Go to Top

Perry Hendriks naar FC Utrecht

Perry Hendriks naar FC Utrecht

Niet alleen op het veld, maar ook op kantoor vinden er deze zomerstop nogal wat personele wijzigingen plaats. Perry Hendriks, die als Corporate Communications Manager bij NAC op de loonlijst stond, verlengt zijn contract niet en verruilt de Parel van het Zuiden voor FC Utrecht.

Hendriks kwam in het kielzog van Stefaan Eskes naar NAC. In zijn eerste periode werd hij vooral als ‘passant’, ‘vriendje van’ en ‘overbetaalde zakkenvuller’ neergezet. Wat moest NAC met een communicatiemanager, die niet uit de regio komt, geen binding met de club had en alleen iets met Amerikaans voetbal (Amsterdam Admirals) had? Toen Stefaan Eskes vertrok, rekenden veel mensen er dan ook op dat Hendriks ook de Bredase deur achter zich dicht zou trekken.

Perry bleef echter en drukte, naarmate de tijd vorderde, steeds meer zijn stempel op de communicatie van de club. Gesteund door jongens als Matthias en Mijndert professionaliseerde hij de communicatie bij NAC. Daarnaast wist hij meer dan eens exact de juiste snaar bij supporters te raken, met zaken als #BredaGelooft en het feit dat komend jaar Heintje op de SCC prijkt als meest recente positieve uitschieters. Het feit dat NAC een veel groter  communicatiebereik heeft dan de club op basis van haar grootte zou moeten hebben, is voor een flink deel aan hem toe te schrijven.

Bij FC Utrecht wacht hem nu een nieuwe uitdaging. Wij vinden het oprecht jammer dat Perry vertrekt.  Los van het feit dat wij altijd bijzonder prettig met hem samengewerkt hebben (dankzij hem kunnen we jullie BSR TV brengen), vinden wij dat hij inmiddels echt een NAC-hart heeft en dat hij met zijn team onwaarschijnlijke hoeveelheden werk heeft verricht. Wij vinden dan ook dat hij met een trots gevoel terug mag kijken op wat hij bij NAC voor elkaar heeft gekregen. Niet slecht voor een passant :)

Bron: B-Side Rats

23 Reacties op "Perry Hendriks naar FC Utrecht"

 • Bredaaaa
  8 juni, 2016 - 12:49

  Perry We gaan je missen!
  Echte NAC man met super communicatieve specialiteiten!
  Zeker met je geslaagde bredagelooft campagne!
  Y.N.W.A.

  0

  0
 • Willemf5
  8 juni, 2016 - 12:50

  En dan de grote vraag: Vast contract of toch parttime?

  0

  0
 • Brabantplein
  8 juni, 2016 - 12:53

  Perry bedankt je hebt mooie dingen voor onze club gedaan. Succes in Utreg

  0

  0
 • Oosterhout3
  8 juni, 2016 - 12:57

  Perry kon je om 3 uur snachts bereiken over nac…..
  De volgende dag wel weer op tijd opt werk…. als hij 60 uur werkt is dat weinig….

  Club wordt dunner en dunner!

  0

  0
 • Dutchbird
  8 juni, 2016 - 13:04

  Hopelijk kan Justin snel een goede opvolger vinden want Perry heeft bewezen hoe belangrijk communicatie is voor de commercie (kaartverkoop en sponsoring) en voor de relatie met de supporters. Goed kunnen communiceren is maar een van de vereisten. Ook betrokkenheid, empathie en heel veel energie (die 60 uur waar oosterhout3 het over heeft) zijn kritische succesvoorwaarden.

  0

  0
 • RV
  8 juni, 2016 - 13:21

  Was sceptisch bij zijn komst maar ik denk wel dat hij van meerwaarde heeft kunnen zijn.
  Blijft altijd moeilijk beoordelen met dit soort functies en ik weet ook niet wat hij op de achtergrond allemaal deed. Wordt soms wat lacherig over gedaan zo’n communicatie functie, bij veel bedrijven vaak ook wel terecht maar voor een voetbalclub is het toch belangrijk.

  0

  0
 • Waddinxveen
  8 juni, 2016 - 13:34

  Toont maar weer eens aan dat mensen de tijd moeten krijgen om een beleid uit te kunnen werken. Geldt in mijn ogen ook voor Dijkhuizen en Smulders!

  0

  0
 • BredaBeatrix
  8 juni, 2016 - 13:35

  Perry was inderdaad een goeie! Hij volgt nog een goeie op bij Utrecht. Hopelijk komt Martin nog eens bij NAC werken.

  Hup NAC!

  en stiekem ook al hupBelgiehup.nl!

  0

  0
 • RaraNAC
  8 juni, 2016 - 13:37

  Ook ik was sceptisch op Part Time Perry, maar ik moet toegeven dat hij goed werk geeft verricht.
  NAC is iets proffesioneler geworden, en dat mocht ook wel na 100 jaar.

