Go to Top

Telstar-NAC: Laatste 90 kaarten autocombi in de verkoop

Telstar-NAC: Laatste 90 kaarten autocombi in de verkoop

Na een weekje zonder competitievoetbal mag NAC aanstaande vrijdag weer aan de bak. In Velsen-Zuid is Telstar de tegenstander. Vandaag gaan de laatste kaarten voor de autocombi in de verkoop. 

Er zijn nog 90 kaarten beschikbaar voor de autocombi. Zijn ook die verkocht, dan mag het bordje ‘uitverkocht’ op de deur en wordt NAC in Velsen-Zuid gesteund door 300 supporters. We legden jullie eerder al uit waarom wij Telstar-uit rood omcirkeld in onze agenda’s hebben staan. Afgelopen weekend kwam daar nog een aardige reden bij. Awaydays NL rekende uit dat NAC na de eerste periode een bezettingsgraad van 94,1% bij uitwedstrijden heeft en dat is ruim, ruim, ruim meer dan alle andere clubs in de Jupiler League. Beetje zonde om dat indrukwekkende percentage na het mislopen van een periodetitel in te laten zakken, niet?

Daar komt nog bij dat NAC de punten vrijdag goed kan gebruiken. Door de nederlaag in Volendam staat het bovenin de Jupiler League allemaal erg dicht bij elkaar. Het gat tussen nummer 4 NAC en nummer 8 Telstar is bijvoorbeeld slechts drie punten. Omdat VVV en Volendam, twee directe concurrenten voor de titel, met uitwedstrijden bij Fortuna Sittard en Helmond Sport zomaar punten zouden kunnen laten liggen, kan NAC met winst goede zaken doen. Een vol uitvak is alvast een goed begin.

Stand teletekst

Dus daarom: Heb je nog geen kaartje voor Telstar-NAC? Ga dan als de sodemieter naar NACtickets.nl en zorg dat je er vrijdag bij bent.

Bron: B-Side Rats, Robert Prins

20 Reacties op "Telstar-NAC: Laatste 90 kaarten autocombi in de verkoop"

 • D'n Klaagmuur
  10 oktober, 2016 - 14:40

  Er waren toch maar 150 autocombi kaarten? Zijn er dus slechts 60 verkocht tot op heden, of zijn er kaarten voor bussen die zijn weggevallen extra bijgekomen? Anders is het aantal wel heel dramatisch…

  0

  0
 • NACBredaHB
  10 oktober, 2016 - 14:45

  Autocombi was al uitverkocht, waarschijnlijk zijn er kaarten vrij gekomen van de buscombi.

  0

  0
 • D'n Klaagmuur
  10 oktober, 2016 - 14:49

  @NACBredaHB: Dank voor de info! Gaan er een mooie vrijdag van maken!

  0

  0
 • Ad v d Bemt
  10 oktober, 2016 - 16:18

  De bus van de SV is nog niet uitverkocht er zijn nog 9 plaatsen

  0

  0
 • heksenketel
  11 oktober, 2016 - 09:19

  De geweldige bijdrage van Jong Utrecht, Ajax en PSV aan de sfeer in de stadions wordt maar weer eens aangetoond!

  0

  0
 • a
  11 oktober, 2016 - 10:11

  Is toch geweldig hoe NAC leeft thuis en uit. Wordt weer een belangrijke pot. Ik denk dat mvv ook een rol gaat spelen. NAC was in Breda nogal kansloos tegen mvv, een echte rotploeg. Ik denk dat telstar een tikkie minder is dan mvv, maar eveneens een geniepige tegenstander.

  (Viel me gisteren weer op dat PvH een wedstrijd heel goed kan lezen. Youri Mulder zag een goed Nederlands elftal in de tweede hellt tegen Frankrijk. Volgens mij kreeg Nederland twee halve kansen en Frankrijk op hun gemak een stuk of vier hele goed uitgespeelde kansen. Het was een klasse verschil, als Nederland had gescoord had Frankrijk er weer 1 ingeknald door het tempo een bietje op te voeren. Jammer dat iemand met de kwaliteiten van Pierre niks doet bij NAC. PvH zou een ideaal trainer zijn voor Dessers !)

  0

  0
 • buurman
  11 oktober, 2016 - 11:47

  a=buurman
  Blijft trouwens pijn doen aan mijn ogen dat je jong psv als lijstaanvoerder moet accepteren.

  0

  0
 • scheppioni
  11 oktober, 2016 - 12:45

  Moet je toch weer eens nagaan dat er wel een strijden NAC op het veld staat vrijdag !?!
  Wat zou het toch fantastisch zijn, dat maakt de avond nog vele malen mooier ! HUP NAC, een waardig NAC BREDA !

