Go to Top

Ook aanvoerder EDS naar NAC

Ook aanvoerder EDS naar NAC

We hebben er even op moeten wachten, maar nu komen de EDS talenten van Manchester City dan toch richting Breda. Na Brandon Barker sluit komende vrijdag ook aanvoerder Kean Bryan aan bij ons clubke.

En dat is goed nieuws. Bryan zal niet direct vol aan de bak kunnen, want hij zit met een kleine polsblessure. Komende vrijdag zal hij dus vanaf de tribune gaan bekijken waar hij nu dan toch weer terecht is gekomen. We mogen hopen dat het hem (en ons) bevalt wat hij gaat zien. Over één a twee weken moet hij dan speelklaar zijn.

Erg goed nieuws derhalve, en vanuit het NAC kamp wordt bij monde van John Peek dan ook enthousiast gereageerd op deze twee aanwinsten. En wij doen lekker enthousiast mee.

Hi Kean, welcome by the most beautiful club in the whole of the Netherlands (and far outside of our country!)

Bron: B-side Rats, BN DeStem

34 Reacties op "Ook aanvoerder EDS naar NAC"

 • 7Hills
  3 augustus, 2016 - 13:22

  Goed nieuws! Nu hopen dat we niet aanstaande vrijdag al nat gaan omdat we een verdediger van 1.50 in het centrum hebben staan (Rommens) want dan vervloek ik Man City dat ze zo laat een geblesseerde speler sturen.

  Maar goed, is er al nieuws of Thomas Agyepong? Heeft hij zijn visum al? Speelt hij vrijdag mee?

  0

  0
 • Judge M.
  3 augustus, 2016 - 13:22

  Als hij geen inworpen neemt en niemand op zijn bakkes mept dan kan hij toch gewoon meedoen? ;-)

  Hugodver zin in vrijdag!! COME ON NAC!!

  0

  0
 • NACBredaHB
  3 augustus, 2016 - 13:26

  @7Hills
  Rommens speelde de afgelopen wedstrijden uitstekend, ook tegen de grotere tegenstanders

  0

  0
 • somerset wes
  3 augustus, 2016 - 13:35

  helemaal eens met Judge m. Geweldige reactie

  0

  0
 • Kinderkaartje
  3 augustus, 2016 - 13:37

  Waar zijn alle 4e garntuur roepers nu eigenlijk?
  De mensen die riepen dat we de kruimels van MC krijgen?

  Deze man zal toch wel iets kunnen, of is hij aanvoerder gemaakt omdat hij zo’n leuke gast is en altijd geluk heeft met de toss?

  Hoe dan ook; welkom Kean! Make us proud!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@kinderkaartje
  3 augustus, 2016 - 13:42

  Je bedoelt ouwe spionkop ? Ik neem aan dat hij nooit meer een reactie plaatst nu haha. Vrijdag weer lekker na het stadion. Frisse spelers, Nieuw elftal met een hoop potentie en gaat dus alleen maar beter worden. Blij met tegenstander jong Utrecht. Een betere ploeg kun je niet hebben. Gelijk er op klappen dan word dat een makkie daarna spelers van city inpassen en ik weet zeker dat we bovenin mee gaan draaien

  0

  0
 • NAC4EVER!
  3 augustus, 2016 - 13:46

  Lekker bezig Smulders!
  Na Barker nu ook al Bryan.

  Hoop dat die zeurpieten nu eens kappen met dat ongeduldige gedoe.
  Heb gewoon geduld!

  Hoo ook nog steeds op Jan Wuytens.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  3 augustus, 2016 - 13:54

  @Sjef de gevulde koek

  O.S. inderdaad. Maarten. En nog een paar van dat soort roeptoeters die bij elk bericht over een speler die niet naar NAC komt beginnen te huilen en roepen dat de deal met MC niet voorstelt en dat alles voror de knaken is.

