Go to Top

Stans: “Balen dat ik wedstrijden moet missen”

Stans: “Balen dat ik wedstrijden moet missen”

De enkelblessure van Jeff Stans lijkt weerbarstiger dan in eerste instantie werd gedacht. De middenvelder sloot maandag weer aan bij de groepstraining, maar laat voor de zekerheid toch een echo maken. Daaruit moet blijken hoe ernstig de kwetsuur nu precies is, zo laat hij aan BN DeStem weten.

Stans baalt ervan dat hij op dit moment niet volle bak mee kan draaien in de selectie: “Zeker in deze fase van het seizoen is het balen dat ik wedstrijden moet missen, omdat we een team in opbouw zijn. Het is voor mij wennen aan het team en wennen aan het niveau van de eerste divisie. Dan is het belangrijk om veel wedstrijden te spelen. Als uit de echo blijkt dat de blessure alsnog meevalt, ben ik bereid om vrijdag tegen RKC met pijnstillers te spelen.”

Als Stans terugkeert, mist trainer Marinus Dijkhuizen alleen Jesse van Bezooijen nog. Hij zit in de laatste fase van zijn herstel en kan daarom over niet al te lange tijd ook eindelijk zijn rentree gaan maken. Olivier Rommens en Thomas Agyepong, die de wedstrijd tegen Jong PSV moesten laten schieten, zijn al hersteld en kunnen daarom vrijdag meedoen in Waalwijk.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

37 Reacties op "Stans: “Balen dat ik wedstrijden moet missen”"

 • Halve liter
  14 september, 2016 - 10:03

  Lijkt me niet verstandig om met pijnstillers te spelen, beter om de blessure gewoon voorbij te laten gaan in plaats van het nu erger te laten worden na die pijnstillers. Hoop dat dijkhuizen rommenske erin zet op het middenveld.

  Verder jammer dat ik hier lees van sommigen dat Smulders er niks van kan en op moet rotten, terwijl hij 3 weken geleden nog een geweldige vent was met topaankopen en een goede visie. Meeste mensen hier leven met de waan van de dag, laat jezelf niet zo kennen en geef die jongens wat tijd

  0

  0
 • Nicky
  14 september, 2016 - 10:16

  Stans kan beter balen dat hij speelt als een draak… misschien goed om eens toe te kijken hoe het moet..?

  Met alle respect maar ik hoop toch echt dat deze jongen beter kan dan tot nu toe gezien.. volgens mij is zijn positie binnen dit huidige NAC een sleutelrol binnen het veld?

  0

  0
 • Kinderkaartje
  14 september, 2016 - 10:16

  Volledig eens met Halve liter, zowel over het spelen met pijnstillers, als het functioneren van Smulders/ Dijkhuizen.

  Zelfde fenomeen zie je bij de comments over de selectie.
  Daar waar een maand geleden iedereen hier lag te miepen dat eer geen spelers waren begint men nu te mauwen dat we met 29 man een veel te brede selectie hebben.

  Als je iets wil gaan opbouwen heeft dat tijd nodig. Met 29 man kun je gaan doorselecteren en kun je volgend jaar met 3 of 4 hele gerichte versterkingen WEL om de bovenste plaats gaan meestrijden.

  Dit jaar gaan we niet promoveren, of met geluk via de NACompetitie.
  Daar kun je week in week uit over gaan janken, maar zo zijn de feiten.

  0

  0
 • Sander P
  14 september, 2016 - 10:21

  @Halve Liter

  Helemaal mee eens.

  Met Allouchi en Rommens en die nieuwe Ghanees, zijn er genoeg smaken op het middenveld. Stans doet er verstandig aan zich met de blessure niet te overhaasten.

  Ik ben zeer benieuwd hoe Rommens het op het middenveld zou doen, deze jongen beschikt over een uitstekende (cross) pas.Met Allouchi was er in iedergeval al iets meer diepgang.

  In het team zit meer dan genoeg groei, hopelijk gaat het team op korte termijn draaien zoals ze voor ogen hebben.

