Go to Top

Steun het NAC Museum

Steun het NAC Museum

Rechtstreeks vanuit het NAC Museum komt bij ons het volgende bericht binnen en willen wij graag met jullie delen. Komtie.

– leder jaar organiseert Rabobank Breda de Clubkas campagne. Via deze campagne kunnen klanten van de Rabobank Breda stemmen op hun favoriete club en/of stichting om zo extra financiële middelen te kunnen geven. Dit jaar doet Stichting NAC Museum ook mee en we kunnen uw steun goed gebruiken.


Om mee te mogen doen aan de Clubkas campagne moet een duidelijk maatschappelijk doel opgegeven worden. Dit was voor het bestuur van Stichting NAC Museum al snel duidelijk: een stoellift naar de 1e verdieping zodat ook supporters die minder mobiel zijn de bovenverdieping van ons prachtig gerenoveerde museum kunnen bezoeken en zo ook kennis kunnen maken met de beleving van de NAC-supporter.
Voor deze stoellift was tijdens de verbouwing helaas geen budget meer, maar de lift blijft wel hoog op de wensenlijst staan. Door deel te nemen aan de Rabobank Clubkas campagne hopen we een flinke financiële stap naar de realisatie hiervan te kunnen doen.

Wij hopen dan ook op veel stemmen tijdens deze campagne. Als u klant bent van Rabobank Breda krijgt u een mail over de Rabobank Clubkas campagne en kunt u 5 stemmen uitbrengen. Wij hopen dat u ons wilt steunen en er mede voor zorgt dat ook de minder mobiele bezoekers van het gehele NAC Museum kunnen genieten.

Alvast ontzettend bedankt!-

Bron: B-Side Rats, NAC Museum

6 Reacties op "Steun het NAC Museum"

 • scheppioni
  7 april, 2016 - 22:06

  Prima initiatief mannen !! Lang leve het NAC museum, ik ben er als NaCCer zeer trots op, al moet ik nog wel het vernieuwde een keer bezichtigen, maar steun dizze parel al een hele tijd !
  NAC and museum, we ‘re proud on it !!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  8 april, 2016 - 01:21

  Ik zit bij Rabo TILBURG en omstreken….
  Kan ik dan ook stemmen?

  0

  0
 • Dutchbird
  8 april, 2016 - 02:20

  Hopelijk komt dat mailtje van de Rabobank niet tussen de spam en phishing maltjes terecht want het NAC museum wil ik graag steunen. Dat is zo’n beetje de laatste vorm van lokale sponsoring van een bank die ooit heel veel deed voor het verenigingsleven in Breda en omstreken. Het hoofdkantoor in Utrecht heeft gewonnen van de vele sterke lokale vestigingen die hun zelfstandigheid hebben moeten inleveren.
  .
  Dat typisch lokale karakter van de Rabobank verdwijnt in een record tempo waardoor het naast ABN/AMRO en ING een puur commerciële landelijke bank wordt waarbij ik me steeds minder thuisvoel. Als de top van de Rabobank voortaan alleen naar zichzelf kijkt en regionale initiatieven om zeep helpt dan kijk ik ook alleen naar mijn eigen belangen. Daardoor ben ik nog maar een heel klein beetje klant bij de Rabobank. Hopelijk voldoende om zo’n mailtje te krijgen.

  0

  0
 • WW
  8 april, 2016 - 17:28

  Ik vrees dat andere Rabo’s dan Rabo Breda niet kunnen stemmen (helaas).

  @Dutchbird

  bij mij was het een ouderwetsche briefkaart oftewel op papier in den brievenbusch.
  Geen email.

  0

  0
 • WW
  8 april, 2016 - 17:30

  @Kinderkaartje

  je zou de URL die Ron gepost heeft eens kunnen proberen, kijken of je jouw code kan gebruiken.

  0

  0