NAC wint in België

NAC heeft gisteravond met 0-5 gewonnen van Wuustwezel. Bij rust was de tussenstand 0-1 voor de Bredanaars. Binnen het veld waren enkele irritaties met het partijdige arbitrale trio. Dat resulteerde in een rode kaart voor Leonardo, die inviel in de 70e minuut en binnen zes minuten twee keer tegen een gele kaart opliep. Ook Gudelj zat dicht tegen een tweede gele kaart aan. Maaskant hierover:"Wij kunnen ons dit niet permitteren. Met zo'n smalle selectie kunnen we dit soort dingen gedurende het seizoen echt niet gebruiken." Het positieve was dat NAC vijf doelpunten wist te maken. De eerste helft speelde NAC zijn beste 45 minuten, maar scoorde het er vier in de tweede helft. Maaskant: "Het tempo in de wedstrijd was goed. Oké, we missen veel kansen. In de eerste helft hadden we er zo al tien kunnen maken." 44' Idabdelhay 0-1 56' Kolkka 0-2 61' Schilder 0-3 64' Snoyl 0-4 76' Idabdelhay 0-5 NAC: Ten Rouwelaar; Fehér, Gudelj, Loran, Snoyl; Luijckx (61' Kwakman), Bouwman (61' Gorter), Schilder; Kolkka (80' Nunes), Idabdelhay, Lurling (61' Leonardo).