Go to Top

Return of the Wiedemeijer

Return of the Wiedemeijer

Tussen de eerbetonen en stadionverboden door besloot de knvb (zoals dat wel vaker op dinsdagen gebeurt) de scheidsen te verdelen over des Neerlands betaalde voetbalvelden.

En deze keer krijgen we geen fluitmaagd die net de scheidsrechtersschool verlaten heeft. Neen. Niemand minder dan Reinold Wiedemeijer zal aanstaande vrijdag de scheidsrechter zijn. De uitwedstrijd tegen Go Ahead (die nergens meer over gaat voor NAC en vooral goed als play off-voorbereiding is) betekent zijn rentree als scheidsrechter nadat een fikse achillespeesblessure hem langer dan de reis van The Fellowship (of niet Theoden King?) aan de kant hield sinds begin maart vorig jaar.

Nederwiede-Wiedemeijer wordt geassisteerd door de heren Vandeursen en Sanders. De heer Puts treedt vrijdag op als vierde official.

De laatste competitiewedstrijd voor het trainingskamp in Manchester en de play offs waar FC Eindhoven als tegenstander in de tweede ronde wacht. Voor Go Ahead net zo een oefenwedstrijd, die ook in de tweede ronde van ‘het toetje’ instromen en VVV treffen. Op naar de Adelaarshorst. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, knvb

11 Reacties op "Return of the Wiedemeijer"

 • scheppioni
  26 april, 2016 - 19:25

  Was het niet rinus israel die ooit foeterde ‘hey krullebol’ !?
  Bij deze heer wiedemeier uit het boxmeerse hier vlakbij, fluit maar weer eens zoals men moet fluiten een goeie scheids valt niet op !! Enne voor ons NAC, geen afwachtend passief gedoe, we zijn vrij om te voetballen, dus !

  0

  0
 • H.K.
  26 april, 2016 - 19:52

  Mijn vermoedens zijn dat de winnaars van VVV – GAE en NAC BREDA – EHV ook gaan promoveren.
  Reden: de eredivisie clubs spelen tot en met 8 mei nog ‘finales’ om daarna in 2 weken nog eens 4 finales re spelen.
  Dus NAC BREDA en GAE komen na 1 jaar weer terug….

  0

  0
 • Theo
  26 april, 2016 - 20:05

  Droom maar verder H.K.

  0

  0
 • Wouter
  26 april, 2016 - 21:02

  Het is natuurlijk helemaal van de gekke dat NAC als proefkonijn voor een stel fluitende snotneuzen wordt gebruikt .
  Laten we eerlijk zijn , hoeveel punten heeft ons dat dit jaar niet gekost ?
  Het kan gewoon niet en is uiteindelijk competitievervalsing .
  Steeds als zo’n knaapje ons floot was Is er ellende geweest .
  Zou me helemaal niet verbazen als ze bewust tegenstrijdige beslissingen moeten nemen in een vol ” vijandig ” NAC stadion om zodoende gehard te worden .
  Het slaat werkelijk nergens op en NAC is dus de dupe van hun eigen ” succes ” , een vol stadion wordt dus eigenlijk bestraft .
  Zou Sparta dit jaar ook zodanig benadeeld zijn ?
  Want het is uiteindelijk gewoon benadelen, zo simpel is het , een goede scheids kan van cruciaal belang zijn !
  Wiedemeijer is geen verkeerde in mijn ogen .

  0

  0
 • die ne gast
  26 april, 2016 - 21:18

  @Wouter
  Dan nog. In zo goed als alle wedstrijden dit seizoen waar de scheids invloed heeft gehad, heeft NAC het aan zichzelf te danken gehad dat we puntverlies hebben opgelopen. Dat lag echt niet alleen aan de scheids.
  En eigenlijk is het dus ook nog de schuld van de supporters dat we het hebben laten gebeuren. Bij een nog vijandiger stadion zou hij het niet doen.
  Ik kan mij nog goed de wedstrijd Emmen thuis in het seizoen 99/00 herinneren. De scheids gaf NAC in de zevende minuut al rood. Heel het stadion sprong er boven op en schreeuwde bij elke overtreding van Emmen ook om een kaart. De scheids werd steeds onzekerder. Elke beslissing werd door door brullend stadion in twijfel getrokken. Binnen 20 minuten had een speler van Emmen twee keer geel te pakken. NAC won met 2-0.
  Zo fel hebben wij er dit seizoen ook niet boven op gezeten. Ook wij verzoenden ons al te snel met wederom puntverlies en een slechte scheids.
  Juist omdat we weten wat ons te wachten staat, verwacht ik in de NACompetitie een messcherp stadion. Aan mij zal het niet liggen. Die overwinning blijft in Breda!

  0

  0
 • RaraNAC
  26 april, 2016 - 21:20

  Dat “bewust” tegen fluiten lijkt me sterk Wouter,
  Maar het is wel een feit dat het Rat Verlegh stadion als proeftuin wordt gebruikt om ze te testen in een vol stadion na wedstrijdjes in Almere en Velsen.

  Ben alleen bang dat NAC er niets tegen kan doen. Ik neem aan dat de KNVB de nacompetitie wel serieus neemt. Vooral ook omdat er dan een stuk minder wedstrijden per speelronde zijn.

  0

  0
 • de muzikant
  26 april, 2016 - 21:55

  @die ne gast: als je van NAC een zuiver doelpunt afkeurt en van Almere een ongeldig doelpunt goedkeurt…..dan heeft dat niets met NAC te maken, maar alles met de scheids!
  Hetzelfde tegen RKC waar mensen bestraft hadden moeten worden et een tweede gele kaart. Om nog maar niet te spreken over de minimale (!!) extra speeltijd die altijd als maximaal gehanteerd wordt.
  Ik kan me goed vinden in de redenering van Wouter dat ze bij ons “getest” worden met de opdracht zich juist niets van NAC en haar grote supportersschare aan te trekken. Daar scoor je dan wellicht mee bij de KNVB (al dan niet ingefluisterd)

  0

  0
 • Peer11
  26 april, 2016 - 21:58

  @ Wouter

  NAC staat waar het staat vanwege gebrek aan kwaliteit, mentaliteit, NOAD en intelligentie op het veld.

  Die paar foute beslissingen van die beginnende scheidsrechters hebben daar niks mee te maken. De zogenaamd ervaren scheidsrechters blunderen ook wekelijks.

  0

  0
 • Nognedje
  26 april, 2016 - 22:06

  Een scheidsrechter blundert gemiddeld 9x per wedstrijd. Afgelopen wedstrijd was dat alleen toevallig allemaal in het nadeel van NAC. Kun je gaan klagen bij de KNVB, maar daar geldt dat ondanks de 50/50 kans NAC vrijwel altijd uitloot in de beker. KNVB en statistiek blijft een ongelukkige combinatie, zo blijkt

  0

  0
 • Toontje
  27 april, 2016 - 14:24

  Zorgen dat je promoveert…anders steeds minder geld…steeds mindere spelers…steeds mindere scheidsrechters. Vorig jaar verdedigend niet zoveel weg moeten geven (linkerflank) hadden we nu niet met alle nadelen gezeten.

  0

  0
 • scheppioni
  27 april, 2016 - 18:43

  haha toontje, toch weer even de linkerflank noemen, wat een zieligerd, nee een ‘superfitte’ spits halen, die maanden nodig heeft om een pepernoot te raken en alles nog in eigen hand hebben tot de laatste tweeluik, maar dan hoogmoedig denken om het karwei lekker eenvoudig thuis te klaren !! That’s the point !

  0

  0