Go to Top

Nieuwe columnist: Just D

Nieuwe columnist: Just D

Hieperdepiep, wat een feest. We hebben een nieuwe, vaste columnist. Voortaan zal er iedere vrijdag een nieuwe column van Just D op BSR verschijnen. In zijn column blikt Just D vooruit op de wedstrijd van het weekend, of kijkt hij terug op gebeurtenissen in de afgelopen week.

In zijn eerste column beschrijft Just D de gang van zaken voor de tuchtcommissie van de KNVB. Donny Gorter mag drie weken brommen, terwijl Martijn Reuser dit weekend weer in actie mag komen. Waar komt die schijnbare willekeur vandaan?

Hieronder alvast een voorproefje:

Wanneer het minuscule trapje van Gorter op de beeldbuis voorbij komt hebben de mannen alleen nog oog voor de sportschoenen waarop Donny de zaal mee binnen is gekomen. Een man bladert wat in zijn boekje. Op zoek naar een benaming. ‘Spelbederf’, roept hij. Een andere man kijkt raar op. Spelbederf? Hij zou toch zweren dat het niet zo genoemd wordt. Hij begint ook te zoeken waarop de verwarring toeslaat. Binnen enkele tellen zitten alle kalende mannen druk te bladeren tot er een schreeuwt. ‘Ik heb het! Ik heb het! Wat jij deed heet natrappen.’”

De columns van Just D verschijnen (hoe kan het ook anders?) onder het kopje ‘Columns’, dat je aan de linkerkant van je scherm ziet staan.

2 Reacties op "Nieuwe columnist: Just D"

 • breda
  18 maart, 2010 - 13:39

  willekeur? gorter was gewoon natrappen en reuser was waarschijnlijk per ongeluk. Je ziet bij reuser dat hij niet oplet waar hij neerkomt met zijn voet.

  0

  0
 • Stamgast
  18 maart, 2010 - 14:02

  Goed nieuws. De verwachtingen zijn hoog gespannen. Toevallig weet ik dat Just D een pen heeft die zo scherp is als een gemiddelde tackle van Rob Penders. Zet 'm op D!

  0

  0