Go to Top

Oefencampagne 2016/2017

Oefencampagne 2016/2017

Of we nou ere of eerste divisie spelen volgend jaar, een ding is zeker. Er moet een warming up voor het seizoen zijn. Een aantal oefenpartijtjes om warm te draaien, binding te krijgen met de achterban en zorgen dat diezelfde achterban bier kan drinken en worstenbrood kan eten.

Daarom zijn ze bij NAC al druk bezig de rit door de regio te plannen. Waar we eerder al meldden tegen wie de eerste wedstrijd is en wanneer de open dag is, kunnen we vandaag, in een iets korter berichtje, melden dat er vandaag nog twee wedstrijden van NAC in de buurt gespeeld worden. Helaas zit er nog geen denderende publiekstrekker bij, maar wat niet is kan nog komen. Op dit moment is de klapper van de voorbereiding namelijk voor de amateurclubs in de regio die de kassa al horen rinkelen en het bier al aan het in slaan zijn.

Op 1 juli begint NAC namelijk tegen de Kogelvangers. Deze wedstrijd, tegen de oude club van Robert Braber, wordt gespeeld in Willemstad. Twee dagen daarna kan NAC in Made, dus op fiets afstand voor de meesten hier, aantreden tegen de plaatselijke trots Madese Boys. Drie dagen later op 6 juli speelt ons eigen NAC tegen een heus regionaal elftal. In Zevenbergen is de Moerdijkse selectie de tegenstander. En Idkapper meldt hieronder in de comments dat op Zaterdag 9 juli de traditionele wedstrijd tegen de Zunderste selectie wordt afgewerkt.

Bron: B-Side Rats, BN deStem

15 Reacties op "Oefencampagne 2016/2017"

 • Peer11
  20 maart, 2016 - 22:20

  Paar potjes in de regio is prima, maar wanneer gaat NAC nou eens tegen echte tegenstanders oefenen? 4 potjes met 10-0 winnen leer je minder van dan 1 keer tegen een echte tegenstander spelen. Na de gezapige oefencampagne van dit seizoen kregen we meteen klop van volendam en eindhoven. Zou fijn zijn als er eens een scherp en gemotiveerd elftal staat aan het begin van de competitie zodat we niet meteen de rest van het seizoen achter de feiten aan lopen.

  0

  0
 • Rattatar
  20 maart, 2016 - 23:53

  Als je het mij vraagt alleen maar goed. Hoe meer supporters er geworven worden, hoe voller het stadion en hoe meer geld in het laatje.

  0

  0
 • poolshark
  21 maart, 2016 - 01:02

  wauw peer, dit is wel heel erg huilen om het huilen. Zoeken om maar negatief te kunnen zijn, zelfs in een nietszeggend topic.

  Het is fucking maart man, heeft jouw favoriete ploeg in huilie huilie land zijn oefen agenda al vol ?

  Jezus, als we hier al om gaan zeiken…..

  0

  0
 • Dutchbird
  21 maart, 2016 - 02:16

  @Peer11 als jij via acties en sponsoring ruim een miljoen bij elkaar krijgt denk ik dat een oefencampagne tegen Southampton, Swansea, Stoke City, Hertha BSC, Leverküsen, Anderlecht en AA Gent wel haalbaar is. Dan komen de mensen uit Zundert tot Raamsdonk en Chaam tot Zevenbergen ook wel kijken in Breda.

  Als je dat niet voor elkaar krijgt word ik niet boos op je hoor, dan mag je zelfs met mij meerijden naar doelpuntrijke oefenpotjes in de regio met leuk spel van NAC waardoor volgend seizoen nog meer mensen uit het “achterland” van NAC de weg weten te vinden naar het Rat Verleg Stadion. Dan krijgt meneer Goetzee nog meer centjes binnen die meneer Smulders mag weggeven aan leuke spelers. Kun je me nog en beetje volgen @Peer11?

