Go to Top

Stam kampt met knie- en enkelklachten UPDATE 2

Stam kampt met knie- en enkelklachten UPDATE 2

 

Ronnie Stam viel gisteren tijdens de wedstrijd Sparta – NAC uit en dat liet zich direct ernstig aanzien. Nadat de vedette een tik had gekregen, bleef hij direct liggen en greep naar de knie.

Dat weerhield hem er niet van om toch nog te proberen door te gaan. Heel eventjes althans, want niet veel later zat Ronnie weer met een vertrokken gezicht op het veld. Over en uit. Vlatko Lazic mocht invallen (en deed dat heel behoorlijk) terwijl Stam naar de kleedkamer strompelde.

BN DeStem weet nu te melden dat Ronnie niet alleen last van zijn knie heeft, maar ook van zijn enkel. Dat zou dubbele ellende zijn als dit waar is. Vandaag is hij naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Zodra daar meer over bekend is laten we je dat uiteraard weten.

Update: Ronnie gaat komende dinsdag door de MRI. De verwachting is dat hij lange tijd uitgeschakeld is.

Update 2: het ziet er naar uit dat de binnenband van Ronnie’s knie is afgescheurd. Dat zou betekenen dat hij zeker 4 tot 6 weken aan de kant staat. Vanmiddag zal een MRI aan moeten tonen of het om een scheuring of een verrekking gaat.

Bron: B-side Rats, BN DeStem

65 Reacties op "Stam kampt met knie- en enkelklachten UPDATE 2"

  • scheppioni
    2 april, 2016 - 16:49

    Kijk maar eens goed terug mede collega NAC supporters, die trap van brogno had werkelijk niks met voetballen te maken een vette gele kaart met een rode rand, maar ja wat deed die pratend paard Ed !?!
    Sterkte Ronnie, hopelijk gauw terug al is het maar om zo concurrentie vol de nacompetitie in te gaan ! HUP NAC HUP STAM !

    0

    0
  • NAC4EVER!
    2 april, 2016 - 17:06

    Dat is mooi kut!
    We hebben iedereen nodig richting de eredivisie!

    Heb trouwens nog een andere vraag.
    Zou iemand voor mij de teksten van er is maar 1 club in Brabant en we gonna win today it’s for N.A.C! uit willen typen?
    Ik ken namelijk maar een gedeelte van beide.
    Alvast bedankt!
    Hup NAC!

    0

    0
  • Toontje
    2 april, 2016 - 17:26

    We hebben iedereen nodig in de nacompetitie maar hij heeft me heel het jaar nog niet kunnen overtuigen. Tevoren als grote aanwinst bestempeld..dat heeft hij nog lang niet waar kunnen maken..jammergenoeg. Op het middenveld hoort hij niet thuis en achterin (bij Twente sterk) is het ook niet veel bijzonders

    0

    0
  • Harryvan
    2 april, 2016 - 18:25

    Doet het op het middenveld, beter dan Dinsdag

    0

    0
  • Rattatar
    2 april, 2016 - 18:33

    @NAC4EVER!

    Is er een vervolg op die teksten dan?

    0

    0
  • NAC4EVER!
    2 april, 2016 - 18:44

    @Rattatar

    Bij 1 club in Brabant wel
    Ik hoor altijd
    Er is maar 1 club in Brabant
    1 club in Brabant
    Niet
    En dan versta ik het niet meer.

    En bij we gonna win today zit er nog een gedeelte voor wat ik ook niet kan verstaan.

    0

    0
  • scheppioni
    2 april, 2016 - 19:05

    Er is maar 1 club in brabant, 1 club in brabant niet willem2, niet rkc(of psv) vanavond is dat alleen ons eigen N.A.C. !
    It’s for N.A.C., N.A.C. ole, we gonna make great dissusion, we gonna win today !
    Vrijdag schijt aan wolluk !

    0

    0
  • scheppioni
    2 april, 2016 - 19:07

    Oh ja goed oefenen NAC4EVER voor vrijdag !!!

