Go to Top

SCC mailing onderweg

SCC mailing onderweg

Welja, het wordt alweer tijd voor nieuwe SCC’s. Kunnen die door sommige idioten mooi volgend jaar weer doorverkocht worden aan bijvoorbeeld Feyenoord supporters als die dreigen kampioen te worden in Breda. NAC heeft in ieder geval een mailing weg gedaan, die je  in de bus kan verwachten. Onderstaande hebben wij overgepakt van NAC.nl:

Vergeleken met vorig(e) seizoen(en) is er nogal wat veranderd in procedures, prijzen en kortingen.

PROCEDURES
Verlengen: aangezien seizoenkaarten automatisch verlengd worden, hoeven seizoenkaarthouders niets te doen om ook volgend seizoen alle Avondjes NAC live mee te maken! Wel heeft een ieder natuurlijk de kans de seizoenkaart te annuleren. Dit kan door het toegestuurde annuleringsformulier voor 5 mei 2010 aan ons te retourneren.

Verplaatsen: de afgelopen seizoenen zijn er veel opmerkingen geweest op de manier waarop NAC om ging met verplaatsingen. Met name het risico om de oude plaats kwijt te raken en het lange wachten op uitsluitsel werd als vervelend ervaren. Hier heeft NAC op ingespeeld: verplaatsingsaanvragen lopen niet meer via een formulier, maar mensen die willen verplaatsen moeten eerst hun kaart verlengen (= niet annuleren) en kunnen vervolgens tussen 15 en 22 mei bij ons langskomen. Zij horen dan direct of hun verplaatsing lukt, wat de alternatieven zijn als een verplaatsing niet lukt en lopen niet het risico hun oude stoel kwijt te raken mochten er geen alternatieven zijn. Meer informatie over de NAC Verplaatsingsweek, met aangepaste openingstijden, volgt t.z.t.

Nieuwe aanvragen: het aanvraagformulier voor nieuwe seizoenkaarten komt op 27 april online en is vanaf dat moment ook beschikbaar bij de Service- & Informatiedesk. Om alles eerlijk te laten verlopen, accepteren wij géén seizoenkaartformulieren van 2009/2010. Deze worden teruggestuurd naar de aanvrager.

PRIJZEN EN KORTINGEN
Zoals vorig seizoen al aangekondigd zal NAC voor het komend seizoen een prijsverhoging doorvoeren. NAC acht dit verantwoord nu de publieksvoorzieningen (denk aan toegangspoorten, toiletten en verkooppunten) op een hoger niveau zijn getrokken.  Volwassenen op de B-Side, Eretribune en Vak G betalen per wedstrijd één euro meer. Op de Hoofdtribune vindt géén prijsverhoging plaats, omdat op deze tribune de publieksvoorzieningen niet of nauwelijks zijn verbeterd. Gemiddeld gaan de prijzen 9% omhoog.

De prijzen zijn dus als volgt:

E / EE / G / GG € 181
F2 – F9 € 237
Rolstoel € 118,50
Hoofdtribune € 302

Ook in het kortingenstelsel veranderen een aantal dingen. Zo stopt NAC met geven van korting op korting en veranderen ook verschillende kortingspercentages. Het nieuwe overzicht:

Family Card: het aanvragen van een Family Card is alleen mogelijk voor groepen van 5 personen (bestaande uit 2 volwassenen + 3 kinderen of 1 volwassene + 4 kinderen). De prijs voor een Family Card is niet meer op 3 tot 4 personen maar op 5 personen gebaseerd en bedraagt dit seizoen € 595. De prijsstijging van de Family Card is in verhouding met de rest van de Eretribune.

Jeugdkorting (geboren na 1 juli 1991): Personen die zijn geboren na 1 juli 1991 hebben op alle vakken m.u.v. F1 recht op jeugdkorting. Deze bedraagt met ingang van het seizoen 2010-2011 op de lange zijdes (B en F) 50% en op de korte zijdes (E, EE, G en GG) 25%. NAC wil stimuleren dat gezinnen plaatsnemen op de Eretribune en op de korte zijdes met name mensen zitten / staan die komen om bij te dragen aan het maken van sfeer in het stadion. De goedkoopste jeugdseizoenkaart is volgend seizoen dan ook te verkrijgen op de Eretribune in plaats van op de korte zijdes. Overigens zal ook het kortingspercentage op losse tickets worden aangepast, zodat het voordeel van de seizoenkaart t.o.v. 17 losse tickets in stand blijft.

Ouderenkorting (geboren voor 1 juli 1945): Personen die zijn geboren voor 1 juli 1945 hebben op alle vakken m.u.v. F1 recht op ouderenkorting. Deze bedraagt met ingang van het seizoen 2010-2011 op alle vakken 25%. Het kortingspercentage gaat dus omlaag, hier tegenover staat dat NAC één van de zeer weinige clubs blijft waarbij ouderen op alle vakken kortingen hebben. Overigens zal ook het kortingspercentage op losse tickets worden aangepast, zodat het voordeel van de seizoenkaart t.o.v. 17 losse tickets in stand blijft.

