Go to Top

Spelersgroep uit kritiek op Maaskant: Crisisberaad

Spelersgroep uit kritiek op Maaskant: Crisisberaad

NAC is al een aantal weken compleet uit vorm. Na de bekernederlaag tegen de Eagles is het hard achteruit gegaan met de motivatie en het spel op het veld. De spelers en technische staf hebben daarom gisterochtend een praatsessie gehouden, waarin de waarheid gezegd kon worden.

Maaskant heeft wel een idee waar het allemaal fout is gegaan, de bekeravond tegen Go Ahead was het begin van een neerwaardse spiraal. 

,,Vanaf toen zijn we de drive om die finale te halen kwijtgeraakt. Even later raakten we ook die vijfde plek uit het oog. Een stukje motivatie viel weg. Dat moeten we nu zien terug te krijgen. Een goed gesprek helpt daar bij. Bij iedereen leeft het idee dat het zo niet verder kan“.

Volgens de spelersgroep zit het echter niet alleen in de motivatie. Volgens BN De Stem was er ook flink veel kritiek op Maaskant. Zo wordt er volgens hun te weinig getraind op bepaalde spelsituaties en spelmomenten. Spelers weten bijvoorbeeld niet meer wanneer er van hun verwacht wordt druk te zetten, daarnaast is het al weken billen knijpen bij corners en vrije trappen van de tegenstander. Toch ligt dit volgens Maaskant eerder bij de voortdurend wisselende samenstelling waarin NAC de laatste weken moet acteren.

“Maar als spelers meer aandacht willen voor bepaalde specifieke onderdelen, dan luisteren we daar als technische staf naar. Het is alleen maar goed dat ze meedenken. Veel erger zou het zijn als ze hun schouders op zouden halen over de slechte prestaties. Wij staan open voor verbeteringen, zo lang het maar geen kwestie is van afschuiven en gezanik. Daarvan is gelukkig ook geen sprake.”

Laten we vooral hopen dat het gesprek geholpen heeft en dat ze vrijdag, geholpen door het publiek, ADO kunnen verslaan. Het gat met Roda en Heerenveen is nog maar 5 punten en vooral de Limburgers hebben een vrij eenvoudig programma.

56 Reacties op "Spelersgroep uit kritiek op Maaskant: Crisisberaad"

 • nac6
  24 maart, 2010 - 09:40

  beter en scherp voetballen das de op lossing.
  en niet elkaar gaan afzeiken in een groep.
  werken voor je geld gvd

  0

  0
 • Ruben
  24 maart, 2010 - 09:48

  @ NAC 6

  Wat een reactie zeg, ik heb het echt met je te doen. Nooit gehoord van groepsprocessen? Ik vind het goed dat er eerst is gepraat. De neuzen moet eerst dezelfde kant op en iedereen moet bij zichzelf te raden gaan wat er fout is gegaan. Momenteel zit NAC in een enorme dip, en wij als supporters moeten hen nu over het dode punt heen helpen.

  0

  0
 • scouting nederland
  24 maart, 2010 - 09:51

  Het ging toch allemaal goed ? Er was toch niks aan de hand ? Mommers had alles toch geweldig onder controle ?

  0

  0
 • rinie
  24 maart, 2010 - 09:55

  praten kan altijd, kan ook geen kwaad, maar als RM de wedstrijd tegen Go Ahead als omslagpunt pakt, moet hij eerst eens kijken met welke fantasie opstelling hij de mannen het veld in heeft gestuurd. De twee doelpunten waren duidelijke fouten in de verdediging. En als je Kurt, overigens geen slechte verdediger als voorstopper laat beginnen dan vraag je om problemen, want hij is een betere mandekker. Ik kan me ook niet voorstellen dat de motivatie daarna weg was, gezien de inzet bij sommige andere wedstrijden daarna.

  Als je verliest en je hebt meer dan 100% gegeven is er niks aan de hand, maar als je net als tegen utrecht, groningen en heracles je niet alles geeft, maar tegen ajax wel, dan deugt er iets niet.

  0

  0
 • Dn Witte
  24 maart, 2010 - 10:01

  Beste Rinie,

  Kan me wel vinden in je reactie.

