Go to Top

Scheidsrechterlijke dubbelslag

Scheidsrechterlijke dubbelslag

Jaja, de knvb zit net als BSR ook niet stil en werkt er lustig op los. De planningsafdeling heeft overuren gedraaid voor het komende weekend.

Want naast het feit dat er in twee professionele divisies scheidsrechters moeten worden toegewezen, moet er de maandag erop óók weer gevoetbald worden in de Jupiler League. Zaken als reiskosten, overuren, vlieguren, rustdagen, declaraties omtrent hotels, diners en meer van dat soort zaken waar ambtenaren nog iets van kunnen leren steken dan de kop op.

NAC speelt weer drie wedstrijden in één week tijd. Aanstaande vrijdag beginnen we thuis in ons goeie ouwe Rat Verlegh Stadion tegen RKC. De knvb heeft voor deze wedstrijd de heer Joey Kooij aangewezen om de gezellige Brabantse derby in goede banen te leiden. Naast hem wapperen de heren Patrick Langkamp en Rens Bluemink en als vierde official niemand minder dan de heer met de meest exotische naam van het scheidsrechterskorps Sander (ok, die’s nie zo exotisch..) de Brito Roque.

De maandag erop is het oldskool (zie je Oldskool, ik lét wel op ;-) uit naar Telstar. De vermaledijde maandag heeft niks ouderwets in zich, het stadion van de Velsenaren echter wel. Op deze avond is het scheidsrechtersfavoriet Dennis Higler die de fluit hanteert. Zijn assistenten zijn de heren Maurice Gerrit Hoksbergen en Fikkert. De vierde man is de heer Clay Ruperti.

Voor zowel RKC thuis als Telstar uit kan je via NACtickets nog kaarten halen. Voor RKC kan dit tot en met vrijdag namiddag. Voor Telstar uit kan dit via internet tot morgenmiddag 17:00. Via de Supportersvereniging zijn er nog kaarten beschikbaar voor de buscombi, prijs: €25,-.

We gaan richting de play offs en alle support is nodig. Denk aan een omgekeerde Tele2-reclame: niet omdat het kan, maar omdat het moet. Tegen Sparta lieten we ons van onze beste kant zien, laten we dat de komende wedstrijden met z’n allen herhalen!

Bron: B-Side Rats, knvb

3 Reacties op "Scheidsrechterlijke dubbelslag"

 • nacman
  5 april, 2016 - 13:54

  de eerst scheids ken ik niet de twee is een regelrechte ramp

  0

  0
 • scheppioni
  5 april, 2016 - 21:10

  Gewoon zelf ervoor zorgen dat een scheidsrechter zo weinig mogelijk er toe doet !

  0

  0
 • Frituurpan
  5 april, 2016 - 22:31

  Hahaha higler wat een drama

  0

  0