Go to Top

Remie: “Deze boodschap had ik absoluut niet aan zien komen”

Remie: “Deze boodschap had ik absoluut niet aan zien komen”

NAC neemt na dit seizoen afscheid van jeugdtrainer Peter Remie. De club is van mening dat de voormalige rechtsbuiten niet in de ‘nieuwe opzet van de jeugdopleiding past’. Remie speelde praktisch zijn hele carrière voor NAC en was ook al langere tijd als trainer bij de club actief.

Omdat hij met de A1 ook nog eens niet onaardig presteerde (hij promoveerde vorig jaar naar de Eredivisie en bezet daar een plek in de middenmoot), had Remie de boodschap niet verwacht: “Een grote klap. Deze boodschap had ik absoluut niet aan zien komen. Met het idee dat me een regulier functioneringsgesprek te wachten stond, meldde ik me op de club. Binnen vijf minuten stond ik vervolgens weer buiten: NAC wil de jeugdopleiding verfrissen. Wat dat concreet inhoudt, heb ik niet meer gevraagd. Daarvoor was ik te emotioneel.

Remie baalt dat NAC hem nu pas meedeelt niet met hem verder te willen: “Ik denk dat ze bij NAC ook in januari al wel wisten dat ze niet met me door wilden. Als ik het toen had geweten, had ik meer kans gehad om iet anders te vinden.

Als mogelijke opvolgers voor Remie worden Van As en Gudelj genoemd.

22 Reacties op "Remie: “Deze boodschap had ik absoluut niet aan zien komen”"

 • N. Aukesss
  23 maart, 2010 - 10:27

  Schandalig! Dat je niet verder wil met iemand, dat kan gebeuren, maar een oerNACcer als Remie schuif je niet zo aan de kant.

  0

  0
 • Dave
  23 maart, 2010 - 10:33

  Van As als vervanger?! Godnondeju!!!

  0

  0
 • 7
  23 maart, 2010 - 10:39

  Aardige vent dat wel. Maar past volledig in het van eenenaam verhaal. Snabbel hier consumptiebonnen daar. Etc etc. Loopt bij NAC rond alsof hij rat Verlegh is. Eigen kuil gegraven. Succes met je koeriersbedrijf Peter!

  0

  0
 • Snorkel
  23 maart, 2010 - 10:44

  Ook voor mij onbegrijpelijk, succes Peter!

  Ligt het aan mij of wordt het ineens onrustig bij ons NAC?

  0

  0
 • aNAConda
  23 maart, 2010 - 10:51

  snorkel dat ligt aan jouw
  bij gewone bedrijven gaan ook mensen weg op dezelfde wijze
  alleen hier gaat het om zogenaamde oude bekende en daarom reageren mensen emotioneel maar is volgens mij tegenwoordig allemaal heel normaal dat het zo gaat

  0

  0
 • Snorkel
  23 maart, 2010 - 11:10

  Fijn dat je voor me denkt aNAConda, maar als ik zijn resultaten volg lijken mij die best positief.

  0

  0
 • snake
  23 maart, 2010 - 11:32

  Jammer Peter.
  Succes in je verdere carriere.
  Voor jou ligt de voetbalwereld ook open.
  Spreek je nog.

  0

  0
 • Wanny
  23 maart, 2010 - 11:59

  Ik kan het werk van Remie niet beoordelen, maar je moet je niet blindstaren op het feit dat ze nu leuk meedraaien in de eredivisie voor A-junioren. Hiervoor hebben ze namelijk vele jaren lang, ook onder leiding van Remie, tevergeefs getracht te promoveren.

  Waar het veel meer om gaat is of iemand spelers beter maakt en de stap laat zetten naar een vaste plek in het eerste. Helaas is dat laatste geen enkele jeugdspeler gelukt in de laatste 10 jaar. Zelfs een eenvoudige back breekt er niet door. Dus dat er aan die opleiding iets schort is wel duidelijk, of vervanging van Remie daarbij helpt kun je als supporter moeilijk beoordelen.

  0

  0
 • naccie
  23 maart, 2010 - 12:10

  schandalig

  0

  0
 • scheppioni
  23 maart, 2010 - 12:22

  Kan ik ook niet bevatten, maar tis wel allemaal drastisch wat er bij ons NAC gebeurd ! Mag mr van as idd wel blijven ?! Ga je goed Peter , zie je hopelijk nog wel in het Rat Verlegh !