BredaPas-korting (houders van een BredaPas): Houders van een BredaPas hebben op de korte zijdes (vakken E, EE, G en GG) recht op korting van 50% op de volwassenprijs. Het is niet meer mogelijk om BredaPas-korting én jeugdkorting te ontvangen. Indien u een BredaPas heeft en in aanmerking wil komen voor de korting, dan moet u een kopie van uw BredaPas 2010 opsturen, óók als u vorig seizoen al een BredaPas had. Indien uw aanvraag + kopie BredaPas niet bij ons binnen is vóór 5 mei a.s., kunt u geen gebruik maken van de BredaPas regeling. De gegevens op de BredaPas moeten altijd overeen komen met de gegevens van de seizoenkaarthouder. Bij de poort zult u volgend seizoen gevraagd worden uw BredaPas te tonen bij binnenkomst. Misbruik wordt gemeld bij de Gemeente Breda en heeft intrekking van BredaPas én seizoenkaart tot gevolg. BredaPas-houders kunnen als enige seizoenkaarthouders kiezen voor een betaling in vier termijnen. Aan hen wordt in dit geval tevens geen administratiekosten gerekend.

Rolstoelers en begeleiders van rolstoelers: Begeleiders van rolstoelers betalen bij NAC dezelfde prijs als de rolstoelers zelf. Per rolstoeler kan één iemand als begeleider worden aangewezen. Dit kan door het formulier CONTROLE PERSOONSGEGEVENS terug te sturen en hierop te schrijven “BEGELEIDER ROLSTOELER + naam en relatienummer van de rolstoeler”.

,

23 Reacties op "SCC mailing onderweg"

 • D
  24 april, 2010 - 03:01

  Eurotje per wedstrijd erbij… ik hoor ze nu al klagen, wat is dit nu voor bullshit??

  Ik lap graag een eurotje meer, als we het maar op lange termijn terug zien.

  0

  0
 • mama Ed
  24 april, 2010 - 08:09

  Toch liever terug zien op KORTE termijn. Want dit seizoen was het af en toe bagger. De laatste wedstrijd met 3 punten tegen Twente zou een mooie afsluiting kunnen worden …….

  0

  0
 • Marco
  24 april, 2010 - 08:43

  Daar heb je volledig gelijk mee.

  0

  0
 • El B
  24 april, 2010 - 09:20

  Als ze willen stimuleren dat gezinnen in het Familyvak moeten plaatsnemen, lijkt de nieuwe opzet van de Family Card me niet handig. Ik zat er bijv. met broertje en zusje, achter ons zaten vader, moeder en 2 kids. Dit kan nu dus niet meer!

  0

  0
 • gerrit r
  24 april, 2010 - 10:52

  dat extra geld kan dan rechtstreeks naar amoha

  0

  0
 • coer
  24 april, 2010 - 11:23

  Wat een belachelijk lelijk wedstrijdshirt. Welke onbenul verzint dat toch?!?!

  De mouwen zijn gewoon ineens zwart!! Om te huilen..

  0

  0
 • coer
  24 april, 2010 - 11:39

  Wat zijn het toch amateurs bij NAC. In de mailing staat de link naar http://www.nac.nl/seizoenkaart. Hier zou je het nieuwe shirt in kleur kunnen zien, maar dit is gewoon een dode link.

  Wat een blunder een mailing naar duizenden abonneehouders sturen naar een pagina die er nog niet is. Er staat dat er 24 april meer informatie komt, maar er staat nog niets.

  0

  0
 • Bredaah
  24 april, 2010 - 12:57

  @Coer
  Ho wacht.. nieuw shirt? Waar?? Jij heb de mailing al binnen?

  0

  0
 • Snorkel
  24 april, 2010 - 13:30

  1e alinea is weer eens calimero-gedrag, jammer dat de redactie daar zelf steeds meer aan mee doet…….

  0

  0
 • vlijtig liesje
  24 april, 2010 - 15:23

  Belachelijk dat mijn kinderen maar 25% korting krijgen, omdat we al jaren op de bside zitten en daar ook graag willen blijven!!! Zijn wel de toekomstige sfeermakers (ze kunnen er nu ook al wat van!!)

  0

  0
 • Dave
  24 april, 2010 - 16:34

  Ja ik snap dat verjagen van jongeren op de B en G ook niet echt…Dat zijn juist de sfeermakers volgens mij. Gastjes van 14-15-16. Zou eerder de bejaarden minder korting geven want op de zijkanten van de B is de sfeer ver te zoeken.

  0

  0
 • joopie
  24 april, 2010 - 17:21

  Van 80 naar 135eu :S

  0

  0
 • D
  24 april, 2010 - 17:39

  Sowieso is de sfeer ver te zoeken tegenwoordig.. laten we daar zondag eens verandering in brengen. Twente moet bang zijn om het veld op te komen in een kolkend rat verlegh stadion!

