Wij gaan niet opzij

Nieuws

Een heerlijke vrijdag was het voor NAC tegen VVV Venlo. Cuco Martina bracht het Rat Verlegh Stadion in extase met een doelpunt in de laatste minuut. Ondanks dat de wedstrijd verder niet heel speciaal was hebben Levien, Thijs 2 en Yannick genoeg te bespreken. Ook wordt er vooruitgekeken naar de kraker tegen Roda JC.

6 reacties DeWeesJr
cuco1

Martina zegt trainingskamp Curaçao af en blijft beschikbaar voor NAC

Cuco Martina reist deze week niet af naar Turkije waar Curaçao een trainingskamp houdt. De matchwinner van afgelopen vrijdag blijft bij NAC en is dus aankomende zaterdag gewoon inzetbaar tegen Roda JC.

20 reacties DeWeesJr
nac jongaz 63

Sejdiu maakt excuses voor gedrag bij wissel

Patriot Sejdiu heeft in een bericht op de NAC-website zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag bij de wissel tegen VVV. De aanvaller werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald en had daar niet al te veel haast bij tot onvrede van het NAC-publiek. NAC is niet blij met die actie en laat de vleugelspeler excuses maken.

23 reacties DeWeesJr
jeugd stockfoto

NAC O21 pakt koppositie na ruime zege

In een direct duel om de eerste plaats heeft NAC O21 zaterdagmiddag afgerekend met Roda JC. De ploeg van Johan Gabriëls won met 5-1. Drie doelpunten binnen vijf minuten zorgden voor de knock-out.

7 reacties Masthow
nabeschouwing

B-Side Stats: NAC - VVV Venlo (1-0)

Een goal van captain Cuco in de blessuretijd leverde NAC gisteravond drie punten op. Het spel was niet altijd best, maar de zege maakt dat (deels) goed. Wie was jullie man van de wedstrijd?

28 reacties Masthow
liveblog edit

Liveblog: NAC - VVV-Venlo

Een (wederom) zwaar gehavend NAC gaat op jacht naar punten tegen VVV. Met negen uit de laatste drie partijen steekt NAC in redelijke vorm. Al zal het een nieuwe uitdaging worden om het gemis van de gehele linkerkant van de verdediging op te vangen tegen directe concurrent VVV. Met zijn allen achter de ploeg dus vanavond! Zoals altijd kan je de wedstrijd hier volgen en meepraten in ons liveblog.

99 reacties Thiestemberg

Liveblog: Jong Ajax - NAC

102 reacties Thiestemberg
1 2 3 4 864