  0

  0
 • NAC4EVER!
  11 oktober, 2016 - 13:20

  3 punten en niets minder!

  0

  0
 • Van "taajlaand
  11 oktober, 2016 - 14:04

  Hoi Buurman,

  Inderdaad ‘onverklaarbaar’ na zo veel jaren van belabberd voetbal en verminderde sfeer nog steeds zo’n enorme grote aanhang, zowel uit als dus thuis.
  Hierin zie je nu nog steeds dat NAC enorm leeft!
  Maar het in leven houden van NAC zal op de lange termijn in de Juup niet al te gemakkelijk blijken mijns inziens…
  Het blijft genieten op deze site als je naar sfeerbeelden, bezetting van de tribunes tijdens onze wedstrijden en niet te vergeten de vele reacties hier dagelijks, zowel positief dan wel negatief, kijkt en ziet dat de NAC supporter énorm betrokken is met onze club.
  Iets wat mij nog steeds trots maakt.

  Iets wat je van Pierre niet kan zeggen….
  Leest volgens mij naast de wedstrijd van oranje gisteren, nog steeds veel te graag zijn banksaldo.
  Je haalt deze wegloper helaas weer aan, en dus ‘moet’ ik daar weer op reageren….(hoe stom ook)
  Ik geloof dat alles en iedereen waar hij ooit ‘een beetje boos op was’ bij NAC vertrokken is, maar heeft hij naast het bezoeken van enkele wedstrijden ooit laten merken dat hij (énorm) begaan is met de club waar wij ons allemaal dagelijks over druk maken?

  0

  0
 • buurman
  11 oktober, 2016 - 16:55

  Beste Taajland,
  Ik weet zeker dat er voor PvH maar een club is en dat is NAC. Maar de ene is voor PvH en de andere tegen. Of Pierre meer materialist is dan andere spelers geloof ik niet maar hij heeft wel dat negatief imago geef ik toe.

  Ben het er mee eens dat bij langer in de Juup blijven de toeschouwersaantallen terug zullen lopen. Maar we hebben nu nog fantastische aantallen. Kom je bij geen enkele club tegen. NAC hoort ook niet in de Juup.

  0

  0
 • Kees Kroket
  11 oktober, 2016 - 17:17

  Anti Combi💪🏻

  0

  0
 • Kipiani
  11 oktober, 2016 - 17:42

  Inderdaad prachtig die belangstelling. Wat moet dat wel niet worden als er echt resultaten gehaald worden en promotie een serieuze zaak wordt ?
  Vooralsnog ben ik ziek van Volendam uit. Dat het duo Dijkhuizen/Penders er niet in slaagde de alles bepalende Kwakman tactisch te elimineren in deze wedstrijd zegt alles over de kwaliteiten van deze twee. Kwakman kennen we van haver tot gort, voor de goal proberen te komen, koppen, slim, sluw. En onze coaches horen, zien niet en zwijgen en: grijpen niet in. Wanprestatie op de bank welke de na-competitie voorlopig kost. Het verlies tegen Volendam lag aan de coaches op de bank, niet aan de supporters of de spelers.

  0

  0
 • Rattata
  11 oktober, 2016 - 18:50

  Beste Taajland en Buurman,

  Ik mag Pierre wel. Toch komt hij heel arrogant over. Alsof hij groter is dan de club. Typisch een karakter van de afgelopen jaren.
  Daarnaast heeft hij een groter Feyenoord-hart dan een NAC-hart. Dat zag je na de degradatie wel. Geen sprankje verdriet in zijn gezicht. Toch gun ik hem het allerbeste, behalve dan een baan bij NAC.

  0

  0
 • scheppioni
  11 oktober, 2016 - 19:48

  Wat een zielig gedoe hier zeg, geef mij maar honderd keer liever Pi-air dan die zie dijkhuizen !!
  En duimpkes interesseert me ook geen moer !
  HUP NAC vrijdag, maar geen labiel/bang/zoutloos NAC, want dan raak ik zelfs er steeds meer klaar mee !!

  0

  0
 • Voske
  11 oktober, 2016 - 21:23

  @ Van “taajlaand

  Normaal gesproken ben ik het hier vrijwel altijd eens met wat je schrijft, maar als het Pierre betreft verschillen we duidelijk van mening. Ik vind het nog steeds bijzonder dat Pierre na NAC aardig wat centen te hebben opgeleverd zijn belofte is nagekomen en terug kwam naar ons NAC. Alleen dat al zie je haast nooit meer en vind ik meer waarde hebben dan het feit dat het niet gelukt is. Zijn terugkomst naar NAC was in ieder geval niet uit financiële motieven. Dat mag wel duidelijk zijn…. Bovendien zie je bij Pierre een rode lijn in de clubs waarvoor hij heeft gevoetbald: NAC, Celtic, Fenerbahce, Feyenoord:stuk voor stuk volksclubs bij uitstek. Geen zandbak of Monaco. Een liefhebber dus van heksenketels. Wij ook.