  0

  0
 • since1912
  24 april, 2010 - 18:18

  kom op ik ga van 82 naar 135 euro. Ik had al 90 euro klaarliggen voor seizoenskaart dit jaar, kost het nu ineens 135 euro. Straks heb ik niet eens een seizoenskaart na 6 jaar…………….. Toch maar ff leninkje aanvragen.
  godver

  0

  0
 • Snorkel
  24 april, 2010 - 18:43

  Ik denk niet dat hem om verjagen van die jongeren gaan, meer om wat ze besteden, ze komen toch wel

  0

  0
 • Bredaah
  24 april, 2010 - 21:05

  ik snap die prijsverhoging heeeel goed.. Nu zijn er genoeg die komen naar de b-side/vak-g omdat hun vrienden daar zitten maar die komen niet voor de sfeer. Gooi die prijzen omhoog en de 'echte' NACcers blijven over. Als je een hart voor de club hebt maakt een prijs niet uit. Mij hetzelfde.. al kost dat pasje €200 ik ben er sowieso. Mensen die voor de gezelligheid komen moeten op ere gaan zitten, mensen die hart voor de club hebben EN sfeer willen maken = B-side of Vak G. Er zijn genoeg mensen die voor de club komen hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar er zijn er de laatste jaren veulste veel die niet voor de club komen en dat moet veranderen willen we weer elke 2 weken een heerlijk sfeertje hebben.

  0

  0
 • mama Ed
  24 april, 2010 - 21:12

  FOK-SPORT:

  Het competitieduel tussen NAC Breda en FC Twente zal waarschijnlijk het eerste eredevisieduel ooit worden wat rechtstreeks word uitgezonden op de Costa Ricaanse televisie. Reden voor het het uitzenden van het mogelijke kampioensduel van FC Twente is het meespelen van de Costa Ricaan Bryan Ruiz.

  Om 6.30 uur lokale tijd (13.30 uur in Nederland) zal Canal 7 beginnen met uitzenden. Bij een zege in het kampioen, bij puntverlies is de ploeg uit Enschede afhankelijk van Ajax, dat één punt achterstand heeft. Het duel zal in de Grolsch Veste op grote schermen te volgen zijn. Hiervoor zijn inmiddels 14.000 van de 18.000 beschikbare kaarten verkocht. Bij een kampioenschap wordt de selectie op maandag 3 mei vanaf 16.00 uur gehuldigd voor het stadion.

  0

  0
 • Marc
  24 april, 2010 - 21:15

  @ hierboven
  Zo is het maar net

  0

  0
 • Marc
  24 april, 2010 - 21:17

  Bedoelde de poste van Bredaah natuurlijk

  0

  0
 • B-SIDE JOSKE4
  24 april, 2010 - 22:27

  @ Bredaah: ''Gooi die prijzen omhoog en de 'echte' NACcers blijven over. Als je een hart voor de club hebt maakt een prijs niet uit"

  En de mensen die het financieel niet op kunnen brengen?
  Zijn dat geen echte NACCERS?
  Wat een bullshit zeg!!

  0

  0
 • zwampie
  25 april, 2010 - 09:04

  bredaah
  kort door de bocht antwoord.

  Je bekijkt het alleen vanuit jou standpunt,en niet vanuit de andere mensen.

  als men het geld niet op kan brengen,wil niet zeggen dat men geen NACCER is.Maar moete men gaan inprovioseren om het toch bij elkaar te brengen.
  Heb zelf een kaart voor de F,maar betaal meer dan jou,vind het niet erg dat ik meer betaal,want dat weet je van te voren.
  Wil niet zeggen dat ik meer of minder voor NAC ben als jou,en of ik meer voor sfeer kan zorgen als jou.

  Zie helaas wel dat er steeds meer geluid van de F tribune af begint te komen(wat wel goed is natuurlijk)en bij G en de B side steeds minder begint te worden,terwijl jullie je eigen het sfeervak voelen.
  Laat dit dan ook wekelijks blijken,als je vindt dat jullie de sfeer maken.

  Prijs verhogingen zijn normaal in deze tijd,en ook NAC moet hier in mee willen ze niet ineens,de prijzen met honderden euries te moeten verhogen,en dat men dan de kans loopt helemaal niks meer te verkopen.

  Maar ja als je een NAC hart hebt,had je een aantal jaren geleden gewoon lid geworden van de club van 1912 en had je nu geen prijsverhoging gehad…..toch bredaah

  0

  0
 • Sandermannetje
  25 april, 2010 - 21:39

  Toch lekker als je lid ben van de club van 1912 :)

  0

  0
 • Fred K
  26 april, 2010 - 13:07

  Ik snap wel dat de mensen zeuren om de prijsstijging…
  Je ziet nml nu al bij elke thuiswedstrijd dat de Naccers met hun laatste centjes een scc hebben gekocht,niemand die geld over heeft om een pilske te drinken tijdens de wedstrijd… ;)

  0

  0