2010 - 17:15

  @St

  Dat klopt ja, maar die mannen maken een keer in de historie een kampioenschap mee. Ik ga hem ook aan een goede vriend geven, maar toch vind ik het niet gek als je hem voor een mooi bedrag weggeeft aan zo'n Tukker. Ik zou maar wat graag zo'n kaart overnemen als je begrijpt wat ik bedoel. Ik heb niks tegen Twente, al hoop ik dat Ajax de CL ingaat. Scheelt toch wat Europese punten voor Nederland denk ik.

  0

  0
 • Johan
  8 april, 2010 - 18:01

  Iedereen die het in zn botte hoofd haalt die kaart te verkopen aan een vijand een levenslang stadion verbod geven. Geen supporters van de tegenparij op onze tribune's!

  0

  0
 • Eric
  8 april, 2010 - 18:09

  Als NAC het kan moeten ze zeker Twente van het kampioenschap afhouden, ik ben niet vergeten dat ze ons 2x de bekerfinale door de neus hebben geboord, niks mooiers om ze zo terug te pakken!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • jan uit G
  8 april, 2010 - 18:10

  lekkere fans zijn dat,je eigen club verraaie om geld te verdiene, als ze die gaste wete te pakke die dr scc verpatse gewoon de rest van dr leven een stadion verbod geven vuile hufters en als die kut tukkers tusse ons komen zitte zulle ze het GVD merken ook

  0

  0
 • jan uit G
  8 april, 2010 - 18:15

  of NAC moet de oude scc terug innemen voor ze de nieuwe verstrekken en zo komen die klootzakke dus niet aan een nieuwe scc

  0

  0
 • Nil
  8 april, 2010 - 18:32

  Opzouten met die tukkers. Ik gun ze helemaal niks. Twente '04 zum kotsen!

  0

  0
 • d.kocx
  8 april, 2010 - 18:48

  het zou niet meer als normaal moeten zijn dat je gewoon door elkaar moet kunnen zitten maar helaas gaat dat niet. Dus vindt ik dat nac er goed aan doet om de mensen te waarschuwen en straffen op te leggen.Vooradt we straks weer een boete aan ons broek hebben. Ben wel benieuwd waar nac hun wedstrijden willen gaan voetballen in de playoffs.

  0

  0
 • vak g naccer
  8 april, 2010 - 19:17

  @Wally, jooostjuhB En andere mensen die hun ssc willen verkopen:

  1. als je het voor het geld doet, neem dan geen seizoenskaart en ga op straat om geld schooien of werk wat harder.
  2. We are nac and we are proud of it. Daarom geen ssc aan een tukker geven.
  3. Ook jullie willen dat dit niet uit de hand loopt.

  Dus gewoon die ssc aan een Naccer geven of gewoon plaatske vrij houden. Desnoods vraag je de buurman ofzo of die wil gaan, heeft vast wel een keer zin in wedstrijdje van nac. Ook al is tie er niet voor.

  0

  0
 • Zero76
  8 april, 2010 - 19:38

  Hoe dan ook, die schaal komt Breda niet meer uit.

  0

  0
 • vakg
  8 april, 2010 - 20:53

  nu loopt iedereen te zeiken dat die kut tukkers gewoon welkom moete zijn en het onzin vinde het niet mag maar als het straks uit de hand loopt want dat gaat het gegardaneerd lopen als er tukkers zitten ,dat is altijd al geweest en zal nu ook gewoon zo zijn,dan lopen ze ook te zeiken terwijl het mede hun schuld is hun scc te verkopen !!!!!!!!!

  GEEN TUKKERS OP NAC VAKKE !!!!!!!

  0

  0
 • NickNACBREDA
  8 april, 2010 - 21:22

  Ik hoop dat ze lekker in dat vak zitten en dat ze lekker geen Kampioen worden en NAC lekker gaat Play-Offen!

  0

  0
 • marti
  8 april, 2010 - 22:17

  Ronnie Stam heeft al kaarten besteld om weg te geven heb ik gehoord.

  0

  0
 • Walter
  8 april, 2010 - 23:08

  Gewoon die punten afpakken van twente, als er een club geen landskampioen mag worden is het wel twente… wij gaan die 3 punten in Breda houden en Ajax of PSV de titel gunnen….

  0

  0
 • snake
  8 april, 2010 - 23:13

  Wazig bericht weer.
  iedereen maakt toch zelf uit of die zn kaart verkoopt?
  Iedereen is toch zelf verantwoordelijk voor zijn daden?
  Ik doe het niet maar als je er een ander mee blij kan maken waarom niet.
  Wat mag nog wel???
  Mogen we ook geen sjaaltjes ruilen ofzo?
  Cameras e.d. zijn er toch niet voor niets?
  Iedereen weet onderhand toch dat het minste misdraging je een SV opleverd en je zo bij opsporing verzocht staat?
  Waarom hebben we anders een legitimatieplicht?

  0

  0
 • RB
  9 april, 2010 - 01:22

  verkoop ze dan aan 'echte' nac supporters…..:(

  0

  0
 • Vak-P
  9 april, 2010 - 18:04

  Wat maken jullie je nou druk? We zijn volgende week zondag al kampioen!

  0

  0
 • Trip
  9 april, 2010 - 18:41

  @Vak-pee: Over het feit dat een echte NACcer zijn scc nooit aan een tukker mag slijten!
  Geen tukkers op onze vakken!!!

  0

  0
 • Paul t.W
  10 april, 2010 - 14:14

  Gezocht twee kaarten NAC Twente. Ik woon ver buiten Twente, zelfs niet in Overijssel. Controle in het stadion (die er niet zal zijn, jullie worden bang gemaakt) is voor mij dus geen probleem. Zondagavond na 20.00 uur meld ik mij hier.

  0

  0