Go to Top

Nog maar 20 kaarten voor hét FIFA-toernooi

Nog maar 20 kaarten voor hét FIFA-toernooi

Vandaag beginnen de online voorrondes in de zoektocht naar de E-Sporter die NAC dit jaar mag gaan vertegenwoordigen. In vier online voorrondes worden bepaald welke 16 deelnemers aanstaande vrijdag bij hoofdsponsor CM mogen gaan strijden om de titel. Na vrijdag begint het grote wachten dan echt voor alle FIFA liefhebbers, op 30 september kunnen zij namelijk meedoen aan het Grote B-Side Rats: We zitten weer in FIFA toernooi.

Tijdens dit toernooi spelen we met FIFA 18 dat slechts een paar dagen daarvoor zal worden gereleased en strijden 80 deelnemers om prachtige prijzen. Zo vallen er compleet verzorgde uitwedstrijden, NAC-shirts, kleding, PlayStation 4 accessoires en vele andere prijzen te winnen. De inschrijvingen lopen al even en inmiddels zijn er nog maar 20 plaatsen beschikbaar voor dit toernooi. We verwachten dat ook deze twintig plaatsen op korte termijn ingevuld zijn. Wil je meedoen? Dan kun je hier alle informatie vinden of hier direct je kaart bestellen.

Bezoekers zijn tijdens het toernooi op zaterdag 30 september in het Supportershome van de NAC Supportersvereniging meer dan welkom. Wij willen alleen wel even weten wie er komt. Daarom kunnen zij via deze link een bezoekerskaartje bestellen en dit op de dag zelf inwisselen tegen twee consumptiebonnen.

Het belooft een gezellige middag te worden voorafgaand aan het duel tegen ADO Den Haag!

Bron: B-Side Rats

6 Reacties op "Nog maar 20 kaarten voor hét FIFA-toernooi"

 • Tltl
  11 september, 2017 - 13:20

  Ik doe we maar heb geen PlayStation…..

  2

  0
 • Benn076
  11 september, 2017 - 13:28

  Dat is even een goed punt Tltl. We gaan kijken wat we daar mee kunnen.

  0

  0
 • Lars
  11 september, 2017 - 16:22

  Een ps4 met xbox controllers, yes please

  0

  0
 • Bryon
  11 september, 2017 - 16:33

  Als je een Xbox hebt hoef je niet mee te doen aan een FIFA toernooi op de playstation. Wat een drama controllers zijn dat zeg.

  0

  1
 • Bieritietie
  12 september, 2017 - 14:32

  Had heel graag meegedaan maar helaas dan op vakantie.

  Volgend jaar zeker!

  0

  0