Go to Top

Smulders: “Stans is laatste, belangrijke schakel middenveld”

Smulders: “Stans is laatste, belangrijke schakel middenveld”

NAC heeft de komst van Jeff Stans afgerond. De middenvelder tekent, zoals verwacht, een contract voor drie seizoenen bij de Parel van het Zuiden. Met de komst van Stans heeft NAC het middenveld voor komend jaar rond.

Een middenveld met Haemhouts, Stans en Nijholt ziet er op papier helemaal niet verkeerd uit. Hans Smulders is dan ook blij dat hij Stans binnen heeft weten te halen: “Met Jeff hebben we de laatste, belangrijke schakel op ons middenveld binnen gehaald. We zijn daarom heel blij dat hij voor NAC heeft gekozen. Er waren meer kapers op de kust, maar de afgelopen dagen werd al snel duidelijk dat beide partijen veel vertrouwen hebben in deze samenwerking. We hebben hetzelfde doel voor ogen en Jeff weet als geen ander wat er voor nodig is om dit doel te bereiken.”

Ook de middenvelder zelf is tevreden met zijn keuze voor NAC: “Ik ben op een leeftijd en punt in mijn leven gekomen dat processen heel belangrijk zijn, wat een club kan en wil. Ik heb daarom ook een keuze gemaakt voor het totaalplaatje en voor de potentie van de club, omdat je voor meerdere jaren gaat tekenen. NAC had zich al voor de play-offs gemeld en het gevoel was heel goed. Ik ben een gevoelspersoon. Deze club hoort niet thuis in de Jupiler League en ik wil mijn steentje bijdragen om die stap terug naar de Eredivisie te zetten.”

Welkom, Jeff!

Bron: B-Side Rats, NAC

 

117 Reacties op "Smulders: “Stans is laatste, belangrijke schakel middenveld”"

 • 7Hills
  29 juni, 2016 - 09:56

  Nu al publiekslieveling!

  0

  0
 • wolfmanjack
  29 juni, 2016 - 09:58

  Smulders is een kanjer

  0

  0
 • Uit je Naaht
  29 juni, 2016 - 10:01

  Geweldig nieuws dat Stans tekent.

  ‘Nijholt – Haemhouts – Stans’ is een middenveld om van te Smulderen. Het begint dus echt vorm te krijgen, zeker als toch Ünal nog blijkt te kunnen komen. Dan heb je met Verbeek en Korte erbij een goede voorhoede, die met een eventuele aanvulling ook vertrouwen wekt. Zeker als je bedenkt dat er sowieso nog ManCity versterkingen bij komen, daar zitten wellicht één of twee versterkingen bij.

  Verdedigende versterking is dan nog nodig, maar ik neem aan dat daar aan gewerkt wordt. De echte gok wordt volgens mij genomen op de keepers-positie. Volgens mij is daar na de afzeggingen van Gunn, Lawlor en van der Steen gewoon gedacht “fuck it, we halen gewoon Noppert terug, Jelle heeft er immers vertrouwen in”. Dat is prima, want soms (en zeker bij NAC) kun je niet het soort spelers halen dat je wilt, maar het blijft een gokje. Maargoed, misschien zit mijn gevoel er naast en wordt er achter de schermen loeihard naar een doelman gezocht.

  We gaan het zien. Vol erachter!

  (Trouwens, echt een bij-bij-bijzaak, maar toch: ook genieten om FC Twente af te troeven. Heel klein beetje rechtvaardigheid).

  0

  0
 • kopspion
  29 juni, 2016 - 10:07

  nu op zoek naar 2 backs, dan zijn we toch aardig rond en klaar voor het nieuwe seizoen lijkt me !?

  0

  0
 • maikel
  29 juni, 2016 - 10:11

  Robbert schilder zou een prima links back zijn voor nac

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 10:14

  Schilder moet je niet aan beginnen. Veel blessures, traag en zal wel veel salaris vragen.

  0

  0
 • SvenBreda
  29 juni, 2016 - 10:20

  Jeff Stans’ on fire your defence is terrified…!!

  0

  0
 • jimmynonose
  29 juni, 2016 - 10:20

  je zou bijna Brands dankbaar gaan worden dat hij de kans miste in de wedstrijd tegen dat roy donders volk. Ben nu op de kop af voor de 31e keer seizoenkaarthouder, maar heb NAC nog nooit zo constructief een selectie bij elkaar zien krijgen. Daarbij lukt het NAC ook nog eens hierbij concurrenten in de eerste maar ook de ere af te troeven. Begin er echt weer zin in te krijgen. Of we kampioen gaan worden? Laten we eerst maar eens een half jaar gaan vlammen en dan zien we wel.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 juni, 2016 - 10:28

  Schilder was gister in Zundert aanwezig. Wat het betekend weet ik niet hij was er wel

  0

  0
 • Halve Liter
  29 juni, 2016 - 10:28

  Middenveld ziet er echt goed uit nu, sowieso een van de beste, zoniet het beste middenveld van de Jupiler League. Alleen laten we aub nog niet te snel over een eventueel kampioenschap gaan praten, we zullen eerst nog een half team binnen moeten halen, te denken aan: Linksback, centraal verdediger, spits, linksbuiten (ligt er ook aan of Verbeek weggaat), en dan nog wat wissels die die plekken in kunnen vullen omdat je het met 11 man geen seizoen lang vol houdt.

  Desondanks ziet het er echt goed uit wat er nu gehaald is, petje af voor Smulders maar ook voor Dijkhuijzen, want die laatste zal vooral bij deze deal wel een aardige vinger in de pap hebben gehad. Hup NAC!

  0

  0
 • Halve Liter
  29 juni, 2016 - 10:37

  @kopspion, denk dat we behalve 2 backs nog wel wat meer kunnen gebruiken, sowieso een centrale verdediger en een spits lijken me wel handig om te hebben

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 10:42

  Ik vind al die hosanna over Smulders wel wat overdreven. De training is al begonnen en alleen het middenveld is compleet. Vorig jaar kwamen er ook genoeg spelers en het resultaat is bekend. Enig realisme graag!

  0

  0
 • go2
  29 juni, 2016 - 10:45

  wow…niet verwacht!!

  0

  0
 • Halve Liter
  29 juni, 2016 - 10:53

  Ad Lips,

  ik heb het idee dat Smulders bij jou niks goed kan doen? Dus je klaagt omdat de selectie nu nog niet rond is, ik denk dat jij de markt niet helemaal begrijpt. Bijna geen enkele club heeft het team rond deze tijd al helemaal af, de transfermarkt is niet voor niets nog 2 maanden open.