  Dat ie financieel alles er uit heeft gehaald dat er in zat: slim gedaan. Clubs hebben voetballers vaker uitgeknepen dan andersom. Ook ons NAC. Hij is trouwens bij al zijn oude clubs nog steeds overal meer dan welkom. welkom. Zo rottig was het dus allemaal niet.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  11 oktober, 2016 - 22:19

  Hoi Voske,

  Wat die van Hooijdonk betreft zullen er, mede na zijn tweede vertrek richting de nerts, altijd meningsverschillen blijven rondom het optreden van deze voetballer rond onze club.
  Geeft ook niet, ieder mag hier zijn uiting kwijt.
  Die van mij staat paalvast, en als hij ooit terug komt met, of goede ideeën of (kapitaal) sterke personen die een échte technische staf kunnen vormen waardoor ons NAC er weer bovenop komt én de zo zeer gewenste wedstrijden in de ére zal gaan spelen, zal ik dat in stilte toe juichen.

  Maar (ik schreef al dat het stom van mij is om er steeds op te blijven reageren als ik zijn naam zie), het rijtje clubs waar hij gespeeld heeft is absoluut niet onaardig, én ik zou hetzelfde gedaan hebben.
  Punt is, en dat moet JUIST hij weten, die club uit r-dam is bij heul veul NAC supporters nu net niet de geliefde club waar we naast NAC enige compassie mee hebben.
  Zie de historie, het énorme blij gevoel na overwinningen en de onvrede die er richting de ‘supporters’ van die r-dammers is ontstaan na vele vechtpartijen (beker 1994/95?) en daardoor wij nog altijd zonder bier zaten als hun op ‘bezoek’ kwamen, tussen soms ook nog zee containers……

  Had hij maar niet zo hard geroepen dat NAC zijn club was bij terugkeer.
  Nee, mijnheer vertrok na onenigheid met diverse bestuurslieden en of trainer wederom naar mijn ‘gehate’ f-noord, midden in het seizoen waarbij het toch al niet lekker liep, en waarom?
  Dat is nooit duidelijk geworden, maar ik voel het als supporter zijnde absoluut als het “laat je club maar in de steek”.
  Zijn (overdreven) juichen in de kuip na een doelpunt tegen ons….nooit vergeet ik deze handelingen van hem.

  Sjoerd Mossou schreef na zijn tweede vertrek een prachtige collumn hierover, maar weet niet of die daar nu nog achter staat.
  Laat helaas ook te weinig horen dat er NAC bloed door zijn lichaam stroomt.
  Ik weet eerlijkheid in de voetballerij is moeilijk, maar ik zelf kan daar niet zo goed tegen.

  Totaal off. topic, maar wilde dit toch maar weer aan je kwijt.

  Natuurlijk hoop ik daarom alleen al dat we vrijdag met drie punten terug komen uit Velsen, want wat zou ik volgend seizoen weer dolgraag (zonder bier) een strijdend NAC tegen de nerts thuis willen zien!

  En daarom wil ik de woorden van mijn mede fanatieke, en ‘verre’ NAC supporter Scheppioni, vrijdag dan ook graag bevestigd zien!
  Voor altijd en eeuwig: HUP NAC!

  0

  0
 • scheppioni
  12 oktober, 2016 - 12:52

  Laten we het hopen “Taajlandeke, een spetterend NAC met een mooi winst serietje tot minimaal aan de winterstop, dan gloort alles weer in het altied moie BREDA !

  0

  0
 • scheppioni
  13 oktober, 2016 - 12:54

  Trouwens voor jou ” Taajke is velzen nog niet zo heel ver weg of vergis me eigen toch nog ? HUP NAC !

  0

  0
 • Van "taajlaand
  13 oktober, 2016 - 16:19

  Ha ha, fout schepp.

  Slechts 11 km korter dan dat jij zou rijden.
  140 tegenover 129.

  Maar, zou het er graag voor over hebben als we op zeker de drie punten mee zouden nemen.
  Desnoods op de fiets, dan wel te voet…..maar ja, die vrijdag hè, altijd weer die vrijdag.
  Daarom snak ik écht naar die (nodige) promotie.

  0

  0