  Maar wel met de kanttekening dat de inzet en beleving altijd hoger is bij de top 3.
  En de verantwoordelijkheid van inzet ligt altijd bij de spelers die het moeten uitvoeren, en niet bij de trainer

  Dus speler er tegen ADO vol tegen aan.

  HUP NAC

  0

  0
 • Gilze
  24 maart, 2010 - 10:08

  Wanneer ik logisch nadenk kan ik me wel iets voorstellen dat je voor Ajax wat meer gemotiveerd bent dan voor een wedstrijd tegen pak m beet Heracles. Maar komop de motivatie moet altijd een vereiste zijn Altijd 100% geven, dan tegen Ajax maar 110% maar het mag nooit aan motivatie/inzet ontbreken dit is namelijk de basis.
  Laten we hopen dat de draad snel weer opgepakt wordt en weer weer kunnen geniet van een lekker avondje NAC

  0

  0
 • rinie
  24 maart, 2010 - 10:10

  beste dn Witte

  Ook dat klopt, maar ook van RM kan wat meer inzet verwacht worden als niet alles loopt zoals het moet, en dan kan hij de wissels er wel wat eerder inzetten dan pas tussen de 80ste en 90ste minuut en laten we eerlijk zijn als je er al kolkka, feher en kwakman in hebt staan en je wisselt bv de graaf met reuser (met alle respect voor de voetbal kwaliteiten van hem) dan lever je nogal wat loopvermogen in en worden de gaten op het middenveld nog groter dan ze al zijn.

  Coachen betekent niet alleen maar stoicijns tegen de reling hangen, maar zelf ook passie uitstralen en op tijd de groep sturen. John Karelse doet dat in elk geval wel.

  0

  0
 • BATI
  24 maart, 2010 - 10:16

  Laten ze eens beginnen om tegen Amoah te zeggen dat hij spits is en daar ook moet staan. Tegenwoordig komt hij iedere bal ophalen op het middenveld waardoor hij als diepe spits nooit in stelling kan worden gebracht. Met als gevolg dat je zelden gevaarlijk word voor de goal. En dat "meevoetballen" is nu ook niet zijn sterkste punt.

  0

  0
 • scouting nederland
  24 maart, 2010 - 10:31

  Amoah moet zijn eigen voorzetten nog geven. Het is zo ontzettend genant om dit huidige verliezersensemble te zien aanklooien. Maar dit is natuurlijk wel zelf veroorzaakt. In Spanje in de winterstop lollig gaan lopen doen en mensen te demotiveren met "voor jou geen plaats" is bijzonder dom.

  0

  0
 • Dimitri
  24 maart, 2010 - 10:37

  @ bati

  zal dat niet onder andere besproken zijn? zullen ze daarom niet 4-4-2 willen spelen?
  Er is een te groot gat tussen aanval en middenveld waardoor de voorhoede op een eiland staat.
  De controlerende middenvelder staat namelijk bijna tegen het centrale verdedigingsduo aan waardoor er op het middenveld een gat van 40 meter is.
  De achterhoede wil door haar onzekerheid niet verder naar voren, zodat dit gat blijft.
  Door 4-4-2 te spelen bouw je en verdedigend zekerheid door de man in de punt naar achteren en ondersteuning voor Amoah door de vent met de punt naar voren.
  Dan hoeven de buitenspelers ook niet continu naar achteren rennen omdat de buitenmiddenvelders naar binnen trekken en er daardoor ruimte op de flanken komt voor de back van de tegenpartij.
  Eventueel kan bij balbezit wel de flanken bezet worden door induikende middenvelders

  0

  0
 • eenaaceebreda
  24 maart, 2010 - 10:45

  Bati, dat Amoah de bal komt halen is helemaal niet gek, als de linies niet kort op elkaar gehouden worden ontstaat er een groot gaat. Zodra Amoah dan in de spits staat en de bal ontvangt is er geen bijsluiting dus kan hij helemaal niets. Zodra hij de bal ophaalt kan hij tenminste nog de kaats aangaan.