  0

  0
 • John Sigaar
  14 september, 2016 - 10:31

  Rommens opstellen!!!!

  0

  0
 • Theo
  14 september, 2016 - 10:38

  Rust maar lekker uit Jeff,wij vinden het niet zo erg hoor,eerst helemaal herstellen.!!

  0

  0
 • Karel
  14 september, 2016 - 10:55

  Rommens gvd in de basis!

  0

  0
 • nachoreca1
  14 september, 2016 - 10:57

  Ik houd deze site en dus de commentaren goed bij. Lees zelden of nooit dat smulders moet oprotten toch? Dat hij topaankopen heeft gedaan evenmin….dat laatste zal de komende weken blijken…aanhaken of afhaken zal de keiharde conclusie worden…ik hoop uiteraard het eerste! Come on nac!

  0

  0
 • die ne gast
  14 september, 2016 - 11:02

  Als je een (lichte) blessure hebt, speel je ook minder goed. De Stans van Jong Utrecht was prima, daarna ging het minder. Hangt waarschijnlijk samen met zijn blessure.
  Liever niet met pijnstillers spelen, dan voel je niet goed of je je enkel verder de vernieling aan het indraaien bent. Het seizoen is nog lang.
  Ik wil Rommens wel eens op het middenveld zien. Dan maar El Allouchi eruit.

  0

  0
 • Daan
  14 september, 2016 - 11:06

  Stans, heeft het tot nu toe nog niet kunnen brengen.
  Het Elftal is sowieso nog zoekende naar de ideale samenstelling.
  Het is positief dat jongens als Rommens zich weer gaan melden.
  Verder afgelopen maandag met Jong NAC een sterk optreden gezien van Noppert, Shane en Vermeer.

  0

  0
 • Jurgen
  14 september, 2016 - 11:30

  Is idd wennen in de eerste divisie als je altijd 5e klasse hebt gespeeld ik ken dat 😎

  0

  0
 • G00ser
  14 september, 2016 - 11:45

  Wij moeten ook nog steeds wennen aan de eerste divisie…maar dat terzijde.

  0

  0
 • Dutchbird
  14 september, 2016 - 12:32

  Keesje Rijvers had het goed gezien, NAC moet Barker beter gebruiken.

  0

  0
 • scheppioni
  14 september, 2016 - 12:45

  @ Halve liter
  Ik hoop dat ollie wel helemaal fit is, want dat was volgens mij ook nog de vraag !?!
  Verder niks forceren en het zit nog steeds in alles ons NAC niet mee, er zouden toch weer een keere ‘vettere’ jaren moeten gaan aanbreken voor ons NAC ! Ben zeer benieuwd wat we vrijdag avond van ons NAC te zien gaan krijgen in wolluk ! Misschien maar iets minder van verwachten van een spetterend NAC BREDA, dan kan het eigenlijk alleen maar meevallen, alleen moeilijk wanneer je zo’n gruwelijk fanatiek persoontje bent !
  HUP NAC, 1-3 !?!

  0

  0
 • Halve Liter
  14 september, 2016 - 12:46

  @nachoreca1

  Kijk maar eens bij de reacties na t interview van Dijkhuizen na Nac-Jong Psv, waarin die types als Ouwe Spionkop en Ad Lips zeggen dat Smulders ‘Belgische kutaankopen doet’ en ‘afdankertjes van city’. Terwijl door dezelfde mensen werd gezegd voor het seizoen dat ze zich wel konden vinden in het beleid van nu. Vandaar mijn eerdere reactie.

  Ik ben in ieder geval blij dat dit soort personen niet de leiding hebben over onze club want dan hadden we allang niet meer bestaan

  0

  0
 • scheppioni
  14 september, 2016 - 12:46

  oh vergeet ik nog Beterschap Jeffke !!!

  0

  0
 • kopspion
  14 september, 2016 - 13:08

  ROMMENS !!!

  0

  0
 • zwampie
  14 september, 2016 - 13:33

  wennen aan het niveau,in welk opzicht dat je meer moet werken dan dat je wilt, of dat het niveau te hoog is?

