Go to Top

Van Diermen in de basis morgen

Van Diermen in de basis morgen

Vanavond trapt de echte die-hard carnavaller al af, morgen is de officieuze start van het Carnaval dat officieel aanstaande zaterdag begint (qua feesterijen, etc. De puritein start pas op zondag). Een hoop leut en nog meer drank en gekkigheid in het vooruitzicht voor velen. 257 NACCERS zetten voor het carnavaleske feestgedruis de polonaise in richting Dordrecht om de wedstrijd tegen de plaatselijke FC bij te wonen.

Het is niet ver, naar Dordt, en ook in de bus kan die polonaise worden voortgezet, om in een lange sliert het uitvak in te hossen. Dat zal een mooi plaatje geven. Voor directe aanvang van de wedstrijd geven we vanuit Breda het feest een respectvolle pauze met een minuut stilte ter herdenking van de overleden voorzitter van de Raad van Commissarissen van FC Dordrecht, Paul Beyersbergen. Daarna is het aftrappen en doorhossen geblazen (nogmaals, geen face-dives).

Dinsdag sloot Kevin van Diermen aan op de training en gisteren ook Lerin Duarte. Van Diermen zou fit zijn en al opgesteld kunnen worden was vanuit NAC hoorbaar. Duarte zouden we nog niet vanaf de aftrap zien. Enes Ünal is nog aan het frøbelen met wat papierwerk en een iets van een vergunning die nog niet binnen is.. Die is er dus sowieso niet bij morgen. Hopelijk is dat gezever wel snel opgelost en kan hij aansluiten bij de selectie. Van Diermen heeft er zin in, zo geeft hij aan BN/De Stem aan.”Ik ben fit. Ik ben gehaald voor twee posities in de verdediging. Dat de trainer me goed kent, wil niet automatisch zeggen dat ik speel. Ik moet het zelf afdwingen”, Aldus Van Diermen. “Bij Excelsior kwam ik niet meer aan spelen toe.  Als je dan naar een club als NAC kan, is dat fantastisch. Ik ben hier echt heel blij mee,” klinkt het gemotiveerd.

Dijkhuizen heeft maar twee á drie dagen gehad om beide nieuwkomers aan het werk te zien en te beslissen of ze opgesteld staan ja of nee. In één geval wordt dit ´ja´. Kevin van Diermen heeft het spelen al snel afgedwongen en start morgen gelijk in de basis. Hij neemt de plaats van van Michael Dingsdag, die eerder ook zijn aanvoerdersband verloor onder Dijkhuizen. De trainer geeft aan dat het aangaande Michael “overall niet goed genoeg was”. Ronnie Stam gaan we ook weer zien. Hij heeft de gehele week meegetraind en zal morgen in de basis starten. Dit gaat ten koste van Divine Naah. Vage geruchten rondom Ronnie lijken dus uit de lucht gegrepen. Verder zien we ten opzichte van vorige week weinig veranderingen. Kenny van der Weg had al de status van cultheld en daar kan sinds vorige week ook nog het woordje ´onsterfelijke´ aan worden toegevoegd. Die wordt dus niet op de bank geparkeerd, wat betekent dat Donny Gorter daar wel plaatsneemt. Lazic staat weer voorin in plaats van Verbeek en dan krijgen we de volgende opstelling:

Ten Rouwelaar
Mulder-Pedro-Van Diermen-Van der Weg
Suk-Stam-Matic
Seuntjens -Ars-Lazic

Morgen een andere instelling dan vorige week, maar wel met hetzelfde resultaat alstublieft heren. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem

24 Reacties op "Van Diermen in de basis morgen"

 • naccer076
  4 februari, 2016 - 14:22

  officieel begint carnaval zondag pas…..maar dit terzijde.

  0

  0
 • De Lange
  4 februari, 2016 - 14:23

  @BreDaN,weinig aan toe te voegen

  0

  0
 • Bertus-89
  4 februari, 2016 - 14:23

  ALAAAF!

  0

  0
 • poolshark
  4 februari, 2016 - 14:34

  Gelukkig is Stam er weer bij, die werd enorm gemist tegen Helmond. En gelukkig dat die paar idioten die onrust probeerden te stoken door over inleveren contract te lullen geen gelijk krijgen. Trieste mannetjes die zulke onzin lullen, get a life.

