Go to Top

Ouwerkerk baalt stevig van lek

Ouwerkerk baalt stevig van lek

Interim-directeur Bernard Ouwerkerk baalt stevig van het lek in zijn organisatie. NAC onderhandelde in besloten kring met de spelersgroep over het korten op de wedstrijdpremies. Het gesprek was nauwelijks afgelopen of BN/De Stem maakte al melding van de plannen.

Bernard Ouwerkerk is dan ook boos en wil het lek lokaliseren: “Ik neem deze zaak zeer hoog op. Het uitlekken van de onderhandelingen levert verschrikkelijke onrust op.  Dat het hele gesprek, inclusief de premie- en bezuinigingsbedragen tot op de komma nauwkeurig, in de media verschijnt is verbazingwekkend. Ik steek er mijn hand voor in het vuur dat er vanuit het kantoor niemand zijn mond voorbij gepraat heeft. We gaan dit serieus onderzoeken. De verantwoordelijke kan een stevig gesprek tegemoet zien.

De spelers zijn inmiddels over hun eerste woede heen. De selectie wil natuurlijk liever niet dat er aan hun inkomsten getornd wordt, maar beseft dat er eigenlijk geen andere optie dan inleveren is. Penders: “Natuurlijk waren we aanvankelijk pissig, maar ik ben ervan overtuigd dat we tot een goede oplossing komen. En, in tegenstelling tot wat er eerder geschreven is, snappen we heel goed dat de situatie voor mensen op kantoor nog ernstiger is. Daar verdwijnen mogelijk banen.”

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem26 Reacties op "Ouwerkerk baalt stevig van lek"

 • Broer van rioolrat
  2 augustus, 2010 - 11:20

  Bravo weer voor De Stem… Not. En wijze woorden van onze Rob, een aanvoerder waardig.

  0

  0
 • nac-forever
  2 augustus, 2010 - 11:21

  En, in tegenstelling tot wat er eerder geschreven is, snappen we heel goed dat de situatie voor mensen op kantoor nog ernstiger is. Daar verdwijnen mogelijk banen.”

  Hehe terugvuren

  0

  0
 • Graham Arnold
  2 augustus, 2010 - 11:24

  N.A.C. en iets binnenskamers houden .

  Dat werkt dus niet.
  net zo iets als :
  N.A.C. en onderhandelen
  N.A.C. en een meerjarig plan en dat dan ook nog kunnen uitvoeren.
  N.A.C. en financieel je zaken in orde hebben.
  N.A.C. en meerdere jaren rust in de tent hebben.

  Gelukkig zijn er ook nog zaken die wel goed gaan en kom ik nog met plezier de wedstijden bezoeken. Op de een of andere manier blijf ik naar N.A.C. gaan al word ik wel eens moe van het amateurisme en onrust binnen de club. Meestal zijn dat ook nog zaken die buiten het veld plaats vinden en niks met voetbal te maken hebben. Maar ja dat is ook N.A.C. Dat was 30 jaar geleden al zo en zal waarschijnlijk over 30 jaar nog zo zijn.

  0

  0
 • tiesto
  2 augustus, 2010 - 11:33

  Wil niet stoken, maar ene Willem Reijn werkte toch voor BN de Stem? Is wellicht wel wat makkelijk gezocht, maar je weet nooit…

  0

  0
 • Helsie
  2 augustus, 2010 - 11:33

  Dat is dan ook weer BN/De Stem. Hier neutraal over berichten, terwijl ze zelf wél weten van wie ze het bericht gehad hebben. Het zijn gewoon (riool)ratten. Maar dan niet in de positieve zin van het woord. :(

  0

  0
 • Den Gierige Boer
  2 augustus, 2010 - 11:45

  ————-Amoah———-
  Lurling—–Gorter—–Leonardo
  ——Kwakman——Luijckx——
  Schilder–Loran–Penders–Janse
  ————-Jelle———–

  0

  0
 • scouting nederland
  2 augustus, 2010 - 11:49

  Een week voor het begin van de competitie is het 1 grote puinhoop binnen ons NAC. Conflicten, ruzies, zwakke voorbereiding, 1 punt aftrek, selectie verre van rond etc etc.

  0

  0
 • palingrukker
  2 augustus, 2010 - 12:02

  @scouting nederland

  Ben jij ook voor NAC ?

  0

  0
 • johan
  2 augustus, 2010 - 12:04

  Hee Deelen, hoe weet jij eigenlijk dat een "zwakke" voorbereiding was? Volgens mij heb je niet 1 wedstrijd bezocht. Vieze onruststoker, bah!

  0

  0
 • Viking
  2 augustus, 2010 - 12:25

  WR en/of RM who else !!!

  0

  0
 • Hugo
  2 augustus, 2010 - 12:30

  Schitterend, hoort bij NAC. Gelukkig is het hier in het Bredase nooit rustig geweest. Het wordt weer smullen dit seizoen! Zondag twee punten godsakkerju! HUP NAC

  0

  0
 • Nr7
  2 augustus, 2010 - 12:33

  Zo ist maar net: zondag er gewoon staan!! Wie?? maakt niet als t er maar 11 zijn waar we mee beginnen!!