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  14 september, 2016 - 14:09

  Ja, balen. Maar met onder zonder Stans, we verliezen toch vrijdag. De aankomende jaren gewoon geen ere-divisie meer. Altijd maar die zaadpotten op die klote vrijdag tegen van die nietszeggende kudt clubjes of 2e elftallen. Ons NAC wordt en is daar eigenlijk ook al onderdeel van. Een grijze middenmotor en op een goede dag winnen we een keer van de top 3. Enige wat ons nog een mooiere en grotere club maakt dan onze competitiegenoten, zijn WIJ. De supporters. Voetballend is het al jaren pure middelmaat en de jaren daarvoor hebben we ook meermaals geluk gehad door niet te degraderen. Harde constatering, maar wel de realiteit. Waar ligt dat aan? Dat weten we inmiddels wel. Geen zin om weer de hele riedel over alle faalhazen binnen de BVO NAC (en dat zijn er HEEL VEEL geweest de afgelopen 5 seizoenen) af te steken.

  Ik heb het echt gehad. Kom al meer dan 20 jaar bij NAC. Ieder seizoen weer. Door weer en wind, maar nu ben ik er klaar mee. Enige manier dat ik verleng is als we, door één of ander miraculeus wereldwonder, promoveren via de nacompetitie. Kampioen worden we natuurlijk nooit van z’n lang zal die leven. Ik ga niet weer een jaar naar Almere, jong psv, Telstar en fc dordrecht zitten kijken naar een elftal waar ik letterlijk niets mee heb. Geen enkele binding, 0. Bekijk ’t maar.

  Ik heb het gehad. Dit is mijn NAC niet meer.

  0

  0
 • Kees Jonkaap
  14 september, 2016 - 14:16

  Doei Los Pollos Hermanos

  0

  0
 • RV
  14 september, 2016 - 14:18

  Ideaal moment om het middenveld eens anders neer te zetten.
  Rommens (mits fit?) op de CVM positie en Haemhouts eens op de plaats waar hij hoort.
  Verder vooruitgeschoven, kort achter Dessers.

  0

  0
 • Halve Liter
  14 september, 2016 - 14:45

  O nee Los Pollos Hermanos blijf alsjeblieft! Nac kan niet zonder je!

  Hou toch op man, aanstellerig gedoe. Ja de laatste jaren is het kut geweest, wat kan de huidige selectie daar ook alweer aan doen? Oh ja, precies niks. Deze gasten doen hun best en natuurlijk zijn ze niet herkenbaar omdat ze er pas 2 maanden spelen. Geef die gasten gewoon wat tijd en ik ben er van overtuigd dat we nog veel mooie momenten mee gaan maken.

  Maar als jij wil gaan hou ik je zeker niet tegen, zeikerds zoals jij ben ik liever kwijt dan rijk

  0

  0
 • Dun Diëe
  14 september, 2016 - 15:08

  Ach Halve Liter, hij moest gewoon even zijn ei kwijt.

  0

  0
 • Naccie
  14 september, 2016 - 15:44

  Eens met Halve Liter wat betreft zijn reactie op Los Pollos Hermanos, wel een aanvulling voor Los Pollos: Trek je keukenlade open, pak een schaar, pak je ssc en knip deze door. Hoef je je dit seizoen niet nog langer te ergeren (en wij ook niet aan jou).

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  14 september, 2016 - 15:45

  Lieve mensen, wellicht ben ik wat negatief, althans, zo word ik hier vaak bestempeld, maar de meeste hier zijn het spoor gewoon bijster. Er is geen ruimte voor commentaar en als er iets niet goed gaat, ben je een zeikerd als je het aangeeft. NAC is gewoon door en door verrot. Maar vrijdagavond niet huillie huillie doen als we weer met 3-0 op ons klote krijgen. Want dat is namelijk mijn voorspelling voor a.s. vrijdag. 3-0. Onthoud u dat. Dit NAC kan er echt helemaal niets van. Er zit geen enkele lijn in het spel en ook geen progressie. Het is los zand. Vrijdag worden we weggetikt, door RKC, ja. Let u maar op.