    0

    0
  • RV
    2 april, 2016 - 19:44

    Echt ongelofelijk dat mensen op een Stam zoveel kritiek hebben. Of ze hebben een zure vrouw of ze hebben er weinig kijk op, maar bovenal: stel je verwachtingen eens bij.

    Sommige verwachten dat Stam dit NAC op sleeptouw kan nemen maar hij is geen leider. Anderen verwachten dat hij de passing heeft van Iniesta, het fysiek van Pogba en het scorend vermogen van Ozil.

    Stam hoort gewoon op de positie net voor de verdediging. Ballen veroveren en in de nek hijgen van de creatieve middenvelders en in balbezit de juiste voortzetting naar voren. Dat kan hij prima en bovendien de enige die het tempo hoog kan houden van achteruit en het spel kan verleggen.

    Sorry hoor maar de keuze van Dijkhuizen voor Dingsdag op die positie slaat echt helemaal nergens op!

    0

    0
  • HenkTank
    2 april, 2016 - 19:48

    Er is maar een club in Brabant, niets psv geen willem2 in Brabant is alleen maar N A C.

    tevreden?

    0

    0
  • NAC4EVER!
    2 april, 2016 - 19:52

    @scheppioni

    Dankjewel!
    Haha zal ik doen.
    Veel plezier vrijdag.
    Ik ga voor minimaal 4-0! (Nee ik ben rkc-uit niet vergeten)
    Hup NAC!

    0

    0
  • Jopie
    2 april, 2016 - 19:56

    Wat kende gij da goed henkietankie

    0

    0
  • HenkTank
    2 april, 2016 - 20:00

    Jopie, ook jij kan priveles van Glen Salmon krijgen ;)

    0

    0
  • scheppioni
    2 april, 2016 - 20:13

    @ HenkTank
    Ok goed !
    @ NAC4EVER !
    Gij ok veel plezier en hopelijk lezen de NAC spelers betreft wolluk uit met je mee !
    Ik hoop dat ik het ga redden vrijdag, maar bij winst van ons NAC maakt alles goed !

    0

    0
  • wolfmanjack
    2 april, 2016 - 20:21

    Schandalig dat die Sparta speler geen gele kaart kreeg.

    0

    0
  • Nr. 20
    2 april, 2016 - 20:36

    @RV helemaal mee eens.
    Elftal begint steeds meer te draaien. Voor de nacompetitie nog paar veranderingen doorvoeren:
    – Lazic voor Stam rechtsback
    – Stam voor Dingsdag verdedigende middenvelder

    Rest laten staan!

    COME ON NAC!

    0

    0
  • Top
    2 april, 2016 - 20:42

    Scheppie!!

    0

    0
  • RV
    2 april, 2016 - 21:07

    Eens nr 20, gevoelsmatig zou ik zeggen zet Dingsdag op de plaats van Van der Weg en zet Kenny gewoon linksback.

    Achja, het blijft lastig want ik was totaal geen fan van Pedro maar is wel iemand die zich in de nacompetitie kan vastbijten in een tegenstander en eerlijk gezegd vind ik van Diermen ook geen stabiele factor.

    Maar goed, het is lood om oud ijzer er moet een team staan dat voor elkaar vecht en dat heb ik gisteren wel gezien.

    Alleen Dingsdag kan echt niet op die plaats en wat mij betreft vrijdag een keer Brands op 10 in plaats van Seuntjens.

    0

    0
  • Bredafun
    2 april, 2016 - 21:14

    De ene is ondrdaad brter en technisch als de andere, maar in t geheel loopt dit elftal steeds beter. Je hoef geen uitblinker te zijn, dan kan je nog van n meerwaarde betekenen tijdens de wedstrijd.
    & uiteraard “Beterschap Stam”.