  0

  0
 • JM
  4 februari, 2016 - 14:34

  Het gerucht dat Stam buiten de selectie is gezet / contract in gaat leveren kunnen we dus bestempelen als “broodje aap verhaal”?

  0

  0
 • Dutchbird
  4 februari, 2016 - 14:44

  keuze was niet moeilijk want Dingsdag is compleet uit vorm

  0

  0
 • AndresIniesta
  4 februari, 2016 - 14:56

  Gelukkig dat Stam er weer bij is. Tegen (zelfs) Helmond bleek dat hij de onmisbare schakel is op het middenveld. Matic loopt teveel met de bal, Suk ontbeert ondanks zijn inzet het vermogen om het spel te verdelen en Naah is iets te chaotisch. Vrijdag is het tijd om te laten zien dat we daadwerkelijk stappen hebben gemaakt zoals menig speler en Dijkhuizen aangeeft. Zeker niet onderschatten dat Dordrecht maar als we ons eigen spel spelen dan heb ik er alle vertrouwen in.

  Sparta inhalen lijkt me een zeer lastige opgave maar we moeten klaarstaan mochten zij een mindere
  periode krijgen. Hup NAC!

  0

  0
 • MLbredaa
  4 februari, 2016 - 14:56

  Alleen Brands ipv Lazic…..

  0

  0
 • maarten
  4 februari, 2016 - 15:08

  Van Diermen is het oogappeltje van Dijkhuizen. Ik heb t idee dat Dingsdag bij Dijkhuizen totaal niet ligt. Nou val Dingsdag ook fors tegen.
  Ik moet vd Weg ook complimenten geven. Voorlopig voetballen zijn concurrenten hem niet uit de basis. Respect.

  0

  0
 • Bredafun
  4 februari, 2016 - 15:12

  ik zie liever brands ipv lazic, is toch n stuk meer power voorin dan!
  Jammer dat Ünal er nog niet in kan staan, volgende week beter voor hem.
  succes morgen!!\

  0

  0
 • TheBeek
  4 februari, 2016 - 15:16

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook meer verwacht had van dingsdag. Valt tot dusver wat tegen.

  0

  0
 • Westerpark
  4 februari, 2016 - 15:26

  Voor de Jupiler League wel een hele dure bank vol ontevreden “vedettes”.
  Dingsdag, Brands, Verbeek, Gorter…

  Ben bang dat dit nog wel eens voor problemen kan gaan zorgen.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  4 februari, 2016 - 15:34

  Kijk ik ben weer zeer blij dat meneer Stam speelt. Gaat een leuke pot worden verwacht ik.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  4 februari, 2016 - 15:41

  Ben benieuwd echt verschil ga je pas zien met duarte en onze lange vriend uit Turkije hup NAC kampioen worden we niet maar promoveren via de plat off met dit team moet echt wel tot de mogelijkheden behoren

  0

  0
 • Wijgaannietopzij
  4 februari, 2016 - 15:58

  Wat ik begreep is dat ze eigenlijk 1-4-4-2 gaan spelen. Met Lazic als vrije rol achter ars en seuntjes. Ik zeg Noad 3 punten..

  0

  0
 • RV
  4 februari, 2016 - 15:58

  Ik begrijp de keuze voor Lazic ook niet echt eerlijk gezegd.
  Een goede back die vooral goed is in een beetje druk doen voorin, meer niet.
  Je ziet ook aan alles dat dit niet zijn natuurlijke positie is.

  Komt geen fatsoenlijke bal voor bij Ars die het toch ook moet hebben van aanvoer.
  Tel daarbij op dat Seuntjens nu ook niet echt een speler is die de aanvoer verzorgd naar Ars…

  Verbeek was uit vorm (en ik ben vaak kritisch over hem geweest) maar viel wel prima in afgelopen week, snap niet waarom zo’n jongen dan niet beloond wordt. In potentie is Verbeek toch een betere buitenspeler voor dit NAC dan Lazic.

  0

  0
 • Wijgaannietopzij
  4 februari, 2016 - 16:57

  RV, ik geef toe dat Lazic de laatste 2 wedstrijden niet goed was. Maar ik wel zeker dat beter is voor het team als linksbuiten dan Verbeek. Dijkhuizen ziet dat ook dus laat die hem staan. Verwacht dat net als tegen FC Oss bijv weer veel gevaar van Lazic ook komt. En dat die zijn vorm aanvallend ook terug krijgt. Voor de rest snap ik de keus voor Van Diermen ook wel !!