  0

  0
 • NACdeClub
  2 augustus, 2010 - 12:33

  Geef NAC helemaal gelijk!!

  Spelers een bonus geven voor een bepaalde eindprestatie niet voor iedere wedstrijd wat mij betreft.

  0

  0
 • NAC,lazio,zwaanswijk
  2 augustus, 2010 - 12:52

  Ik hoop dat NAC duplan nog haalt en v beukering als stand in voor amoah of boukhari huren. En dan Leo verkopen en blind huren. Prima deal?

  Hup NAC zondag laten zien !!

  0

  0
 • nac-forever
  2 augustus, 2010 - 13:04

  Wacht erop wie de eerste stap zal zetten op de heilige grasmat.

  0

  0
 • Frits
  2 augustus, 2010 - 13:16

  Ouwekerk baalt van lek… ik ook, kost me weer vet veel knaken om dat lek in mijn dak te dichten :P

  0

  0
 • Efha
  2 augustus, 2010 - 13:28

  Ach ja, ik baal er van dat er uberhaupt zulk soort zaken zijn waarover gelekt kan worden …

  0

  0
 • michel
  2 augustus, 2010 - 13:40

  lek ? groot gat is het alles lig opstraat
  ze lopen allemaal naar de media maaskant spelers staf enzo dus dat wordt makkelijk wijzen hoor iedereen is schuldig ;-)

  0

  0
 • Nijlpaard
  2 augustus, 2010 - 14:08

  Ik begrijp het nu echt niet meer. Nac heeft financiële problemen dat is bekend. Naar buiten toe is gecommuniceerd dat door de reeds doorgevoerde sanering al een groot deel van de schulden is weggewerkt.Verder werd verteld dat gelet op de structurele toename van de inkomstenkant Nac er eigenlijk niet eens zo slecht voor staat in vergelijking met andere clubs, de begroting 2010/2011 kon hierdoor zelfs worden verhoogd!!!
  Nu zegt de directeur ai dat er fors op de wedstrijdpremies moet worden bezuinigd want NAC staat met de rug tegen de muur, en zelfs het niet halen van de 100ste verjaardag van NAC in 2012 kan hier door in gevaar komen.
  Vind je het gek dat supporters er zo langzamerhand geen touw meer aan kunnen vastknopen, maar wat nog erger is misschien zelfs de verantwoordelijken zelf ook niet.

  0

  0
 • scouting nederland
  2 augustus, 2010 - 14:17

  Ouwerkerk neemt het woord precair in de mond. Velen haken dan af of denken te weten wat dat betekent. Synoniemen van precair zijn bevoorbeeld: bedenkelijk, hachelijk, penibel, netelig.

  Als je zulke woorden gaat gebruiken moet je bestand zijn tegen de storm die dan opsteekt. Je diskwalificeert er in 1 klap al het werk van je voorgangers inklusief de zittende regenten van Bavel, Gielen, Lips en van Haperen mee.

  0

  0
 • lek van pec
  2 augustus, 2010 - 14:31

  ik wil niet stoken maar omroep brabant bracht het nieuws als eerste naar buiten, die Ronald Strater is een goede vriend van Maaskant. De 6-koppige spelersraad sprak met op de achtergrond een zittende Maaskant en Maaskant heeft een eigen premie-stelsel.
  Dan lijkt het mij toch duidelijk wie het lek is, al klinkt dat onwaarschijnlijk maar de spelers waren ook pislink dat het naar buiten gekomen was dus die hebben er ook geen baat bij denk ik.

  0

  0
 • nac-forever
  2 augustus, 2010 - 14:41

  Suarez komt er vanaf met slechts 2 duels schorsing en 1 voorwaardelijk.
  Had een NACspeler moeten doen.
  Zo 4 wedstrijden dan of zo.

  0

  0
 • scheppioni
  2 augustus, 2010 - 14:50

  Ik ken al dertig jaar onrust bij ons NAC, zolang als ik NAC supporter ben, dwz. dat ons NAC altijd leeft, hoe naar het ook soms is ! Als bij onze club niks meer uitlekt, ook al hoort het natuurlijk niet, dan bruist het ook niet meer in brabant !

  0

  0
 • Mark
  2 augustus, 2010 - 15:13

  Het is allemaal de schuld van Schollen

  0

  0
 • sander h
  2 augustus, 2010 - 22:24

  Dat dhr Ouwerkerk eens gaat kijken naar evt lijken die nog een kast liggen dan zich in de media te gaan verbazen over het lek in de selectie.
  RM melde zelf doodleuk in de media dat er problemen zijn in de selectie. Logisch dan dat er dan ook spelers lekken naar de stem wat de problemen zijn. Maar dan nog. De spelers moeten eens stoppen met zeuren over geld. Ze verdienen tig x van wat wij verdienen en dan nog is het niet genoeg. Stoppen met zeiken en presteren!!!

  0

  0