  Vorig jaar kwamen er ook veel spelers inderdaad, maar dat waren vooral veel oude spelers die aan het eind van hun carriere zitten en nergens anders onderdak vonden (Mulder, Dingsdag, Stam). Nu heb ik het idee dat er echt naar kwaliteiten is gekeken in plaats van naar namen, en eindelijk geen contracten meer met die rare clausule van als je niet promoveert mag je wel. NAC heeft behoefte aan Smulders, die de club weer opbouwt.

  0

  0
 • d.kocx
  29 juni, 2016 - 10:56

  Maar als ik het goed begrijp krijgt de jeugd (bij een 4-3-3 opstelling) dus niet de kans? Ben wel blij met dit middenveld hoor begrijp me niet verkeerd maar Damen deed het met zijn invalbeurten vorig jaar niet verkeerd! dus waarom hem niet vaker de kans geven? Wat het keepers probleem betreft er is een goeie transfervrije keeper beschikbaar die op dit niveau goed mee zou kunnen!! Piet Velthuizen. Ik weet natuurlijk niet wat zijn salariseis is?

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 10:59

  @ halve liter
  Ik geef aan dat het werk van smulders nog niet voltooid is. Ik snap dan ook niet al die blijdschap over de selectie terwijl we niet eens 11 fatsoenlijke spelers kunnen opstellen. Dus ben ik sceptisch in de wetenschap dat Nac meerdere jaren wanbeleid heeft getoond.

  Haemhouts is ook niet de jongste of wel

  0

  0
 • Kinderkaartje
  29 juni, 2016 - 11:00

  Welkom Jeff! Welkom bij de mooiste club van Nederland.

  Let op mijn woorden; over 15 jaar kijken we naar Smulders als DE architect van het nieuwe NAC.
  Nu we de boel financieel ook weer een beetje op orde hebben, kunnen we eindenlijk gaan bouwen aan een goed en gezond NAC, waar ook sportieve prestaties bijhoren die passen bij een stad als Breda!

  Overigens in deze ook (nog maar eens) hulde voor Justin, die de financiele chaos heeft weten te temmen en onze club langzaam maar zeker in een rustiger vaarwater leidt.

  Ja dit zijn hosanna woorden en het seizoen is nog niet eens begonnen, de selectie is nog niet compleet, we weten niet wat de aandeelhouders gaan doen maar als je goed kijkt zie je de contouren van een gezonde bedrijf onstaan.

  En ja; we zijn er nog lang niet. Eerst maar eens uit de verschrikkelijk Juup league zien te komen.

  Come on, NAC!

  0

  0
 • Molenschot loco
  29 juni, 2016 - 11:05

  Ik ben bang dat de werkzaamheden van Smulders niet onopgemerkt zullen blijven bij andere BVO’s en dat hij mocht NAC promoveren aanbiedingen gaat krijgen……..

  0

  0
 • karel1
  29 juni, 2016 - 11:09

  Gefeliciteerd td+ coach wat een goede zet.
  Er zijn nou die t niet zo goed begrijpen ,maar de meeste clubs zijn nog niet op sterkte.
  Proficiat NAC maar dat mag ook weer niet van sommige (supporters) want wat eenmaal gezegd wordt mag geen 2x gezegde worden!!! ???
  Nou deze zwart kijkers worden door n familie ook maar een keer gefeliciteerd met verjaardag.
  Ik zeg hup NAC en er komt nog meer tot op heden super.

  0

  0
 • Toontje
  29 juni, 2016 - 11:10

  We zijn nog niet begonnen …..en het realisme is nu al ver te zoeken bij een groot aantal…!!!

  0

  0
 • Martinus
  29 juni, 2016 - 11:13

  Ad Lips is helaas pas tevreden als Ralf Seuntjens morgen wordt gepresenteerd, samen met 5 eredivisiewaardige verdedigers, twee nieuwe doelmannen en een half dozijn aanvallers die allemaal aan zijn ideaalbeeld moeten voldoen. Die binnen een maand een team vormen, waarmee elke opponent met minstens vijf doelpunten verschil wordt opgerold.

  En dan is hij nog ontevreden.

  0

  0
 • anoniempje
  29 juni, 2016 - 11:15

  @Molenschot loco

  Mocht Smulders door die omstandigheden weggaan mag hij zijn eigen opvolger kiezen. Die zal dus ook verstand hebben

  0

  0
 • Halve Liter
  29 juni, 2016 - 11:17

  @Ad Lips

  Wie zegt dat het werk van Smulders al wel voltooid is dan? Niemand. De spelers die hij nu heeft aangetrokken lijken mij goede spelers voor NAC waar je verder mee kan, dan mogen mensen toch gerust blij zijn? We hebben nog een hele maand de tijd om de selectie verder uit te breiden voor de volgende wedstrijd, dat lijkt me tijd genoeg als je ziet hoeveel er de afgelopen 1.5 week is gebeurd.
  En omdat NAC in het verleden wanbeleid heeft gevoerd, is toch geen reden om Smulders niet de credits te geven voor de aanwinsten van nu? Over een maand kunnen we zeggen of we er echt goed voorstaan, maar naar mijn mening hebben we een stap in de juiste richting gezet.

  Haemhouts is inderdaad de jongste niet meer, maar je hebt ook ervaring nodig die je team op sleeptouw kan nemen, kijk maar naar Ajax vorig jaar waar dat gemist werd toen het er echt om ging.

  0

  0
 • Ed
  29 juni, 2016 - 11:20

  Top. Nu al zin in het seizoen….. Shapoooo

  0

  0
 • Oldskool
  29 juni, 2016 - 11:24

  @ molenschot

  Dat is ook zo, maar vergeet niet dat Smulders een samenwerking heeft met Man City en daar de kans heeft om op het allerhoogste niveau te leren en in de keuken te kijken. Doet ie dat 3 jaar en brengt ie NAC terug dan heeft ie top toekomst. Hij zou gek zijn om nu te vertrekken.

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 11:27

  Tja als jullie al blij zijn met een paar middenvelders dan is een kinderhand al snel gevuld.

  Ik kan pas blij zijn als er een volwaardig team staat. En tot die tijd ben ik inderdaad pessimistisch omdat Nac al eerder wanbeleid heeft geleverd. Vorig seizoen zouden we ook wel even promoveren onder Maaskant. Het tegendeel was waar en dit seizoen kan het dezelfde kant opgaan.

  0

  0
 • DVAKG
  29 juni, 2016 - 11:28

  Echt Ad Lips wat kan ik moe worden van personen als jou. Hoe kan je uit de komst van Stans nog een negatieve reactie uit je mond krijgen? Stans geeft aan dat NAC al voor (!) de nacompetitie contact met hem opnam. Haemhouts en Nijholt die uit het niets gecontracteerd worden, hoorde ook eerst niemand wat van. Ik ben er heilig van overtuigd dat er achter de schermen meer dan genoeg gesprekken bezig zijn met spelers. De komst van oa Stans zorgt er natuurlijk ook voor dat NAC aantrekkelijker wordt voor andere, vanwege de kwaliteit ik de selectie. Ben nou is godver positief en support je club man, zeikerd!