    0

    0
  • nachoreca
    2 april, 2016 - 21:15

    Nog even wat oefenpotjes en dan is het doorstoten naar de eredivisie gvd!!! Ben er helemaal klaar mee. Gisteren waren we overigens een stukje beter hoor. Blijf het een raadsel vinden dat sparta koploper is. Maar dat ligt puur aan onszelf…wat een onnodig puntenverlies….snik snik…desalniettemin Come on nac!

    0

    0
  • RV
    2 april, 2016 - 21:25

    Misschien vreemd overigens maar hoop dat Willem II wint want die moeten we gewoon niet hebben in de nacompetitie. Het liefst Cambuur of Excelsior dan geef ik ons een redelijke kans.

    0

    0
  • Tom Smits
    2 april, 2016 - 21:42

    @ RV je kan Willem ll alleen maar tegenkomen als je zelf 3 of 4 wordt. En ik ga er toch wel van uitgaan dat we 2 e worden met 3 thuiswedstrijden nog te gaan.

    0

    0
  • Breda
    2 april, 2016 - 21:47

    @RV

    “Sommige verwachten dat Stam dit NAC op sleeptouw kan nemen maar hij is geen leider”

    Maar zo presenteerde hij zichzelf wel. En hij zou het nog kunnen ook, als hij ipv iedereen verrot schelden gewoon normaal zou coachen op het middenveld en zich positief zou opstellen in de groep (als leider).

    0

    0
  • Ojee
    3 april, 2016 - 00:07

    Scheppie, dan moet je wel de goede tekst neertypen.

    “Niet Willem II, niet PSV, in Brabant is alleen maar N.AC.”

    :-)

    0

    0
  • scheppioni
    3 april, 2016 - 00:10

    @ Ojee
    Helemaal gelijk jongen, niet helemaal goed gezongen, ga het vannacht in mijn slaap er goed in prenten, ik neem aan dat het wel te vergeven is, ik zong/zing het altijd met NAC passie tenminste !

    0

    0
  • Dutchbird
    3 april, 2016 - 00:58

    Ik hoop dat we volgend jaar drie keer naar Rotterdam mogen en niet naar Tilburg hoeven.

    0

    0
  • Hugo
    3 april, 2016 - 07:41

    Sterkte Ron! Overigens beginnen ze ‘m bij onze buurtjes ook stilaan te knijpen. Die zien een playoff confrontatie met de parel nou niet echt zitten . Hup NAC !

    0

    0
  • maarten
    3 april, 2016 - 08:59

    Zal el eens kunnen betekenen dat we Ronnie 4 weken kwijt zijn. Best prettig voor de play-offs.
    RKC, tja in de voorbereiding ook van verloren en in de competitie. Er is nu geen tijd voor flaters. Play-offs tegen de kruiken komt trouwens ook steeds dichterbij. Dat zal wat zijn zeg.

    0

    0
  • Nr. 20
    3 april, 2016 - 08:59

    @RV je zou idd nog brands voor Seuntjens of dingsdag voor Vd weg maar gaat er nu veel meer om om met vaste 11 techieken zoals Bredafun zegt. Gorter gaat ook beter draaien…. Kortom vertrouwen aan vaste 11 en uit deze ellendige competitie en promoveren!!! Het liefst tegen de zusjes uit stilburg.

    0

    0
  • Nr. 20
    3 april, 2016 - 09:00

    Bedoel met vaste 11 te spelen

    0

    0
  • Nr. 20
    3 april, 2016 - 09:02

    Laten wij als supporters ons ook eens goed gaan opwarmen voor de nacompetitie!!! Yellow Army here we come! Afgelopen vrijdag mooi uitvak!

    0

    0
  • buurman
    3 april, 2016 - 11:37

    Stam is geen wereldster maar we kunnen hem maar moeilijk missen. Dat is weer een tik als hij de nacompetitie niet zou kunnen spelen. Beterschap Ronny.