  0

  0
 • RV
  4 februari, 2016 - 17:08

  Blijkbaar heb ik er dan toch weinig verstand van aangezien meerdere het niet met me eens zijn, dat mag uiteraard. Maar ik vind het allemaal zo mager met Lazic voorin.
  Bij je voorste 5 heb je dus Suk, Matic en Lazic…
  Dat is zelfs voor de JL te weinig als je kijkt naar creativiteit en scorend vermogen.

  Blijf dat 4-3-3 onbegrijpelijk vinden.
  Met Brands, Ars, Seuntjens, Duarte en Unal moet je toch een 2 spitsen systeem kunnen opzetten.
  Voor mijn gevoel zou een middenveld met Stam, Duarte, Matic, Seuntjens en een aanval met Ars, Brands / Unal ideaal zijn.

  0

  0
 • scheppioni
  4 februari, 2016 - 19:11

  Ik neem aan dat van Diermen linksbenig is, daarbij het gaat om het team, mijn zege(n) heeft Marinus !!
  HUP NAC ! Gisteren ook bij den bosch gezien dat een 2-0 voorsprong ook niet voldoende kan zijn, uhh hoe ging dat ook alweer “de keeper van den bosch…………… wij worden kampioen !!

  0

  0
 • Lotje
  4 februari, 2016 - 20:01

  Zag ook liever Verbeek dan Lazic. Brengt meer creativiteit en dreiging.
  Duur bankje zo!!

  0

  0
 • sam
  4 februari, 2016 - 20:39

  Dinsdag had moeten stoppen met voetballen,brengt niets bijzonders toe .Pedro en van de weg zijn bikkels achter in .

  0

  0
 • Ritchey
  4 februari, 2016 - 21:24

  Een uitgebreide selectie met zomaar in potentie spelers die iets extra’s aan ons NAC toe kunnen gaan voegen. Hoe lekker is het om te mijmeren over de “ideale 11”. Als Dijkhuizen de spelers die hij heeft gehaald (en dat zal niet voor niks zijn toch?) wil inpassen dan hoop ik dat er ook een keer echt afgestapt wordt van het 4-3-3. Naast Danny hebben we toch geen echte vleugelspeler meer.

  Lijkt mij een 4-4-2 opstelling waard om daar eens mee te starten (mits het systeem ook daadwerkelijk MAG wijzigen. En niet kijkend naar eigen kapitaal of wat dan ook, maar puur naar kwaliteiten en teambelang.

  …………………………..Ten Rouwelaar……………………..
  Mulder………Pedro…….Van Diermen…….Van de Weg
  ….. Stam/Suk……………Matic/Naah …………….Duarte
  ………………….Brands/Seuntjens……………….
  ………… ……Ars……………………..Unal/Verbeek

  Stam/Suk en Matic/Naah puur voor hun werklust op het middenveld (daar moeten de ballen ook worden veroverd. Duarte voor het begaafde balletje tussendoor of met de linkerpoot voor de goal swiepend. Brands of Seuntjens op de plek waar ze het best renderen met hun techniek en schoten uit de 2e lijn.. Seuntjens puur op het middenveld is mijns inziens te gevaarlijk om ballen te verliezen en er niet mee gestreden wordt door Mats om die bal terug te heroveren. Verbeek die ballen terug kan trekken naar Brandstof of Seuntjens of recht op de kop van Ars. Volgens mij weten de verdedigers dan niet meer wie ze in de gaten moeten houden en met de linies ver in balans. Zin in een nieuw Avondje!

  0

  0
 • Toontje
  4 februari, 2016 - 23:04

  liever stam achterin i.p.v. Mulder, Naah dan op het middenveld erbij en Brands i.p.v Lazic

  Jelle

  Stam Pedro v,Diermen v,d,Weg

  Suk Naah Matic

  Seuntjes Ars Brands

  Vooral Lazic is de laatste weken heel zwak

  0

  0
 • noël
  5 februari, 2016 - 19:49

  Van diermen is goed laat het maar zien jongen

  0

  0