  0

  0
 • Wanny
  29 juni, 2016 - 11:29

  Ad heeft wel gelijk dat de selectie nog lang niet staat. Echter kun je dat Smulders ook weer niet helemaal aanrekenen, want er moest eerst het nodige vertrekken voordat er gehandeld kon worden. Daarbij heeft Smulders ook steeds aangegeven dat geduld de beste strategie was. Dus niet te snel spelers binnen hengelen waardoor je geen middelen meer hebt voor de pareltjes. Dat heeft voor het middenveld zo te zien aardig uitgepakt.

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 11:37

  @dvakg
  niet iedereen is een mak schaap zoals jij die alles maar als zoete broodjes slikt.
  Van allemaal ja knikkers wordt geen organisatie beter. En zeker met het wanbeleid van de afgelopen jaren is enige kritiek wel op zijn plaats denk ik zo

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  29 juni, 2016 - 11:39

  NAC moet nu verkoop seizoenkaarten gaan promoten rondom het nieuwe elan. Nieuwe aankopen, bijna volledig nieuwe selectie, positief nieuws omtrent (financiele) bedrijfsvoering. IMAGO!!! daar draait het om en dat gooit NAC al 30 jaar te grabbel…. Hierbij is het vertrek van P.H. te betreuren want die heeft (eerlijk = eerlijk) goed werk geleverd mbt het aanjagen van support.

  Kunnen al die geweldige supporters die hier reageren (op die enkele droeftoeters na) ook een steentje aan bij dragen:
  promoot NAC bij vrienden, kennissen en familie.
  Bier zuipen, k*t roepen en veul plezier maken.
  Sfeer is uniek, daar wilt toch iedereen bij horen?
  Op naar een volle bak hugodver!

  Dat is de enige onderscheidende factor die NAC heeft: de unieke sfeer, unieke supporters en uniek veel drank.In good times and bad times.

  Hup NAC!
  Zal nooit….

  0

  0
 • Kinderkaartje
  29 juni, 2016 - 11:39

  Ad Lips staat aan het hoofd van een zeer goed lopend miljoenenbedrijf. Hij heeft al zijn zaken perfect op order, weet precies wat hij moet doen om zijn bedrijf te runnen, nieuwe klanten en medewerkers binnen te halen,
  Hij doet altijd alles op het juiste moment, tot volle tevredenheid van zijn klanten, de bank, en zijn personeel.

  Ad laat nooit een steekje vallen! Hij levert perfectie en verwacht dat ook van iedereen om zich heen. Ad is eigenlijk een soort vleesgeworden God.

  Wij mogen blij zijn met grootheden als Ad Lips op deze site. Mensen met zoveel visie en daadkracht, die zie je niet veel namelijk.

  Ad, als het met NAC niks wordt, mag ik dan bij jou?

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 11:51

  @kinderkaartje

  Grappenmaker met je cynische reactie.

  Nac is een bvo en dan is het inderdaad een streven om het wanbeleid te verbeteren.

  0

  0
 • Halve Liter
  29 juni, 2016 - 11:55

  Ad Lips

  Je hebt volgens mij niet in de gaten dat je jezelf volstrekt belachelijk aan het maken bent. Je punt is dus dat er nog meer spelers bij moeten komen voordat er een goed elftal staat? Met dat soort opmerkingen word je Bredaas kampioen opendeurenintrappen. Iedereen hier weet dat het elftal nog niet staat en dat er nog mensen bij moeten, maar laat mensen alsjeblieft gewoon blij zijn met de aanwinsten die nu gehaald zijn.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  29 juni, 2016 - 11:58

  Gelukkig word er nu geen wanbeleid meer gevoerd. De tandem Smulders Dijkhuizen is het beste wat NAC is overkomen in de afgelopen decennia of meer, met hun gaan we (uiteindelijk) terug naar de eredivisie. Nu jij weer Ad Lips.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  29 juni, 2016 - 12:05

  @Ad Lips

  Als jij niet inziet -of kunt toegeven- dat het wanbeleid uit het verleden nu langzaam maar zeker echt tot het verleden hoort, dan ben je ziende blind.

  Wanbeleid verbeter je niet door op alles te zeiken op een fansite. Als je echt iets wil verbeteren (maar ik vermoed dat het je slechts om de aandacht te doen is) bied dan je diensten als vrijwilliger aan aan NAC en kijk hoe of waar je kunt helpen.

  Maar goed, ga lekker door met je negatieve reacties op alles en iedereen, if it makes you happy.

  Als je zelf niet blij (of op zijn minst TEVREDEN) kunt zijn met de komst vna Stans, dan is er echt een steekje bij je los.

  0

  0
 • buurman
  29 juni, 2016 - 12:09

  Dit ziet er heel goed uit mede supporters. Stans is echt een speuler voor ons NAC.
  Ook over Haemhouts hoor je niets dan goeds (mentaal heel sterk.)
  En Nijholt is voor ons eveneens top.
  Ik denk dat Smulders zijn goede werk in Eindhoven gaat voortzetten maar nu bij een echte club.

  Nu de aanval. Mijn grootste zorg is verder de keeper, Noppert gaat punten kosten.

  0

  0
 • Dutchbird
  29 juni, 2016 - 12:11

  @smullie64 Hero!!!

  0

  0
 • henk
  29 juni, 2016 - 12:11

  Mooie discussies. Weet je wat ik zo knap vindt, dat ze schoon schip maken in de selectie. Stel je toch eens voor dat al die gasten waren blijven zitten en NAC daar volgend seizoen opnieuw mee om de prijzen had moeten spelen … Ik zie veel goede ontwikkelingen. Schoon schip maken. Een heel mooi middenveld met veel voetbalvermogen (Nijholt,Haemhouts) loopvermogen en agressiviteit (Nijholt Stans) en ervaring qua leeftijd en eredivisie (Haemhouts, Stans). Met daaronder aantal talentvolle jonge jongens. Zit een duidelijk plan achter. En dan moeten de City talenten nog verder aanvullen ook… Korte vind ik ook interessante speler, zullen we nog even de tijd moeten gunnen want heeft weinig gespeeld. Door budget moet je dus ook in deze categorie gaan zoeken en ze weer beter maken. Bij een Sporkslede geldt hetzelfde volgens mij. Ondanks 1,1 mln minder geen gezeik maar een duidelijk verhaal waar ook naar wordt gehandeld. Mooi en vertrouwen in. Seizoenskaart besteld !