    Gisteren weer eens naar SK Lommel gaan kijken met mijn buurman tegen Eupen. Het elftal van NAC voetbalt niet beter dan dit soort ploegen (van Eupen verloren we in de voorbereiding kansloos met 4-1, ik wist gelijk dat het zwaar zou worden toen !)
    Maar als je dan de entourage ziet, en versta me niet verkeerd, zo’n wedstrijdje tussen 2500 toeschouwers meepikken is stik gezellig, dan is NAC een echte wereldclub t;o;v; deze clubs.
    Wij hebben verdimme alles om subtop ere te spelen behalve de juiste spelers.

    Het begint er steeds meer op te lijken dat willem2 een tegenstander wordt in de nacompetitie. Ik denk dat w2 volgende week op plek 16 staat.
    Als we de tilburgers treffen in de nacompetitie dan zal het seizoen eindigen in een geweldig apotheose of een enorme traumatische sportieve ramp. Kunnen geluk en verdriet in de sport dichter bij elkaar liggen?

    0

    0
  • buurman
    3 april, 2016 - 11:38

    t.o.v.

    0

    0
  • Fred
    3 april, 2016 - 11:59

    @ Buurman , daar moet ik niet aan denken , tegen die kruiken , die zijn wel een stukje verder dan wij en die zijn ontzettend goed in geniepigheid en provoceren .
    Dat hebben wij totaal niet in ons , alleen maar lompe opzichtige overtredingen , wij kunnen dat geniepige over het randje gaan niet .
    Mooi voorbeeld is die Spartaan die Stam er vakkundig uitschopte , vond het trouwens wel apart dat hij tevoren al twee overtredingen had gemaakt, een waarschuwing had gehad en de scheids hem niet eens een kaart gaf , vreemd , het is dus ook van belang welke scheids je krijgt in zo’n cruciale wedstrijd .
    De NA- Compeittie is van zoveel factoren afhankelijk en is echt een loterij , welke tegenstanders tref je, welke scheids , de gunfactor, geluk, de vorm van de dag , eerst uit of thuis , blessures , kortom elke wedstrijd moet je er staan misstappen kunnen niet en alles moet meezitten .
    Als je dan ook nog jongens in het team hebt die er niet voor wil,en gaan en met hun gedachten elders zitten dan wordt het héél moeilijk .
    Ook ik weet overigens niet wanneer die NaCompetite wedstrijden zijn , overal staat wat anders, als de finale de 22e is en we halen de finale dan heb ik een vet probleem dan zit ik in het buitenland voor mijn werk.

    0

    0
  • Otjes
    3 april, 2016 - 12:44

    Ik blijf erbij Ronnie kan voor Nac echt belangrijk zijn. Ik denk alleen meer ipv Dingsdag op middenveld dan rechtsachter.

    Succes en herstel snel.

    0

    0
  • scheppioni
    3 april, 2016 - 12:46

    @ Fred
    Ik ben het ook mee eens wat dat betreft laten we eerst eens meer naar ons NAC kijken dan naar stilburg, je hebt er wel een punt met die geniepigheid, dus liever zie ik toch eindhoven en excelsior zeker als go ahead vijfde gaat worden en de graafschap weet ik ook niet met dit wisselvallig NAC, al vond ik het vrijdag wat dat betreft prima, alleen moeten we ons zeker in de aankomende weken belonen beginnend al met zo’n pingel in de derde minuut en dan door drukken, dan is het woord loterij ook echt veel minder van toepassing !!
    Ga je weer hopen om het thuis weer af te maken net als vorig jaar mei dan maak je zelf het toeval percentage groter en juist dit moet dit NAC nu net niet gaan doen, ene seconde van twijfels bij ene of meer spelers van ons NAC in doordrukken is fataal !!
    Ik zeg derde worden met de eerste uitwedstrijd in e’hoven en daar meteen beslissen is het beste en dan hopen op rotjknor, WE MOETEN TERUG NAAR DE ERE !!