  0

  0
 • Tomba
  24 maart, 2010 - 10:48

  @Rinie
  Weleens naar Jong NAC wezen kijken hoe geweldig Karelse coacht ? Verder is Karelse een echte NACCER maar coachen moet ie toch maar aan anderen overlaten

  0

  0
 • Joopie
  24 maart, 2010 - 11:03

  Voor vrijdag:

  Van Fessem
  Féher Penders Zwaanswijk Snoyl
  Kwakman Van der Leegte Schilder
  De Graaf
  Amoah Lurling

  0

  0
 • Hoi
  24 maart, 2010 - 11:29

  Ik krijg een beetje een soort déja vù gevoel bij meneer Maaskant. Bij alle clubs die hij getraind heeft zijn dit soort zaken voorgekomen. En telkens weer beweert hij dan dat het wel goed komt, dat het een dipje is, dat het aan steeds wisselende samenstellingen ligt, etc.
  Nu dus bij NAC ook. Alleen daar is ie pas geleden voor 3 jaar vast gelegd. Ik ben bang dat dat geen bijster slimme zet gaat blijken te zijn.
  Komend seizoen zal het wel even gaan, met wat nieuwe spelers erbij en zo. Die gaan weer aan hun cyclus met Maaskant beginnen en dat zal dus een jaar of zo goed gaan. Daarna zal het geëmmer weer beginnen.

  0

  0
 • Zatte P
  24 maart, 2010 - 11:38

  Zolang het degradatiespook uit zich blijft is het allemaal wel prima, na een aantal vette jaren een mager jaar ligt geheel in de lijn der verwachtingen

  0

  0
 • rinie
  24 maart, 2010 - 11:44

  @tomba

  Ik bedoel in dit geval dat Karelse meer emotie en beweging vertoont aan de kant dan RM, maar ben inderdaad weleens naar jong Nac wezen kijken. Over de coaching kwaliteiten van de beide personen kan ik geen oordeel vellen omdat ook in mijn geval de beste stuurlui aan wal staan, maar ik maak alleen maar een constatering vanaf de tribune.

  0

  0
 • wolfmanjack
  24 maart, 2010 - 11:50

  Onze topcoach? valt wel heel erg door de mand. Ik zeg weg ermee.

  0

  0
 • scouting nederland
  24 maart, 2010 - 12:01

  Het bestuur doet nu alsof de neus bloedt, maar de volgende stap is dat spelers bij de bejaarden gaan klagen. Zo ging het ook tav Lok en Lokhoff. Pas toen werd er actie ondernomen.

  0

  0
 • breda
  24 maart, 2010 - 12:05

  442 spelen volgend seizoen. leo en amoah koningskoppel in de spits en een versterkt middenveld

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  24 maart, 2010 - 12:05

  Duss lekker voorbereiding zo voor vrijdag … als de spelers al iets aangeven aan de coach …….. tja

  0

  0
 • Hoi
  24 maart, 2010 - 12:06

  Ik ga toch eens kijken of ik nog situaties en uitspraken van Maaskant bij Willem II en RBC uit de kranten terug kan vinden.

  0

  0
 • fanneke
  24 maart, 2010 - 12:14

  Het is op het oment zo dat de voorhoede voor geen meter draait.
  Amoah staat alleen en moet alles zo'n beetje alleen doen. Van de zijkanten hoef je niets te verwachten.
  Vreselijk dat Kolkka nog een jaar gaat bijtekenen. De laatste wedstrijden komt geen enkele goede bal van
  zijn kant voor de goal. Lurling loopt erbij als een geslagen hond. Totaal geen bezieling en ook van hem komt geen één bruikbare bal voor de goal.
  Als het niet drastisch verandert spelen we vanaf volgend jaar structureel in het linkerrijtje!
  Hoop dat ES nu eens met goede spelers op de proppe komt.
  Bovendien Penders lekker in de technische staf plaats laten nemen en Zwaanswijk een contract aanbieden.
  Penders is in mijn ogen vaker geblesseerd en zal dus veel wedstrijden missen en hij is langzamer.
  Jongere gasten coachen moet dan maar op de training.