  0

  0
 • frijtess
  29 juni, 2016 - 12:30

  Nu kip nog en schilder linksback unal behouden en idd velthuizen als keeper zou niet gek zijn en spits bv ralf seuntjens

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 12:36

  @kinderkaartje
  Ik heb meerdere malen verkondigd dat Stans een goede aanwist is. Het middenveld is de enige linie waar ik tevreden over ben. Dus vandaar mijn kritiek op Smulders.

  En mbt Dijkhuizen, de beste man valt mij tegen met zijn wekelijks wisselende opstelling. Hij heeft vorig jaar geen eenheid kunnen creëren. Dit seizoen wordt cruciaal voor hem.

  0

  0
 • Reflektor
  29 juni, 2016 - 12:49

  Ad Lips is toontje

  0

  0
 • scheppioni
  29 juni, 2016 - 13:02

  wordt steeds nieuwsgieriger, HUP NAC !

  0

  0
 • Molenschot loco
  29 juni, 2016 - 13:07

  @Buurman…..Noppert gaat punten kosten? Waarop is dit gebaseerd? Heeft 1 wedstrijd gespeeld jij bent zeker in het bezit van een glazen bol….

  0

  0
 • Karoline
  29 juni, 2016 - 13:25

  @Ad Lips
  Geen een trainer zou hier vorig jaar een eenheid van gemaakt kunnen hebben. Door veel te wisselen heeft hij nog geprobeerd en gehoopt dat het geluk een x onze kant op zou vallen. Het feit dat alleen Jelle ons als supporters bedankt en de rest met de stille trom vertrekt zegt toch al genoeg over hun binding met alles en iedereen rondom Nac.

  We hebben geklaagd, gemopperd en uitgehuild nu schoon schip en met goede moed en zin het nieuwe seizoen in!

  0

  0
 • Breda
  29 juni, 2016 - 13:29

  Ad lips ga anders lekker een andere club supporteren.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 juni, 2016 - 13:36

  Voor alle mensen die hier altijd roepen en van niks weten. Dijkhuizen heeft maandag voor de camera gezegd dat ze nog een 1ste keeper zoeken. Begin dan niet over noppert dat hij punten gaat kosten en komt met relevante informatie of anders reageer niet zucht

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 13:56

  @breda
  Hoezo dan joh halve tamme?

  0

  0
 • Oldskool
  29 juni, 2016 - 13:57

  @ Ad Lips

  Het middenveld is de enige linie die is ingevuld nu, dus wat lul je nou? Denk je dat Smulders nu op vakantie gaat en de boel de boel laat? Of zou hij voor de voorste en laatste linie ook spelers op het oog hebben? Zou hij ook niet vinden dat het midden en de as uit eigen spelers moet bestaan en de backs bv ook van City mogen komen? Uit alles blijkt toch dat hij een plan heeft en dat rustig maar zeker uitvoert? Hij wil eerst een kern neer zetten van een stuk of 6 dragende spelers en dan komt de rest (en dat kunnen ook huurlingen zijn etc).

  Als je nu kritiek zou hebben op de kwaliteit van het middenveld, oke, dan ben ik niet met je eens, maar dat zou kunnen. Maar hoe kun je nou kritiek hebben op iets wat er nog niet is????

  Haemhouts, Stans en Nijholt, Korte zijn samen met van Diermen de enige basisspelers.
  De rest is allemaal voor de breedte/toekomst. Incl. de spelers die er nog zijn van vorig jaar. Daar komt er niet 1 van in de basis (hooguit Pedro als die nog zou bljven, maar dat is niet aan NAC). Op iedere andere positie komt dus nog minimaal 1 speler er bij.

  0

  0
 • H.V.M.
  29 juni, 2016 - 14:03

  Goede, onverwachte aanwinst.
  Met Stans heeft het nieuwe NAC meer glans!
  En jawel, natuurlijk hoort NAC altijd uit te spreken om voor het kampioenschap in die vreselijke Juup te gaan. Met ambitie is helemaal niets mis.
  We kunnen met deze selectie toch niet gaan roepen dat we middenmoot nastreven?
  NAC hoort in de Eredivisie thuis.
  Met de huidige versterkingen én wat er nog bij gaat komen, gaat dat komend seizoen lukken!

  0

  0
 • maarten
  29 juni, 2016 - 14:07

  United we Stan(d)s.

  0

  0
 • spike
  29 juni, 2016 - 14:16

  De nieuwe aanvoerder is binnen !! Grote Klasse !!

  0

  0
 • HenriJ84
  29 juni, 2016 - 14:20

  Een prachtige aanwinst, waarvan ik niet dacht dat het realistisch was. Chapeau voor Smulders voor deze transfer! Maar tijd om op lauweren te gaan rusten is er natuurlijk niet, belangrijk om zsm minimaal een spits, keeper en verdedigers bij elkaar te vinden die ook niveau top jupiler league zijn. Liefst eredivisie, net zoals Stans is naar mijn idee. Maar dat zal wat lastiger worden :).

  Ik snap best dat er mensen met het beeld van jaren geleden terugkijken op oud spelers maar wat mij betreft niet meer verstandig om Buijs en Schilder vast te leggen voor verdedigende posities. Schilder was bij NAC al zéér matig als linksback, en heel goed als middenvelder. Bij Twente heeft hij jaren weinig kunnen laten zien. Buijs was een goede voetballende gast. Maar voor die rol is van Diermen aangetrokken. Een sterke mandekker graag. Daarnaast lijkt Buijs niet al te best hersteld van die zware blessure, qua niveau bij Roda en Heerenveen. Het waren prima gasten, maar ik denk niet dat ze binnen ons nieuwe salarishuis passen en ben bang voor dezelfde situaties als vorig jaar bij Gorter, Stam en Verbeek.

  0

  0
 • SpookrijderNL
  29 juni, 2016 - 14:21

  Ad Lips is on fire! Ad Lips is on fire!
  Beste Ad, vertel ons eens hoe het allemaal WEL zou moeten ipv op alles te zeiken. Verlicht ons….ben benieuwd.

  0

  0
 • HenriJ84
  29 juni, 2016 - 14:23

  Vergat ik in vorige reactie: Mooi om te zien hoe snel de sfeer is omgeslagen al hier. Laten we hopen dat we dit gedurende deze transferperiode en het seizoen zo kan blijven. Dan gaan we naar waar we horen. Nog veel te doen maar met meer vertrouwen: Hup NAC!

  0

  0
 • Enjoy
  29 juni, 2016 - 14:27

  Wat spitsen duo betreft van mij MOET Unal blijven, en zet daar maar
  Seuntjes naast, begrepen hebbende dat die 1 ton kost, dat haal je ,je wel eruit.
  Wat de backs aangaat, de A-4 tjes van Hans staan er vol van komt goed.

