Go to Top

Prijswinnaars shirts SMS actie bekend

Prijswinnaars shirts SMS actie bekend

Mogelijk is het je opgevallen dat er de laatste tijd plotseling een banner staat te schitteren bovenaan je favoriete NAC nieuwssite. Zoals die banner je al vertelt ondersteunen we op die manier een SMS actie van Samen voor NAC.

De club vrijwillige geldvergaarders wil met de opbrengst van die actie, die overigens in innige samenwerking met CM Payments uitgevoerd wordt, een nieuwe bus voor de jeugdopleiding bekostigen. Daar staan we uiteraard achter en dus HOP een banner op de site, ontworpen door niemand minder dan de man die ook de shirts van NAC ontwierp.

De SMS actie loopt nog steeds en nog steeds kan je een seizoenkaart voor het leven winnen of een dagje scouten met de grote man (Hans Smulders) zelf. De winnaars van de gesigneerde wedstrijdshirts zijn inmiddels echter al wel bekend. Zij worden schriftelijk door Samen voor NAC benaderd om één en ander af te stemmen, zoals de prijsuitreiking en (niet geheel onbelangrijk) de gewenste kleur van het shirt. Dank u wel voor het sponsoren, RB-Media.

Wij zeggen: gooi er nog even een SMS met de letters SvN naar 4004 tegenaan (kost je wel € 3,- per verzonden bericht), steun de jeugdopleiding en win mogelijk die levenslange toegang tot de thuiswedstrijden of die onvergetelijke dag met Hans Smulders.

Bron: B-side Rats, Samen voor NAC

7 Reacties op "Prijswinnaars shirts SMS actie bekend"

 • Judge M.
  12 augustus, 2016 - 17:31

  De winnaars schriftelijk benaderen op basis van een verstuurd smsje.. Dat is best knap!

  Alle winnaars proficiat!

  0

  0
 • Jiwan B
  12 augustus, 2016 - 18:15

  NAC moet eens zelf voor zijn geld gaan zorgen, het is een keer klaar.

  0

  0
 • Brat
  12 augustus, 2016 - 18:36

  @Siwan

  Doneer anders even een paar miljoen.

  Dus als NAC deze actie zelf had georganiseerd was het wel goed geweest?

  Misschien moet je eens uit je ei komen. Welke Jupiler league club heeft de bezetting om elk plan zelf op te pakken. Het is fijn dat er om NAC heen heel wat clubjes zijn die hier in meewerken. Dat maakt de club tot wat hij is. Maar blijf maar lekker zeiken dan zal er vast veel veranderen.

  0

  0
 • F7 on tour
  12 augustus, 2016 - 18:44

  Vraagje: ik heb per ongeluk de SMS naar m’n lelijke schoonmoeder verstuurd.. Maak ik nu nog kans?

  0

  0
 • Breda
  12 augustus, 2016 - 18:45

  Come on Nac!! 0-5

  0

  0
 • scheppioni
  12 augustus, 2016 - 19:30

  Zo is’t Breda !!
  De drie scheppioni’s zijn de gelukkige vandaag al laten we hopen dat ons NAC hier een goed vervolg aangeeft, draagt toch altijd des te trotser bij een overtuigend NAC ipv een onzeker NAC !!
  Dat onzekere van twee seizoenen betreft beleving en strijd, daar hebben we het wel mee gehad dus net wat Breda zegt, what the f^ck is groesbeek, kom op zeg !!

  0

  0
 • Samen voor NAC
  12 augustus, 2016 - 22:39

  @ Judge M. We hebben de winnaars natuurlijk eerst gebeld 😜👍

  0

  0