  Het is heel simpel.
  Er zijn -gokje- 100.000 profvoetballers in de wereld. Daarvan voetballen er 99.975 NIET bij NAC. Het gaat om die 25 die WEL bij NAC (komen) voetballen. Die moeten het doen. Als die maar goed genoeg zijn. De rest hebben we boodschap aan.

  En ook @Sjef de gevulde
  Let op met dat makkie, he!! Vorig jaar Voledam was ook ‘een makkie’. Ik ben toch met een enorm kutgevoel op vakantie gegaan. Die klap zijn we nooit echt teboven gekomen.
  En ook nu moet ik nog met vakantie. Hoop met een iets beter gevoel dan vorig jaar.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  3 augustus, 2016 - 13:55

  Klein detail. De City huurlingen doen vrijdag nog niet mee (behalve Smith Brown).
  De jongens die vandaag zijn gehuurd hebben zeker potentie!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  3 augustus, 2016 - 13:56

  @Ouwe Spionkop

  Hoeveelste garnituur, schat je in?

  0

  0
 • Breda
  3 augustus, 2016 - 14:01

  Per vandaag kampioenskandidaat nr 1 en Smulders heeft nog budget over ook voor 1 of 2 spelers die straks nog ergens afvallen.

  Maar vooral: City toont aan dat ze met NAC doorwillen en willen promoveren. Deze spelers hadden twente en nek ook zeker gewild.

  0

  0
 • Sneer
  3 augustus, 2016 - 14:05

  Mooi nieuws naast de komst van Barker. Zijn toch spelers waarvan de namen al langer rondzongen. Op naar vrijdag en daarna met deze jongens erbij!

  0

  0
 • Hop
  3 augustus, 2016 - 14:06

  Nachoreca nog steeds aan het flippen? City stuurt hun aanvoerder, hoe durven ze. En het ergste van alles, ze doen dat gratis. Ik zeg kappen met die handel.

  0

  0
 • Tvb
  3 augustus, 2016 - 14:19

  Berichten van vandaag staan gelijk aan een grote doos zakdoeken voor de traantjes te drogen van sommige reageerders hier

  0

  0
 • drs Marcellus
  3 augustus, 2016 - 15:24

  You speak very nice stonecole English Mafkees ;-)

  0

  0
 • Nr. 20
  3 augustus, 2016 - 15:37

  Top dit! Bespaar je de moeite om te reageren op types die enkel negatief zijn. Als we straks wedstrijd verliezen ligt het weer aan city deal etc. Zij hebben altijd gelijk en halen hun genoegen als het slecht gaat met NAC. Want dan hebben ze de aandacht die hier aan ze wordt gegeven…….

  0

  0
 • Tuinzigt85
  3 augustus, 2016 - 15:55

  Geweldig dit!! EN nieuwe GOEDE spelers voor NAC. En het ongelijk van alle zeikerds.

  0

  0
 • nachoreca
  3 augustus, 2016 - 16:02

  @ hop… ik flip nog steeds ja…nietszeggende talenten die niet eens mee kunnen doen. ..jij bent kennelijk erg snel tevreden…niks meer aan doen zou ik zeggen.

  0

  0
 • Maarten
  3 augustus, 2016 - 16:08

  De vlag kan uit, we gaan kampioen worden. Er rest alleen nog 1 ding of zelfs meerdere dingen. Hopen dat ze snel wedstrijdfit worden en de oudere blessures als voltooid verleden tijd kan beschouwen. Het andere dat het papierwerk snel in orde komt.

  Alle lichten op groen, alle duimpjes omhoog alleen ik ben zeer sceptisch. Ach realistisch kan ook negatief zijn. Toch de duimpjes maar weer omlasg?

  0

  0
 • nachoreca
  3 augustus, 2016 - 16:14

  @ maarten…dat bedoel ik hetzelfde te ze zeggen ja…jij doet het wat genuanceerder…haha

  0

  0
 • buurman
  3 augustus, 2016 - 16:49

  Ik vind het schitterend om te lezen. We willen allemaal hetzelfde (een NAC dat kampioen wordt of in ieder geval promoveert) en dus……………. vliegen we elkaar, op de site, in de haren… haha

  Zou de waarheid niet een beetje in het midden kunnen liggen beste mede supporters?