  Ik zal overigens niet de enige zijn die zo denkt hoor. Er zijn er zoveel meer. Let volgend jaar maar eens op wat er gaat gebeuren met de seizoenskaartverkoop als NAC eindigt op de plekken 6 tot 12, om nog maar te zwijgen over de sponsoren. Sommige lijken echt niet te beseffen wat er staat te gebeuren met dit NAC. Dat is fijn voor u, want dan zou je wel anders praten.

  Ik spreek jullie vrijdagavond weer. We zullen zien wie er dan de zeikerd is.

  0

  0
 • Johan o
  14 september, 2016 - 19:36

  Voor de zeikerds . Steun deze jonge gasten aub… Daar worden ze iig beter van dan dat negatieve geleuter. Ze zullen vast nog wel eens op hun bek gaan…maar dan moeten wij er staan om ze overeind te helpen… oja en we zijn geen eredivisieniveau nee… we gaan naar dat niveau toe groeien…..

  Come on NAC! !

  0

  0
 • Rbull
  14 september, 2016 - 19:41

  Stans heeft nog geen voldoende gehaald in alle wedstrijden. Hij stelt gewoon erg teleur.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  14 september, 2016 - 19:54

  Stans was bij Excelsior 1 van de beste. Zou niet zo zijn dat hij er niks meer van kam he. Voor hem ook effe omschakeling maar wij gaan daar nog veel
  Plezier aan beleven.

  0

  0
 • Halve Liter
  14 september, 2016 - 19:57

  Los Pollos Hermanos, je bent inderdaad een zeikerd. Ik kan niet zeggen dat ik het allemaal heel lekker vind lopen, maar om nu te zeggen dat ze er niks van kunnen vind ik ver gaan. Zodra het middenveld z’n draai begint te vinden (ik verwacht dat dit gaat gebeuren) wordt het al beter. Voorin vind ik dat we een prima voorhoede hebben met Korte – Dessers – Barker, die elkaar nog moeten vinden maar dat komt nog wel. Achterin vind ik de backs tot nu toe degelijk, en aangezien Penders met ze aan de slag gaat heb ik er vertrouwen in dat zij zich ook verbeteren.

  Wat mij betreft is er absoluut ruimte voor kritiek op dit NAC, maar om nou maar te roepen dat ze er niks van kunnen en dat ze weggetikt gaan worden gaat mij te ver. Hup NAC!

  Trouwens, als jij het allemaal zo goed weet, wat staat er dan te gebeuren met dit NAC? Want ik heb dit schijnbaar nog niet door.

  0

  0
 • Nicky
  14 september, 2016 - 20:25

  @Los Pollos

  Zullen we wedden van niet…

  0

  0
 • demeul
  15 september, 2016 - 01:21

  Los pollos hermanos: Wat mij betreft eindigen we ergens tussen 6 en 12, zijn we dus verlost van zeikerds zoals jij. Ben benieuwd hoe jij jezelf ziet in relatie tot nac? Vind jij jezelf een supporter? Wat heeft het nou voor zin om via dit medium je frustraties te blijven uiten, terwijl je er ook gewoon nu de brui aan kan geven, zodat je je kan richten op andere zaken in het leven waarvan je wel kunt genieten…

  0

  0
 • demeul
  15 september, 2016 - 01:23

  Hup NAC!

  0

  0
 • Reflektor
  15 september, 2016 - 05:02

  Wil de echte hermamos opstaan ?

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  15 september, 2016 - 08:43

  @ halve liter.