  0

  0
 • Frankie
  29 juni, 2016 - 14:32

  Kan

  0

  0
 • Kipiani
  29 juni, 2016 - 14:36

  Wie is de zaakwaarnemer van de gebroeders Seuntjes ????

  0

  0
 • BredaB
  29 juni, 2016 - 14:42

  @ kipiani; bij mijn weten is dat Arie Treffers.

  0

  0
 • anoniempje
  29 juni, 2016 - 14:54

  Waarom blijven we Ad Lips afzeiken iedereen weet dat we geduld moeten hebben voordat de selectie klaar is. Aan de ene kant volkomen logisch dat Ad nog niet helemaal tevreden is maar het begin is er in ieder geval nu moet de verdediging aanval en de keeper nog worden neergezet

  Hup NAC!!!
  Hup Smulders!!
  Hup Marinus!!
  Hup Stans!!

  0

  0
 • Braze
  29 juni, 2016 - 14:56

  Lees net in Engelse krant dat Galatsary bezig is Unal binnen te halen. Hij kent Galatsary en kan dan op hhog niveau spelen omdat Galatsary mee doet voor de titel in Turkije. Wel melden ze dat er nog een leenovereenkomst is met NACBreda. Ik vrees dat Unal voor NAC verloren is.

  0

  0
 • 0161 rijen
  29 juni, 2016 - 14:57

  Zeer tevreden tot nu toe hoe het gaat!
  Zeker een sterker middenveld met meer voetbal dan vorig seizoen.
  Nu de rest van de open posities nog en lekker trainen! Dan gaan we knallen komend seizoen!
  HUP NAC!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  29 juni, 2016 - 14:59

  Eerlijk is eerlijk, ik had niet verwacht dat Smulders dit voor elkaar zou krijgen. Hulde!

  0

  0
 • Brutes
  29 juni, 2016 - 15:03

  Seuntjens koste vorig seizoen 1 ton
  Nu kost hij heel wat meer ben ik bang jmmr zou hem graag bij nac zien

  0

  0
 • Fisher
  29 juni, 2016 - 15:13

  @ Ad Lips

  Pfff wat ben jij een negatieve zuurpruim zeg. Een week geleden hadden we niet eens een middenveld en kijk eens wat er nu in nog geen week gehaald is. Smullie is echt heel goed bezig. Een man die vergaderingen omtrent nac verplaatst heeft om maar zoveel mogelijk wedstrijden te gaan bekijken. Die voorhoede en achterhoede heeft hij echt wel helder lijkt me alleen moeten de vissen nog happen. Jammer dat jij zo’n ongeduldig drammertje bent Ad. Jij verwacht echt wonderen van het technisch beleid en dat is niet realistisch.

  0

  0
 • Jor-D
  29 juni, 2016 - 15:28

  Stans super aanwinst voor NAC. samen met Haemhouts en Nijholt lijkt me dit prima voor de J.L.

  Wat Seuntjens betreft begreep in een reactie op deze site of een bericht elders dat hij een zelfde soort constructie in zijn contract heeft staan als de meeste spelers bij nac vorig seizoen. (Bij niet promoveren gratis de deur uit). Dus mocht dit zo zijn, lijkt me niet verkeerd om snel te handelen. Wat mij betreft namelijk liever Seuntjens dan Ünal in de spits hier.

  Daarnaast zijn Goetzee en smulders via Twitter erg geheimzinnig aan het doen over iets, dus wie weet wat er nog gaan volgen vandaag of komende dagen qua “aankopen”.

  0

  0
 • JimGoose
  29 juni, 2016 - 15:29

  Wat je niet moet vergeten is dat de komst van Nijholt en Stans ook een duidelijk signaal is voor spelers die nu nog benaderd worden: die zien dat er naast plannen ook een raamwerk staat van spelers die de ambities kunnen waarmaken.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@ad lips
  29 juni, 2016 - 15:35

  Of je bent een kind van 12 of verstandelijk beperkt denk ik. Wat een onzin zeg. Wat denk jij nu met al die saneringen en geen geld dat er binnen 5 werkdagen een volledige selectie staat. Je snapt er echt geen hol van reageer aub niet als je totaal niks toe te voegen heb van relevante informatie knakworst

  0

  0
 • die ne gast
  29 juni, 2016 - 15:53

  Ik ken alle spelers niet goed genoeg, maar het klinkt allemaal veelbelovend. Ik krijg al zin in het nieuwe seizoen!
  Ondanks de repeterende zuigtoon van Ad Lips ben ik het wel met hem eens dat er nog te veel gaten in de selectie zijn.
  En juist de eerste wedstrijden in augustus zijn cruciaal. Vorig jaar liepen we vanaf dag 1 achter de feiten aan en hebben we nooit echt serieus meegedaan om het kampioenschap en daarom waren veel wedstrijden voor de kat zijn k*t, waarbij de uitslag niet van belang was. Het lijkt erop dat we de eerste wedstrijden tegen de wat ‘zwakkere’ broeders moeten, dus er liggen kansen om meteen in een goede flow te komen en concurrenten op achterstand te zetten.

  En dat is ook om een andere reden nodig:
  Ik verwacht toch dat er redelijk wat SCC-houders van vorig jaar niet gaan verlengen en we niet aan de 10.00 SCC gaan komen. Als we de eerste wedstrijden winnend afsluiten, zal bij hun het zwart-gele bloed toch ook weer gaan kriebelen en kopen ze wellicht alsnog een nieuwe SCC.

  Het ‘nieuwe elan’ dat rond NAC hangt bevalt mij wel: we zijn niet kampioenskandidaat nummer 1, maar halen wel spelers die ervoor willen gaan. Ik heb het idee dat we leukere wedstrijden gaan zien dan vorig seizoen. Spelers die voor elkaar het gras op willen vreten ipv elkaar uitschelden als er weer eens iets mis gaat (en ja op Juup-niveau gaat er nogal eens wat mis).

  We hebben nog ruim een maand voor de eerste wedstrijd, dus er is tijd, maar Ad Lips heeft wel een punt als hij zegt dat we begin augustus al een fatsoenlijk elftal moeten hebben. De selectie eind augustus pas compleet hebben, zou wel eens kunnen betekenen dat we een zodanige achterstand hebben dat we nooit meer serieus om de bovenste 2-3 plaatsen gaan meedoen en er zijn nog te veel gaten in de selectie om 5 augustus al te kunnen winnen van f*cking Jong Utrecht…
  Een keertje samen getraind hebben voordat je 5 aug aan de wedstrijd begint, zou toch fijn zijn!
  Kortom: blij met Stans en nog een hell of a job to do voor Smulders!

