Go to Top

Nieuws

Nieuws

Ook KNVB zat achter Van der Gaag aan

NAC heeft met het vastleggen van Mitchell van der Gaag niet alleen Heerenveen en Sydney FC, maar ook de KNVB afgetroefd. De voetbalbond stelde vandaag Erwin van de Looi aan als nieuwe coach van Jong Oranje. Volgens VI was ook Van der Gaag in beeld.
Volgens het voetbalweekblad had de bond met Van de Looi […]

Ex-NAC: Van de Looi nieuwe coach Jong Oranje

Ex-NACer Erwin van de Looi heeft een nieuwe job. De oud-verdediger wordt de nieuwe coach van Jong Oranje, zo maakte de KNVB vandaag bekend. Hij tekende een contract tot de zomer van 2020.
Van de Looi vertrok afgelopen seizoen na druk van supporters bij Willem II. De oud-NAC-speler heeft niet lang zonder werk gezeten […]

Diemers: “Er is de nodige belangstelling”

Mark Diemers is één van de kandidaten om komend seizoen de selectie van NAC te versterken. De middenvelder, die gisteren met De Graafschap naar de Eredivisie promoveerde, bevestigt dat hij onder meer in de belangstelling van de Parel van het Zuiden staat. 
Diemers kan rekenen op interesse van verschillende clubs. De komende dagen gaat […]

‘Lovro Majer via City naar Girona of NAC’

De geruchtenmolen draait ook in Engeland weer op volle toeren. Vandaag verscheen in The Sun een bericht over Lovro Majer een 20-jarige aanvallende middenvelder die momenteel nog speelt voor Lokomotiva Zagreb. Manchester City heeft volgens de krant interesse in de speler die 9 miljoen moet gaan opbrengen voor de Kroatische club. De kans dat hij […]