  0

  0
 • scouting nederland
  23 maart, 2010 - 12:27

  wordt ook heel slecht en ranzig gecommuniceerd binnen NAC. het feit alleen al dat PR het allemaal niet heeft zien aankomen duidt op een onprofessionele cultuur, de hand van Mommers kortom.

  0

  0
 • boedha
  23 maart, 2010 - 12:45

  werd tijd dat die zakkenvuller eruit vliegt heeft totaal geen toegevoegde waarde voor NAC alleen jammer dat zijn opvolger precies hetzelfde is dus ook van as eruit aub.

  0

  0
 • Dirk
  23 maart, 2010 - 14:51

  De zoveelste echte NACCER die sneuvelt onder het beleid van Tejo….

  0

  0
 • hoi
  23 maart, 2010 - 15:40

  Echte NACcers bestaan niet. Dat is een vals sentiment dat onder supporters leeft.
  Theo Mommers moet zorgen dat de club vooruit gaat en daar kan je geen valse sentimenten bij gebruiken, maar alleen zakelijkheid. Als daarin past dat Peter ergens anders moet gaan werken, dan is dat zo.

  0

  0
 • Brightest Star
  23 maart, 2010 - 17:08

  Ja jongens die van As heeft zo zijn dikke vriendjes binnen NAC.
  Een slijmjurk die vooral met Stewart zwaar bevriend is. Op basis van kwaliteit had hij zelfs destijds helemaal niet aangenomen moeten en mogen worden! Als hoofdscout bij ADO was het al een onvoorstelbare ramp.
  Wat heeft die vent in hemelsnaam in bijna vier jaar tijd bij ons bereikt?
  Een echt jong talent,onder 20jaar, uit Belgie of de Jupiler heeft hij nog steeds niet weten te scouten en dat heeft echt niet altijd met geld te maken! In Elia zag hij het destijds niet zitten evenals in Huntelaar.
  Recent zien we dat hij een toekomstig goede spits als Dost laat lopen.
  Heracles heeft hem voor een habbekrats,op negentien jarige leeftijd bij Emmen op gehaald. Dat van As nu weer in de race is om er een ander baantje bij te krijgen,heeft alles en alleen met vriendjespolitiek te maken. Op de CV van van As staan tot op heden alleen maar dikke onvoldoendens.Gezakt dus……! Dikke vriendjes blijkt hij bij NAC in iedergeval wél te hebben!

  0

  0
 • johan
  23 maart, 2010 - 17:52

  Dat een man van de club aan de kant word gezet is natuurlijk niet altijd leuk, voor ons als supporters. Maar ik heb wel het idee dat ze bij NAC wel weten waar ze mee bezig zijn. Iedereen mag natuurlijk zijn/haar mening hebben en een theorie bedenken waarom het zo moet gaan… Ik vind gezien de feiten (meer toeschouwers, betere financiele posite, elk jaar toch weer goede aankopen als bijv Kwakman, Schilder, straks ook Luijckx. . ., Europees voetbal, verbeterd stadion etc) dat NAC de goede weg op aan het gaan is. Al moet er hier en daar pijnlijke beslissingen moeten worden genomen. Maar het gezegde luidt: zachte heelmeesters maken stinkende wonden…

  Mijn steun heeft het bestuur.

  Al is het wel spijtig voor Peter…Maar ik neem aan gezien zijn kwaliteiten dat hij vast ergens zijn trainerscarriere voort mag zetten…

  0

  0
 • breda 4813
  23 maart, 2010 - 18:37

  waardeloos,kweet nie waar ze mee bezig zijn…remie is n clubicoon..

  0

  0
 • Leur Noord
  23 maart, 2010 - 18:44

  HE ES WAAR BEN JIJ GVD MEE BEZIG MAN PRULLER ! SCHANDALIG VRIENDJESPOLITIEK !!!

  0

  0
 • MV
  23 maart, 2010 - 19:29

  Supertriest dat er zo om wordt gegaan met clubiconen. En het is helaas niet de eerste.

  0

  0
 • Joepel
  23 maart, 2010 - 20:17

  Missen we niks aan. Houdoe en bedankt!

  0

  0
 • F2 DE GEKSTE!!!!
  23 maart, 2010 - 20:17

  Schandalig!!!! Het gaat je goed Peter! Succes verders!

  0

  0
 • papaedje
  24 maart, 2010 - 07:15

  schandalig voor woorden maar, zo is NAC he schijnheilige honden.
  Wat ik niet snap is dat ,
  Nebosja Gudelj en Jeffrey van As wel in het plaatje van NAC passen en wat heeft van As nu de laatste jaren betekend voor NAC ? niets dacht ik zo

  0

  0