    0

    0
  • Naamloos
    3 april, 2016 - 12:47

    Kansloos tegen willem 2? Hoezo dan? In 2016 geen enkele thuiswedstrijd gewonnen, zelfs een oefenwedstrijd thuis tegen mvv verloren ze. Het team daar is totaal niet in staat om degradatievoetbal (vechtvoetbal) te spelen. Dus kop op en doorstoten tegen te kruiken!!!!

    0

    0
  • scheppioni
    3 april, 2016 - 13:03

    @ Naamloos
    Kansloos wordt er niet gerept en kansloos ben je nooit !
    Maar wat Fred aanhaalt zit zeker wel wat in, in de term voetbal is oorlog is in deze situatie met een (nog) niet zelfverzekerd NAC de kans minder groot dat het goed gaat komen !
    Ik denk dat we het eerste naar ons moeten kijken dat we de meeste kans maken om terug te keren naar de ERE, al zal er echt geen seconde behoudend NAC op het veld moeten staan, dat is het allerbelangrijkste en gezien vrijdag groeit het vertrouwen bij mij in ieder geval er in al moet het dus nog beter in je eigen belonen !

    0

    0
  • Breda
    3 april, 2016 - 13:51

    Angsthazen hier. NAC onwaardig

    0

    0
  • buurman
    3 april, 2016 - 14:00

    Ik weet wel dat in tilburg grote angst heerst om NAC Breda te treffen in de nacompetitie.
    Naamloos heeft gelijk dat dit willem2 niet voor degradatie voetbal geschikt is. Maar ook ons NAC laat het tot heden steeds afweten.
    Ik heb dan toch liever w2 dan excelsior die wel goed met dit bijltje kunnen kappen.
    Al komt erop een wedstrijd tegen tilburg nog veel meer druk dan op een wedstrijd tegen excelsior, dat is misschien weer een nadeel.
    Wie het weet mag het zeggen.
    Roept u maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………………….

    0

    0
  • scheppioni
    3 april, 2016 - 14:08

    @ buurman
    Eerst maar eens op eigen kracht en geloof van e’hoven of go ahead zien te winnen !
    Niks gaan berekenen, maar 360 minuten gewoon vlammen dat is het beste, dan heb je er in ieder geval er alles aangedaan !! Wanneer ik met name terug denk aan vooral 28 mei de tweede helft wordt ik nog ziek, zwak en misselijk bah !!

    0

    0
  • Lejad
    3 april, 2016 - 14:09

    Ik hoop JUIST op een tweeluik met die (Duitse) kruiken!

    Er is toch niks mooiers bedenkbaar??

    0

    0
  • H.K.
    3 april, 2016 - 15:13

    Excelsior heeft een makkelijker program. 3 nog thuis. Stillems 3 uit van de 5. Wat mij betreft twee wedstrijden vol passie tegen de Stillems. Iets mooiers is er niet. Verliezen we dat dan weer een jaar ellende en gezever uit Stilburg. Maar kom op zeg bij winst zal het hierboven beschreven lied uren lang over een volle grote markt te horen zijn.

    Forza NAC BREDA….

    0

    0
  • Theo
    3 april, 2016 - 15:23

    2e helft ging stuk beter zonder Stan afgelopen vrijdag.

    0

    0
  • HenkTank ©
    3 april, 2016 - 17:18

    En waarom hoor ik niemand erover dat lazic prima is ingevallen voor Stam?

    Breda 31 Graden Celsius(althans op mijn thermostaat) en op de achtergrond hoor ik in de verte het clublied. Heerlijk!

    0

    0
  • H.K.
    3 april, 2016 - 19:55

    Verdorie dat kunnen we nu net niet hebben mocht Stam er 2 maanden uit zijn.

    0

    0
  • HenkTank © 
    3 april, 2016 - 20:11

    ik haat updates!

    0

    0
  • HenkTank © 
    3 april, 2016 - 20:26

    Jelle
    donny kenny v,diermen suk
    Lazic naah matic mats

    Unal ars.

