Go to Top

Pedro: “het is een kwestie van gas blijven geven”

Pedro: “het is een kwestie van gas blijven geven”

Na een schorsing belande Luis Pedro ineens op de bank, om daar even niet meer vanaf te komen. Dat is voor geen enkele speler een prettige situatie. Vanavond mag hij weer starten, eigenlijk alleen maar omdat Kevin van Diermen plotseling geschorst blijkt te zijn.

“Het is voor mij geen fijne tijd geweest. Het team speelde goed, won met dikke cijfers en dan besluit de trainer het team te laten staan”, vertelt Pedro aan BN De Stem. De situatie frustreerde hem nogal. “Eigenlijk moet je het in je eentje zien op te pakken. Natuurlijk was ik gefrustreerd, maar het was wel positieve frustratie. Ik ga niemand negatief benaderen. De anderen vechten ook voor hun plek. Ik moet gewoon laten zien dat ik in de basis thuishoor. Het is een kwestie van je er niet bij neerleggen en gas blijven geven.”

Sjoerd Ars kijkt met enige bewondering naar de rustige reacties van de spelers met een reserverol. “Dat komt volgens mij ook omdat er nu duidelijkheid en rust is rond het elftal. Voor de winterstop was het vaak onrustig. Een sterke bank kan in je voordeel of nadeel werken.” In dit geval lijkt de situatie in het voordeel van NAC te werken.

Ook Marinus Dijkhuizen is positief over de manier waarop de gehele selectie zich momenteel opstelt. “Niet zeiken en zeuren. De bank kost ons geen extra energie meer. We kunnen nu lekker alleen maar met voetbal bezig zijn. En dat zie je terug op de training. De bank geeft veel weerstand, dat is alleen maar goed voor de basis”, besluit de trainer, waarmee hij erop wijst dat de bankspelers bij NAC op dit moment allemaal sterker geworden zijn.

Bron: B-side Rats, BN de Stem

 

5 Reacties op "Pedro: “het is een kwestie van gas blijven geven”"

 • Bredafun
  8 april, 2016 - 11:59

  Als de bankzitters sterker zijn geworden, dan vanavond Brands nog eens aan t werk zetten. die willen we terug zien! met hem en door hem wordt er zeker gescoord.

  0

  0
 • nacman
  8 april, 2016 - 12:10

  niet alleen gas geven maar ook inzicht en spelopvatting horen daar bij pedro

  0

  0
 • scheppioni
  8 april, 2016 - 12:41

  That’s the spirit nu nog hopelijk de komende weken ook uitvoeren zeker totdat er een verschil van vier doelpunten in het voordeel van ons NAC op het scorebord staat !!! HUP NAC HUP PEDRO !

  0

  0
 • Den86
  8 april, 2016 - 12:59

  Het is voor mij ook geen fijne tijd geweest toen je er nog wel instond

  Bij elke aanname, terugspeelbal, breedtepass hou ik mijn hart vast bij Pedrootje

  0

  0
 • piet
  8 april, 2016 - 19:24

  AUB geen Pedro

  0

  0