  Ondanks het feit dat er geen geld is zou ik deze positie wel weer opvullen.

  0

  0
 • Gilze
  8 juni, 2016 - 14:42

  En Tobiassen gaat definitief aan de slag bij Sparta

  0

  0
 • Oldskool
  8 juni, 2016 - 14:51

  Perry als woordvoerder van Eskes was een misser. Want die had juist iemand nodig uit de club op die functie. Maar zeker daarna niets dan lof. Communicatie en presentatie van NAC is veel beter geworden.

  0

  0
 • Eljé
  8 juni, 2016 - 15:48

  Meest opvallend aan dit bericht is dat het – door alle gebeurtenissen bij de club – al eeuwen geleden lijkt dat Eskes hier zat.
  Nog geen drie jaar geleden dat ie vertrok…

  0

  0
 • reporter076
  8 juni, 2016 - 15:50

  Ok wij, de verslaggevers van 076radio.nl, hebben ondervonden dat Perry, Matthias en later ook Meindert er alles aan hebben gedaan om ons zo goed mogelijk ons “werk”/hobby te kunnen doen. Ook in de periode dat ik namens NAC NACTv mocht maken voor toen nog eredivisie live hebben we heel erg prettig samengewerkt.

  Ik kan niet anders zeggen dan PERRY BEDANKT!! en veel suc6 bij Utreg!

  0

  0
 • HenkTank ©
  8 juni, 2016 - 15:55

  Met alle respect, goed werk verricht, absoluut.maar een NAC hart? Hij heeft hart voor het werk dat hij doet en staat voor 100 % achter zijn werkgever zoals dat hoort.
  Hij zal zich voor FC Utrecht niet met minder passie inzetten dan hij voor NAC heeft gedaan.

  Maar hij is dus blijkbaar goed voor jullie geweest en jullie gaan hem missen. Daar word je sentimenteel van;)

  0

  0
 • Freek
  8 juni, 2016 - 16:08

  Een NAC hart maar wel uurtje (€85) factuurtje maar zolang als hij de praatpop van Eskes mocht zijn werkte hij vrolijk verder…..Dit zijn geen NAC mensen maar passanten…..Hoe vaak hebben jullie onze NAC man Eskes nog op de tribune gezien?? Deze jankbal staat wel met zijn kop in het voorwoord van ons mooi jubileumboek!

  0

  0
 • Baske
  8 juni, 2016 - 16:48

  NAC hart m’n reet, lekker belangrijk…puur door kunde en doorzettingsvermogen een strategie ontwikkeld die vele duizenden extra bezoekers trok afgelopen seizoenen. Iets waar zelfs de kruiken jaloers op zijn (zag dat letterlijk zo staan op hun forum ding)

  0

  0
 • Heksenketel
  8 juni, 2016 - 18:31

  Communicatie is in deze tijd van multimedia en social media ongelooflijk belangrijk voor het imago van ons mooie NAC. En een positief imago levert pegeltjes op! Dus snel een hele goede vervanger zoeken. En Perry…bedankt en heel veel succes!

  0

  0
 • buurman
  8 juni, 2016 - 19:19

  Perry had een valse start, maar daarna ging het best goed.

  0

  0
 • henk
  8 juni, 2016 - 21:08

  @Baske
  Vele duizenden, ja? Zonder Perry had NAC dus een leeg stadion? Dan snap ik dat Utrecht geïnteresseerd in hem is.

  0

  0
 • SjorsNAC
  8 juni, 2016 - 22:19

  Heeft het prima gedaan! Hopelijk goede vervanger

  0

  0
 • Baske
  8 juni, 2016 - 22:22

  @Henk,

  Ja dat geloof ik wel. De vaste kern komt zioezo wel maar qua marketing en communicatie heeft NAC er wel veel over de streep weten halen. Duizenden in totaal over meerder seizoen is volgens mij wel een redelijk aantal

  0

  0
 • Ok dan
  9 juni, 2016 - 08:06

  Jeroen Baldwin komt terug naar Nederland deze zomer. Op en top NAC man.

  1 en 1 is 2

  Voor diegene die hem niet kennen. Was voorganger van Perry echter moest vanwege familie issue naar Curacau.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  9 juni, 2016 - 13:33

  Ken de man niet, maar lees ik dat hij BSR TV ondersteunde en de kans gaf om ons daarvan mee te laten genieten, verdient wat mij betreft een bedankje, dus bij deze.

  Heeft daarnaast natuurlijk in zijn laatste periode goodwill gekweekt bij mij, door een kleine 20 (gratis) kaarten te regelen bij de afscheidsavond met zijn oud collega’s bij de brandweer van Stad a/h Haringvliet van mijn invalide maat uit diezelfde plaats.
  Gelukkig konden die daardoor allemaal mee naar ons stadion om zo bij hem op de invalide tribune te kunnen plaats nemen.
  Sommige dingen vergeet je niet…….

  0

  0