    En Gaan!!! Ook zo hebben het beste elftal van de juup! NOAD!!!

    0

    0
  • wanny
    3 april, 2016 - 21:13

    Voordat we over Willem II of Excelsior spreken eerst maar eens die finale van de play offs halen.

    0

    0
  • Dr. Z
    3 april, 2016 - 21:15

    Ik ben (gezien zijn staat van dienst elders) niet kapot van ronnie stam. Maar dit Is natuurlijk een domper… hopelijk haalt hij de nac (ompetitie)!

    It’s for NAC!!!!

    0

    0
  • Johan o
    3 april, 2016 - 21:21

    De nacompetitie moeten we ook zonder ronnie kunnen winnen….

    0

    0
  • zwampie
    3 april, 2016 - 21:28

    Mooi balen,succes ronnie.

    En elke supporter die nu aangeeft dat dit geen kwaad kan of wat dan ook ,ga je schamen.
    Want elke NACspeler hoort geen blessure te hebben,en we kunnen iedereen gebruiken voor de (na)competitie.

    0

    0
  • nachoreca
    3 april, 2016 - 21:33

    dit is zo typisch nac breda! ongelooflijk! ik vind hem dus wel erg goed en nuttig voor het elftal, en nu het moment eraan zit te komen dat het belangrijk wordt moet hij helaas afhaken…zucht!

    0

    0
  • Tom Smits
    3 april, 2016 - 21:51

    En dan ook nog de eerste wedstrijd van de play offs zonder Seuntjes ( 1 wedstrijd schorsing nav vorig jaar play offs ). Dus het is te hopen dat Stam er dan wel bij is er kan namelijk nog veel gebeuren de komende weken qua blessures.

    0

    0
  • Ad B uit Roosendaal
    3 april, 2016 - 21:54

    Ik wens Ronnie een snel en volledig herstel toe!
    NAC heeft een brede selectie en kan zijn afwezigheid opvangen. Ronnie is wel een man met ervaring wat van belang is in de nacompetitie, maar ook Lazic en Mulder zijn goede rechtsbacks.

    0

    0
  • HenkTank ©  
    3 april, 2016 - 22:18

    Handleiding duimpjes.

    Geel is GOED. Zwart is slecht!
    Want vokgens mij snapoen jullie het niet. ;)

    0

    0
  • Braze
    4 april, 2016 - 10:46

    Stam is belangrijk voor dit NAC,
    Dit NAC weet ook niet te domineren in de Jupiler, dus in de nacompetitie krijgen ze het verdomd moeilijk tegen vechtploegen als De Graafschap en Cambuur. Het spijt me maar ik sla dit NAC niet erg hoog aan en zie de nacopetitie met veel zorg tegemoet.

    0

    0
  • G00ser
    4 april, 2016 - 10:48

    Ronnie heeft een valse start gemaakt dit seizoen, maar heeft daarna laten zien een vaste waarde te zijn. Spelers met dergelijke ervaring gaan we nodig hebben in de nacompetitie, dus ik hoop niet dat hij er lang uit ligt.

    0

    0
  • oosterhout3
    4 april, 2016 - 11:28

    @IEDEREEN!!

    kruiken gaan idd nacompetitie spelen!

    alleen komen ze niet tegen ons, maar tegen FCDB(die zich op de laatste speeldag qualificeerd voor de playofs, de 1e ronde overleeft en de 2e ronde stillems treffen eerst in den bosch, 2e wedstrijd in kruikenstad, thuis winnen ze met 1-0 en uit in de 121e minuut maakt anthony lurling de winnende goal!

    om de week erop afscheid te nemen met de wedstrijden nac-fcdb en fcdb-nac

    viola ik zou zeggen, waar kan ik tekenen??

    tuurlijk hief je niet bang te zijn, ook zonder stam niet!