  0

  0
 • scheppioni
  24 maart, 2010 - 12:16

  Ben verheugd dat we in ieder geval genoeg punten hebben, zodat we niet naar onder hoeven te kijken, maar dit nieuws na een contractverlenging van 3 a 4 jaar, daar wordt je als NACCER niet vrolijk van ! Van de andere kant zijn het profs worden goed betaald, dus verwacht de gemiddelde NAC supporter in ieder geval srijd vanaf minuut 1 ! De heren spelers zitten tenslotte niet meer op de lagere school, dus voor a.s. vrijdag, heren spelers : LAAT JE CLUB NIET IN DE STEEK !

  0

  0
 • scheppioni
  24 maart, 2010 - 12:18

  Zo is 't Fanneke, nogmaals Matthew is een perfecte spits, maar dan wel in een aanvallend NAC ! Het valt mij ook op dat de laatste wedstrijden gezien, het probleem begint in de voorhoed, daar zijn we te soft !

  0

  0
 • Hugo
  24 maart, 2010 - 12:35

  Daar gaan we weer. Wordt onderhand moe van al het gezever over RM. Het is prima dat de boel op scherp wordt gezet. Met en zonder kritiek op de trainer, dat hoort er nu eenmaal bij. BN de stemmingmakerij maakt daar gretig gebruik van om een crisis te creeren. Wij trappen er weer met open ogen in. Ik denk dat de spelers+trainer heel goed snappen dat er een ommekeer moet komen. Van trainen tot praatsessies, alles om weer drie punten te pakken vrijdag!. Ik denk dat wij als supporters daar een flinke steen aan kunnen bijdragen. De spelers weten ook wel dat wij ''voetballuh'' willen zien. Laten we de spelers en trainer over dat dode punt heen helpen. Boodschap lijkt me duidelijk. Flink aan de bavaria en als één man achter NAC. HUP NAC

  0

  0
 • Hoi
  24 maart, 2010 - 12:44

  Maaskant verweet zijn spelers geen gebrek aan werklust, maarvond dat zijn ploeg in veel situaties niet scherp genoeg voor dedag kwam. ,,Wij verdedigden heel matig en een tv-maker kan een aardig programma vullen met de blunders die wij vandaag hebbengemaakt.“

  Maaskant geeft toe dat hij verantwoordelijk is voor de tegenvallende prestaties, maar rekent op een kentering. ,,Wij hebben vandaag de bodem geraakt en ik denk dat het vanaf nu alleen maar beter kan gaan. Wij zitten nu in een zwarte periode, maar ik ben van overtuigd dat deze selectie veel beter kan.“

  Je zou het zo kunnen inpassen in de huidige situatie bij NAC Maar dit was Maaskant na Feyenoord-Willem II in oktober 2005

  0

  0
 • the Naccer
  24 maart, 2010 - 13:08

  Even off topic: ik lees net op voetbalzone.nl dat het nog helemaal niet zeker is dat Amoah gaat bijtekenen.
  Hij geeft aan dat NAC nog steeds niet is gekomen met een voor hem goede aanbieding; terwijl Stewart zegt dat er reeds een voorstel ligt en dat zij wachten op een reactie van Amoah. Allemaal heel vreemd. Maar ik denk dat NAC op zoek
  kan gaan naar een andere spits.

  0

  0
 • TpT
  24 maart, 2010 - 13:36

  Nou lijkt het er toch op dat het aardig begint te rommelen bij NAC.
  Het is te hopen dat spelersgroep en trainer op 1 lijn komen/blijven want voorlopig zitten ze aan elkaar vast. Denk niet dat NAC van plan is om afkoopsommen te gaan betalen.

  Op zich is de ophef ook wel te verklaren. Veel spelers hebben inmiddels te horen gekregen dat ze mogen vertrekken, en dat zal niet positief uitwerken op de motivatie. En ik denk dat Maaskant een duidelijk stem heeft gehad in wie er wel of niet mogen blijven. Daarom is de wrijving misschien niet gek als er zulke impopulaire maatregelen worden genomen.

  Maargoed, na deze "grote schoonmaak" weten we wat voor selectie we hebben en dan kan Maaskant gaan bouwen.
  Dat geschreeuw dat Maaskant weg moet slaat helemaal nergens op, hij durft harde maatregelen te nemen, maar ik neem aan dat dat ook nodig is.
  Vanaf volgend seizoen kan hij bouwen met een frisse selectie, dan kun je hem echt beoordelen.