  0

  0
 • Naamloos
  29 juni, 2016 - 16:04

  We worden ongeslagen kampioen, winnen de beker, gaan europa in en winnen op Anfield. Dromen mag toch ;)

  0

  0
 • Breda
  29 juni, 2016 - 16:10

  @ kipiani

  Daarom komt Seuntjens niet. Treffers (notabene aandeelhouder) heeft Mats meermaals niet bij laten tekenen, waardoor NAC niets kon verdienen. Ook niet een contact met lage limiet. Dus daar doet NAC geen zaken meer mee verwacht ik. (Zou ik niet doen iig). Jammer voor Ralf dan maar.

  0

  0
 • Kees F7
  29 juni, 2016 - 16:16

  Goed nieuws! De beste aankoop van NAC van de afgelopen jaren: Hans Smulde! !

  0

  0
 • Balletje
  29 juni, 2016 - 16:23

  Heerlijk hoe de fanclub van Smulders en Dijkhuizen ineens een hoop fans rijker is. Een maand geleden had je de man, volgens postings hier, een krantenwijkje laten nemen om in zijn levensonderhoud te voorzien.

  Grappig!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  29 juni, 2016 - 16:37

  Ben al langer fan van Smulders Dijkhuizen

  0

  0
 • gaoperd
  29 juni, 2016 - 16:39

  AD LIPS IS GEWOON EEN JOSTI !!!

  0

  0
 • badeend
  29 juni, 2016 - 16:54

  Ad Lips – had je mond open getrokken toen er daadwerkelijk wanbeleid werd gevoerd. Dan was je een echte held geweest. Nu ben je een zeiksnor.

  NAC is goed bezig.

  0

  0
 • Reflektor
  29 juni, 2016 - 17:03

  Goapert juist een een hele vette gefrustreerde zelfs.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  29 juni, 2016 - 17:16

  CTRL-F op “Stans”: 27 resultaten
  CTRL-F op “Lips”: 30 resultaten

  Kom op jongens, focus een beetje op het topic. Meneertje Lips is wat pessimistisch, maak zo half en half een goed punt en loopt verder te zeiken. Laat hem zijn plasje doen. Whatever.

  Om de balans wat te herstellen: Stans, Stans, Stans.

  Joe!

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 17:17

  Wat een stoere praat allemaal hier. Dus als je kritiek hebt dan hedde het gedaan op bsr. Lekker blijven aanmodderen dan komt het vast goed.

  0

  0
 • DVAKG
  29 juni, 2016 - 17:21

  @Ad Lips
  Je probeert mij neer te zetten als iemand die alles als zoete broodjes slikt en jij bent dan zelf meneer de realist zeker? Heb het idee dat dit gedrag van jou pure tegenstrijdigheid is om de aandacht te trekken op een fansite. Hoe kan je nou niet inzien dat nac de goede kant op gaat? Een week geleden was er nog helemaal niemand en kijk is wat voor middenveld je nu hebt staan. Waarom zou er volgende week datzelfde niet gebeuren met de rest van de selectie? Dat jij geen vertrouwen hebt ligt niet aan Smulders, dat ligt niet aan Dijkhuizen, dat ligt aan jou zelf Adje. Jij bent zeker een persoon die altijd van het negatieve uitgaat. Zo zonde dat je zo moet denken, die negativiteit heeft onze club al genoeg te verduren gekregen afgelopen jaar. Maar we zullen zien als t volgend jaar gaat lopen, Adje Lips staat dan vooraan te juichen en zal als hardste We love you Smulders meezingen ;).

  0

  0
 • pierre
  29 juni, 2016 - 17:25

  Hr. Lips,

  kritiek is en kan ook nuttig zijn, ben ik met je eens. Alleen oeverloos gezwam net als jij hier schrijft, dat slaat nergens op en geeft alleen maar ergenis .Dus probeert voortaan iets aan dit forum toe te voegen wat enigzins van waarde is,

  0

  0
 • John Sigaar
  29 juni, 2016 - 17:31

  Dit zijn de spelers/mensen die we willen.

  0

  0
 • ome cor
  29 juni, 2016 - 17:58

  Ad Lips is een josti omdat ie niet met iedereen meepraat die het positief in ziet ?
  Ik merk vaker dat er zo geoordeeld wordt over mensen die geen 3 zinnen ABN kunnen typen.

  Overigens ben ik het totaal oneens met Ad Lips, want ik denk dat NAC erg goed bezig is.
  Natuurlijk zou het mooi zijn om vrijdag de 1e oefenwedstrijd met een complete selectie te starten, die dan ook nog eens fluiten kampioen van de JL gaat worden.
  Maar het is nu eenmaal anders en niet bij NAC, maar in het hele betaald voetbal.
  Belachelijker vind ik het dat wij al beginnen met de competitie voor het transferwindow gesloten is. Daar krijg je toch wat competitievervalsing mee in mijn optiek.

  Maar in de oefencampagne kunnen nu spelers kansen krijgen die straks 2e keus worden achter de basis 11. Die moet de technische staf toch ook aan het werk kunnen zien ?
  We hoeven ook niet elke oefenwedstrijd foutloos te spelen en met 2 vingers in de neus te winnen, het is oefenen, automatisme creeëren, aan elkaar wennen, een team worden, groeien !
  En als er dan onderweg nog nieuwe spelers bijkomen is dat alleen maar een welkome aanvulling, Ad.

  Dus mijn kinderhand is niet snel gevuld met een paar middenvelders, maar ik ga ook niet lopen jengelen omdat we vrijdag nog niet met de basis 11 kunnen spelen waarmee we om de titel gaan strijden.
  Geduld is een schone zaak.

  Tot slot Ad, ondanks de twee voorbije seizoenen kun je beter met vertrouwen dit seizoen tegemoet gaan dan alvast beginnen te mekkeren en bij de eerste wedstrijd die niet gewonnen wordt hard roepen “zie je wel, ik zei het toch”. Niet alleen NAC moet positief zijn en goed starten, ook de supporters incl. Ad Lips.

  0

  0
 • Massaro
  29 juni, 2016 - 18:26

  Zo is het ome cor en nie anders

  0

  0
 • Umberto
  29 juni, 2016 - 18:28

  Interview op Rijnmond bekeken.
  Verstandige, rustige jongen lijkt me. Kan zich aardig uitdrukken. Kiest voor zekerheid in plaats van een ongewis avontuur.
  Goed gevoel!

  0

  0
 • Frituurpan
  29 juni, 2016 - 18:33

  Die Smulders mag best toegezongen worden eerste wedstrijd, als ik er dan bij had kunnen zijn

  0

  0
 • buurman
  29 juni, 2016 - 18:49

  Beste Molenschot,

  Heb Noppert meerdere wedstrijden zien keepen en zien trainen. Ik vind hem in alles tekort komen , hij heeft alleen lengte. Maar ik hoop dat ik het verkeerd zie.