  Wat er staat te gebeuren, of wat reeds is gebeurd? Vorig seizoen heeft Willem || ons letterlijk de verdoemenis ingetrapt. Jij lijkt, zoals velen blijkbaar hier, niet te begrijpen dat die partij veel meer gevolgen heeft dan in 1e instantie leek. Uw Los Pollos heeft goede connecties binnen de sponsorgelden van de bvo NAC. Sterker nog, ik help NAC al jaren, zo goed en zo kwaad als dat kan. Ja, ook financieel d.m.v. sponsoring. Ik kan u vertellen dat wij in het Brabantse uit dezelfde vijver moeten vissen als de Tilburgers, Eindhovenaren, Waalwijkers, Ossenaren, Bosschenaren.. moet ik nog even doorgaan? Je hoeft niet te hebben doorgeleerd om te begrijpen dat het sponsoren van een ere-divisie club veel interessanter is dan een juup-club. Ik weet dat als NAC volgend jaar weer juup speelt, veel sponsoren zullen afhaken. Er zullen er zelfs verkassen naar de buren. Want zo gaat dat, beste “halve liter” dat jij alles door je geel-zwarte bril bekijkt, moet je zelf weten en siert je enerzijds. Je bent i.i.g. ver van de realiteit verwijderd en de gedachtegang binnen de sponsoren is toch echt even anders. Om nog maar te zwijgen over het aantal seizoenkaarthouders. Denk je nou serieus dat het volgend jaar weer gebeurd, zoveel verlengingen? Ik kan u op een briefje geven, nee.

  Vind ik de selectie echt zó slecht? Ja. Ik heb de gehele voorbereiding gevolgd en eigenlijk maar 1 wedstrijd gezien die mij echt kon bekoren. Dat was de oefenwedstrijd tegen Mechelen. Er zit totaal geen idee achter, geen gevoel en geen progressie. Je komt gewoon dik te kort tegen MVV thuis en ook den Bosch is gewoon niet minder dan ons NAC. Als je ziet hoe je compleet wordt weggespeeld door jong PSV, mag je toch concluderen dat het gewoon niks voorstelt. En mocht er zich een speler ook maar iets van ontwikkelen, dan wordt die het seizoen erop, zeker als je promoveert, weggekocht. De dramatische deal met city, zal ik maar niet belichten. Daar zijn we het allemaal wel over eens.

  Als laatste wil ik je nog meegeven: Respecteer een ieder zoals hij of zij NAC beleeft. De 1 is daar wat sceptischer in dan de ander. Dat kan. De tijd zal leren wat er gaat gebeuren binnen onze prachtige bvo. Ik voorspel niet veel goeds.

  Tot vrijdag.

  0

  0
 • Halve Liter
  15 september, 2016 - 09:30

  @Los Pollos Hermanos

  Je vindt jezelf wel erg interessant heb ik het idee met je ‘contacten binnen de sponsoring blablabla’. In de voorbereiding riep je ook allerlei dingen over spelers waarvan je 100% zeker wist waar ze heen gingen vanwege je contacten wat ook onzin was.

  Ik ben ook zeker niet onder de indruk van wat ik nu zie maar ik zie wel potentie in sommige spelers. Ongetwijfeld zullen er minder seizoenskaarten verlengd worden en ook een aantal sponsoren zullen afhaken, maar ik heb het vertrouwen dat Smulders ook met een scenario rekening heeft gehouden wanneer we opnieuw niet promoveren, zodat onze club kan blijven bestaan.

  Verder vind ik de deal met City niet dramatisch aangezien ik Smith-Brown en Barker 2 van de beste spelers vind tot nu toe, en City betaalt onze videoanalist en we maken gebruik van hun scoutingapparaat. Ik denk zelf dat jij het zicht op de realiteit kwijt bent.

  Ik wil je gerust respecteren m.b.t. het supporter van Nac, maar jij zou toch niet meer komen, dus ben je ook geen supporter meer

  0

  0
 • demeul
  15 september, 2016 - 12:26

  @lospolloshermanos:

  Als het je allemaal zo zwaar valt, dan stop je toch met je sponsoring!

  0

  0
 • scheppioni
  15 september, 2016 - 12:57

  WIJ GAAN WINNEN GVD IN WOLLUK ! WIJ ZIJN NAC !!!
  Onder het motto, effe ieder NaCCer weer effe opbeuren inclusief mijn eigen persoontje !
  Hmm lekker worstenbroodje !!

  0

  0