Go to Top

Ruim een ton voor de jeugd

Ruim een ton voor de jeugd

“Wij zijn de beste supporters van het land!” klinkt het regelmatig. Dat is natuurlijk ook zo, en uit het volgende verhaal blijkt dat dit niet zomaar een loze kreet is. NAC-supporters hebben afgelopen jaar ruim een ton bij elkaar gesprokkeld voor de jeugd!

Dit bedrag wordt uitgekeerd door de Vriendenloterij, waar NAC-supporters aan mee kunnen doen en daarbij de Jeugdopleiding van NAC aan kunnen vinken als het goede doel dat zij willen steunen. SU-PER resultaat en chapeau aan iedereen die hieraan meedoet en zo zijn of haar steentje heeft bijgedragen! Manager van de jeugdopleiding, Tim Gillisen, is ook bijzonder met zijn nopjes met dit resultaat. Klik hier om het gehele verhaal op de site van NAC te lezen, en jezelf tegelijkertijd aan te melden om NAC in de toekomst ook te helpen, en er zelf ook iets mee op te schieten (al is het alleen al om de fanshop-voucher!).

Bron: B-Side Rats, NAC

5 Reacties op "Ruim een ton voor de jeugd"

 • S.HB.NAC
  4 februari, 2016 - 17:28

  Top!

  0

  0
 • SuperNAC
  4 februari, 2016 - 18:44

  Komkommertijd midden in de winter. Ben gelijk van slag.

  0

  0
 • scheppioni
  4 februari, 2016 - 19:13

  Wie de jeugd heeft …… , goed nieuws voor ons goeie ouwe N.A.C. !!

  0

  0
 • die ne gast
  4 februari, 2016 - 20:02

  Lekker voor Gillissen en een mooi bedrag. Ter vergelijking:
  PSV krijgt drie ton van de vriendenloterij, dan vind ik ruim een ton voor NAC netjes bij elkaar gespeeld door onze supporters.

  0

  0
 • Johan
  5 februari, 2016 - 09:43

  Dit is dus waarom de zusjes ons arrogant vinden, hahah. En dat maakt ons niks uit. Wij zijn de beste, niemand haalt meer op! Klasse, mooi!

  0

  0