    je hebt met unal,ars, mats en op de bank nog brands(en wellicht ook duarte) genoeg scorend vermogen!
    ook naah vindt ik de laatste weken steeds belangrijker worden nu hij op rechtsmidden staat

    dan scherp verdedigen met Pedro, Kenny, van diermen, dingsdag ….. jelle in vorm en je haalt het wel

    ik vindt dat toontje gelijk heeft!

    middenveld staat beter met dingsdag tegenover stam, stam liet te vaak zijn man lopen met tegengoals als gevolg!

    het aantal tegengooals verteld het verhaal sinds dat dingsdag daar staat i.p.v. stam

    moet ik wel bijzeggen dat ik vindt dat gorter SLECHT vind spelen… hoe hij in de 1e helft gewoon in de 16 verhaar(verkeerde kant gedekt?) liet lopen, om schijtziek van te worden!
    ik blijf erbij, gorter is geen back maar eerder een linkermiddenvelder!

    0

    0
  • scheppioni
    4 april, 2016 - 12:43

    @ Braze
    Toch kan dit NAC wel strijden hebben we dus al soms vaker gezien, het belangrijkste zal het bij dit NAC blijven wat onze ‘helden’ gaan doen bij een tegenslagje maar ook bij een minieme voorsprong !
    Ik ben ervan overtuigt dat dit NAC wel degelijk een kans maakt, maar het zal veel van NAC zelf afhangen, realistisch blijf ik er bij wanneer je cambuur, de graafschap of excelsior niet kunt verslaan vanuit ons eigen dan verdien je het ook niet, hoe graag wij het ook willen dat ons NAC in de ERE voetbalt waar we ook degelijk qua club thuis horen !! Zo weinig mogelijk van het aspect toeval af laten hangen is de grootste kans van slagen ! Marinus kan nu nog een paar weekjes ervoor zorgen dat diegene die in het veld staan de volle overtuiging hebben voor ons NAC BREDA, ik geloof erin als NAC supporter zijnde !

    0

    0
  • Toontje
    4 april, 2016 - 14:35

    Niet te dramatisch doen over Stam hij heeft dit jaar nog niet overtuigd…tenminste mij niet. Op het middenveld hoort hij niet thuis. Veel te veel kappen, draaien, breed en terug geen enkele diepgang of een spits vrij voor doel gezet. Op rechts ook bij lange niet de Stam van vroeger.

    NAC moet leren doorgaan en afmaken als het kan, dan niet weer rustiger, afwachtender gaan spelen. Als we vorig jaar bij Roda na de 0-1 hadden doorgedrukt (Roda was negens meer) waren we niet in de problemen gekomen. Dat euvel speelt veel bij NAC…wij helpen de ander weer in het zadel…zelfs nog afgelopen vrijdag Sparta had allang K.O. moeten zijn…wij laten ze terugkomen….dan graaf je iedere keer je eigen graf.

    Ben nog niet optimistisch wat betreft de nacompetitie…ik hoop dat ik er naast zit, maar de realiteit geeft nog weinig hoop

    0

    0
  • scheppioni
    4 april, 2016 - 17:03

    De tweede alinea Toontje, daar kan ik me helemaal in vinden, helemaal waar !!

    0

    0
  • ome cor
    5 april, 2016 - 06:49

    @Henk Tank
    Donny rechts back zetten en Suk links back en dan zeggen dat wij het niet snappen ?

    @Toontje
    Als jij je eigen berichten terug leest vind jij jezelf dan niet enorm sneu ?
    Altijd maar negatief over eigen spelers.Toon je menselijke kant en wens een geblesseerde NACspeler sterkte. Ookal is het niet jouw favoriet.
    Tjee man, wat moet jouw leven saai zijn.

    @Ronnie, sterkte man.

    0

    0
  • scheppioni
    5 april, 2016 - 12:46

    update 2 is mooi klote mocht het een scheuring zijn, sterkte Ronnie !!!

    0

    0
  • Toontje
    5 april, 2016 - 21:12

    @cor

    het is soms moeilijk maar je moet geen negativiteit verwisselen met realiteit

    0

    0