Go to Top

Open dag 2017: Het supportersplein

Open dag 2017: Het supportersplein

Nadat we vanavond drie punten hebben meegenomen uit Arnhem staat morgen alweer de Open Dag op het programma. B-Side Rats staat met een stand op het supportersplein tussen onder andere de Breda Loco’s, Samen voor NAC en Stichting Vak G. 

Op de stand van de Breda Loco’s kun je zien hoe deze mannen telkens hun prachtige spandoeken maken, mooie Breda shirts aanschaffen waarvan een deel van de opbrengst naar de Locos gaat en natuurlijk kun je hier ook donateur worden. Hiermee steun je met een klein bedrag per jaar de fantastische acties in en rond het stadion! Ook veilen ze een prachtige gesigneerde canvas van het megadoek van afgelopen seizoen.

Stichting vak G staat er dit jaar weer met een hoop merchandise van de stichting. Zo zagen we op Facebook al petten, t-shirts en truien voorbij komen met het ontwerp van Vak G.

Samen voor NAC pakt dit jaar wederom uit met een uniek collectors item. Vorig jaar was het mogelijk om het Breda Monopoly spel aan te schaffen op de stand van Samen voor NAC, dit jaar bieden ze een unieke kapstok aan met de skyline van Breda. Deze kapstok is gemaakt van gepoedercoat staal en in beperkte oplage verkrijgbaar. Ook is dit de plek waar je de jeugdbus kunt bekijken, die ze dit jaar aan NAC hebben geschonken en kan zien wat Samen voor NAC afgelopen jaren allemaal heeft betekend voor de supporters en voor de club.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw favoriete opstelling voor komend seizoen. Daarom mag je bij ons jouw wissels aanbrengen in de basiself zoals hij te zien is op de stand, uiteraard mag je hierbij wel op  de camera even uitleggen waarom. Ook lopen onze fotografen rond op de open dag en kun je bij ons een potje FIFA spelen tegen de NAC (jeugd)spelers!

Ook Fanzine De Rat, de Supportersvereniging, de Clubraad en het museum zijn uiteraard te vinden op het supportersplein. De enige ingrediënten die dan nog ontbreken voor een mooi feestje zijn een koud biertje en FeestDJEwout en je raad het al, die zijn er ook!

Tot morgen!

Bron: B-Side Rats

2 Reacties op "Open dag 2017: Het supportersplein"

 • j.d. BSIDE
  12 augustus, 2017 - 12:40

  Zin in !

  3

  0
 • Naccer in mokum
  12 augustus, 2017 - 12:48

  Vooral zin in vanavond! Gas erop!

  10

  0