  Het zijn inderdaad spelers met potentie, maar ze moeten het nog wel bewijzen. En ik vraag me in alle eerlijkheid af, wie van ons heeft die jongens nu echt gezien buiten youtube ?
  Van de andere kant het zijn talenten van MC , dus ze kunnen wel het een en ander. Echter wij hebben ook als eens een doos talenten van feyenoord gehuurd (waaronder Sno) en eveneens van ajax /psv hebben we regelmatig spelers met potentie gehuurd. Ook die gasten lieten zien iets te kunnen, bepaalde spelers hebben we best iets aan gehad, maar om nu te zeggen dat ze op mij een onuitwisbare indruk achter hebben gelaten….. als het erop aankwam vielen ze dikwijls ook best tegen. Een echte goudvink zit er niet zo snel tussen. Ik wil maar zeggen, Bob Latchford zal ik nooit vergeten, en deze jongens hebben waarschijnlijk een kleurenfoto van big Bob in hun slaapkamer.

  Dus laten we eerst eens wat wedstrijden afwachten.
  Wel vind ik dat Smulders goed bezig is. Met weinig budget knutselt hij heel inventief een selectie in elkaar.

  Ik ben tevreden als er een ploeg komt te staan waar het (jeugdig) enthousiasme van afspat. Als we op die manier bij de eerste vijf spelen en de nacompetitie halen ; prima ! Dan is er weer een begin gemaakt.
  Punt blijft natuurlijk wel dat het financieel moeilijk wordt bij niet promoveren. Maar goed, dat moet Goetzee maar regelen.
  Heb er veul zin in vrijdag, maar onderschat nu astemblieft jong utrecht niet, wat dat is dan al weer fout nummer 1.

  0

  0
 • nachoreca
  3 augustus, 2016 - 17:08

  @ buurman… juist verwoord vanaf nu ga ik me ook als een echte supporter gedragen! Hahaha hup nac!

  0

  0
 • RV
  3 augustus, 2016 - 17:23

  Aan de ene kant ben ik ook tevreden als NAC volgend jaar fris en gretig speelt en bij de eerste drie eindigt maar intern weet iedereen bij NAC dat promotie noodzakelijk is om gezond overeind te blijven. Maar gezien de jeugdigheid van de groep brengen ze het niet op die manier (zoals vorig jaar wel het geval was).

  Als ik heel realistisch ben en een grove rekensom maak dan vind ik eigenlijk dat we met het huidige budget (wat nog steeds hoog is in de JL) qua ervaring en kwaliteit wel iets verder hadden mogen staan met de huidige selectie. Dat is dan toch tenminste het gevoel wat ik er bij heb.

  Rekening houdende met het feit dat we 4 city spelers hebben die gratis komen, 1 keeper gehuurd hebben (die ook geen hoge loonlast zal dragen) en een stuk of 8 spelers een amateur / jeugd contract hebben met prestatiebeloning (ik schaal ze even in op maximaal 25.000 euro bruto per jaar, wat volgens mij al ruim is gezien dit het gemiddelde is van een volwaardige JL league speler vorig jaar). De overige volwaardige selectiespelers zouden dan ieder voor 1 ton of meer op de loonlijst staan, dat is onmogelijk.

  Ik heb er dan ook vertrouwen in dat Smulders zijn huiswerk goed gedaan heeft en budget heeft achtergehouden om nog twee pareltjes binnen te hengelen (een centrale verdediger en een spits).

  0

  0
 • Reflektor
  3 augustus, 2016 - 17:31

  Laat die smulders maar schuiven .

  0

  0
 • matanza
  3 augustus, 2016 - 17:50

  Paar halve liters mee naar boven , kut roepen en leuk voetbal kijken ik heb er zin in HUP NAC

  0

  0
 • F7 on tour
  3 augustus, 2016 - 18:39

  Kamran Shirinzada1 uur geleden
  Both are talented.

