Go to Top

Tighadouini mag weg bij Malaga

Tighadouini mag weg bij Malaga

Het avontuur van Adnane Tighadouini bij Malaga verloopt niet helemaal volgens plan. De linksbuiten heeft te horen gekregen dat hij (tijdelijk) mag vertrekken bij de club uit de Primera Division.

Tighadouini lijkt het slachtoffer van een bestuurlijke wissel. Hij belandde in november op de tribune: “Tot mijn eigen schrik. Ik snapte het niet. Zo van: ‘hè, ik heb toch goed gespeeld?’. Dat was niet fijn.”

Hij mag nu verhuurd worden, zo werd hem meegedeeld. Tighadouini wil vooral minuten gaan maken. Een terugkeer naar Nederland behoort tot de mogelijkheden: “Ik wil gewoon spelen. Dat is het belangrijkste voor mij. Nederland is natuurlijk bekend terrein. Daar kan ik meteen mijn ding doen. Ik sta er zeker open voor. Een terugkeer naar de Eredivisie zou mooi zijn. Welke club? Maakt me niet uit. Ik sta voor alles open. Er breekt een nieuwe periode voor me aan. We zullen het wel zien.”

Bron: B-Side Rats, FOX

14 Reacties op "Tighadouini mag weg bij Malaga"

 • nacfan
  18 januari, 2016 - 19:06

  We zoeken toch nog een buitenspeler?

  Maar is denk ik onhaalbaar

  0

  0
 • zuurkool met worst
  18 januari, 2016 - 19:14

  Jammer. Is een echte prof.

  0

  0
 • Dun Diëe
  18 januari, 2016 - 19:15

  Kom maar lekker terug naar Breda zou ik zeggen… Maar dnkt dat ie prima past bij clubs als Heerenveen, AZ of wellicht terug naar Vitesse. Wel jammer, had er meer van verwacht en hij speelde best goed voordat ie op de bank belandde.

  0

  0
 • ECG
  18 januari, 2016 - 19:16

  Maakt het verschil tussen directe promotie en nacompetitie.Dus,direct halen!

  0

  0
 • scheppioni
  18 januari, 2016 - 19:43

  Wat ik al zo vaak heb geciteerd, een teveel man van momenten een prima speler voor de nederlandse subtop, waar ons NAC mits dat we voetballen ook thuis horen, maar dat is zijn plafond !!
  En dan kan geile gefrustreerde gijp nog wel tien keer van alles uitkramen, maar ik ben geen meeloper met gijp !
  Adje, succes, maar dit was dus al te hoog gegrepen !

  0

  0
 • RV
  18 januari, 2016 - 19:46

  Begrijpelijke stap gemaakt naar een mooie club, goede competitie en een fantastische stad in een mooi stuk Spanje.

  Maar was veel verstandiger geweest om een tussenstap te maken naar een Zwolle, Heerenveen, AZ of Vitesse.

  0

  0
 • Toontje
  18 januari, 2016 - 20:45

  Is niet haalbaar voor NAC…zelfs de huur niet….mag niet weg maar MOET weg…..kan ook blijven zitten met zijn salaris maar komt niet meer van de tribune af. Wel goed dat hij zelf toch wil spelen en dus weg wil

  0

  0
 • De Rechter
  18 januari, 2016 - 21:13

  Die wil hier echt niet meer komen voetballen lijkt me. Te lang pispaaltje van de eigen supporters geweest. Doodzonde natuurlijk en een probleem dat we nu nog hebben met spelers als Seuntjens. Het begint nu, net als bij Tigha op t einde, gelukkig wat te zakken, maar het afzeiken van de grootste talenten in onze ploeg lijkt wel een ziekte. Iets wat ik persoonlijk nooit zal begrijpen.

  Zie hem liever ook niet bij een concurrent in Nederland voetballen. Daar is hij te goed voor, zou onze verdediging nachtmerries bezorgen.

  0

  0
 • kees4
  18 januari, 2016 - 22:05

  niks terug een waardeloze vent hij

  0

  0
 • Vdbabos
  18 januari, 2016 - 22:19

  Hedde het nou over oe eige kees4?

  0

  0
 • bib2
  18 januari, 2016 - 22:43

  Kees 4 zit iedereen af te zeiken ik zou zeggen frustratie dat hij het zelf niet kan

  0

  0
 • Dutchbird
  19 januari, 2016 - 05:18

  Tigha is nog regelmatig in beeld op de publieke omroep, in een vaak vertoonde trailer, natuurlijk als speler van NAC. Als de publieke omroep denkt dat je nog steeds bij NAC speelt Adje dan moet je heel rap terugkeren zodat je samen met Jumbo klant Mats over enkele maanden op het bordes van het oude stadhuis staat te dansen.

  0

  0
 • Jf
  19 januari, 2016 - 09:26

  Tiga speelde goede wedstrijden bij Malaga maar werd ineens gepasseerd. Een type speler als Amrabat die nu ook zijn transfer te pakken heeft naar de PL. Natuurlijk komt hij niet naar NAC hoezeer ik dat ook zou toejuichen. Een fantastische actie en goede trap. De Flank met Verbeek is namelijk niet goed genoeg maar ik gok een AZ, Groningen of Heereveen

  0

  0
 • bier en friet
  19 januari, 2016 - 10:56

  nee, realistisch is het niet dat hij naar Breda terugkomt (huursom en hij zal het zelf niet willen), maar dromen mag…

  Hoe mooi zou het zijn als een van de sponsoren of eigenaren portemonnee trekt en huursom op zou kunnen hoesten… Adje een halfjaartje terug naar een club waar hij destijds zijn transfer heeft verdient (passen dus goed bij elkaar), een halfjaar waarin hij mss net het verschil maakt om alsnog Sparta in te kunnen halen en direct te promoveren… hij is als halfgod gegaan, in halfjaartje kan hij ook dat karwei afmaken ;)

  Maar hij zal idd die speelminuten bij een subtopper willen maken. Zie alleen niet zo snel welke subtopper in de eredivisie een pingeldoos die voor eigen kansen gaat als linksbuiten wil hebben.

  top 3 willen geen huurspeler die van NAC af komt
  Vitesse heeft al grote selectie en al veel te veel huurspelers (denk dat nieuwe trainer huidige selectie liever in takt wil houden voor beetje vastigheid)
  NEC heeft limbombe (al zou ik adje graag met die Santos in een vrije rol in 4-4-2 samen zien)
  Utrecht is voorin flink bezet (haller, boymans (bijna terug), barazite), maar speelt ook teveel door het midden, Adje was beste als hij begon vanaf de zijkanten
  Bij Groningen pas hij niet qua persoonlijkheid, bij Heracles komt nu ruimte maar hij kan zijn trainer echt niet overtuigen met speelminuten bij Heracles (of Zwolle).

  Daar na kom je al wel echt bij middenmoters… Moeilijk draaiende teams als AZ en Heerenveen of een slangenkuil als Twente… Als je een halfjaartje wilt gebruiken om je trainer te overtuigen kun je beter bij een team gaan spelen dat al enigszins draait zou ik zeggen.
  Dus Adje, welkom terug ;)

  0

  0