Go to Top

Nieuws

Nieuws

Collecte Breda Loco’s

Wie kent het spandoek van Jelle Redt, het eerbetoon aan Hein van Poppel en de talloze sfeeracties nou niet? De Breda Locos verzorgen al vanaf 2001 een heel scala aan acties en zorgen daarmee, zelfs bij een nederlaag, regelmatig voor een glimlach op de tribunes.
Tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd, 7 april tegen SC Cambuur, […]

Verbeek wil NAC in de Eredivisie

Binnen de KNVB pleit men voor een kleinere Eredivisie. De eerste vergaderingen hierover zijn al geweest, maar gelukkig is niet iedereen het hier mee eens. Zo ook Gertjan Verbeek, de oud trainer van onder andere SC Heerenveen ziet liever een Eredivisie van 22 clubs.
Dit komt vooral omdat er een aantal clubs in de […]

Kenny is boos

Een journalist van de Scottish Sun heeft volgens Kenny van der Weg een interview dat eerder deze week in VI verscheen volledig verkeerd vertaald. 
Volgens het artikel zou Kenny zich klaar maken voor een vertrek bij het Schotse Ross County omdat hij problemen zou hebben met de taal en zich zou vervelen in Dingwall, […]

NAC 2 speelt gelijk in Zwolle

In het MAC3PARK Stadion in Zwolle hebben de reserves van NAC vanavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen de reserves van PEC Zwolle.
Bij NAC speelden vanavond de volgende spelers: Andries Noppert, Ashley Smith-Brown, Jeff Stans, Grad Damen, Fisayo Adarabioyo, Gino Demon, Vinnie Vermeer, Feyo Glim, Charnie Ekangamene, Thomas Marijnissen en Victor Stenzler. De oefenwedstrijd in Zwolle eindigde […]