  0

  0
 • Castle
  3 augustus, 2016 - 19:09

  Ziet er op papier goed uit alleen zijn er wel een aantal met blesure ..maar zit potentie in en dat gezeur met 3e keus dat moet goed genoeg zijn tegen utreg ajakkes pisv enz enz..gewoon voor de titel gaan

  0

  0
 • Hop
  3 augustus, 2016 - 20:50

  Nachoreca jij zegt realistisch te zijn. Maar volgens mij is de realiteit dat we weinig geld hebben. Dus als smulders met zo’n oplossing komt ben ik meer dan tevreden ja. Misschien dat jij met een betere oplossing komt, maar ik denk het niet. Dus wie is hier nou realistisch? Daarbij een jeugdinternational die vanaf zijn 11e bij mc speelt een nietszeggend talent te noemen vind ik nogal denigrerend als je zelf in de juup speelt.

  0

  0
 • stannac
  3 augustus, 2016 - 21:18

  Kom al meer als veertig jaar bij NAC en heb vertrouwen zeker gezien de situatie in het komend seizoen
  heb vorige week zaterdag bij open dag een groep gezien die zonder vedettegedrag na afloop zich onder de supporters begaf.
  ook hans Smulders zat op de b side relaxed naar wedstrijd te kijken
  Hoop dat groep dier nu er nu is in eerste wedstrijden punten gaat halen en in goede flow terecht gaat komen
  Spelers van city zijn nog jong maar zijn voor NAC normaal niet haalbaar en we mogen blij zijn dat ze dit jaar in ieder geval bij NAC gaan spelen (brandon baker is groot talent )
  Smulders heeft slim ingekocht en gaat ons nog verrassen met 2 spelers waarmee de selectie gezien de mogelijkheden zeker kampioenskandidaat is met transferwaarde in plaats van zakkenvullers met vedetteneigingen

  0

  0
 • JimGoose
  3 augustus, 2016 - 22:50

  Welkom! 4 MC spelers lijk me prima, zelf nog een ervaren speler achterin erbij halen en gaan komende vrijdag. Ik ben echt benieuwd naar komend seizoen.

  Vraagje uit nieuwsgierigheid: het lijkt er op dat de halve MC jeugd in NL gestald gaat worden, maar in welke competitie hadden die mannen gespeeld als ze bij MC zouden blijven?

  0

  0
 • azij
  3 augustus, 2016 - 23:00

  Eerlijk is eerlijk puik werk geleverd door smulders!!!!

  0

  0
 • nachoreca
  3 augustus, 2016 - 23:15

  @ hop kennelijk heb ik je geïrriteerd onder een andere topic….realistisch heb ik een paar dagen geleden laten vallen bij een ander onderwerp namelijk…Toen ben jij er vanmiddag eens lekker voor gaan zitten en een ironisch commentaar naar mij getypt. ..chapau! Het is mijn mening, niks denigrerends maar een tikkeltje voorzichtig in het feit of we zulke toppers binnen halen…wens je desalniettemin een mooi seizoen toe hoor.

  0

  0
 • Dun Diëe
  4 augustus, 2016 - 11:15

  Welcome to the Pearl of the South!!

  Hopelijk krijgen ze een beetje fatsoenlijk onderdak aangeboden en een talen cursus (lees: d’n Eej Kul Bredaose lesboekskes).

  0

  0
 • scheppioni
  4 augustus, 2016 - 12:41

  Helemaal prima, maar het belangrijkste (morgenavond al) is ons NAC geen eenlingen die vanalles met een bal a la Touzani kunnen maar is het ook een werkend voor mekaar team !
  Ik heb daar met mijn voetballende zoon ook vaak een discussie over, hij heeft ook die Touzani inbreng, maar vaak en vorig seizoen dikwijls gezien vraagt de wedstrijd ook om wat anders, dus ik ben benieuwd morgenavond, stel me niet een ‘lange’ terugreis teleur heren NAC spelers !!!!

  0

  0