Go to Top

Suk in, Naah out

Suk in, Naah out

Divine Naah, die net jarig is geweest, moet helaas noodgedwongen de wedstrijd tegen Almere City (niet te verwarren met Manchester City) missen. Zijn vervanger in de basis is niemand minder dan Joey Suk, die tegen Jong PSV al sterk inviel. 

De talentvolle huurling kampt met een blessure aan zijn bovenbeen. Hoe erg de blessure is en of Naah in de play offs wel van de partij is kan nog niemand zeggen. Hierover moet de MRI scan van moren duidelijkheid geven. NAC verwacht wel dat de middenvelder er in ieder geval niet bij is in Deventer.

Helaas is Naah niet de enige afwezige bij NAC. Ook Kevin van Diermen moet de semi-oefenwedstrijd laten schieten. Dat betekent dat Luis Pedro samen met Kenny centraal achterin staat. Dijkhuizen vindt het jammer dat zijn winteraankoop er niet bij kan zijn, maar NAC moet het ook zonder de verdediger kunnen. “Tussen Luis en Kevin zit weinig verschil. Verdedigend zijn ze beide even sterk. Kevin  is alleen wat rustiger aan de bal en beter in zijn coaching.”

Op het veld starten de 9 van vorige week aangevuld met de hierboven genoemde namen. De overige wijzigingen zitten op de bank. Grad Damen en Kevin Brands die er om verschillende redenen niet bij konden zijn vorige week zitten nu wel bij de wedstrijdselectie. Dit betekend dat de volgende elf morgen horen te starten.

Ten Rouwelaar

Lazic, Pedro,  vd Weg, Gorter

Suk, Duarte, Matic, Seuntjens

Ars, Ünal

Bron:B-Side Rats, BN deStem

20 Reacties op "Suk in, Naah out"

 • Paul
  21 april, 2016 - 18:39

  Persoonlijk vind ik van diermen niet echt een versterking. Maakt veel en vaak slordige fouten waar een doelpunt uit komt. Destijds met Pedro hadden we de minst gepasseerde verdediging.

  0

  0
 • Seh
  21 april, 2016 - 19:16

  Divide Naah, Joel Suk, kom op Eddy

  0

  0
 • Rattata
  21 april, 2016 - 19:26

  En ‘betekend’??
  Stam + t, heb ik in groep 4 geleerd.

  Verder een prima stukje natuurlijk :-)

  0

  0
 • RaRa
  21 april, 2016 - 20:09

  Hup Suk! Speelde prima tot hij vervangen werd onder het mom van tactisch wisselen tbv het winnen van de periode. Miskleun van de coach mijn inziens.

  0

  0
 • scheppioni
  21 april, 2016 - 20:22

  almere gaat gewoon op de aanval spelen en let op met die kip want de Gier heeft het team draaiende, gaan we achteruit lopen dan is het al meteen vragen om problemen, gaan we meteen vol er op (niet met blinde kop aanvallen) maar wel in het spel voor de winst gaan dan trekken we aan het langste eind want dan komt het verschil naar boven drijven !! Dus NAC, al vaak meegemaakt hoe het niet moet en nu moet de tijd echt rijp zijn deze weken hoe het wel moet en niet om moeilijkheden vragen heren NAC spelers !!

  0

  0
 • Toontje
  21 april, 2016 - 20:55

  Gelukkig Suk weer terug..speelde goed totdat hij ineens om onbegrijpelijke redenen moest wijken. Scoorde veel als middenvelder…niemand doet hem dat Na….aaah!!!

  0

  0
 • Eddie_V
  21 april, 2016 - 21:37

  AH noodgedwongen, ik snapte het al niet. Volgens mij heeft City gewoon afgedwongen dat hij altijd speelt. Terecht of niet dat laat ik in het midden

  0

  0
 • RV
  21 april, 2016 - 21:56

  Gedegen verdediging met van der Weg op linksback en van Diermen/Dingsdag samen met Pedro.

  Stam er voor en een middenveld met Matic, Suk en Seuntjens.

  Ars en Unal voorin.

  Dat is gewoon een prima opstelling hoor vor de nacompetitie. Achterover hangen, dichttimmeren, lopers op het middenveld en scorend vermogen voorin.

