Go to Top

Penders: “Vooral van onszelf verloren”

Penders: “Vooral van onszelf verloren”

NAC verloor gisteren in eigen huis met 3-0 van FC Groningen. Persoonlijke fouten deden NAC de das om, besefte ook aanvoerder Rob Penders na afloop.

Penders: “We hebben vooral van onszelf verloren vandaag. We deden het onszelf aan en het was niet nodig geweest. Je kunt wel spreken van een ‘offday’. Als we vandaag gewonnen hadden waren we zeker in het linkerrijtje geëindigd. Nu moeten we vol aan de bak.

Zoals wel vaker de laatste tijd begon NAC niet best aan de wedstrijd. De mannen van Maaskant hebben wat tijd nodig om op te starten, zo lijkt het. PSV maakte daar nog geen gebruik van, maar Groningen trok direct de wedstrijd naar zich toe. Penders: “Ik vond ons heel slecht beginnen. In de eerste helft hadden we het verdedigend wel op orde maar in balbezit was het heel slordig. Daardoor kregen we ook twee goals tegen volgens mij. De tweede helft zetten we wel aan maar wil de bal er niet in.

6 Reacties op "Penders: “Vooral van onszelf verloren”"

 • scheppioni
  14 maart, 2010 - 10:08

  Dat bedoel ik nou met mijn eerdere post, al citeerde ik daar ook dat de keeper niet het verschil zou zijn, dat had ik mis ! Ik vind dat Maaskant hier als trainer een foutje maakte, normaal zijn het beide goeie keepers, maar Jelle was al niet in grootste vorm en als ie dan ook niet helemaal fit is moet de trainer de keuze make, want ik hoorde Maaskant op de radio zeggen, hij vond zelf dat ie kon spelen, tja dat vind een speler meestal ! Verder was de eerste goal toch wel een slap moment van Matthew, dat mag hij zich aanrekenen ! Ja en we hadden een pingel moeten/kunnen hebben, al betwijfel ik, als je met zo weinig OVERTUIGING speelt of het dan wel goed afgelopen was ! Het is helaas niet de eerste keer voor ons NAC, dat we een week na een topclub het zo verprutsen ! Willen we nog enigszins aanhaken, dan zal er volgende week gewonnen moeten worden en het mooiste van onze club is, je weet het maar nooit ! Pff, een balend weekend ! Come on NAC !

  0

  0
 • scheppioni
  14 maart, 2010 - 10:12

  Ik ben overigens wel benieuwd naar de straf van Donny en de straf van die van loda 'Hadi(dolle)stier' ! Daar zal toch wel een wedstrijd of vier tussen zitten neem ik aan, Goeiendag zeg !

  0

  0
 • L.
  14 maart, 2010 - 12:30

  Wordt tijd dat Jan Boeren weer eens op bezoek gaat bij Jelle. Sinds hij verhuisd is is hij geen schim meer als de maanden ervoor.

  0

  0
 • jan uit G
  14 maart, 2010 - 13:15

  slap geouwehoer penders!!!jullie zijn een stelletje verwaande klootzakke die vet overbetaald worde ze moete jullie is naar prestatie salaris gaan geven, het was een groot fucking drama gistere te lam om een tandje bij te zette de ouwe RAT draaide zich om in zn graf wat een stelletje amateurs, jullie verdiene nog geen 10.000 euro salaris,wij zijn wel degene die jullie vette salaris betale hoor en daar mag je best 1X PER WEEK VOOR LOPE LAMZAKKE,stel arrogante klootzakke

  0

  0
 • scouting nederland
  15 maart, 2010 - 02:22

  De uitslagen met of zonder Penders dit jaar spreken boekdelen. De impact van Robbie is al maanden negatief.

  0

  0
 • Loran!(h5)
  15 maart, 2010 - 09:05

  Waarom niet gewoon dezelfde achterhoede als tegen psv?
  Psv had toen niet zo heel veel uitgespeelde kansen met KWAKMAN EN ZWAANSWIJK,
  En Jelle stop met jezelf in oranje te roepen, oranje onder de 16 heeft al betere keeper

  0

  0