  0

  0
 • am
  29 juni, 2016 - 19:03

  Ben blij met dit middenveld. Al moet de praktijk nog uitwijzen hoe goed het is. Het is toch de basis voor een goed elftal. Hier lag vorig jaar ook het probleem! Bij een slecht middenveld functioneren zowel de verdediging als voorhoede niet. De meeste wedstrijden worden op het middenveld gewonnen.

  0

  0
 • Molenschot loco
  29 juni, 2016 - 19:03

  Beste buurman….we zullen het zien…..Heb vertrouwen in Jelle dat hij er een goede keeper van kan maken…… gegroet Molenschot Loco……

  0

  0
 • buurman
  29 juni, 2016 - 19:14

  Beste Molenschot,

  Daar heb je wel een punt. Jelle gelooft in Noppert. En Jelle keept beter dan mij haha
  Gr. Buurman

  0

  0
 • anoniempje
  29 juni, 2016 - 19:26

  Ik hoop toch wel op nog een extra keeper en dan mogen ze de strijd met elkaar aan gaan van mij.

  0

  0
 • Tvb
  29 juni, 2016 - 19:27

  Gewoon negeren die ad slip

  0

  0
 • Halve Liter
  29 juni, 2016 - 19:35

  Mooi interview van Rijnmond met Stans. Komt duidelijk uit terug dat Dijkhuizen zijn aanpak hem aanspreekt en het verhaal van Smulders ook. Verder zegt hij dat hij het publiek wil vermaken en aanvallend wil spelen. Wordt een publiekslieveling volgend jaar!!

  0

  0
 • jvt
  29 juni, 2016 - 19:40

  Gelukkig zijn er hier nog een paar realisten. We hebben Messi niet gehaald hoor!
  Vorig jaar werden er spelers zoals van AC Milan aangetrokken en ongezien riep iedereen in koor dat het nu gaat gebeuren. Alleen een naam was al genoeg om de ‘kinderhand’ van vele supporters te vullen. Toen Zonneveld kwam, Lasnik, de rappertjes van Ajax, onze Snoyl en noem die tientallen mislukte spelers maar op; steeds weer was het hier hosanna troef.

  Voetjes op de grond heren; we hebben 2e keus Excelsior binnen, een paar spelers zoals uit het 2e van Den Haag met een prestatiecontractje en drie A-junioren erbij. En het zijn ineens ALLEMAAL wereldspelers als we nog even doorgaan. Nee, dit hadden we eerder moeten doen. We gaan het het zoveelste seizoen na vertrek van onze Ernie meemaken. Oja, het heet nieuw team bouwen, tijd geven. Hoe vaak hebben we dat de laatste jaren niet gehoord? Hetzelfde management zit er nog hoor.

  En nu allemaal die duimpjes weer omlaag, lekker achter elkaar aanlopen. Wel fijn dat we zo snel positief zijn.

  0

  0
 • cataNACcio
  29 juni, 2016 - 19:48

  @jvt koek koek Stans was daar de creatieve man en Van Diermen is gewoon een goeie.
  Er moet degelijke keeper/centrale verdiger (Pedro weg dan 2/2 backs/2 spitsen en buitenspeler bij komen.

  0

  0
 • @buurman
  29 juni, 2016 - 19:58

  NAC vindt dat dan kennelijk niet, of er moet nog een 1e keeper van Man City komen.
  Als Noppert 1e man is dan is er dus in de ogen van Smulders geen betere die betaalbaar is of naar NAC wil komen. Beetje jammer om dan met alle geweld je mening hier te moeten posten waarin je zegt dat Noppert volgens jou in alles te kort komt. En dat zegt dan iemand die even later schrijft “beter dan mij” ipv “beter dan ik”

  0

  0
 • Leur Noord
  29 juni, 2016 - 19:59

  Jeff Stans on fire !!!!!!! Kerel hoor!!!

  0

  0
 • Nr. 20
  29 juni, 2016 - 20:05

  Iedereen mag mening hebben en iedereen heeft NAC hart. Maar waar ik me aan stoor is na 1 minuut ballen of een paar keer verlies dat deze heren dan meteen zeggen zie je wel zei ik toch…..zo goedkoop.
  We gaan ervoor en met z’n allen achter de ploeg!
  Welkom stans! Echt niet verwacht maar verwacht er wel veel van 😃
  Nu nog spits en verdediging op orde en knallen!! Keeper zou ook mooi zijn.

  0

  0
 • Frankie
  29 juni, 2016 - 20:07

  Mooie emotie op dit forum. Het gaat om vertrouwen in het nieuwe beleid. Ik zie en constateer in ieder geval een visie en daadkracht in de huidige organisatie. Zowel op 1e elftal niveau als in de jeugdopleiding. Natuurlijk kost dat tijd en kan de club niet van terminaal, morgen op alle vlakken gezond zijn. Een selectie bouwen gaat niet in 1 dag , niet in 1 week en ook niet in 1 maand. Namen alleen zeggen mij niets. Dat hebben we afgelopen seizoen gezien! het gaat om kwaliteit en mentaliteit. Het gaat om de visie van hoe wilt NAC spelen met als doel zo snel mogelijk terug te keren naar de Ere. Op het middenveld heeft Smulders in ieder geval het voor elkaar gekregen een aantal goede spelers met ervaring en een aantal zeer talentvolle jongens binnen te halen. Naast een betrouwbare keeper zal er de komende weken dus nog gesleuteld worden moeten worden aan de achterste lijn en de voorhoede. Daar zal dan wel de kern van de Manchester City talenten voor gehaald worden. Ik hoop dat Dijkhuizen het dit seizoen gaat waarmaken al is dat voorlopig mijn grote vraagteken.

  0

  0
 • scheppioni
  29 juni, 2016 - 20:11

  Voorop gesteld is ons NAC goed bezig !
  Maar daarbij, het wat argwaan van Ad Lips, kan ik me in opzichte van Dijkhuizen wel ergens wat voorstellen, ik moet het onder Dijkhuzien ook nog wel zien, want ik vind de laatste maanden niet bijster overtuigend, maar Dijkhuizen krijgt van mij tegen beter weten in nog het voordeel van de twijfel !
  Verder de tegenreacties tegen Ad Lips zijn nog al wat overdreven en papegaai achtig, begin oktober weten we meer, Marinus kan zich nu nergens meer achter verschuilen, ben enorm benieuwd vooral naar de uitwedstrijden van ons NAC BREDA !

  0

  0
 • Oosterhout3
  29 juni, 2016 - 20:21

  2e keus excelsior?? Jaaaaja zeker als hij maar 4 wedstrijden buiten de basis viel…. ofterwijl… van de 34 wedstrijden 30x basis!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  29 juni, 2016 - 20:32

  Stans was de belangrijkste man bij Excelsior.

