Go to Top

Ook Ron Jans vindt zege geflatteerd

Ook Ron Jans vindt zege geflatteerd

NAC verloor gister met 0-3 van Groningen, maar iedereen heeft wel kunnen zien dat dat niet kwam door een bijzonder goede prestatie van de Groningers. De noorderlingen oogden in de eerste helft scherper dan NAC maar creerden eigenlijk maar 2 kansen, wel wisten ze 3 keer het net te vinden.

Ron Jans beaamde dit: Wij waren echt niet beter dan NAC, maar wel veel effectiever. Dat is in de persoon van Femi Ajilore het meest tot uiting gekomen. We hebben niet goed gespeeld, maar als team hebben we wel een heel goede prestatie geleverd”

De 2e helft begon NAC een stuk sterker en had het ook recht op een aansluitingstreffer.

“We komen na rust een aantal keer heel goed weg, met name met die bal op de paal van Amoah. Ik vond het helemaal nergens op lijken, we leverden ballen zomaar in, onrustig en voorin de bal niet vasthouden”.

Aldus Jans, die het ongetwijfeld heerlijk vind om dit te zeggen met een 0-3 zege op zak. Gauw vergeten dit, op naar het kunstgras van Heracles!

12 Reacties op "Ook Ron Jans vindt zege geflatteerd"

 • mama Ed
  14 maart, 2010 - 10:42

  Hoewel ik geen echte Leo fan ben begin ik te snakken naar zijn terugkeer. Het scorend vermogen van het team dat gisteren tegen Groningen in het veld stond is ver onder de maat. Het rechter rijtje onze toekomst? NOAD!! En met Jelle op de bank 3 punten pakken op het kunstgras!!

  0

  0
 • Bakkienac
  14 maart, 2010 - 11:47

  Ik vind de contractverlenging van Robert Maaskant geflatteerd. Ik heb dit seizoen maar weinig goede (Bourgondische)wedstrijden gezien onder zijn leiding. Uitzondering van een aantal wedstrijden natuurlijk !!! Met name de laatste weken zie ik weinig spelpatronen, -vreugde en beleving terug. Kan iemand mij uitleggen wat de reden is van zijn contractverlenging ? (Ik mag het hier niet hardop zeggen, maar ik prefereer liever een seizoen met spelwijze waarin we derde worden, dan het halfslachtige van dit seizoen.

  0

  0
 • Totjkr
  14 maart, 2010 - 12:03

  Wat verwacht je dan? Dat we een Guus Hiddink als trainer krijgen? En ik hoorde niemand klagen toen we vorig jaar even op 1 stonden.

  0

  0
 • scheppioni
  14 maart, 2010 - 12:34

  Nee, maar we spelen vorig seizoen meer gedurfd voorruit en dat is toch een verschil en ik weet wel dat kan weer terug komen, ik vind ook dat Maaskant op zich naar behoren doet, alleen heb ik ook steeds vaker dat ik hem niet kan volgen, vb cairo ! Dat moet hij toch ook zien, dat die gozer alleen al met lopen moeite heeft, laat staan voetballen !

  0

  0
 • jan uit G
  14 maart, 2010 - 13:26

  ik schaam me kapot voor wat ik gistere heb gezien,ik weet zeker dat de ouwe RAT zich omdraaide in zn graf wat een stelleje klootzakke ze kunne nog geen bal fatsoenlijk aan nemen of een goed schot losse. die amoah mag wel zo blij zijn met zn nieuwe contract want geen 1 club wil zo n spits hebbe wat een lul ik had nog zo gehoopt dat tie weg zou gaan bij NAC maar ja niemand wilde hem hebbe jammer,die gast snapt van heel het spel geen KUT,wat een drama gistere,WAT HEBBE WIJ VEEL PUNTE WEG GEGEVEN DEZE COMPETITIE SCHANDALAG,en weet je nou wat nog het ergste is!het intereseert ze geen ene rotmoer ze denke och ik heb een lekker salaris om dit te doen basta.stelletje lamstrale zijn jullie

  0

  0
 • Totjkr
  14 maart, 2010 - 13:47

  Om het missen van 100% kansen na speelde ze nog niet eens zo heel slecht hoor. Ik zeg een weekje trainen op de afronding, en we halen de 3 punten bij Heracles.

  0

  0
 • Dimmer
  14 maart, 2010 - 13:54

  OMG de klaagsite is weer geopend.
  NAC speelde idd niet best gisteren maar dat doet t al n paar weken niet.
  Het oogt allemaal veel te traag.

  Mooie nieuwe site trouwens Bsiderats

  0

  0
 • Dimmer
  14 maart, 2010 - 14:00

  Oja Ron Jans mag onze Jelle ook wel n beetje dankbaar zijn want wat was ie weer ant prullen bij 2 goals goeiendag zeg.
  Jelle da ronde ding dat moet je vastpakken

  0

  0
 • Wim
  14 maart, 2010 - 14:31

  Vergeet het maar tegen Heracles. DAAR HALEN WE GEEN ENKEL PUNT. DIE ROLLEN DIT nac OP!

  0

  0
 • papaedje
  14 maart, 2010 - 15:46

  gezien alle reacties hier word het wéér eens tijd dat Bsiderats een tijdje offline gaat.

  0

  0
 • NBFC
  14 maart, 2010 - 17:28

  Ik vond overigens die tekening van Brammetje geweldig! Rat Verlegh hoog boven op een wolk naar beneden kijkent op het RV stadion met de tekst: Godverdomme Cairo!…

  Waarschijnlijk zal hij dat nu hetzelfde gevoeld hebben.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  15 maart, 2010 - 08:29

  Wat kan ik deze trainer toch warderen, vind het echt een goede vent ookal is tie van te tegenstander.Is EN een goede trainer wat weer blijkt, EN een goed en eerlijk persoon .Daar kunnen nog veel trainers van leren !
  En zoals hierboven al vaker gemeld, wat hebben we toch veel punten gemorst (vooral met dank aan JtR)

  0

  0