Go to Top

Ook Visschers en Koomans weg

Ook Visschers en Koomans weg

Niet alleen Willem van der Hoeven vertrekt. Ook Jacques Visschers en Bas Koomans stappen op als bestuurslid bij NAC. Dit heeft de VI opgetekend uit de mond van Willem Reijn, die het blijkbaar veel belangrijker vindt om eerst de VI en dan pas de eigen achterban in te lichten. Althans, we nemen aan dat hij dat ergens vandaag misschien ook nog wel van plan was. Koomans en Visschers hadden respectievelijk “Financiële zaken” en “Technische zaken en Scouting” in hun portefeuille. Visschers is overigens een al eerder gepland vertrek. Hij wordt opgevolgd door Cor van Rooij, die al een jaar met het bestuur heeft meegelopen. (Thanks to NM die ons daar even op wees.) Dus dat had Willem Reijn ook niet hoeven te melden.

Daarnaast hoopt men wederom Leonardo te kunne n verkopen, omdat diens salaris te zwaar op de begroting drukt. “We hebben een te dure spelersgroep”, zegt Reijn. “Wat de inkomsten betreft zitten we goed. De nieuwe begroting zal tussen de 13,5 en veertien miljoen euro bedragen.”

Daarnaast wijst de NAC VI Communicatiemanager op de site van VI net als Van der Hoeven  ook op de tegenvallende verbouwingskosten.

Bron: B-side Rats, VI

8 Reacties op "Ook Visschers en Koomans weg"

 • rudie
  1 juni, 2010 - 15:42

  Reijn moet ook maar opstappen.

  0

  0
 • ciske
  1 juni, 2010 - 15:43

  gcd altijd eerst de media en maar schijt hebben aan de achterban !!!! kut bestuur, gelijk al een aantal weg

  0

  0
 • WallieNAC
  1 juni, 2010 - 15:43

  Misschien een idee om de communicatiemanager van de loonlijst te schrappen??? Het heeft weinig tot geen meerwaarde en het is ook erg onbetrouwbaar!

  0

  0
 • Fransje
  1 juni, 2010 - 15:44

  Ok prima.
  De spelersgroep nog steeds te duur na inkrimping?
  Wat heeft Stewart nu opgeleverd?
  Waar is het geld van de transfer van Stam gebleven?
  Hoe gaat de verbouwing nu verder?
  Kan nog wel honderden vragen meer bedenken.

  0

  0
 • nm
  1 juni, 2010 - 15:44

  Visschers is al opgevolgd door C van Rooij. Dat is oud nieuws

  0

  0
 • Leur Noord
  1 juni, 2010 - 15:46

  ALLEMAAL OPROTTEN ! en gewoon opnieuw beginnen met mensen die er wel verstand van hebben misschien nog een of andere oliesjeik die ons clubke wil kopen?

  0

  0
 • eenaaceebreda
  1 juni, 2010 - 15:58

  Ja hoor een oliesjeik die onze club wil kopen, daar moeten we blij van worden. En het lijkt me sowieso niet denkbaar dat er een NAC wil kopen.

  En dan mensen die schreeuwen om mensen met een NAC-hart? Nee dat levert wat op, we moeten mensen hebben die hier wat op kunnen bouwen, met of zonder clubhart dat kan me niets schelen, zolang ze maar visie hebben.

  0

  0
 • Mnac
  1 juni, 2010 - 16:47

  Ze moeten gewoon allemaal opstappen!!

  0

  0