  0

  0
 • Kes
  24 maart, 2010 - 13:41

  TPT hoezo frisse selectie? Er gaan inderdaad wat man weg maar er komt er toch echt maar 1 bij.

  wat denken jullie van Burgerking als vervanger van amoah (mocht die vertrekken)? Als die op goed gewicht zit is het denk ik een goed aanspeelpunt voor nac voorin.

  0

  0
 • geelzucht
  24 maart, 2010 - 14:20

  Ik vind het weer erg amateuristisch gaan bij NAC. Je geeft Dwaaskant eerst een contractverlenging terwijl er al langer gemor is over het functioneren van onze galbak. Dan is er qua communicatie behoorlijk fout. Intern weten ze nog niet eens wat er speelt. Vriendjespolitiek alom. Remie moet verkassen en plofkop en reetridder van As mag zijn functie bekleden. Van As, onze scout met totaal geen fingerspitze gevoel omtrent het voetbal. De man die Pollack haalde. Nou ik hou mijn hart vast.

  0

  0
 • Gilze
  24 maart, 2010 - 14:20

  @Kes
  weet je wat het is van Beukering is een prima spits wanneer hij fit is. Maar hij blijkt telkens niet de disipline op te kunnen brengen om dat te doen of vol te houden.

  0

  0
 • MLbredaa
  24 maart, 2010 - 14:41

  hij heeft anders wel de discipline om 2 jaar lang iedere dag te veel te eten. dat houdt ie aardig vol!

  0

  0
 • Gilze
  24 maart, 2010 - 14:43

  Haha ja dat zowieso, een partijtje burgers happen wint hij met gemak

  0

  0
 • ronaldnac
  24 maart, 2010 - 15:30

  ik weet niet of het al gezegd is
  maar op http://www.voetbalzone.nl staat dat nac interesse heeft in willem janssen van roda jc ik denk een prima versterking hij is ook pas 23 jaar!

  0

  0
 • Karel
  24 maart, 2010 - 15:35

  NAC zal nog 2 of 3 nieuwe namen presenteren voor het nieuwe seizoen waar iedereen van zal opkijken!

  0

  0
 • NM
  24 maart, 2010 - 15:40

  Heb het gevoel dat de veel supportersniet begrijpen hoe de organisatie van NAC in elkaar ziet.

  De ES en TM zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken niet het bestuur.

  Het bestuur heeft een onbetaalde toezicht functie.

  0

  0
 • Rattack
  24 maart, 2010 - 15:52

  Ik word moe van al dat gejank op Maaskant. Als je het beter kan lekker zelf doen. Er is gewoon intern wat onvrede na
  de slechte wedstrijden van de afgelopen weken. Het is gewoon logisch. Alle koppies weer de goede kant op en klaar.
  Mensen mensen, het is makkelijk zeiken vanaf de tribune en achter de pc. Ik zeg niet dat Robert Maaskant de beste trainer
  ter wereld is. Maar op dit moment wel een trainer die past bij de doelstelling van NAC. NAC heeft financieel gezien recht
  op een plaats tussen 11 en 13. Dat is niet onlogisch. Dat is gezien het verleden van de club gewoon een normaal doel.
  De mensen die naar vroeger verwijzen vergeten zeker dat er toen vaak gevochten werdt tegen het degradatiespook!
  Wordt realistisch! Verwacht geen wonderen. Maar blijf wel normaal kritisch!

  0

  0
 • Bier Hier
  24 maart, 2010 - 15:54

  NAC heeft intresse in Willem Janssen van Roda JC,
  Naast NAC heeft ook FC Utrecht intresse, het is een 23- jarige middenvelder.

  Heuj weer een middenvelder erbij zaten we op te wachten.

  0

  0
 • BuuBert
  24 maart, 2010 - 15:59

  Komende vrijdag gewoon iedereen achter NAC en die hageneze van de mat tikken!
  Hoop dat onze vriend Amoah wel bijtekent want een spits van dit kaliber kan NAC anders vergeten.