  Of gaan we echt voetballen met opkomende backs en Kenny en Van Diermen centraal en Duarte als CVM? Dan kunnen we net zo goed nu al inpakken.

  0

  0
 • Brecht
  21 april, 2016 - 21:57

  Met Pedro en Suk gaan we het niet redden vrees ik. Teveel middelmaat. Nu moeten juist de spelers met de beste voetbalkwaliteiten spelen. Maar hopen dat daarom Naah, van Diermen, Stam snel terugkeren.

  0

  0
 • Bart
  21 april, 2016 - 22:11

  Ik snap maar niet waarom duarte speelt…

  0

  0
 • RV
  21 april, 2016 - 22:19

  Ik hoop het Brecht maar we hoeven geen 11 voetballers te hebben. Achterin dichttimmeren en voorin hopen op bevliegingen van Seuntjens, Ars en Unal.

  Met Suk heb je ook nog eens een scorende middenvelder die gevaarlijk is bij standaard situaties. Hetzelfde geldt voor Pedro.

  Met Naah en Duarte ga je de nacompetitie oorlog niet winnen en zeker niet met van der Weg en Gorter links achterin.

  0

  0
 • Fred
  21 april, 2016 - 23:08

  Vind het niet erg dat Suk de plek van Naah inneemt , het is geen geheim dat ik Naah helemaal niks vind en een constante bron van onrust en heel veel direct en indirect balverlies .
  Suk op zijn plek zal meer rust in het team brengen .
  Van Diermen heeft mij nog steeds niet van zijn meerwaarde kunnen overtuigen , sterker met de week vind ik hem zwakker worden met als dieptepunt de twee goals van PSV 2 vorige week .
  Zou toch ook Brands nog een kans geven met het oog op de schorsing van Seuntjens .

  0

  0
 • ennoajseejer
  22 april, 2016 - 00:11

  Hier nog iemand die niet gelooft dat Naah (en alle komende MCU-huurlingen) alleen opgesteld staat vanwege zijn kwaliteiten. En deze wedstrijd wordt het tijd dat NAC erop gaat klappen…..

  0

  0
 • GroteKerk
  22 april, 2016 - 00:42

  Suk is gewoon een hele matige voetballer.
  Pedro is verdedigend beter dan v Diermen alleen opbouwend veel zwakker.

  0

  0
 • Dutchbird
  22 april, 2016 - 01:19

  Nog twee vrijdagen schaven aan automatismen in het team. Matic, Seuntjens, Unal en Ars moeten elkaar blind leren begrijpen.

  0

  0
 • JK
  22 april, 2016 - 11:32

  Pedro straalt wel wat uit en ik vind hem een goede verdediger maar een moderne verdediger moet ook opbouwende kwaliteiten hebben en ik betrap Pedro vaak op een breedte pass of zelfs een terugspeel bal op Jelle. Maar dat kan ook wel te maken hebben dat er voorin te weinig beweging is en dus niemand vrij staat. Ik denk wel dat Pedro op het opbouwende vlak nog wel meters kan maken zogezegd.

  0

  0
 • brecht
  22 april, 2016 - 13:42

  Pedro vertraagt het spel enorm in de opbouw. Als de bal bij hem komt is gegarandeerd alle verrassing weg. Hij passt niet direkt, speelt veilig terug of breed. De bal moet direkt door naar het middenveld. Hij is daar veel te angstig in. Van Diermen beheerst dat veel beter.

  0

  0
 • piet
  22 april, 2016 - 17:39

  Wat een bizar zwakke achterste lijn weer vanavond dit is een bron van onrust belooft weinig

  goeds voor de nc wie er ook in staat maar Pedro slaat werkelijk alles

  0

  0
 • scheppioni
  22 april, 2016 - 18:41

  @ piet
  Van de andere kant best wel een voetballende verdediging en ja Pedro en Kenny kunnen het opbouwende nog beter leren, ben ik wel ergens mee eens, maar Marinus wil dat we voetballen dus dan komt er minder druk op je verdediging want ook met deze linie is NAC op papier nog altijd voetballend beter dan almere, maar het gaat om wat de NAC spelers willen !

  0

  0
 • scheppioni
  22 april, 2016 - 18:42

  of beter gezegd wat de NAC spelers UITVOEREN !!

  0

  0