Go to Top

Nieuws

Nieuws

Uitzwaaien spelers zonder Breda Loco’s

De selectie van NAC vertrekt aanstaande zaterdag al richting Nijmegen om zich daar in alle rust te kunnen focussen op de wedstrijd. Vorig jaar was het vertrek op de wedstrijddag zelf een reden voor honderden supporters om vroeg naar het stadion te komen en de mannen succes te wensen met veel vuurwerk, spandoeken en rook. […]

Resultaten uit het verleden.. NAC-NEC

Statistiek en NAC, vaak een ongelukkig huwelijk gebleken maar afgelopen week bleek onze statistische voorspelling dan eindelijk eens te kloppen in het tweeluik tegen FC Volendam. Daarom hebben we voor de finales de statistieken nog maar eens afgestoft. 
De cijfers uit het verleden zijn gunstig voor de Parel van het Zuiden en zelfs de laatst gewonnen […]

Nijholt: “Blij terug te zijn”

Gianluca Nijholt heeft na langdurig blessureleed weer zijn eerste minuten voor het eerste van NAC gemaakt. Hij viel twee maal in tegen Volendam. In gesprek met BN De Stem vertelt hij over zijn tijd buiten het veld.
Hij moest van ver komen, maar inmiddels weer bijna helemaal topfit. Gianluca Nijholt raakte vorig jaar geblesseerd […]

De NAC jeugd kwam ook in actie dit weekend

Naast de play-offs die het eerste van NAC speelt, zouden we bijna vergeten dat er nog andere elftallen van de parel mochten spelen dit weekend. Omdat het voor de meeste teams, bijna, zomerstop is kwamen er maar twee elftallen in actie.
NAC O14 speelde tegen AZ O14, de leeftijdgenoten uit Alkmaar stonden na 11 […]