Go to Top

Teamplay @ NAC is ‘Meer dan voetbal’

Teamplay @ NAC is ‘Meer dan voetbal’

Gisterenavond ontving de directeur van Teamplay @ NAC, Hubert Rovers, het officiële label “Meer dan voetbal” voor de NAC Street League (NSL).

Het label is een initiatief van Stichting Meer dan Voetbal in samenwerking met alle voetbalorganisaties in Nederland. Het is in het leven geroepen om positieve initiatieven beter herkenbaar te maken. Het label staat symbool voor de maatschappelijke inzet van het voetbal. Het is een blijk van erkenning en toont aan dat het project écht bijdraagt aan een betere buurt en samenleving.

En het label is ook treffend voor de NSL. Want niet alleen is voetbal een onderdeel van dit project. Het project is er op gericht om in de wijken een leuke en goede leefbaarheid te krijgen en te houden. Teams die meedoen voetballen dus neit alleen, maar verdienen ook extra punten door bijvoorbeeld het schoonhouden van een winkelcentrum, pannenkoeken bakken voor het goede doel of het terugbrengen van winkelwagens.

Projecten met een ‘Meer dan voetbal’  label maken kans op een Meer dan Voetbal award. Deze worden jaarlijks uitgereikt tijdens de KNVB bekerfinale in de categorieën Sportiviteit & Respect, Gezondheid en Participatie. Zie ook www.meerdanvoetbal.nl en informatie op de site van NAC.

One Response to "Teamplay @ NAC is ‘Meer dan voetbal’"

 • Nil
  7 maart, 2010 - 12:37

  Huubke zag er mooi uit in zijn pak :)

  Goed dat hier aandacht aan wordt besteed!

  0

  0