  0

  0
 • Benji
  24 maart, 2010 - 16:08

  Ik vind niet dat Maaskant het over de bekerwedstrijd mag hebben want volgends mij waren er na de wedstrijd NAC – Go Ahead Eagles toch echt nog 3 wedstrijden die NAC niet verloor, namelijk winst tegen Willem II, vvv en tegen AZ nog 1-1.. Weekend vóór de wedstrijd tegen GAE was het tegen RKC winst..

  Maaskant wil dus zeggen dat het niet zijn schuld is maar dat opeens bij de wedstrijd tegen NEC dat er opeens in de koppies zat : ''Kut, we liggen uit de beker''

  0

  0
 • snake
  24 maart, 2010 - 17:03

  Word er eigenlijk niet warm op koud van.
  Zolang dit de vrije val gaat worden moeten we ons zorgen maken.
  NAC – Twente moet een klapper worden. Als we die winnen is ons seizoen geslaagd met uiteraard linkerrijtje eindigen.

  0

  0
 • rhcp
  24 maart, 2010 - 17:04

  Jaja, motivatieverlies.

  Ik speel bij een zondagselftal. Mijn hele week draait om studeren en werken en zondag loop ik de pollen uit de grond.

  Het enige wat ik van de heren voetballers vraag, is dat wanneer ze een wedstrijd hebben, vaak ook maar 1x in de week, hetzelfde doen.

  Als ze dit niet kunnen opbrengen moeten ze maar een andere baan zoeken.

  0

  0
 • snake
  24 maart, 2010 - 17:04

  O ja winnen in de reguliere competitie tegen Feyenoord staat hoog op mn lijstje maar daar geloof ik niet echt in.

  0

  0
 • biem
  24 maart, 2010 - 17:13

  spullen pakken maaskant

  0

  0
 • zwampie
  24 maart, 2010 - 18:57

  veel simpele en verwachte reactie,maar ook mensen met goede reactie gelukkig.

  Na mijn mening is er nooit een man fout,maar zijn het meerdere,trainer en spelers.

  De wedstrijd tegen gae was idd een domper,niet alleen voor NAC maar ook zeer zeker voor de supporters die al hadden verwacht dat we morgenavond weer hadden moeten voetballen.
  Helaas is dit niet zo,maar het kan niet zo zijn,dat je dan als trainer of speler denkt shit seizoen is afgelopen en er valt niks meer te halen.
  Zou trouwens mooi zijn als je de eerste de bsete wedstrijd voor de beker verliest dat je zo denkt,als je deze mentaliteit hebt,moet je stoppen met voetballen.
  Na de wedstrijd mag het een grote domper zijn ,maar de rest van de competitie moet je erweer zijn.
  Vind het wel slecht van maaskant en spelers als men daar nu pas achter komt.

  dat men afwisselend heeft gespeeld mag niet een geheel excuus zijn,ten eerste heeft men daar zelf aan mee gedragen door lompe rode kaarten te halen,maar dat komt juist wel voort uit de slechte vorm die de speler opdat moment heeft.
  en ten tweede,men kan naar aanleiding van andere spelers niet ineens zijn eigen vorm verliezen,ook dit ligt bij de speler zelf.
  Wel kan maaskant ervoor zorgen om dit eerder op te pakken en de speler weer aan het voetballen te krijgen.
  Zet de juiste spelers op de juiste positie.
  Kwakman bv speelt gewoon minder achterin dan op het middenveld,ook al heeft hij daar vaker gespeeld ,wil dit niet zeggen dat hij beter presteerd.
  Schilder van de andere kant weet ik nu ook weer niet zo of hij beter linksback kan staan dan op het middenveld,deze speelde zijn beste wedstrijden van het seizoen als back.

  Waarom zet hij het elftal niet weer terug als hij de competitie begon,toen stond en speelde NAC wel goed.
  Reuser stond op het middenveld goed te voetballen tot aan zijn blessure,nu zie je hem niet meer,waar ligt dit aan.

