Go to Top

Technisch klankbordavond Clubraad NAC

Technisch klankbordavond Clubraad NAC

Op donderdag 6 oktober organiseert de Clubraad NAC van 19:30u (inloop vanaf 19:00u) tot 21:30u weer een technisch klankbordavond met supporters. Dit keer schuiven technisch directeur Hans Smulders en manager jeugdopleiding Tim Gilissen aan.

De Clubraad heeft een mooi programma in elkaar gedraaid. Hans Smulders en Tim Gilissen trappen de avond af met een aantal presentaties. Smulders licht zijn technisch beleidsplan, de samenstelling van de selectie en de samenwerking met Manchester City toe, waarna Tim Gilissen vertelt over de structuur, ontwikkeling en stand van zaken van de jeugdopleiding.

Vervolgens zijn er tafelsessies met ruimte voor vragen, input en discussie. Naast afgevaardigden uit de verschillende supportersgeledingen, is er ook gelegenheid voor een aantal ‘onafhankelijke’ supporters om bij deze avond aanwezig te zijn.

Lijkt het je leuk om bij deze klankbordavond aanwezig te zijn en ga je graag het gesprek aan met Hans Smulders en/of Tim Gilissen? Stuur dan een bericht naar info@clubraadnac.nl onder vermelding van je naam en vak. Aanmelden kan tot en met zondag 2 oktober. Het aantal deelnemers is beperkt. Supporters die voor deze avond worden uitgenodigd ontvangen hiervoor een persoonlijk bericht, zo laat de Clubraad weten.

Mocht je nog twijfelen en graag een beter beeld krijgen van wat zo’n avond nou precies omvat, kijk dan onderstaand verslag van de vorige klankbordavond nog eens terug.

Bron: B-Side Rats, Clubraad NAC

 

 

6 Reacties op "Technisch klankbordavond Clubraad NAC"

 • Judge M.
  28 september, 2016 - 13:43

  Van hoe laat tot hoe laat zal het zijn?

  0

  0
 • Da Pope
  28 september, 2016 - 13:56

  @Judge M

  Stom, helemaal vergeten erbij te vermelden. Bericht aangepast.

  0

  0
 • buurman
  29 september, 2016 - 15:28

  Veel respect voor wat de CR leden allemaal op vrijwillige basis doen. En dat meen ik. Maar het aantal reacties onder dit item is een sterke indicatie hoe de CR leeft onder de supporters. Kort gesteld; de CR leeft voor geen mm, de betrokkenheid van supporters bij de CR is zero. De structuur en opzet (stichting, vak- vertegenwoordiging) blijkt niet de juiste invalshoek om supporters te binden.

  0

  0
 • WW
  29 september, 2016 - 22:16

  Ik denk dat het lage aantal reacties eerder ligt aan het fenomeen forumavond. Ik vind het verspilde tijd. Je kan er niks mee. Althans, dat geldt voor mij want ik kan uiteraard niet voor een ander spreken.

  Maar overweeg het volgende eens.

  Nog niet eens zo heel lang geleden gaven op zo’n soort avond Nebo Gudelj, Graeme Rutjes en Hubert Baardemans acte de présance, respectievelijk hoofdtrainer, TD en bestuurslid technische zaken van een paar jaar terug.
  Supporters gaan ermee aan de praat, en iedereen gaat aan het eind van de avond tevree naar huis. Content met de uitleg en het overheersende gevoel dat we nu écht goed bezig zijn. Als je ziet waar we nu staan zou de cynicus kunnen concluderen dat de supporters hebben laten inpakken.

  Mijn motto is in deze dus dat praatjes geen gaatjes vullen. Laat het maar zien op het veld, dan zien we vanzelf wel of het goed gaat.
  En tot op heden ben ik niet ontevreden, de schandalige bekerwedstrijd tegen VVV die mij bijzonder ontstemde uitgezonderd. Winst in en op Volendam morgen is voor mij voldoende bevestiging dat we op de goede weg zijn.

  0

  0
 • buurman
  29 september, 2016 - 22:47

  Beste WW,

  Je zet in feite de puntjes op de i. Ook een forumavond is verspilde tijd, hoe goed bedoeld ook. Dat neemt niet weg dan supportersvertegenwoordiging via een stichting en vak-vertegenwoordiging ook niet werkt. De energie die door de vrijwilligers wordt aangewend, op zich heel positief, zou een heel andere structuur moeten krijgen m.i.

  0

  0
 • die ne gast
  30 september, 2016 - 13:14

  @buurman

  Mede dankzij de CR is er door Volendam geen buscombi opgelegd, dus ze zijn zeker van toegevoegde waarde. Over het nieuwe ballotage systeem ipv directe verkiezingen kan je idd vraagtekens hebben. Ik heb niet de illusie dat je als supporter via een forumavond de koers van de club kan wijzigen, maar het is een mooie gelegenheid voor de minder goed ingevoerde supporter om in contact te komen met de directie en hoe klein de invloed ook is: het is goed dat de directie zich ook richting supporters moet verantwoorden en het gevoel van de tribune meekrijgt. Zo voorkom je dat er echt twee parallelle werelden ontstaan, die van de tribune en die van de directiekamer.
  Ik kom graag op een forumavond.

  0

  0