  0

  0
 • van Flieger
  21 maart, 2016 - 09:48

  Rampzalig als het opnieuw Jupilerleague moet zijn.

  0

  0
 • JM
  21 maart, 2016 - 10:14

  Weet iemand of we dit jaar ook weer een oefenpot tegen de Zundertse selectie spelen?

  0

  0
 • Idkapper
  21 maart, 2016 - 10:45

  Jawel hoor dat weten wij van de ZUNDERTSE selectie en wel op ZATERDAG 9 juli !!!! Tot dan !!!!

  0

  0
 • JM
  21 maart, 2016 - 12:15

  Oke dankjewel, ik ga zeker proberen om erbij te zijn!

  0

  0
 • Peer11
  21 maart, 2016 - 12:54

  @Dutchbird

  Een “echte” tegenstander van het kaliber clubs dat jij opnoemt is uiteraard helaas niet haalbaar. Dacht meer aan een eredivisieclub aangezien we nog een jaartje jupilerleague tegemoet gaan. Met alle respect ander niveau dan Zundertse selectie. Daarnaast is het grote onzin dat NAC meer seizoenkaarten gaat verkopen door die verplichtte flut potjes in het achterland. De sfeer die NAC uniek maakt is in een vol stadion.

  0

  0
 • Peer11
  21 maart, 2016 - 13:13

  @Poolshark

  De indeling van de oefencampagne is al jaren gelijk en kijk waar we staan. Als je met NAC ooit nog iets wil bereiken, moet het algehele niveau van de club omhoog. Oftewel er moet een Topsportklimaat worden gecreeerd.
  Maar jij vindt bier drinken en kut roepen het belangrijkst?

  0

  0
 • BredaUnited
  21 maart, 2016 - 14:03

  Om 4/5 oefenpotjes tegen amateurs te spelen is gewoon standaard bij ALLE clubs in Nederland dus snap sommige reacties totaal niet hier.

  – Amateurs betalen ‘genoeg’ om de A/B Selectie van NAC te laten komen spelen.
  – Nieuwe spelers kunnen getest worden, positie wisselingen kunnen uitgeprobeerd worden.
  – Team raakt ingespeeld op elkaar dit is makkelijker als je 80% de bal hebt i.p.v. niet de bal hebt.
  – Het werven van nieuwe ‘jonge’ fans in de regio, die NAC hét NAC moet laten blijven.

  Dat er zelfs gezeurt wordt over de oefenwedstrijden voor seizoen 2016/2017, terwijl we eerst dit seizoen maar gewoon is af moeten maken.

  Unbelievable……….

  HUP NAC

  0

  0
 • Karel
  21 maart, 2016 - 14:20

  Wordt er ook nog tegen BVO’s van naam geoefend, zodat we met een ingespeeld team aan de competitie kunnen beginnen of………… blijft de voorbereiding van een hoog AMATEURISTISCH gehalte??????

  0

  0
 • naccer076
  21 maart, 2016 - 14:49

  Geen potje in ’t Heike dit jaar??

  0

  0
 • Eddy W
  21 maart, 2016 - 15:25

  Het complete schema is nog niet bekend. Tot op heden zijn er slechts drie(!!!) wedstrijden bekend gemaakt.
  Hoe kan dit dan dat mensen meteen reden zien om te zeiken? Weet iedereen waar NAC mee bezig is?

  Zoals hierboven aangegeven staat is het juist goed om ook tegen dit soort tegenstanders te oefenen. Bezig zijn met bepaalde lijnen in het spel, aanvallend, is juist een toevoeging. Tegen sterkere tegenstanders ga je ook het verdedigen fine-tunen. Er zou dus een goede mix van beide moeten komen. Ik gok dat Goedzee en Smulders daar ook al wel mee bezig zijn.

  0

  0
 • scheppioni
  22 maart, 2016 - 12:44

  EREDIVISIE VOLGEND SEIZOEN HEREN NAC SPELERS !!

  0

  0