  Het elftal wat NAC voorheen had ,stond meer voor elkaar klaar,en streed voor elkaar,nu zie je vaak als de bal kwijt is,wacht wel tot hij terug komt of dat een ander hem afpakt of is teveel voor zich zelf bezig(o.a gorter)

  tevens de strijdwijze,zeker thuis is veel te afwachtend en verdedigend.
  Denk dat er maar een paar puntjes verander hoeft te worden en NAC kan zich weer omhoog richten o.a

  -mentaliteit spelers moeten (nog)beter worden
  -tegenstander sneller aanpakken/vastzetten eigen helft,dus niet terug zakken tot de middenlijn waardoor het te lang duurt eer dat een aanvaller opnieuw tot aanvallen komt
  -corners minimaal 1 man op de middenlijn blijven hangen,waardoor de tegenstander minimaal 2 man achter moet houden ,en je zelf snel kan countere
  -maaskant zich ook profesioneler opstellen en beter coachen en wisselen
  -en last but not least NOAD instelling en iedereen ervoor gaan tot aan het bot,en dat ze dan te moei zijn om een ere rondje te lopen ,neem ik op de koop toe

  0

  0
 • Dimmer
  24 maart, 2010 - 19:17

  Beetje erg laat dat crissisberaad.
  Vanaf GAE een steeds slechter NAC.
  Dus dn vrijdag ff flink aan de bak.
  En niet zeiken maar werken voor iedere cent.
  Pas dan ben je een echte vent.

  0

  0
 • Velserbroekse rat
  24 maart, 2010 - 19:43

  enkele seizoenen geleden stonden we op dezelfde plek en zongen we “oh, wat staan we hoog” en nu klagen…

  0

  0
 • Nicky
  24 maart, 2010 - 19:55

  Altijd goed dat de stem even olie op het vuur gooit

  0

  0
 • Brightest Star
  24 maart, 2010 - 19:57

  Als de neuzen nu al niet meer de zelfde kant uitstaan,dan staat ons nog wat te wachten! Laten ze erbij NAC nog maar eens een aantal NAChtjes overslapen of ze Maaskant zijn krabbel wel echt willen hebben! Zoals de vlag er nu bijstaat,kunnen we de komende tijden nog flink wat vuurwerk verwachten! Zal toch zeker weer geen wedstrijd zonder publiek opleveren!!!Een ding is zeker,de roerige tijden zijn weer terug in Breda!
  Wordt vervolgt…..!

  0

  0
 • chris
  24 maart, 2010 - 20:20

  Zwaanswijk altijd centraal, laten we daar eens mee beginnen. (en verlengen, want je ziet wel wat er tegen nec en heracles gebeurt zonder hem, we verliezen ieder kopduel…!). En 4-4-2, dan heb je met dit materiaal meteen een topselectie!!

  0

  0
 • vakkie g
  24 maart, 2010 - 20:24

  @nicky BNdestem(mingmakerij)

  0

  0
 • de Juin
  24 maart, 2010 - 20:30

  1 ding is in ieder geval zeker! Zwaanswijk hadden ze nooit zomaar af moeten schrijven. Schande hoe ze met hem omgaan. Ben benieuwd met welke vervanger ze nu gaan komen die moet dan wel echt heel veel beter zijn.

  0

  0
 • jesse
  24 maart, 2010 - 20:50

  opstelling vrijdag:

  Van Fessem
  Elshot – Penders – Zwaanswijk – Snoyl
  Kwakman
  De Graaf Schilder

  Kolkka* – Amoah – Bayram**

  * Ben geen fan van hem, maar is wel een ECHTE prof.
  ** Lurling speelt al heel het jaar slecht, geef die Bayram vanaf het begin een kans.

  Lurling praat zichzelf enorm tegen; als een jongen van 17 dit zou doen, week in week uit, snap ik het wel, maar ik word bijna 33 dus mij hoef je niet zo te laten voelen dat ik een verkeerde bal geef.

  ??

  Juist omdat hij bijna 33 wordt moet hij laten zien dat zukke ballen nie kunnen!

  0

  0
 • Jasper
  24 maart, 2010 - 22:29

  Met een versterkt middenveld spelen! Daar kwam NAC te kort tegen Groningen.. *Heracles-uit heb ik niet helemaal gezien..

  0

  0
 • snake
  25 maart, 2010 - 14:19

  Zoiets hou je toch intern?

  0

  0
 • kees4
  26 maart, 2010 - 04:14

  laat hem maar vertrekken en brandts weer terug

  0

  0