  0

  0
 • RV
  29 juni, 2016 - 20:42

  Op papier een goed middenveld maar ik ga eens lekker achterover leunen en alles na een wedstrijd of 8 beoordelen. Hallelujah is voorbij, ik weet nog dat Joey Suk werd aangetrokken… iedereen was enthousiast want dat was een echte NOAD speler. De praktijk was niet slecht maar viel toch wel tegen.

  Net even een interview met Stans gelezen en dat bevalt me wel heel erg.
  Er staat nu een middenveld met ervaring, karakter, intelligentie en bovenal schat ik ze in als teamplayers.
  Een middenveld met Nijholt, Stans en Haemhouts zou veel meer voetbal moeten brengen dan een middenveld Dingsdag, Naah en Matic. Bovendien ook wel spelers met enig scorend vermogen.

  Wat mij betreft gewoon echt investeren in een spits en gewoon doelpunten kopen.
  Korte en Verbeek het volledig vertrouwen geven (ik geloof best in Verbeek) en misschien dat je ook gewoon maar voor Dingsdag (of Jordy Buijs) en van Diermen achterin moet gaan. Ik geloof niet dat op die cruciale posities we voor een huurling van Manchester city moeten gaan, hetzelfde geldt eigenlijk voor de keeper.

  0

  0
 • Breda
  29 juni, 2016 - 20:42

  Stans was gewoon de belangrijkste schakel bij Exelsior samen met Tom van Weert en Sander Fischer. Stans is een hele goede aankoop waar we nog veel plezier van gaan beleven. Er moet idd nog wat bijkomen maar de aankopen die zijn uitstekend. Verder noppert heeft talent maar ook wedstrijdritme nodig. Ik geloof in die jongen.
  Laten we vanaf het begin tot het eind van het seizoen achter Nac staan en er een mooi seizoen van maken. Hup NAC!!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 juni, 2016 - 20:45

  Noppert word geen eerste keeper nogmaals. Dijkhuizen zelf gezegd maandag voor de tv. En Stans heeft Excelsior vaak gered met belangrijke doelpunten en is iemand met een echte noad mentaliteit. Als je even kijkt met vorig jaar dan weet ik niet wat er zo snel is gebeurd maar geloof me dit middenveld is 15 keer beter met 100 keer meer voetbal en werklust. Niet als een blind paard lopen en niet weten wat je gaat doen. Altijd verkeerd staan en nooit aanspeelbaar. Smulders en dijkhuizen weten het wel. Geen suk matic en naah meer ik kan niet wachten tot 5 augustus eindelijk mensen met voetbalverstand en echte voetballers. Diepgang met korte. De rest komt ook wel goed heb er super veel vertrouwen in

  0

  0
 • Nac
  29 juni, 2016 - 21:27

  Hoe zit het met die Cyriel dessers van Lokeren

  0

  0
 • RV
  29 juni, 2016 - 21:35

  Ik verwacht (en hoop) dat Cyriel Dessers op een zijspoor is beland en Smulders wacht op Unal en en buitenkansje (spits met ervaring en garantie voor doelpunten).

  Met alle respect voor Dessers maar met het vertrek van meer dan 60 doelpunten moeten we gewoon een zekerheid voor minstens 20 doelpunten in de spits hebben. Niets meer en niets minder.

  Ik sta honderd procent achter iedere speler die een geel zwart shirt aan gaat trekken maar het risico is mij in deze te groot.

  0

  0
 • zwampie
  29 juni, 2016 - 21:38

  Vind dat we aardig bezig zijn en hoop dat we dit jaar een strijdend team krijgen.
  Maar we moeten ook allemaal realistisch blijven en weten dat je met namen of aankomende spelers weten dat het de goede kant uit kan gaan maar ook de verkeerde kant.
  En ja we moeten zeker bij de start positief zijn en niet alles meteen zwart zien,maar elk jaar rond deze tijd is alles koek en ei,hebben we de beste spelers binnen geharkt.
  Maar zodra we 2 wedstrijden verliezen zijn dezelfde spelers die nu als helden binnen gehaald worden meteen de slechtste spelers,terwijl we het nu de beste vinden zo snel draaien de meeste hier ook weer om net zo snel als de wind.

  Ik kan dan ook de supporters begrijpen die niet meteen in deze euforie mee gaan ,met ook de wetenschap wat we afgelopen jaren gezien hebben.
  Ook dit zouden we als supporters van elkaar moeten accepteren al zijn erbij die alles zwart zien wat ook niet te begrijpen is.

  0

  0
 • Ad Lips
  29 juni, 2016 - 22:24

  @jvt

  Inderdaad, in de voorafgaande jaren zijn er vaker zogenaamde wereldspelers aangetrokken. Die dan weer niet presteerden.

  Dus dan een paar fatsoenlijke transfers gaat bij mij de vlag niet uit.

  Er zijn nog genoeg belangrijke posities in te vullen voordat we kunnen praten over eventueel promoveren. Smulders heeft nog veel werk te doen mede door het wanbeleid uit het verleden.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  29 juni, 2016 - 23:07

  Het elftal begint vorm te krijgen. TD Is goed bezig, ik heb er vertrouwen in!!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  29 juni, 2016 - 23:20

  Jeff, van harte welkom. Je wordt belangrijk in het nieuwe NAC. Ik heb er veel vertrouwen in!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  29 juni, 2016 - 23:49

  Stel dat je hierbij nog 2/3 leuke talenten met eredivisie niveau (want dat is exht bij laaaaaaange na geen Premier League niveau) bij MC weg kunt plukken en wellixht nog 1/2 eigen aanvallers en verdedigers kunt halen heb je een potentieel zeer goede selectie. Vooral qua team / NOAD spelers, maar óók qua technische.

  Ik… Heb er zin in!!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  30 juni, 2016 - 00:11

  Ik zie net op Voetbalzone dat de “Beste rechtsbuiten van Nederland” (Julian Jenner, dus) nog een club zoekt en dat hij bereid is om op amateurbasis te komen.

  Ben blij dat Van As en zijn klapper weg zijn, anders wist ik al wel wie onze eerste nieuwe voorhoedespeler zou gaan worden.

  0

  0
 • fokke
  30 juni, 2016 - 08:53

  Ben best tevreden over de nieuwkomers. Over het te vormen centrum achterin mogelijk Jesse van bezooijen en Kevin van diermen maak ik me toch wel zorgen. Beiden nog steeds niet hersteld van hun blessure, zullen volgens mij ook wel blessuregevoelig blijven. Steeds gecommuceerd dat petro weg mocht, nu zegt dijkhuizen dat hij hem goed kan gebruiken. Goed centrum achterin is heel heel belangrijk en ik ben er niet gerust op!!!

  0

  0